Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

DEAD BROTHER.....IS WATCHING YOU!!!!

DEAD BROTHER..............IS STEALING YOU!!

Το νεο reality του Μεγκα,ειναι γεγονος!Το DEAD BROTHER ερχεται ως απαντηση στο BIG BROTHER κ θα αποτελεσει-οπως γραφει κ η Διαμαντακου στα ΝΕΑ- τη μεγαλη εκπληξη της νεας τηλεοπτικης χρονιας!
Το concept ειναι απλο:12 ανθρωποι,ενας αγροτης,ενας φορτηγατζης,ενας εκπαιδευτικος,ενας γιατρος του Κολωνακιου,ενας ταξιτζης,ενας βενζινοπωλης,ενας οδοκαθαριστης,ενας Αλβανοπακιστανος,ενας φαρμακοποιος,ενας κομμουνιστης του ΠΑΜΕ,ενας ψιλικατζης κ ενας σταζιερης.
Αυτοι οι 12 συμπολιτες μας λοιπον θα κλειστουν για 12 εβδομαδες σε ενα δωματιο,μεσα στα τηλεοπτικα πλατω του Μεγκα.Εκει θα υποβαλλονται στην εξης δοκιμασια:πρωι-μεσημερι-βραδυ,θα ειναι αναγκασμενοι να παρακολουθουν τις ειδησεις κ τα talk shows του ανεξαρτητου Μεγαλου καναλιου!

Θα ακουν τη Τρεμη,τον Καψη κ τον Πρετεντερη να εγκαλουν
1)Τον αγροτη επειδη του τρωνε τα λεφτα οι Βουλγαρες κ ,ο,τι του περισσευει,το παιζει ζαρια στα καφενεια.Αμαν πια με τους τεμπεληδες κ τις επιδοτησεις τους!
2)Τον φορτηγατζη γιατι μας κλεινουν τους δρομους ενω ειναι παμπλουτοι:εχει ο καθενας τους απο 5Ο αδειες φορτηγων,30 σπιτια κ 20 πισινες.Παραμυθι οτι ειναι 24 ωρες τη μερα στο δρομο,αυτοι που βλεπουμε να οδηγουν στους δρομους ειναι ρεπλικες,οι ιδιοι λιαζονται σε μια απο τις 20 πισινες τους!
3)Τον εκπαιδευτικο επειδη ειναι ρεμαλι κ εχει 4 μηνες αδεια το χρονο.Ακους εκει να καθεται 4 μηνες το χρονο,οταν οι μαθητες του δε πανε σχολειο!Δε θα του κοψουμε μονο τον μισθο,θα τον βαλουμε να σκαβει κιολας το καλοκαιρι,μπας κ γινει παραγωγικος.
4)Τον γιατρο του Κολωνακιου που εχει βρει καποιον σατανικα υπουλο τροπο να ξεφευγει απο τις δαγκανες της Εφοριας,
ενω πληθη τιμιων εφοριακων του κανουν ολημερις εφοδους στα βιβλια του,αλλα τζιφος!Και ενταξει,εδω που τα λεμε,ολοι οι γιατροι,γιατροι του Κολωνακιου ειναι!Ολοι τους βγαζουν εκατονταδες χιλιαδες ευρω τον μηνα,ναι,ακομα κ οι νεοι γιατροι,Απο δω κ περα,οχι απλως δε θα πληρωνονται για τις εφημεριες τους(οπως συμβαινει ηδη),αλλα θα μας πληρωνουν κ αυτοι οι ιδιοι!Καθε ωρα που μενουν ξυπνιοι μετα τα μεσανυχτα,ενω εμεις κοιμομαστε,50 ευρω εισφορα στα δημοσια ταμεια!

5)Τον ταξιτζη γιατι βγαζει κ αυτος τοσες χιλιαδες ευρω το μηνα κανοντας τι;Βολταροντας ολο το βραδυ με τη φτηνη του βενζινα,στους ησυχους δρομους της Αθηνας.
6)Τον βενζινοπωλη γιατι ανεβασε στα υψη την αμολυβδη.Αυτοι ειναι οι αδιστακτοι πετρελαιαδες που μας εχουν κανει ολους να το ριξουμε στον ποδαροδρομο.Αυτοι εκβιαζουν τους τρομοκρατημενους Λατσηδες κ Βαρδινογιαννηδες,παιρνοντας το πετρελαιο τους σε εξευτελιστικες τιμες
κ μετα εχουν την απαιτηση να βγαζουν απιστευτο κερδος
(Στο ακουσμα της λεξης "ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ" οι 12 συμμετεχοντες οφειλουν καθε φορα να βαρανε προσοχη κ να προσευχονται να εχει ο Θεος καλα τη κυρα-Μαριαννα που βοηθαει τα παιδακια)
(Σημειωτεον,απο το ενα ευρω που δινεις για βενζινα,τα 65 πανε στο κρατος)
7)Τον σκουπιδιαρη που κανει συνεχως απεργιες κ ειναι υπαιτιος για τη πανουκλα κ τη χολερα που ενσκηπτει στη Πολη καθε φορα.Οι ανθρωποι ειναι κινδυνος-θανατος για τη δημοσια υγεια.Την επομενη φορα,ας πεταξουν καμια πενηνταρια απο αυτους μαζι με τα σκουπιδια,ετσι για παραδειγματισμο!

8)Τον Αλβανοπακιστανο επειδη κλεβει συνεχως τους παντες κ τα παντα.Δε φτανει που τους εχουμε στα οπα οπα με τα ενσημα κ με τα ολα τους,μας εχουν ξεσκισει το πορτοφολι!Φημες λενε οτι πισω κ απο τη φοροεπιδρομη κ το βιασμο των μικρομεσαιων,κρυβεται Αλβανοπακιστανος πραγοντας,που πιπιλισε το μυαλο του Παπακων/νου κ τον επεισε να μας γ@μησει.Κ την αυξηση στα τιμολογια της ΔΕΗ κ των υπολοιπων ΔΕΚΟ για τα χαμηλα στρωματα,αυτη η κουφαλα την προτεινε!
9)Τον φαρμακοποιο γιατι ανηκει στη μαφια των κλειστων επαγγελματων που δεν αφηνε να παει μπροστα η χωρα!Τωρα με το ανοιγμα,τι αναπτυξη,τι λεφτα,τι φτηνες κ υψηλου επιπεδου υπηρεσιες εχετε να δειτε!Θα φτηνυνουν ολα,καλοκαγαθες πολυεθνικες θα ερθουν να βοηθησουν τη χωρα να ορθοποδησει,νοικιαζομενοι απο εταιρειες φαρμακοποιοι/φορτηγατζηδες'δικηγοροι θα τρεχουν να μας εξυπηρετησουν με τα μισα λεφτα(Μισα λεφτα για αυτους,αλλα τοσα κ παραπανω για τα αφεντικα τους)
10)Τον κομμουνιστη του ΠΑΜΕ γιατι κλεινει τα λιμανια κ τους δρομους κ δεν αφηνουν τους φιλελληνες της κυβερνησης να ξεδιπλωσουν το σχεδιο τους για την Ισχυρη Ελλαδα.Ωχου μωρε,τι ηθελαν κ τους νομιμοποιησαν!Αναστολη λειτουργιας τωρα!
11)Τον ψιλικατζη της γειτονιας γιατι οι τριντεντ,οι κοκακολες κ τα τσιγαρα που αγοραζεις απο αυτον,δεν εχεις ιδεα τι τεαρστια περιθωρια κερδους του αφηνουν!Κ αυτος φοροδιαφευγει,εχοντας ριξει μαζι με τους αλλους τη χωρα στον γυψο.Ενω ο ιδιος λιαζεται στις πισινες του(πλαι στις πισινες των φορτηγατζηδων)
12)Κ το καθαρμα τον σταζιερη που εφαγε τα λεφτα μαζι με τον Παγκαλο!Αν κ αυτον ηδη τον απολυσαμε,κακως μπηκε στο dead brother.

Oi 12 εγκλειστοι λοιπον θα ακουν επι 24ωρου βασεως τα παραπανω κηρυγματα Αληθειας,Αλληλεγγυης κ Ορθης Πληροφορησης.Επειτα,καθε βδομαδα θα ψηφιζουν ποιος ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.Ο παιχτης που θα λαμβανει τους περισσοτερους ψηφους θα εκτελειται με συνοπτικες διαδικασιες απο τους ιδιους τους συμπαικτες του.Σε περιπτωση ισοψηφιας,θα εκτελουνται ολοι οι ισοψηφουντες.Κ ολο κ καποιον θα βρουμε να χωσουμε στο παιχνιδι,το οποιο βεβαια ειναι προγραμματισμενο για 12 εβδομαδες κ δε γινεται να διαρκεσει λιγοτερο!
Ο νικητης θα εκτελειται κ αυτος,ως καταδοτης κ ηθικος/φυσικος αυτουργος των συμπολιτων του.

Απο το BIG BROTHER IS WATCHING YOU,στο DEAD BROTHER IS STEALING YOU!
Kλεβει τα λεφτα σου,τον κοπο σου,τα δημοσια ταμεια!Αυτη η τσαπερδονοκωλοσφυριχτρα,ο συμπολιτης σου!Μισησε τον λοιπον κ ασε εμας να αποφασιζουμε για σενα!
Ο τηλεθεατης θα μπορει να ψηφιζει εκεινον που επιθυμει να εκτελεστει.Η ψηφος του βεβαια δε θα λαμβανεται υποψη αλλα ετσι κ αλλιως δε θα ειναι  πρωτη φορα που τον εξαπατουμε.Στειλτε τα 1,2 ευρω σας μεσω μηνυματος, κοροιδα, κ μη σας νοιαζει.Η τσεπη των ΜπομπολοΨυχαρολαμπρακηδοβαρδινογαιννηδων να ειναι καλα.Κ για τη δικια σου τσεπη,κατι θα γινει,εχει ο Θεος.

Το reality θα παρουσιαζαν ο Λιαγκας με τη Σκορδα,αλλα επειδη το Μεγκα ειναι σοβαρο καναλι κ δε πρεπει να αλλοιωθει ο σοβαροενημερωτικος χαρακτηρας του,δε γινεται να βγαινει στο γυαλι ο Λιαγκας 6 ωρες τη μερα,πρωι βραδυ,απο τη στιγμη που παρουσιαζει κ το πρωινο!
Θα το παρουσιαζει λοιπον ο Σταυρος Θεοδωρακης μαζι με τον Τασο Τελλογλου,μεταγραφη της τελευταιας στιγμης απο τον Σκαι.Σοβαροι δημοσιογραφοι κ οι 2,οσο να ναι,προσδιδουν ενα κυρος.Σκατα πιανουν,χρυσαφι γινεται.
Απολαυστε τους κ στο protagon gr,με τη μαχητικη- ανυποτακτη δημοσιογραφια τους υπερ των λαικων συμφεροντων

37 σχόλια:

  1. Ρε μην τους βαζεις ιδεες......


    Βεβαια...Ξεχασες...δυο κατηγοριες πολιτων που εχουν προξενησει και την μεγαλυτερη καταστροφη...
    Τους πολυτεκνους...
    Και
    Τα ατομα με ειδικες αναγκες...
    Οι πρωτοι...Αφου το ...καταδιασκεδασαν στο κρεββατι τους...και γεμισαν τον κοσμο κουτσουβελα, χωρις να σκεφθουν υπευθυνα ποιος θα τα ταισει, ποιος θα τα ποδεσει, ποιος θα τα σπουδασει τα παιδια αυτα....
    Θελουν μετα και παροχες...
    Ρε κυριε...Εσυ γα...γες εμεις θα την πληρωσουμε;;;
    Τα προφυλακτικα τα ξερεις;;;
    Παρε μια τηλεοραση ρε φιλε...Κατσε εκει να βλεπεις, αντι να.... ολη την ωρα...
    Αμμ οι αλλοι...Οι αναπηροι...Τι θελουν τωρα;;;
    Με την κριση να παρουμε τη δουλεια απο τους γερους...Και να τη δωσουμε στους λειψους;;;
    Πανε αυτα που ηξερες φιλε...
    Ο ανθρωπισμος πεθανε...
    Αντε...
    Να μη πω και για τους συνταξιουχους, που...ζουνε πολυ...Που πα ρε φιλε;;;
    Εσυ θα καθεσαι κι εγω θα σε πληρωνω;;;
    Μεχρι τα 70 το πολυ...Μετα...Ευθανασια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αποτελεί κοινό τόπο το ότι δεν κοιτάζουμε την τηλεόραση περισσότερο από ό,τι εκείνη κοιτάζει εμάς!
    κυκλώπειος οφθαλμός, αλλά τυφλός, σαν του Πολύφημου, πασπατεύει τα πρόβατα που βγαίνουν απ' τη σπηλιά ώστε να μην του ξεφύγει κανένα ανθρωπάκι, ενώ εμείς είμαστε κρεμασμένοι από κάτω!
    όντας ένα με το πρόβατο δεν έχεις πλέον τύψεις για τίποτα, θράσος, βλακεία, αναίδεια, γίνονται όλα ένα με το μαλλί!
    χαιρετώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Celin,
    Έχεις ταλέντο τελικά εκτός από τον ποιητικό και στο σατιρικό λόγο!
    Χα, χα, μ' έκανες και γέλασα. Στο θεό σου, έχεις δει Big Br και sef, όπως έγραφες στην Κατερίνα;
    Μόνο εγώ έχω μείνει ανενημέρωτη ακόμα.
    Πάντως προσωπικά προτιμώ εσώκλειστους τους 58 υπουργούς, νηστικούς χωρίς ηλεκτρικό, ζεστό νερό, αποσμητικό για 30 μέρες. Με ένα κήπο και ένα κοτέτσι από όπου θα προμηθεύονταν παράγωντας με τα χεράκια τους, τα τρόφιμα της ημέρας. Και κάθε μέρα θα' φευγε κι από ένας που δε θα'χε καταφέρει να χάσει ένα κιλό από τον υποσιτισμό. Θα κέρδιζε στο τέλος ο πιο σκελετωμένος. Αυτός θα αναλάμβανε και πρωθυπουργός.
    Τι σκέφτομαι η γυναίκα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξόχως εξαιρετική όσο και δυσοίωνη η ιδέα σου.
    Βέβαια σε έχει προλάβει ήδη η Κυβερνηση,και ειδικά αυτός ο καλός άνθρωπος,ο λαδομαλλιάς του Οικονομικών,που έχει αποκτήσει ειδίκευση στο να ρίχνει βορά κοινωνικές/επαγγελματ.ομάδες προς ξέσκισμα...
    υγ.εγώ σήμερα ανακάλυψα το protagon και ομολγώ οτι βρήκα αποκαλυπτικές πληροφορίες ανάμεσα στις γραμμές.Πχ. ο Τέλλογλου αποκαλύπτει ότι με τα λεφτά των Ταμείων(δια των περιβόητων δομημένων ομολόγων) έγιναν οι Ολυμπ.Αγώνες και τα Εξοπλιστικά(δηλ.το Μεγάλο Φαγοπότι..)
    Επειδή αυτές οι εντολές,όσο νάναι έχουν καποιες υπογραφούλες από κάτω,μήπως πρέπει να γίνουν αγωγές απο θεσμικούς φορείς(πχ.Δικηγ.Συλλόγους) με αίτηση για συντηρητ.κατάσχεση του συνόλου της περιουσίας των εμπλεκομένων,μήπως και μάθουμε πως βρέθηκαν ξαφνικά άδεια τα Ταμεία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαχαιρη σωστα,ειναι περιεργοι καιροι κ πρεπει να ακουμε πολυ κ να μιλαμε λιγο,μη νομιζεις αλλωστε οτι αργουν να το κανουν πραγματικοτητα αυτο το reality!
    Τωρα,στους πολυτεκνους κ τους συνταξιουχους,να προσθεσουμε κ τους διαβητικους,συμφωνα κ με τη μοδα που προσταζει για Καιαδα!
    Στον Καιαδα ολοι οι αδυναμοι,οι φτωχοι,οι μικρομεσαιοι αλλα κ οι μεσαιοι.
    Για να μεινουν αλωβητοι αυτα τα καθαρματα που κυκλοφορουνε ακομα εξω διχως πανοπλιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κatabran,καλα τα λες,οντως η τηλεοραση κοιταζει μεσα μας οσο τη κοιταμε,ειναι κατι σα τη Νιτσεικη αβυσσο,που αν τη κοιταξεις για πολυ ωρα,το ριχνει κ αυτη το βλεφαρο της μεσα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανατολη,thanks!
    Oxi,τα καινουρια big brother κ master chef δεν τα εχω δει,για τα παλια big brother μιλουσα στη Κατερινα!Ναι,τα παλια τα εχω δει ολα!Δεν το λεω κ με περηφανια βεβαια αλλα ουτε κ με ντροπη,ετσι κ αλλιως αν δε το ριξεις κ λιγο στη μ@λ@κια κ στο χαβαλε,θα σε πνιξει η σοβαροφανεια!
    Κ εγω απο τα 2 πρωτα,αστα να πανε,εχω κανει πολλες μαλακιες στη ζωη μου,απο αλλες εμαθα,απο αλλες δεν εμαθα τιποτα κ εμειναι ιδιος κ απαραλλαχτος.

    Καλο το reality σου,απο το δικο μου,προτιμοτερο ειναι.Προτεινω αυτον που θα φευγει,να τον τουφεκιζουμε για το καλωσορισμα πισω στον κοσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. squarelogic,οσον αφορα τον λαδοποντικα που λες,τον ειδες ποσο ανερυθριαστα ελεγε ολη μερα χθες ψεμματα για τον πρωθυπουργο που εννοουσε ο Γιουνκερ;
    Τον ειδες ρε γαμωτο ποσο ανετα πηγε να κατηγορησει τον Καραμανλη για αυτο;κ τελικα αποδειχτηκε οτι ο Γιουνκερ εννοουσε τον ΓΑΠ;
    Εμενα δε με ενοιαζε απο την αρχη ποιος ηταν.Αλλωστε στη στνειδηση μου κ ο Σημιτης κ ο Χοντρος κ ο ΓΑΠ ειναι εγκληματιες κ προδοτες της χωρας τους.
    Αλλα με τον αλλον τρομαξα.Με την ευκολια που μπορει να ψευδεται,μα τι ανθρωποι ειναι αυτοι;ειναι καν ανθρωποι η τιποτα ρεπλικες φτιαγμενες στο Αμερικα;

    Οσον αφορα τον protagon gr,δεν αντιλεγω οτι ο Τελλογλου εχει κανει στο παρελθον μαχομενη δημοσιογραφια(ο Τελλογλου,τωρα κατι Θεοδωρακηδες εκει δε τους παιρνω στα σοβαρα)
    Αλλα κ παλι,τελευταια με εχουν απογοητευσει.Οι Τελλογλου,τα protagon gr κ τα Σκαι.Μεχρι σημερα στηριζαν μεχρι θανατου τη Κυβερνηση Παπανδρεου
    (εχουν κανα μηνα που το χουν γυρισει λιγο στο ανταρτικο,για το συγκροτημα Αλαφουζου λεω)
    Κ οπως καταλαβαινεις,
    οποιος εχει στηριξει εστω κ για μια μερα τη Κυβερνηση Παπανδρεου,στα ματια μου γινεται αναξιοπιστος.

    ΥΓ Φυσικα κ η προταση σου ειναι-οπως ολες οι προτασεις σου-πολυ καλη.Αλλα προυποθετει την εντιμοτητα εστω κ λιγων θεσμικων φορεων,οπως του ΔΣΑ..Για τον Παξινο βεβαια,δεν εχω πολυ αρνητικη αποψη.Αλλα κ παλι,δεν υπαρχει κανενας θεσμικος φορεας που να μου γεμιζει το ματι κ να με κανει ξανα να τον εμπιστευτω
    (αν κ καποιες κινησεις του ΔΣΑ οπως πχ εναντιον του Μνημονιου,ειναι αξιοπροσεχτες..αλλα κ παλι,δεν ειναι να εχεις πουθενα εμπιστοσυνη σημερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σου Celin
    Αρτος και θεάματα στις αρένες των Ρωμαίων.
    500 ευρώ και τηλεόρση dead brother τώρα.
    Αν το αξίζουμε αυτό τώρα δεν θα είναι και για πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μεγάλε Celin!

    Eμείς ξέρεις ότι γουστάρουμε τα άρθρα αυτού του είδους!

    Και ο τρόπος γραφής είναι πλέον πιο αιχμηρός!

    "Φημες λενε οτι πισω κ απο τη φοροεπιδρομη κ το βιασμο των μικρομεσαιων,κρυβεται Αλβανοπακιστανος πραγοντας,που πιπιλισε το μυαλο του Παπακων/νου κ τον επεισε να μας γ@μησει".

    Φοβερή ατάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διαβαζοντας αυτα που εχεις πολυ δικιο να λες, θυμηθηκα ολους εκεινους τους λογους που εφυγα απο την Ελλαδα! Δε γυριζω πια, φιλε μου celin. Αρχιζω να πιστευω οτι ολα αυτα που περιγραφεις σε λιγο θα γινουν...reality!

    Καλο απογευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_4112.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Elva και να θες να γυρίσεις, δε θα σε αφήσουμε εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεια σου Στελιο.Δωσε στον λαο dead greek brothers κ παρτου τη ψυχη!Κυριολεκτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πειρατη,η συγκεκριμενη ατακα ειναι σιγουρα επηρεασμενη απτη δικια σας τη γραφη!Οσο περναει ο καιρος,θα κραζουμε ολο κ περισσοτερο,no more mr nice guy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Elva,αν ησουν σε καποια αλλη χωρα να το συζητουσαμε,εγω εχω ραμματα για τη γουνα πολλων Ευρωπαικων χωρων κ πιστευω οτι σε πολλες απο αυτες,τα πραγματα δεν ειναι καλυτερα απο οτι εδω,στα ιδια σκατα βραζουμε ολοι.
    Αλλα αυτο δεν ισχυει για τη Σουηδια κ γενικοτερα για τις Σκανδιναβικες χωρες.
    Κατσε εκει που εισαι για το καλο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανωνυμε,δεν το διαβασα ολο αυτο που εστειλες,απλα του ριξα μια γρηγορη ματια,οποτε δε θα σχολιασω τιποτα πλην αυτου:ο,τι κ να ακουσω για την οικογενεια Παπανδρεου,δε θα μου φανει περιεργο.Πια μπορω να τα πιστεψω ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε παιδια, δεν ξερω...Μια κουβεντα λεω...
    αν με καποιο τροπο...δεν ξερω με ποιον...Θα δειξει..
    Αν, λεω...Δεν βρουμε τροπο να φερουμε την Ελβα, και καθε Ελβα ΠΙΣΩ...
    Αν της λεμε...Κατσε οπου εισαι, για το καλο σου...
    Αν της λεμε...Και να θελεις εμεις δεν σ αφηνουμε..
    Αυτηνης...Που μας γραφει και μας διαβαζει, γιατι νοιωθει ΞΕΝΑΚΙ εκει που ειναι...
    Μηπως..Καπου κανουμε λαθος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ωραία, το εμπεδώσαμε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κακοί...
    μπορεί κάποιος τώρα να μας εξηγήσει κάποιος γιατί θα πρέπει να συνεχίζουμε να κουβαλάμε στην πλάτη μας τους νταβατζήδες της διαπλοκής και τα τσιράκια τους;
    είναι κακό να πληρώνουμε περιττούς δημοσίους υπαλλήλους, αλλά δεν είναι κακό να πληρώνουμε τον Μπόμπολα, τον Πρετεντέρη και όλο αυτό το σκουπιδαριό που έχει μαζευτεί στα ιδιωτικά κανάλια;
    από πού κι ως πού οι κλέφτες τηλεδημοσιογράφοι γίνονται κάθε βράδυ κριτές όλων των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων;
    ο οκτώβρης μπήκε αλλά ούτε κουβέντα δεν ακούγεται για τον ειδικό φόρο 20% στα έσοδα από τις τηλεοπτικές διαφημίσεις, τυχαίο;
    τι; αν εφαρμοστεί θα χάσουμε τα γκάλοπ;
    ένα γκάλοπ για τα μμε πότε θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τέλειο σενάριο φίλε μου Celin...έχεις ταλέντο τελικά...πολύπλευρο. Θαρρώ αν σε ξετρυπώσει ο Μπούτος του Mega θα σε εκμεταλευτεί αναλόγως. Τέλειο...αλλά και το σενάριο της Ανατολής δε πάει πίσω. Μπορούμε να το βγάζουμε ΠΣΚ, για αλλαγή...για φαντάσου τους όλους αυτούς να προσπαθούν να βγάλουν τον άρτο τον επιούσιο με τα χεράκια τους τι γέλιο έχει να πέσει!!!!

    πι ες
    Έκλεισα το μπλογκ...αλλά θα είμαι εδώ, παρούσα ΠΑΝΤΑ :)

    Φιλιά
    καλέ μου φίλε :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φιλε Mαχαιρη,
    πατριδα μας ειναι οι ανθρωποι που αγαπαμε κ εκτιμαμε,οπως πατριδα ειναι κ οι κοινες μας καταβολες,τα κοινα πιστευω κ οι κοινες αξιες.
    Πατριδα δεν ειναι ο τοπος που κατοικουμε.
    Δε χρειαζεται να ελθει η elva πισω,κ ο καθε Ελληνας που κατοικει στο εξωτερικο γιατι,για να βρισκονται εκει που βρισκονται,καποιος λογος θα υπαρχει.
    Πατριδα μου δεν ειναι η Ελλαδα,ουτε οι γαλαζοπρασινοι απατεωνες,ουτε τα κοπροσκυλα με τους οποιους μιλαμε ιδια γλωσσα.
    Πατριδα μου ειναι η elva,εσυ,ο Πειρατης,η Λενα,η katabran,ολοι οι διαδικτυακοι φιλοι,ολοι οι φιλοι εκει εξω,η οικογενεια μου κ ολοι οσοι μοιραζομαστε τα ιδια πιστευω.
    Ακομα κ εκεινοι που διαφωνουμε αλλα μπορουμε ακομα να συνεννοουμαστε.
    Δε χρειαζεται να γυρισει πισω η elva γιατι ειναι πατριδα μου,οπου κ αν ειναι.Αλλα αν αποφασισει να γυρισει ο οποιοσδηποτε που ζει εξω,ειναι δεδομενο οτι ολοι θα τον καλωσορισουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Katabran,για το ζητημα που θετεις,δε χρειαζεται να πω ποσο συμφωνω μαζι σου,
    ριξε μια ματια εδω
    http://oramiden.blogspot.com/2010/10/blog-post_03.html

    k αλλη μια ματια εδω
    http://pitsirikos.net/2010/10/%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B5-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B7/

    ειναι αναμφισβητητο οτι οι ανθρωποι ειναι τσιρακια του ΠΑΣΟΚ,οπως χθες ηταν τσιρακια της ΝΔ κ αυριο θα γινουν τσιρακια του καθε δωσιλογου που θα ψηφισει ο αρχιμαλακας λαος.
    Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να κλεισουμε τα αυτια μας.
    Για τωρα τουλαχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λενα σε ευχαριστω πολυ!Τα καλα σου λογια με κανουν παντα χαρουμενο!
    Αν με ζητουσε ο Μπουτος,θα του εγραφα ενα σεναριο για μια τηλεοπτικη σειρα.Για εναν ανθρωπο της τηλεορασης,που εγκρινει τηλεσκουπιδια στο καναλι που ειναι υπευθυνος,τηλεσκουπιδια με πρωιναδικα του κωλου,με ειδησεις-κυβερνητικα φερεφωνα κ με τη Μανωλιδου παρουσιαστρια προγραμματος που ξεφτιλιζει τους συμμετεχοντες.
    Αυτος ο ανθρωπος της τηλεορασης λοιπον παθαινει κριση συνειδησης κ καταληγει να σκεφτεται πως θα εγκρινει προγραμματα που θα σαμποταρουν το ιδιο του το καναλι κ τη κυβερνηση που με παθος υποστηριζει,
    προγραμματα με κρυφα επαναστατικα μηνυματα.Το τελος ακομα δεν το εχω σκεφτει,παντως μια ιδεα ειναι να τον απολυουν κ αυτος να βιδωνεται,να ζωνεται με εκρηκτικα κ να κανει κουγκι τα τηλεοπτικα πλατω!

    Κατι μου λεει παντως οτι ο Μπουτος δε θα ενεκρινε αυτο το σεναριο!!

    ΥΓ Ξενερωσα που εκλεισες το μπλογκ αλλα παρηγοριεμαι με αυτο που λες,οτι θα εισαι παντα παρουσα.Το εκλαμβανω σαν υποσχεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. celin,ειδοποίηση για νεο ποστ γιατί δεν το βγάζει αυτόματα το igoogle...

    http://squarelogic.blogspot.com/2010/10/blog-post_12.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. είχες διαβάσει αυτό;
    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4586575

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. celin,

    Κάτι πόσταρα πιο πριν και έφαγα κάτι άκυρα. Ψάξε βρες το σχόλιο αν πήγε σε τίποτα spam.

    Γενικά, η σελίδα σου μου κάνει διάφορα κουνήματα. Αν είναι μικρό το σχόλιο το παίρνει αμέσως. Αν είναι λίγο μεγαλύτερο πρέπει να πατήσω δημοσίευση δύο φορές. Αν είναι ακόμα μελαλύτερο δεν το παίρνει.

    Αυτή τη φορά ήταν μια μικρή παράγραφος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. πέρσυ τον Δεκέμβριο νομίζω, ο Τέλλογλου στο protagon έγραφε ότι αν είναι να έχουμε απεργίες του ΠΑΜΕ στο λιμάνι κάθε τόσο και να ενοχλείται ο Μίχαλος και οι εφοπλιστές, μπορούν κάλλιστα να ανασταλούν τα σχετικά άρθρα του συντάγματος και να απαγορεύεται δια ροπάλου αυτή η άθλια κατάσταση.
    χαιρετώ,
    λ.κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανωνυμε...[μετην αδεια του κτητορα] λ. κ.
    Σχολιο 7,53....
    Γιατι να μην ανασταλουν τα σχετικα με το βρωμοξυλο αρθρα...Θα βουτουσαμε τον Κυριο...Και θα απαγορευοταν...δια ροπαλου αυτη η αθλια κατασταση του...
    και τον Μιχαλο βεβαια...Που πληρωνει τον Κυριο...
    ...που ερραβε και κενταγε η κορη το μαντηλι...
    Αλλα...Περιμενετε λιγο...
    Τον Μιχαλο...Τον βλεπω να...Γλυτωνει...
    αλλα τον...Κυριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κatabran,το ειχα διαβασει,κ η απαντηση μου ηταν η εξης
    http://celinathens.blogspot.com/2010/07/blog-post_19.html
    εκει καθρεφτιζεται αναλυτικα η γνωμη μου για τη Σεχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Παυλο πολυ ξενερωνω για αυτο που μου λες,κοιταξα στη σπαμιερα κ δε βρηκα τιποτα,αν μπορεις να το αποθηκευεις το σχολιο πριν το στελνεις γιατι τελευταια η γκουγκλ μας κανει νερα(προβοκατσια προβοκατσια!!)
    λυπαμαι ρε φιλε,κ ειναι κριμα γιατι γουσταρω πολυ να διαβαζω σχολια σου,δεν εχω ιδεα γιατι συμβαινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. λ.κ αυτο θυμομουν κ για αυτο τον προτεινα για συμπαρουσιαστη του dead brother,θα του πηγαινει γαντι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μαχαιρη,οσο θα μας εξαγριωνουν κ θα μας ταπεινωνουν,το ποταμι θα αφριζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. έχω λίγο καιρό που διαβάζω παλιά σου ποστ...
    χαίρομαι που σε ή μάλλον με "ανακάλυψες"
    στο δια ταύτα, αναρωτιέμαι πώς να πάει μπροστά η επανάσταση με τέτοια νοοτροπία…πάλι καλά που έχουμε και τη γυάλινη κολυμπήθρα με το άγριο λάδι που βγαίνει απο το στίψιμο ΜΜΕδων που έχουν λαδωθεί απο μεγαλοεκδοτικά συμφέροντα και έτσι έχουμε την ευκαιρία να δούμε το μέγα μυστήριο της βάπτισης των γνωστών αγνώστων σε νεαρούς «αριστεριστες αντιεξουσιαστές» σύμφωνα με τα ανήθικα έθιμα της ανορθόδοξης εκκλησίας της ενημέρωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κatabran k εγω χαιρομαι που σε ανακαλυψα!Καθε ξεχωριστη φωνη(δηλαδη γραφη!) μου κινει το ενδιαφερον!
    Και τον Λαμπρακη αντιεξουσιαστες δε τον φαγανε;;!!Γουσταρω παντως που μεσα απο συζητησεις κ με γνωστους μου βλεπω οτι ολο κ περισσοτεροι παιρνουν χαμπαρι σιγα σιγα την υπαρξη του παρακρατους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Λοιπόν Celin,

    θα προσπαθήσω να θυμηθώ τι έγραψα και να το επαναλάβω:

    Celin, ξέχασες μια σημαντική κατηγορία παίκτη που δεν είναι στο "σπίτι": τον άθλιο, επαναστάτη και αδίστακτο μπλόγκερ που κρύβεται πίσω από το πέπλο ανωνυμίας και γράφει δήθεν "ριζοσπαστικά" και αντιμνημονιακά κατεβατά. Θα έρθει και η ώρα του...

    Και αν δεν παίξει τώρα στο Dead Brother, υπάρχει και δεύτερη "σεζόν" και άλλα παιχνίδια να πρωταγωνιστήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μπρρρ Παυλο,σαν ασφαλιτης-κυπατζης μιλησες!!!
    Απο δω κ περα θα προσεχω τι γραφω γιατι εδω μεσα δεν ειναι τελικα να εμπιστευεσαι κανεναν!!!!!
    Ζητω ο Γιωργος Παπανδρεου κ η πασοκαρα μας!Ζητω τα λαμογια κ οι απατεωνες!Κατω ο λαος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή