Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (2) : ΜΙΑ -ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ- ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.



Σε αυτη την ιστοσελιδα
http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=678&cpage=1#comment-1603
υπαρχει το εξης σχολιο, το οποιο το υπογραφει καποιος με το ψευδωνυμο μου
"celin"

celin on February 2, 2012 at 12:19 am
Αν πάντως κάποιος δεν τα καταλαβαίνει πως ξεκίνησαν όλα αυτά ας σκεφτεί το παρακάτω απλό παράδειγμα που είναι και η γνωστή τακτική των εβραίων.
Πείθω τον πλούσιο γείτονα μου να μου εμπιστευθεί την περιουσία του για να μην κινδυνεύει από τον φτωχό ναρκομανή γείτονα του λέγοντας του οτι μπορεί να μπει κάποιο βράδυ μέσα στο σπίτι θολωμένος και να τον σκοτώσει.
Στην συνέχεια λέω στον φτωχό ναρκομανή γείτονα του πλούσιου πελάτη μου ότι ο γείτονας του έχει αμύθητους θησαυρούς και τον σπρώχνω να μπει ένα βράδυ μέσα να τον σκοτώσει και να ψάξει με την ησυχία του το σπίτι…
Έτσι ο ναρκομανής παίρνει την ευθήνη και είναι το κοροιδο που κάνει ολη την δουλειά, ο πλούσιος πεθαίνει…και τα χρήματα πάνε σ εμένα.
Αυτό το απλό και ασύλληπτα άρρωστο σκεπτικό είναι το σκεπτικό που περιγράφουν τα πρωτόκολλα και εφαρμόζεται κατ επανάληψη ξανά και ξανά από την χρηματοδότηση του πολέμου Αγγλίας – Γαλίας μέχρι το πρόσφατο αυτό που έγινε στον Συνταγματάρχη Καντάφι.
http://www.youtube.com/watch?v=e4eCbedpBOw&list=UUNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ&index=1&feature=plcp
Τα πρωτόκολλα της Σιών θελουν προσεκτική και λεπτομερή ανάγνωση…















Αν πατησει καποιος πανω στο ψευδωνυμο μου, μεταφερεται σε αυτη την αναρτηση μου
http://celinathens.blogspot.com/2011/07/blog-post_27.html
Αυτος που χρησιμοποιησε το ψευδωνυμο μου, υποθετω οτι βρεθηκε σε αυτη την αναρτηση μου
-τελευταιο σχολιο της παραπανω αναρτησης-
του αρεσε
-διοτι αναφερθηκαν οι Ροτσιλντ!-
 και, θελοντας να τη δωσει σα λινκ στη συζητηση στο προαναφερθεν ιστολογιο,
χρησιμοποιησε- η καταλληλοτερη λεξη ειναι "πλαστογραφησε"- το ψευδωνυμο μου.
Αυτη ειναι και η εξηγηση που θεωρω πιθανοτερη, θελοντας να αποκλεισω τη προβοκατσια,
μολονοτι, εν τελει, ολο αυτο λειτουργησε σαν προβοκατσια εναντιον μου: Καποιος που επεφτε πανω στο προηγουμενο μπλογκ, θα μπορουσε να σκεφτει οτι εγω υιοθετω θεωριες τυπου "ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ", "ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ"

Οποιος διαβαζει το μπλογκ μου, γνωριζει πολυ καλα οτι το πολιτικο μου σκεπτικο
ΟΥΔΕΜΙΑ
ΟΥΔΕΜΙΑ
ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση εχει με το σκεπτικο οσων αναπαραγουν τετοιου ειδους θεωριες.
Ο καθενας μπορει να πιστευει ο,τι γουσταρει, μπορει να θεωρει τους Εβραιους ως
τη πηγη των δεινων της ανθρωποτητας, μπορει να θεωρει τα Νεφελιμ, η τα chemtrails που μας ψεκαζουν,
η ο,τιδηποτε αλλο κανει ορεξη η ψυχη του.
Για μενα, το προβλημα λεγεται ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, και οι καπιταλιστες δεν εχουν πατριδα, θρησκεια, φυλη κλπ.

Δε χρειαζεται νομιζω να γραψω κατι αλλο δηλωτικο της κοσμοθεωριας μου.
Ιδου κι αλλη μια παλαιοτερη αναρτηση μου, αρκετα σαφης περι του θεματος
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΤΙΧ

Το ζητημα προεκυψε πριν αρκετες μερες,
εγω στην αρχη εκανα τον μαλακα
 βλεποντας ομως οτι αρκετοι μπαινουν στο μπλογκ μου απο το προαναφερθεν μπλογκ για να δουν ποιος ειναι αυτος ο
"celin", που "γραφει για τα πρωτοκολλα των σοφων της Σιων",
σκεφτηκα οτι κακως εκανα τον μαλακα κι επρεπε να το ξεκαθαρισω απο την αρχη, για να μην επιτρεψω τη παραμικρη παρεξηγηση.

Επιλεγω απλως να ξεκαθαρισω το ζητημα, διχως να το ερμηνευσω σαν προβοκατσια,
αλλα δε γινεται να μη μου περασει απο το μυαλο η εξης σκεψη: Οτι ειναι πολυ ευκολο για καποιον που δε γουσταρει οσα γραφει ενας αλλος, να προβοκαρει και να προκαλεσει ανυπολογιστη ζημια σε αυτον,

αυτα ειναι τα ασχημα του Διαδικτυου: Ειμαστε ευαλωτοι, διοτι δε μπορουμε να ειμαστε ολη την ωρα στο Διαδικτυο, ερευνωντας τι γραφεται για εμας.
Αυτο ομως ειναι και το τιμημα που οφειλουμε να πληρωσουμε, το τιμημα της διαδικτυακης ελευθεριας, το τιμημα της ανωνυμιας, το τιμημα του να εκθετουμε τις αποψεις μας και να μαχομαστε για αυτες.
Το κλειδι εδω ειναι το  προσεκτικο παλαντζαρισμα μεταξυ εμπιστοσυνης κι επιφυλακτικοτητας.
Οφειλουμε να ειμαστε προσεκτικοι γιατι δε ξερουμε εδω τι ρολο βαραει ο καθενας,
απο την αλλη, οφειλουμε να εμπιστευομαστε και το ενστικτο μας: Αυτον που γουσταρουμε να διαβαζουμε γιατι εχει περασει τις ανεπισημες εξετασεις που του εχουμε κανει,
πρεπει να τον εμπιστευομαστε γιατι αλλιως, η επιφυλακτικοτητα γινεται καχυποψια και η καχυποψια γινεται δηλητηριο μεσα μας,
κανοντας μας να ψαχνουμε να βρουμε διαρκως αορατους εχθρους.


203 σχόλια:

  1. Κι εμενα σχολιαζε ενας με το νικ μου στο ιδιο μου το μπλογκ
    !!!

    Το εκανε για να με ενοχλήσει, εχω και υποψιες για το ποιος μπορει να ειναι
    ευτυχως σταματησε μετα απο καποιους μηνες

    Παντως τα πρωτοκολα των σοφών της σιων δεν τα εχει γράψει αλλος απο την Οχράνα για "γκαιμπελιστικούς", πριν τον Γκαίμπελς, σκοπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όποιος σε ¨ξέρει¨είναι σίγουρος ότι δεν είσαι εσύ.
    άλλωστε δεν χρησιμοποιείς ποτέ τόνους
    :-)))))

    LOLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους βαζω στην σαλάτα μονο:)

    τονοσαλάτα

    να τωρα εβαλα μερικους για να μη λες

    (και στα αρθρα μου επισης βαζω τονους με τους τονους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α στου σελιν το ελεγες

    αχαχαχα

    τωρα το παρατήρησα οτι δεν βάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θέμα τόσο της εμπιστοσύνης όσο και της επιφύλαξης που μπορεί να εξελιχθεί σε καχυποψία, είναι πραγματικά ένα ζήτημα ζωτικής σημασίας που άμα και σε βρει, θα σε ταλαιπωρήσει και θα σε ακολουθεί σαν εφιάλτης.
    Έχω προσωπική εμπειρία από φίλο που η ζωή του είναι πραγματικά δηλητηριασμένη από την καχυποψία προς τους πάντες και τα πάντα, τόσο που πιστεύω ότι δεν μπορεί να χαρεί τίποτα.
    Εσύ πάντως Cel και εξετάσεις έχεις δώσει και το πτυχίο σου το πήρες, τώρα κάνεις το διδακτορικό σου για μάστερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΙΣΧΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΒΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ.

      ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΑΣΕΙ Η ΟΧΡΑΝΑ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΩΡΠΟΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΣΠΑΖΟΤΑΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.

      ΠΑΝΤΩΣ ΣΕΛΙΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΟΠΙΑΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ.

      ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕΒΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑ ΙΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  6. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ Η ΑΟΡΑΤΗ ΑΥΤΗ ΥΠΕΡΚΥΒΕΝΡΗΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ Η ΛΕΞΗ ΕΒΡΕΑΙΟΣ Η ΣΙΩΝΙΚΣΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ.

    ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΡΨΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΙΖΟΥΝ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Celin Γειά σου.

    Υπάρχει τάση να γίνεται αυτό, κατά καιρούς. Επανειλλημένα τα ίδια έπαθα με σένα κι εγώ, στο όχι τόσο μακρινό παρελθόν. Κάποιος υπέγραφε με ένα ψευδώνυμο "omadeon" με αντισημιτικά σχόλια στο μπλογκ του... πρώην πράκτορα (σοβαρά μιλάω) Καλεντερίδη (infognomonpolitics? κάτι τέτοιο, είμαι κουρασμένος τώρα να σου φέρω τα λινκ). Διαμαρτυρήθηκα αλλά ο ιστολόγος δεν έσβησε τα σχόλια του αλλουνού κι αναγκάστηκα να το πω πολλές φορές...


    Αλλά αυτά δεν είναι τίποτα. Υπάρχει ολόκληρο σκυλολόϊ σε συγκεκριμμένο μπλογκοσφαιρικό... υπόνομο που μου ρίχνει μπαράζ λάσπης ΑΥΤΗ τη στιγμή και βαριέμαι να ασχοληθώ.

    O φίλος σου Ιβάν έχει σκυλιάσει και παίζει το ρόλο μπάτσου - ανακριτή. ΘΑ πάρει την απάντησή του σύντομα σε ειδικό ποστ, αλλά... βιάζεται το παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υ.Γ.
    @Celin
    Α, σε επικαλείται κι εσένα ο Ιβάν, προσπαθεί με λύσσα να ακυρώσει τη φιλαλήθη σου μαρτυρία, που δεν τον συμφέρει (γιατί του χαλάει τον πατερούλη. ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ φέρσιμο). Δεν με πειράζουν άλλοι εφόσον δεν με ενοχλούν, αλλά το παρατράβηξε το σχοινί.


    Φυσικά θα απογοητευτεί, γιατί δεν είναι ΜΟΝΟ η δική σου φιλαλήθης μαρτυρία, που πρέπει να καταρρίψει, είναι ΚΑΙ τα συγκεκριμμένα 2-3 σχόλια που πρέπει να αποδείξει ότι "συνιστούν έμμεση αλλά σαφή απειλή". Καιαυτό είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

    Εξάλλου,,, κοτζάμ καθηγητής συγκριτικής λογοτεχνίας έριξε εκείνη τη λάσπη. ΟΧΙ ο ίδιος. Κατάλαβε κανείς τώρα ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ να ΞΕΡΕΙ ο κόσμος το επίπεδο των γνώσεων του αρχικού ψεύτη? Δηλαδή τα δημόσια στοιχεία που έχει αναρτήσει σε... βιβλιοπωλεία που πουλάνε βιβλίο του ΜΑΖΙ με τη διεύθυνση του πολυδιαφημιζόμενου μπλογκ του και μετά έχει το ΘΡΑΣΟΣ να με συκοφαντεί για χαφιεδισμό?

    Μιλάμε για ΥΠΟΝΟΜΟ ψευτιάς κι αλαζονείας, όχι παίξε-γέλασε. Η πλάκα είναι τα πιστεύει κι ο ίδιος ο ψεύτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πληροφοριακά, με το που βγαίνει ένα βιβλίο με ISBN, αυτόματα μπαίνει στο biblionet, όπως και το βιογραφικό του συγγραφέα.δεν χρειάζεται λοιπόν κανενός είδους προμόσιον πέρα από το δελτίο τύπου που είναι δουλειά και υποχρέωση του εκδότη. από κει το παίρνουν και άλλα βιβλιοσάιτ.
      καλό να αποφεύγονται οι υπερβολές.
      λ.κ

      Διαγραφή
  9. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΦΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΙ ΕΒΡΑΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.

    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λυπαμαι που σχολιάζω για πρώτη φορά στο μπλογκ σου Σελιν και το σχόλιο μου - που απευθύνεται στον Ομαντεόν - αφορά μια τόσο αηδιαστική κατάσταση, όπως αυτή που συντηρεί με μανία ο τελευταίος.

    αγαπητέ Ομαντεόν,

    εκατομμύρια άνθρωποι διατηρούν προσωπικούς λογαριασμούς στο φέισμπουκ και μπλογκς όπου αναρτούν προσωπικές τους φωτογραφίες και τα προσωπικά τους στοιχεία.

    αν ο καθένας από μας είχε το δικαίωμα να κλέβει αυτά τα στοιχεία - απλά και μόνο επειδή είναι δημοσιοποιημένα - και να τα βάζει κάτω από οποιο περιεχόμενο γουστάρει στοχοποιώντας ανθρώπους - το διαδίκτυο δεν θα ήταν διαδίκτυο αλλά θα ήταν ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΥ.

    Είναι εντελώς ανήθικο το γεγονός πως εμπλέκεις αριστερά και δεξιά ατομα τα οποία διακρίνονται για την ευγένεια τους με την εμμονή σου προσπαθώντας να πείσεις πως η ανηθικότητα σου αυτή είναι το υπέρτατο ήθος και η φιλαλήθεια.

    Θα επρεπε πραγματικά να ντρεπεσαι μεγάλος άνθρωπος, στη χώρα σου τα παιδιά να λιποθυμούν στα σχολεία κι εσύ να ασχολείσαι με τον εαυτούλη σου. Για μένα είσαι αξιοθρήνητος.

    Και μη νομίζεις πως ο κόσμος είναι βλάκας. Δεν είναι. Ξερουμε και ποιός είναι ο Ποε και ποιός είναι ο Σελίν και ποιός είναι ο Ιβάν.

    Κάνε κάτι αξιοπρεπές ή αν σου είναι αδύνατον μην κάνεις απολύτως τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεισιδαίμονα, ΕΣΥ έπρεπε να ντρέπεσαι που ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.

      Λες εδώ
      εκατομμύρια άνθρωποι διατηρούν προσωπικούς λογαριασμούς στο φέισμπουκ και μπλογκς όπου αναρτούν προσωπικές τους φωτογραφίες και τα προσωπικά τους στοιχεία.

      Ω ναι, εεεε?

      Μόνο που ΛΙΓΟΙ άνθρωποι ΑΥΤΟ-ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ site ΚΑΙ εφημερίδες ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ και το BLOG τους αλλά μετά ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ όσους τους κριτικάρουν σαν "χαφιέδες" όταν τους ασκήσουμε κριτική με αναφορά στα ΔΗΜΟΣΙΑ "προσωπικά στοιχεία τους".

      ΑΥΤΟ ΕΔΩ για παράδειγμα.

      http://www.biblionet.gr/main.asp?page=showauthor&personsid=89009

      ή αυτά που αναφέρονται ΕΔΩ
      http://stalinreloaded.wordpress.com/2012/02/12/neostalinism-against-googling/#comment-19

      Ο Celin είναι ο ΑΠΟΛΥΤΑ φιλαλήθης και σπάνιος διαδικτυακός φίλος που ΠΛΗΡΩΝΕΙ το γεγονός ότι ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ να πει τη μέρα νύχτα. ΟΥΔΕΝ σχόλιο υπήρξε "απειλή" εναντίον του ΟΣΟ κι αν επιμένει κοτζάμ καθηγητής στη λογοτεχνία και ανάλυση του Λόγου να ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΙ ΛΕΧΘΕΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

      Η αφοσίωσή σας σε αποδεδειγμένους ψεύτες ΔΕΝ με ενδιαφέρει, είστε ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ για την κοινωνία του μέλλοντος.


      ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ “δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων” όταν αυτά έχουν ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΦΑΝΕΡΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ και με το blog + το σύνολο της ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ κάποιου που ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ σε καταλόγους βιβλίων Εφημερίδες και σε ΕΝΑ σωρό άλλα μέρη ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ. Γεγονός αληθές 100% είτε το θέλετε, είτε όχι. ΑΝ είχε ο μέντοράς σας την παραμικρή αίσθηση ότι “κινδυνεύει” από κάποιους (τραμπούκους κλπ.), ΔΕΝ θα έβγαζε για ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ τον περασμένο Ιούλιο τα στοιχεία αυτά δημόσια ΚΑΙ στην “Ε” με ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ στο ΜΠΛΟΓΚ του. Η κοροϊδία αυτή πρέπει ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. Εχει γίνει θηριώδης ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ (με την ΠΙΟ ΔΥΣΩΔΗ λάσπη) που προσβάλλει την αξιοπρέπεια άλλων ταυτίζοντας τους με “υπόνομο”, ενώ ταυτόχρονα επιδιώκει ΜΟΝΟ την εξουσία και την αυτοπροβολή.

      Τα στοιχεία άρθρων στην Ελευθεροτυπία είναι ΔΗΜΟΣΙΑ, είτε το θέλετε είτε όχι. Και οι τραμπούκοι τα βρίσκουν ΠΡΩΤΟΙ από όλους, με ελάχιστο ψάξιμο

      Η κριτική που του κάνω αφορά ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ απεχθή, καταστροφική για το διαδίκτυο συμπεριφορά, που ισοδυναμεί με ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ της Ακεραιότητας του Διαδικτυακού Λόγου, με παρερμηνείες κειμένων που διέδωσε για ΠΟΛΥ κόσμο, σε ΠΛΗΡΗ αντίθεση με την αποδεδειγμένα υψηλή επαγγελματική του κατάρτιση (στην κατανόηση του Λόγου), την οποία ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΩ ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ – κι αυτό ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ τα ΠΑΡΑΘΕΣΑ στο αρχικό ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ.
      http://metaomadeon.wordpress.com/2012/01/23/antonis-balasopoulos1/
      Αλλά υπάρχει και ΔΕΥΤΕΡΟΣ λόγος. Διότι γνωρίζοντας καλά ΠΩΣ φέρθηκε και ΤΙ έκανε, επιθυμώ να ΜΗΝ αναλάβει κανένα καθήκον πολιτικής ή γραφειοκρατικής εξουσίας που ενδέχεται να καταχραστεί σε βάρος ΑΛΛΩΝ αθώων!

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ για την υποστήριξη

      Διαγραφή
    3. Εγώ πάντως δεν έχω τίποτε εναντίον σου ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Πόε.

      Αντιλαμβάνομαι ότι κάθε μέλος του ΚΚΕ ή επίδοξο μέλος όπου σταθεί κι όπου βρει υπερασπίζεται τη γραμμή του κόμματος ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΪ ΜΑΖΙ ΤΗΣ (κι εσύ βέβαια συμφωνείς) αλλά ΔΕΝ ανέχομαι κανενός την προπαγάνδα, όταν νοθεύει το διάλογο ή καταστρέφει συζητήσεις 200+ σχολίων. Ακόμη κι αν ήταν προπαγάνδα με την οποία συμφωνώ.

      Διαγραφή
    4. Και τι σε νοιάζει εσένα Ομαντ αν ο Αντώνης παρέθεσε την διευθυνση του ιστολογίου του;Εξάλλου όλα τα κείμενα τα οποία παραθέτεις έχουν δημοσιευθεί επώνυμα σ΄αυτό το ιστολόγιο.

      Επιπλέον, ούτε ο Αντώνης ουτε εγώ ούτε κανείς άλλος δεν είναι αφοσιωμένοι σε κανενα αποδεδειγμένο ή μη ψεύτη.

      Βγήκε ένα συγκεκριμένο κείμενο του Φωτοπουλου υποστηρικτικό για το ΠΑΜΕ όταν α/α ιστολόγια βωμολοχούσαν και στοχοποιούσαν το εργατικό κίνημα ως καθεστωτικό, το οποίο προβάλαμε στα ιστολόγια μας.

      Έκτοτε λυσσάξατε!

      Αν είχες τσίπα δεν θα έμπαινες εδωμέσα να παριστάνεις την παναγία. Γιατί δεν διαθέτεις ουτε κοινωνική ούτε πολιτική εντιμότητα.

      Απλά πραγματα.

      Να σε ενημερώσω τέλος πως και στο μέλλον θα υποστηριχθεί και θα προβληθεί το οποιοδηποτε κείμενο του οποιουδήποτε παίρνει θέση στον πόλεμο εναντίον του ΠΑΜΕ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!

      Εσύ κάνε όσα ιντερνετικές πιρουέτες επιθυμείς στο μεταξύ.

      Όσο για τις διαφωνίες σου με το ΚΚΕ να τις συζητήσεις με τον συνδιαχειριστή σου στο Stalin Reloaded που είναι επίσης εντιμότατος άνθρωπος.

      Σε σας στηρίζεται η αναμόρφωση της κοινωνίας..

      Διαγραφή
    5. Και πάλι disdaimona,
      το ΜΟΝΟ που κάνεις είναι να ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ.

      Αυτό που κάνεις ΔΕΝ θα περάσει.
      ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΙ.

      Στ' αρχίδια μου οι θέσεις σας για το Φωτόπουλο ή ο,τιδήποτε άλλο. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΕΥΤΗΣ, ΠΑΝΤΑ ΨΕΥΤΗΣ

      Διαγραφή
    6. Εγώ από την άλλη θα σε ευχαριστήσω για την καταπληκτική ιδέα που μου΄δωσες να προτείνω στον Αντώνη οπως στην επόμενη δημοσιευση κειμένου του, εκτός από το radical desire να δώσει και το λινκ για το lenin reloaded.

      δωράκι στον άρρωστο αντι-κκε συνδιαχειριστή σου!

      μια φορά συνδιαχειριστής με αντι-κκε πάντα σκουλήκι.

      Διαγραφή
    7. Το πείσμα σου να αρνείσαι την ΠΡΟΦΑΝΗ αλήθεια είναι γνωστό, Disdaimona.

      Κοίτα, το να είναι κανείς αντι-ΚΚΕ ή υπέρ-ΚΚΕ είναι κάτι δευτερεύον. ΙΔΙΩΣ αν είχε (όχι πολύ παλιά) αποφασίσει να ΣΤΗΡΙΞΕΙ το ΚΚΕ με την ψήφο του, λόγω της ανάγκης για λαϊκή συσπείρωση κατά του μαύρου μετώπου. Αλλά εσείς κάνετε ζημιά _και_ στο ΚΚΕ, διότι... με το κατάπτυστο φέρσιμό σας απομακρύνετε κόσμο ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ από την ψήφο τους προς το ΚΚΕ.

      Ανακεφαλαιώνω. Βαρύτατες συκοφαντίες όπως "χαφιές", "υποκείμενο του ιντερνετικού υποκόσμου", "νεοταξικός δοσίλογος" έχουν εξαπολυθεί σε σχόλια ΚΑΙ αναρτήσεις σας και (τώρα απειλείς να υπάρξουν κι άλλες) με μοναδικό λόγο τη χρήση μου ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ που πρόβαλλε επανειλλημένα ο κάτοχός του σε εφημερίδες και σάητ βιβλιοπωλείων (μεταξύ άλλων).

      Ε, ΔΕΝ έχω πρόβλημα. Αν θέλετε να στηρίξετε την παράλογη αυτή "άποψή σας" θα φάτε και τις απαντήσεις σας.

      Και επειδή ο κόσμος που διαβάζει μπορεί να μην ξέρει, η ΚΥΡΙΑ ανάρτηση που καταρρίπτει κραυγαλέα ψεύδη σας είναι αυτή:

      http://stalinreloaded.wordpress.com/2012/02/12/neostalinism-against-googling/
      Η εξίσωση του googlίζειν με… χαφιεδίζειν! (Neostalinist daemonisations of googling)

      Διαγραφή
    8. Δυσδαιμόνα, θα σου επισημάνω ότι ο χαρακτηρισμός "νεοταξίτης/νεοταξικός" και όλη αυτή η παραφιλολογία για "Νέα Τάξη Πραγμάτων" προέρχεται από τις αντικομμουνιστικές υστερίες της αμερικανικής Ακροδεξιάς (http://en.wikipedia.org/wiki/New_World_Order_(conspiracy_theory)#History_of_the_term). Στη δε Ελλάδα, επειδή ήμουν παρών και τα έζησα όταν οι θεολόγοι (που ήταν, είναι και θα είναι όχι μόνο θρησκόληπτοι, αλλά και προσκείμενοι στον εθνικιστικό χώρο) μας βγάζανε σ'εκείνα τα ηλίθια συλλαλητήρια για το μακεδονικό-σκοπιανό ή όπως αλλιώς θέλει κανείς να το πει, ήταν τότε που αρχίσαμε να ακούμε, από τους θεολόγους και τις παραεκκλησιαστικές οργανώσεις στις οποίες μας πήγαιναν για προπαγάνδα, αυτές τις σαχλαμάρες: "Νέα Τάξη", "σατανισμός", "κακοί Εβραίοι", "ανθέλληνες" κ.α.

      Και μετά ξέρεις ποιοι ακολούθησαν; Κάτι αρχαιολάγνοι εθνικισταράδες, αλλά και κάτι απίστευτοι τύποι σαν τον Κώστα Ζουράρι.

      Αφού επιλέξατε αυτό το επίπεδο διαλόγου, πρόβλημά σας.

      Διαγραφή
  11. Επίσης το μπλογκ Stalin Reloaded εισηγούμαι να το μετονομάσεις σε Καραστάλιν αυτοπροσώπως.

    Εκτός αν είσαι σε εντεταλμένη υπηρεσία να "βοηθήσεις" το ΚΚΕ στους πολιτικούς του στόχους με αυτό το ιστολόγιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ στόχοι του ιστολογίου Stalin Reloaded εξηγούνται πλήρως στο "about" του blog:

      +http://stalinreloaded.wordpress.com/about/

      Το να υπονοείς ότι είμαι σε "εντεταλμένη υπηρεσία" αποτελεί γελοία παράνοια, συνωμοσιολογία και υποτιμητικό υπαινιγμό, έστω κι αν δεν το πιστεύεις και το είπες "ρητορικά" λόγω συνήθειας (που έχει κάνει τη λάσπη... καθημερινό κολατσιό).

      Επιπλέον, αν και ΔΕΝ είμαι εναντίον του ΚΚΕ, διαφωνώ με ορισμένες επιλογές της ηγεσίας του, όπως η φιλο-σταλινική στροφή του στο 18ο συνέδριο που προκάλεσε και την οριστική αποσύνδεση από το κόμμα του σοβαρού κομμουνιστή Γιώργου Ρούση.
      ________
      @Celin σου δίνω κάτι λινκ για να μελετήσεις το θέμα του Γιώργου Ρούση.
      1)
      το βαρυσήμαντο άρθρο του Γιώργου Ρούση στο Ριζοσπάστη
      http://www1.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=4793585
      (πριν το 18ο συνέδριο, όταν προσπαθούσε να αποτρέψει τη σταλινική στροφή)

      2)
      Το ίδιο άρθρο σε ένα τίμιο μπλογκ κομμουνιστών (λενινιστών μάλιστα) που διαφώνησαν κι αυτοί με το νεο-σταλινισμό, όπου όμως στο τέλος παραθέτουν και ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Γιώργου Ρούση στην Αλέκα Παπαρήγα. Διάβασε ΕΙΔΙΚΑ την τελευταία...

      http://goodmorninglenin.wordpress.com/2011/07/14/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-18%CE%BF-%CF%83/

      direct link
      Για τη Σταλινική στροφή του ΚΚΕ στο 18ο συνέδριο…"

      Διαγραφή
    2. TO KKE ΦΙΛΕ ΟΜΑΔNTEON YPOERASPIZETAI TON ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΝ ΑΠΟΚΥΡΗΞΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ Η ΣΤΟΝ ΡΟΥΣΗ.

      Ο ΣΤΑΛΙΝ ΣΥΜΜΕΤΙΧΕ ΣΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΑΤΣΗ ΜΖΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ. ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

      Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΠΠ ΗΤΑΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ Σ.Ε. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΡΩΠΗ.

      ΔΕΝ ΕΟΥΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΣΕΛΙΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΟΥ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε με γειά του με χαρά του να κάνει Ο,ΤΙ θέλει το ΚΚΕ, αλλά να μη περιμένεινα συμφωνήσουν οι άλλοι σε τέτοιες επιλογές. Και επίσης να ΜΗ συκοφαντείται κανείς σαν "αντικομμουνιστής" όταν διαφωνεί με τη φιλο-σταλινική στροφή.

      Επίσης, να ΜΗΝ παρεξηγείται κανείς σας όταν κάποιοι σας λένε "σταλινικούς". Εγώ δεν το κάνω, όμως. Η κριτική μου περιορίζεται σε νεο-σταλινικές _πρακτικές_ όπως η ενοχοποίηση αθώων, όταν τις βλέπω ΣΗΜΕΡΑ ή και τις υφίσταμαι.

      Για τη φιλοσταλινική στροφή του κόμματος είχα γράψει άρθρο στο blog και είχα συμμετάσχει σε συζητήσεις ΜΕΣΑ σε blog που πρόσκεινται στο ΚΚΕ, χωρίς ποτέ να χαλάσει η αλληλο-εκτίμησή μας (τότε).
      http://omadeon.wordpress.com/2008/09/25/unpistevable/
      "Το Επιεικώς Απαράδεκτο Πρωτοσέλιδο Του Ριζοσπάστη Και Μία Φιλική (Αλλά Αυστηρή) Σημειολογική Κριτική Ανάλυσή Του"

      Διαγραφή
    4. ΑΣΦΑΛΩΣ.

      Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
      ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΕΤΑΙ. ΟΥΤΕ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΣΟΒΙΕΤΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.

      ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΚΕ. ΔΕΝ ΣΥΦΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

      ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΘΗΤΑΤΗ ΚΡΙΣΗ. ΟΤΑΝ Ο ΛΑΣΟ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΛΩΣ ΑΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ.

      ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ.

      ΕΓΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ. ΗΤΑΝ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΘΟΦΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

      ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΑΤΣΗ ΕΝ ΤΗΝ ΓΕΝΕΣΗ ΤΗΣ.

      ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΕΤΣ ΕΠΙ ΤΣΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΔΩΝ ΤΗΣ ΒΕΡΜΑΧΤ.

      Ο ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΣ ΤΟΝ ΣΠΙΛΩΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΩΡΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

      ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΛΟΙΠΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ. ΑΝΤΙΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

      ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΑΚ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ.



      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    5. ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΕΚΠΛΗΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.

      ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟ.ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΙΣΩΣΗ Η ΔΕΧΕΕΣΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕΤ ΟΝ ΧΙΤΛΕΡ;

      ΑΡΑ ΕΙΣΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΕ;

      ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΩΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

      Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    6. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΠΡΙΝ Η ΕΕ ΟΡΙΣΕ ΤΗΝ 9 ΜΑΗ ΩΣ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

      ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ 9 ΜΑΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

      ΚΙ ΟΧΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    7. Ανωνυμε ΔΕΝ είμαστε "υπέρ των θέσεων της ΕΕ".
      Στο ψήφισμα της ΕΕ αντιτάχθηκα επανειλλημένα,
      η συνεπαγωγή σου ΔΕΝ ισχύει.

      Κι αυτό μπορεί να αποδειχτεί.
      Η εξίσωση σταλινισμού και κομμουνισμού είναι ΛΑΘΟΣ και έχει ύπουλες πολιτικές σκοπιμότητες. Είμαστε αλληλέγγυοι με ΚΑΘΕ κομμουνιστικό κόμμα που έχει απαγορευτεί κάπου στην Ευρωπη εξ αιτίας των κρυπτο-ναζιστικών καπιταλιστικών σχεδιασμών.

      ΜΗΝ τρελλαίνεσαι ρε φίλε. ΔΕΝ είμαστε εχθροί σου.

      Διαγραφή
    8. TO ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΥΩΡΒΟΥΛΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΨΗΦΙΣΜΟΥΣ.

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΠΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΝΙΝ.

      ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΣΣΕΣΑΙ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ.

      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ Η ΟΧΙ.

      ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ;

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    9. ΥΠΟΥΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ.

      ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕ, ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕ ΚΙ ΟΤΙ ΦΥΛΑΚΙΖΕ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ.

      ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΓΕΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ.

      ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ.

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΠΕΡΙ ΣΤΑΛΙΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΝΙΝ ΤΑ ΕΦΤΑΙΞΕ Η ΙΝΤΕΛΙΓΚΕΝΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΟΥ ΗΤΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΣΙΤΙΕΜΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΝΤ.

      ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΤΣΕΡΝΙΣΤΗΚΕ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΜΕ ΜΠΟΡΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΕΡΣΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ.

      ΑΥΤΩΝ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    10. Ο ΛΙΜΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΧΝΗΤΟΣ. ΥΠΗΡΧΕ ΑΦΘΟΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΥΛΑΚΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

      Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΕΓΙΝΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΓΕΙΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ.

      ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ. Ο ΑΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΕΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗΣ ΕΠΑΝΑΣΑΤΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΨΕΥΔΩ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

      ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΗΠΑ ΤΟ Γ΄΄ ΡΑΙΧ ΚΑΙ Η ΑΓΓΛΙΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΥΦΑΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΑΠ[ΑΘΕΑ ΤΗΣ ΕΣΣΔ.

      ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    11. ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΑΓΩΓΗ ΗΤΑΝ ΕΡΩΤΗΣΗ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    12. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΙΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 4,5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΝΙΝ.

      ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΤΑΛΙΝ.

      Ο ΧΕΡΣΤ ΕΚΑΜΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΕΣΑ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΝΙΝ.

      ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΜΟ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  12. Δηλαδή δε φταίνε οι Εβραίοι για την οικονομική κρίση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δείμο σου ζητώ συγνώμη για το μακρινό παρελθόν, όταν σου είχα μιλήσει με ιδιαίτερα έντονο και αγενές ύφος. Ηταν όμως μια πολιτική διαφωνία, από την οποία... εσύ και εγώ βγήκαμε εξίσου αξιοπρεπείς νομίζω. ΔΕΝ είπαμε ο ένας τον άλλον "χαφιέ", κ.ο.κ.

    Παρακολούθησα το σχολιασμό σου σε άλλα μπλογκ από τότε και πιστεύω πως έσφαλλα σε ορισμένες εκτιμήσεις μου. Εν πάσει περιπτώσει, σε ευχαριστώ που δεν το έκανες θέμα με λιβέλλους παντού στο διαδίκτυο όπως έκαναν κάποιοι άλλοι.

    Πάντως... επειδή είμαι παρορμητικός και οξύθυμος προσπαθώ να το βελτιώσω, κι από τότε (που τσουγκρίσαμε) προστέθηκαν κι άλλα άτομα στην τιμητική λίστα "ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΕΧΘΡΟΙ".

    Αν αποδεχτείς τη συγνώμη μου, σε θεωρώ υποψήφιο για εκεί... με χίλια. Διότι είσαι ΦΙΛΑΛΗΘΗΣ, αποδεδειγμένα. Κι αυτό μετράει πιο πολύ από ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..........

    ΓΡΑΦΩ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΛΑΘΟΣ (ανάποδα)
    ήθελα να πω
    στην τιμητική λίστα "ΠΡΩΗΝ ΕΧΘΡΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΦΙΛΟΙ".

    Η λίστα είναι υπαρκτό μέρος του blogroll.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ευχαριστω για την υποστήριξη που ειπα παραπανω πηγαινει στην disdaimona

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλά για τη λάσπη και το ΟΦΘΑΛΝΟΦΑΝΕΣ ΨΕΜΑ που διαδίδει δεν έχεις να πεις ΤΙΠΟΤΑ.

      Κοίτα Πόε, στο διαδίκτυο αλλάζουν οι προτεραιότητες.

      Και ΔΕΝ είμαστε όλοι ΤΟΣΟ βλάκες, το ΞΕΡΩ ότι μιλούσες στη disdaimona.

      Αν οι απόψεις σου για την αλήθεια, το ψέμα ή τη λάσπη, καθορίζονται από κομματικές ή προσωπικές ΜΕΡΟΛΗΨΙΕΣ, απλούστατα ΔΕΝ κάνεις ελεύθερο διάλογο στο διαδίκτυο, κάνεις κάτι άλλο.

      Διαγραφή
    2. Δεν επιθυμω να εχω καμια σχεση η διαλογο μαζι σου, σε αυτο η σε οποιοδηποτε αλλο μπλογκ.

      Διαγραφή
    3. Να Αποσύρετε τη λάσπη τότε, όσοι την έχετε αναρτήσει και μετά χαράς θα πάψω να ασχολούμαι μαζί σας ΚΑΙ Εγώ.

      Διαγραφή
    4. Σου ξαναεξηγησα

      Τα σχολια μου ηταν σχετικα μετο διαλογο

      σου κανω πεηστ το σχολιο απο το γλομπινγκ διοτι δεν θελω να τροφοδοτω διαλογο μεταξυ μας

      "Το σχολιο μου δεν ηταν καθολου οφ τοπικ

      μιλουσατε για την σχεση του καζακη κκε
      απαντησα
      μιλουσατε σε ανω του ενος σχολιων για τον σταλιν
      επισης απαντησα
      Μιλουσατε για το δεν πληρωνω
      και εκει απαντησα

      Απαντησα λοιπον στα σχολια σας
      αν τα ιδια σας τα σχολια ηταν οφ τοπικ
      τοτε ημουν και εγω

      απο εκει και περα δεν θελω να εχω καμια σχεση με εσας, σε αυτο το blog ή σε οποιοδηποτε αλλο.

      οι απαντησεις σας στην τοποθετηση μου και τα υπολοιπα αρθρα στο blog που φτιαξατε για εμενα ειναι εκει για οποιον θελει να τις δει και να κρινει."

      Εγω κατα τα αλλα δεν εχω ασχοληθει μαζι σου ουτε στο ελαχιστο
      Εσυ αντιθετα, διαδιδεις απο εδω και απο εκει πραγματα για μενα, οπως οτι το μπλογκ μου δεν εχει καμια σχεση με την ιδεολογια μου και αλλα διαφορα.

      Ο αιρετικος δε, στην "σταυρωση" που μου κανατε στο σταλιν ριλοαντεντ επιτεθηκε με υβριστικα σχολια, τα οποια βεβαια δεν με ενοχλουν ιδιαιτερα διοτι δειχνουν την αντιθεση μεταξυ εμενα και εκεινου.

      Αυτα τα ολιγα

      Διαγραφή
    5. Πόε, θα πρέπει να μάθεις να ΤΗΡΕΙΣ αυτά που λες. Αν "δεν θέλεις διάλογο μαζί μου" πάψε να επιτίθεσαι.
      Η περίπτωσή σου έχει αναλυθεί ΕΔΩ
      http://stalinreloaded.wordpress.com/2012/02/04/poexania/

      Το πρόβλημα με σένα είναι ότι ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ σε κάτι ΑΣΗΜΑΝΤΟ.
      Σχόλια εκτός θέματος κάνουμε όλοι, μερικές φορές. Ομως ΔΕΝ τα ξεκινάμε με... συκοφαντίες κατά του ΙΔΙΟΥ του ιστολόγου, όπως έκανες εσύ όταν μπήκες στο μπλογκ μας. Ε, τα πήρα στο κρανίο και αρχικά ήθελα να σε αποκλείσω, αλλά σκέφτηκα ότι έγραψες κατεβατά που ΔΕΝ έπρεπε να χαθούν (αν και ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ εκεί που τα έβαλες ΚΑΙ συκοφαντικά).

      ΑΝ έχεις πρόβλημα με το ποστ που προέκυψε, σχολίασε το ΕΚΕΙ όπου έγινε και έχεις ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ σχολιασμού εκεί πέρα. Από κει και πέρα, ΜΗ μεμψιμοιρείς, γιατί μπήκες σε εχθρικό μπλογκ και μετέφερες γκρίνιες που προκάλεσαν βαρύτατη λάσπη. ΔΕΝ έχω τόση φούρκα με σένα. Με ΑΛΛΟΝ έχω...

      Αν πάλι έχεις σοβαρό πρόβλημα φτιάξε ένα ποστ που απαντά και θα βάλω λινκ.

      Εν πάσει περιπτώσει ΔΕΝ μπορώ κάθε φορά να λέω τα ίδια και ΔΕΝ ΕΙΧΑ σκοπό να ασχοληθώ μαζί σου. ΕΣΥ ασχολήθηκες.

      Το θέμα σου είναι ΑΜΕΛΗΤΕΟ και ΔΕΝ έχω κάτι να προσθέσω. ΔΕΝ έκανες και τίποτε τραγικό. ΔΕΝ δημοσίευσες... πολλές φορές λιβέλλους σε αναρτήσεις ή άρθρα στον τύπο.

      Διαγραφή
  16. @Celin
    ΔΕΝ ζητώ συγνώμη γιατί θεωρώ ότι καταλαβαίνεις.

    Τώρα... επειδή ακούστηκε ένα "Δεν επιθυμω να εχω καμια σχεση η διαλογο μαζι σου, σε αυτο η σε οποιοδηποτε αλλο μπλογκ", που ΙΣΩΣ σημαίνει "αν σε ξαναδώ εδώ δεν ξανάρχομαι" (έμμεση απειλή αποκλεισμού ΔΙΚΟΥ σου από την "παρέα" του Πόε)
    εγώ δηλώνω ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ να μοιράσω μαζί του προσωπικά ή πολιτικά, εφόσον τα έχω εξηγήσει ήδη και δεν επιθυμεί να τα σχολιάσει.

    Αλλά το "δεν θέλω διάλογο μαζί σου" ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.
    Ισχύει μόνο για τους φασίστες από την πλευρά μου. Αν κάποιος δεν θέλει διάλογο μαζί μου ας ΜΗΝ απαντάει στα σχόλιά μου (που δεν τον αφορούν κιόλας) κι ας μην επικροτεί επιθέσεις άλλων σε μένα επειδή ΝΟΜΙΖΕΙ ότι τον αφορούν.

    Από κάθε άλλη άποψη ΔΕΝ έχω πρόβλημα να υπάρχει κάποιος άλλος σε κάποιο διάλογο, εδώ ή αλλού. Κοντολογίς ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΩ να ΚΑΘΟΡΙΖΩ (όπως κάποιοι άλλοι)... ΤΙ παρέες κάνει ο οποιοσδήποτε άλλος μπλόγκερ που εκτιμώ (όπως ο Celin).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Τώρα... επειδή ακούστηκε ένα "Δεν επιθυμω να εχω καμια σχεση η διαλογο μαζι σου, σε αυτο η σε οποιοδηποτε αλλο μπλογκ", που ΙΣΩΣ σημαίνει "αν σε ξαναδώ εδώ δεν ξανάρχομαι" (έμμεση απειλή αποκλεισμού ΔΙΚΟΥ σου από την "παρέα" του Πόε)"

    Αυτο αποτελει δικο σου συμπερασμα φυσικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και δεν επικροτησα τιποτα, ακριβως για να μην ξεκινησει διαλογος μεταξυ μας.
    Ειπα ενα ευχαριστω για την υποστηριξη της δισδαιμονας που δειχνει εκτιμηση προς το ατομο μου, τιποτα αλλο.

    Διαλογος γινεται μεταξυ καποιον ατομων σε ενα συγκεκριμενο χωρο.

    Εγω με ατομα που παιρνουν αυτα που λεω σε διαλογο, τα μεταφερουν δεν ξερω και εγω που για να με "σταυρωσουν". Επισης με ατομα κανουν ολο το δικτυο μερος επιλυσης των προσωπικων τους, διαλογο δεν θελω να εχω διότι δεν εχω για αυτον το λογο φτιαξει το μπλογκ μου.

    Αυτου του ειδους λοιπον η επικοινωνια δεν με αφορα και για αυτο το λογο θελω να την αποφυγω, απλα και ομορφα.

    Αυτο που εσυ ομαντεον κανεις, προσωπικα το θεωρω δυκτιακο κουτσομπολιο και δεν θελω να μπω σε διαλογο μαζι σου γιατι μετα θα πρεπει να ψαχνω να βρω απο εδω και απο εκει που εσυ με σχολιαζεις για να υπερασπιστω τον εαυτο μου.

    Θα το εκτιμουσα λοιπον αν ο διαλογος και η "σχεση" μας τελειωνε εδω.

    Δεν ειναι φυσικα απαιτηση ειναι παρακληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόε ΔΕΝ "τελειώνει ο διάλογος" όταν ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ λάσπη ή σοβαρές ανακρίβειες και παραπληροφόρηση.

      Λες εδώ π.χ.
      Εγω με ατομα που παιρνουν αυτα που λεω σε διαλογο, τα μεταφερουν δεν ξερω και εγω που για να με "σταυρωσουν"...

      Αυτο που εσυ ομαντεον κανεις, προσωπικα το θεωρω δυκτιακο κουτσομπολιο


      ΓΙΑΤΙ μπήκες τότε ΕΣΥ πρώτος στο Lenin Reloaded και είπες τα εξής?
      http://leninreloaded.blogspot.com/2012/02/alain-badiou.html?showComment=1328464606822#c3848957673825694422
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτά που είπες ΜΟΧΘΗΡΟ κουτσομπολιό?
      ΕΙΝΑΙ ή δεν ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ σε ΣΟΒΑΡΟ διαδικτυακό ΔΙΑΣΥΡΜΟ κάποιου που ΔΕΝ ξέρεις?
      ΤΙ πήγες να κάνεις ΕΚΕΙ (που είμαι και αποκλεισμένος από ΚΑΘΕ αντίλογο)? εεε?

      ΜΗ μου κάνεις λοιπόν μαθήματα περί κουτσομπολιού. Αντε μπράβο...

      Διαγραφή
    2. Ωραια με ξεμπροστιασες

      καλο μεσημερι

      Διαγραφή
  19. Αυτό που σου συνέβη αγαπητέ Celin είναι κάτι που το είχα σκεφτεί από καιρό πως μπορούσε να συμβεί σε όλους μας.
    Και να που συνέβη τώρα σ' εσένα.

    Μοναδικός τρόπος προφύλαξης είναι η ενημέρωση των αναγνωστών ότι η μοναδικότητα του λογαριασμού φαίνεται μόνο αν κλικάρεις πάνω στο όνομα του σχολιαστή και σε βγάλει σε "προφίλ χρήστη blogger" που είναι ένα και μοναδικό.
    Όταν η υπογραφή ενός σχολιαστή βγάζει κατευθείαν σε link τότε είναι πολλή πιθανή η πλαστοπροσωπία.
    Βέβαια, αυτά μπορούμε να τα γνωρίζουμε μόνο όσοι έχουμε blog.
    Οι υπόλοιποι δυστυχώς δε το γνωρίζουν αυτό ακι μπορεί καμιά φορά να ξεγελαστούν από τέτοιου είδους προβοκάτσιες.

    Πάντως, μην ανησυχείς.
    Αν το διάβαζα αυτό το σχόλιο, δε θα πίστευα ούτε μια στο εκατομμύριο ότι θα ήταν δικό σου.
    Μόνο "σηκωθείτε από ντιβάνια, πολυθρόνες, καναπέδες" δεν έγραψε στο σχόλιό του ο... Λιακοπαθής αντιγραφέας σου.

    Αλλά δε βαριέσαι;
    Όσο περισσότερους εχθρούς έχεις, τόσο πιο σημαντικός είσαι!
    (εξαιρείται ο Γιωργάκης που κατάφερε και να χει όλη την Ελλάδα εχθρούς και να παραμείνει ασήμαντος!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Celin, με έχεις κάνει σχολιο-βλεψία...

    λοιπόν, τέτοιου είδους "επιθέσεις" να τις περιμένεις πιο συχνά.

    Εντείνονται ακόμα και έξω από τον ίντερνετ, στην καθημερινότητά μας.

    συνέχισε να γράφεις, γιατί όσο συνεχίζεις, κάνεις ζημιά στους "ευεργέτες" μας.

    Καλή δύναμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Poe, Λολα, Θερσιτη, Μαζεστιξ, Πειρατη,
    σας ευχαριστω παρα πολυ για τη συμπαρασταση.
    Ο Μαζεστιξ σα καλος ντετεκτιβ (!) αποκαλυψε πως μπορουμε να ξεχωρισουμε ποτε ενα σχολιο ειναι αυθεντικο και οχι πλαστοπροσωπια, απο το αν δηλαδη σε βγαζει στο ¨προφιλ χρηστη μπλογκερ"!

    Αυτο βεβαια συμβαινει στο blogger της γκουγκλ,
    στο disqus δε σε σωζει τιποτα γιατι εγω σχολιαζα εκει με open id, οποτε ο καθενας μπορουσε υποθετω να κανει το ιδιο.
    Τελοσπαντων, δεν ειμαι καλος στις κομπιουτεριστικες τεχνικες λεπτομερειες,
    αυτο που λεμε ολοι ειναι το κλειδι, δηλαδη η εμπιστοσυνη.
    Να στε καλα, θα χρειαστουμε φαινεται στο μελλον ακομα περισσοτερες φορες και για απειρως σπουδαιοτερα ζητηματα ο ενας τη συμπαρασταση του αλλου

    ΥΓ Αλλα και η Λολα, μεγαλη ντετεκτιβ!
    Ειδε κατι που ουτε εγω δεν ειχα προσεξει, οτι ο ψευτοcelin χρησιμοποιει τονους, ενω εγω οχι:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. celin και poe θα μείνετε μετεξεταστέοι...

      η κακιά δασκάλα LOLA

      Διαγραφή
  22. 1.

    Τωρα για τα υπολοιπα

    εχω πει οτι ο καθενας που κερδιζει τη δικια μου εμπιστοσυνη, ειναι ελευθερος να γραφει ο,τι του κατεβει στις αναρτησεις μου, κανενας περιορισμος, οι φιλοι μπορουν να ανοιξουν οσα ζητηματα επιθυμουν, οσα κρινουν εκεινοι σημαντικα.
    Και στους φιλους συμπεριλαμβανεσαι κι εσυ Δυσδαιμονα, οποτε μη λυπασαι καθολου, ελπιζω να ξαναρθεις στο μπλογκ και να σχολιασεις ο,τι νομιζεις, εννοειται ακομα και να με επικρινεις για κατι που θεωρεις οτι πρεπει να επικριθω.


    Και μια που εγραψα για φιλους, θελω να πω κατι.
    Το χω ξαναγραψει. Στις φιλιες μου δεν διαδραματιζει ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ η πολιτικη ταυτοτητα του αλλου.
    Το αν θα συμπαθησω καποιον κρινεται απο τη συγκροτηση του, το ηθος του, την ακεραιοτητα του, το αν ειναι ενδιαφερων κι εχει κατι να μου πει, το αν ειναι ιδιορρυθμος κι εκκεντρικος
    -γιατι βαριεμαι ΑΦΟΡΗΤΑ τους "νορμαλ" τυπους-
    η καλοσυνη του και απαραιτητα η απουσια μικροψυχιας, σκατοψυχιας, εμπαθειας και συμπλεγματων κατωτεροτητας.
    Εδω και πολλους μηνες βεβαια μου τη δινουν στα νευρα οι ανθρωποι που δεν αντιλαμβανονται τα αιτια της κρισης. Μου τη δινουν στα νευρα οσοι παιζουν ακομα το διανοητικο πουλακι τους κι αρνουνται να δουν τα προφανη.
    Στη παραπανω κατηγορια συγκαταλεγονται και φιλοι μου, μη κομμουνιστες και μη αριστεροι.

    Ομως, παραμενουν και θα παραμεινουν φιλοι μου.

    Για αυτο και στις προσφωνησεις μου δε χαρακτηριζω κανεναν ως "συντροφο".
    Δε μου βγαινει, δε μπορω να το κανω.
    Καθε μερα που περναει γινομαι και πιο φανατικος κομμουνιστης, ομως και παλι, δε μπορω να παραβλεψω το γεγονος οτι υπαρχουν κομμουνιστες που μου τη δινουν στα νευρα και μη-κομμουνιστες που γουσταρω με τα χιλια.

    (Εννοειται οτι συμβαινει και το αντιστροφο)

    Οποτε, δεν υπαρχουν για μενα "συντροφοι"
    Υπαρχουν φιλοι, υπαρχουν αδιαφοροι, υπαρχουν και σπασαρχιδες ανεξαρτητως χρωματος.

    Στη παρουσα συζητηση, ολοι οι συμμετεχοντες ειναι ανθρωποι που γουσταρω, παλι καλα,
    δε συμβαινει παντα αυτο.
    Και ειναι οδυνηρο για μενα να βλεπω ανθρωπους που γουσταρω να βγαζουν μαχαιρια μεταξυ τους.
    Τωρα θα φανει οτι εγω θελω να κρατησω ισορροπιες, ομως οποιος εχει καταλαβει τι ρολο βαραω, προφανως θα εχει καταλαβει και οτι δε προκειται να το βουλωσω προκειμενου να "κρατησω ισορροπιες",
    αντιθετως, θα πω τη γνωμη μου και οποιον παρει ο Χαρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 2.

    Τη γνωμη μου για τη διαμαχη Ομαντεον και του πρωην φιλου μου Αντωνη, την ειπα. Τελος. Δε προκειται να ξαναπω τιποτα αλλο. Την ειπα κι αυτο ειχε σαν αποτελεσμα ο Αντωνης να ξεκοψει απο οποιαδηποτε σχεση με μενα. Με πικρανε αυτο, αλλα εκατο φορες να γυρνουσα στο παρελθον, εκατο φορες τα ιδια ακριβως πραγματα θα ελεγα, προφανως και με τα ιδια ακριβως αποτελεσματα,
    δε μετανιωνω ουτε για μιση λεξη απο οσα ειπα.

    Τα καλα λογια που εχω πει για τον Ομαντεον,
    τα εννοω και θα τα εννοω, ακομα κι αν σε αυτην εδω την αναρτηση, "σφαχτουμε".
    Ακομα κι αν τυχει να μαλωσουμε και δε ξαναμιλησουμε.
    Θυμαμαι λιγες μερες πριν τις δημοτικες εκλογες, οπου εγραψα στον Ομαντεον
    "ΨΗΦΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ"
    κι αυτος συμφωνησε, κατηγορωντας δριμυτατα οσους απειχαν απο τις εκλογες.
    Τον διαβαζω εδω και καιρο.
    Οποιος θεωρει τον Ομαντεον ¨αντικομμουνιστη"
    πλαναται πλανην οικτραν.

    Και, ναι, σαφως και γινεται καποιος να ειναι αντισταλινικος αλλα οχι αντικομμουνιστης.
    Ο ομαντεον και πολλοι αλλοι δε γουσταρουν τον Σταλιν. Ακομα και καποιοι ψηφοφοροι του ΚΚΕ δε γουσταρουν τον Σταλιν, αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι κομμουνιστες.
    Μην τα μπερδευουμε.

    Θελετε τη γνωμη μου; Την εχω γραψει πολλες φορες και βαριεμαι να τα ξαναγραφω.
    Εχει πεσει πολλη Δυτικη καπιταλιστικη προπαγανδα απο τα γουρουνια εναντιον του Σταλιν και της ΕΣΣΔ με αποτελεσμα πολλοι να ειναι παραπληροφορημενοι. Η μεγαλη πλειοψηφια ταυτιζει τον Χιτλερ με τον Σταλιν, αυτο ειναι γελοιο,
    ο Σταλιν τσακισε τον φασισμο, ποταμια Σοβιετικου αιματος χυθηκαν για να σωθει η Ευρωπη.

    Εγω αντισταλινικος δεν ειμαι με τη καμμια.
    Εδω μιλανε για 20.000.000 νεκρους απο..σταλινικες εκκαθαρισεις, ποιοι τα λενε, οι Πρετεντερηδες της Δυσης! Συνυπολογιζουν σε αυτους και τους νεκρους απο τον ww2, απο τον λοιμο, μιλανε για τα Γκουλαγκ λες και στην Αμερικη η στην Ευρωπη οι συνθηκες στις φυλακες ειναι ανθρωπινες, μιλανε για διωξεις αντιφρονουντων οι ιδιοι που αγνοουν τον..Μακαρθισμο,
    ο,τι να ναι.

    Αλλα αυτο δε σημαινει οτι ο Σταλιν ηταν και κανας Αγγελος, ετσι;
    Απο ενα σημειο και μετα, η Ανατολικη Ευρωπη ηταν σκλαβωμενη στην ΕΣΣΔ. Δε τη γουσταραν οι λαοι της. Για αυτο και πανηγυριζαν οταν επεσε ο κομμουνισμος
    (Ασχετα αν μετα επι καπιταλισμου, οι συνθηκες ζωης τους απεδειχθησαν κατα πολυ χειροτερες)

    Αυτο που θελω να πω ειναι οτι καθε ηγετη πρεπει να τον κρινουμε αναλογα με τις συνθηκες της εποχης του. Ο Σταλιν ειχε να αντιμετωπισει πολλα προβληματα, μια διαλυμενη χωρα απο τον φορο αιματος για να τσακιστει ο ναζισμος,
    και φυσικα ενα σωρο αντεπεναστασεις
    -βλεπε σημερινες πορτοκαλι επαναστασεις-
    ειτε απο τους Σοβιετικους "κεφαλαιοκρατες" κοτζαμπασηδες κουλακους , ειτε και υποκινουμενες απο τη Δυση.
    Ολα αυτα δε θα μπορουσαν να αντιμετωπιστουν με ροδοπεταλα. Εκανε ο,τι εκρινε, για να κρατησει τη χωρα του Υπερδυναμη.
    Ηταν ο μοναδικος που πηγε γαμιωντας τα καθαρματα της Δυσης, αυτους που ριξαν πυρηνικες στη Χιροσιμα και στο Ναγκασακι, αυτους που γαμανε τον πλανητη ολοκληρο τα τελευταια χιλια και βαλε χρονια, Αγγλους αποικιοκρατες, Αμερικανους, Γερμανους, Ιαπωνες κλπ.

    Και τους ξεκωλιασε οσο ζουσε, μονο και μονο για αυτο , μπραβο του.
    Οχι, δε θελω να ζησω σε σταλινικη κοινωνια, δε θελω να ζησω με τον τρομο οτι αν πω κατι διαφορετικο απο τη κομματικη γραμμη, θα με κυνηγησουν.
    ΔΕ ΘΕΛΩ ΕΣΣΔ, θελω κατι καινουριο, καλυτερο, δημοκρατικοτερο,
    θελω το οραμα της κομμουνιστικης κοινωνιας,
    θελω να ληξει ο καπιταλιστικος εφιαλτης.

    Αυτα για τον Σταλιν
    -αληθεια, για τη Γαλλικη Επανασταση και τον Ροβεσπιερο που καταντησε να αποκεφαλιζει απο παρανοια ακομα και τους δικους του ανθρωπους, πχ Μαρα και Δαντων, γιατι δεν ακουγεται κουβεντα;
    Εκει ηταν αστικη, επομενως ολα καλα;-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΦΩΣ ΚΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

      ΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ.

      Ο ΛΕΝΙΝ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 22.

      ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΑ.

      ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΖΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΛΕΝΙΝ. ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ.

      ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝΙΣΜΟ.

      ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ,

      ΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝ ΜΑΖΙ.

      ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΑΖΙ.

      ΧΑΡΙΣΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΓΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΤΣΑΡΟ.

      ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΔΙΕΓΡΑΦΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

      ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΣΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.

      ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;

      ΜΕ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΓΙΝΕ Η ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΣΣΙΑΛΙΣΜΟΥ;

      ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ.

      Ο ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 22 ΟΤΑΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΑΠΕΒΙΒΣΕ ΕΙΧΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.

      ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΣΤΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ;

      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΖΣΙΑ ΟΤΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΣΙΑ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ;

      ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ;

      ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΛΕΝΙΝ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΕΝΕΙ ΣΤΑ ΓΚΟΟΥΑΓΚ.

      ΔΙΟΤΙ Ο ΛΕΝΙΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΙΣΕ. ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΚΙ ΙΔΙΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕ Ο ΤΣΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΕΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΡΙΚΟΥΣ.

      ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    3. ΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΑΤΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ;

      Η ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛΕΗΤΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΟΥΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ;

      ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΕΡΙ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΚΑΙ ΛΕΝΙΝ.

      Η ΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΕΝΤΣΤΕΡΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΥΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    4. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

      ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ.

      ΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΤΙ ΓΙΟΝΤΑΝΕ ΕΚΕΙ;

      ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ. ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ;

      ΕΣΦΑΖΕ Ε;

      ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΚΟ. ΣΟΥ ΛΕΝΕ.

      ΕΣΕΝΑ ΚΑΝΑ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΣΦΑΞΕΙ;

      ΕΣΕΝΑ ΚΑΝΑ ΣΥΓΓΕΝΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΙΛΟΥ Η ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ;

      ΕΕΕ

      ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ.

      ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Η ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΕΤΛΕΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΑΥΤΟ.

      ΤΟ 53 ΠΕΑΘΝΕ. ΤΟΤΕ ΛΕΕΙ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ.

      ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΕΚΕΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΦΙΛΟΥΣ.

      ΓΙΑ 60 ΕΚΕΤΑΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΕΡΣΤ.

      ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ. ΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.

      ΕΔΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΑΞΡΟΝΗΣΙΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΓΕΝΗ Η ΑΚΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΥΑΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ.

      ΕΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;

      ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΠΑΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ;

      ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΦΤΑΙΧΝΟΝΤΑΙ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  24. ΥΓ Ομαντεον, οπως ειπα τα καλα, λεω και τα αλλα: Θεωρω εντελως αστοχη και αδικη τη συμπεριφορα σου απεναντι στον Ποε. Ηρθε να πει τη γνωμη του κι εσυ του εφτιαξες μπλογκ.
    Το μπλογκ μπορει να πηρε αλλη τροπη
    -και ειναι δικαιωμα σου-
    αλλα ξεκινησε ως απαντηση στον Ποε.
    Λοιπον, τον Ποε τον εχω γνωρισει απο κοντα, εναν απο τους ελαχιστους ανθρωπους που εχω γνωρισει απο το Διαδικτυο.
    Ειναι σπαθι παιδι, ιδεολογος και μαγκας ωραιος.
    Δεν επρεπε να φερθεις ετσι. Εισαι λαθος απεναντι του. Επρεπε να αφησεις τα σχολια του στην αναρτηση, τι σημαινει οτι ηταν εκτος θεματος, κι αυτα που εγραψες εσυ εδω εκτος θεματος ηταν, τι θα επρεπε να κανω, να σου φτιαξω μπλογκ
    ΑΝΤΙ-ΟΜΑΝΤΕΟΝ RELOADED;;;!!!
    Προφανως κι εχει δικαιωμα να γραφει ο,τι θελει και να πιστευει σε οποιον Σταλιν θελει.
    (Προφανως κι εσυ εχεις δικαιωμα να εισαι οσο Αντι-Σταλιν θελεις βεβαια!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Celin,
      δεν ξεκίνησε το Stalinν Reloaded σαν απάντηση στον Poe. ΛΑΘΟΣ κυκλοφόρησε η φήμηξ, Απλώς συνέπεσε να το έφτιαχνα εκείνες τις μέρες (για τα άλλα "φαινόμενα" που ξέρεις) κι είχε την ατυχία ο Πόε να "τιμηθεί" με το πρώτο ποστ... κάπως πρόωρα.

      Λυπάμαι, ΔΕΝ εμπιστεύομαι τη φιλαλήθεια "ιδεαλιστών". Αυτός ο διάλογος ΕΔΩ ήταν αποκαλυπτικός πολύ περισσότερο από την "άμεση επαφή" κι άμα τον ξαναδιαβάσεις ΠΟΛΥ προσεκτικά θα διαπιστώσεις ΠΑΡΑ πολλα΄δυσάρεστα.
      Μέσα στη μέση μιας βαρύτατης συκοφαντίας που εξαπολύθηκε από άλλο άτομο (που παραβιάζει και τη λογική) το μόνο που βρήκε να πει είναι ευχαριστίες επειδή τον υποστήριξε. Ο Πόε ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ για ΓΕΓΟΝΟΤΑ αλλά ΜΟΝΟ για τις κατασκευές που κάνει το μυαλό τους γι' αυτά.

      Παρόλ' αυτά έχει σίγουρα σημαντικό υπόβαθρο καλωσύνης ώστε είναι σε θέση να εξελιχτεί κατά τη γνώμη μου. Δεν αποκλείω ΟΤΑΝ μάθει ορισμένα πράματα (και στη ζωή και στο διαδίκτυο) να τον δεις να λέει "δεν συμφωνώ με το και το και το που έλεγα".

      Αναμφίβολα ο Πόε προσπάθησε να είναι συγκρατημένος, αλλά ενισχύει τόννους λάσπης ΧΩΡΙΣ να το παίρνει χαμπάρι.

      Πάντως μια και το έθεσες το θέμα, ΔΕΝ είχα υπομονή εκείνο το βράδυ, μετά από ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ από ΔΕΚΑΔΕΣ μπλογκ που αναπαρήγαγαν τρία άρθρα του Τ.Φ. νάρχεται ένας τυπάς και να λέει "όμως εδω βλέπω ότι με την προφαση οτι προσβληθηκατε, ξεκινήσατε μια σταυροφορία για να ρίξετε δηλητήτιο σε οποιον δεν συμφωνει και δεν αποδέχεται τα πιστευω σας.¨..." εεεεε... όοοοχι ρε φίλε, ΠΑΛΙ καλά που δεν τον έβρισα _πολύ_ άσχημα.

      Επίσης τα παραμυθάκια για το πόσο "δεν ήταν τόσο κακός ο Στάλιν" ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΩ. Ημουν ανέκαθεν αντι-σταλινικός και το θεωρούσα αυτονόητο ότι δεν είναι αντικομμουνιστικό.

      Το ποστ στο οποίο μπήκε να σχολιάσει ο Πόε ήταν ΠΟΛΥ συγκεκριμμένο για μια ιστορία που ΔΕΝ νομίζω ότι κατάλαβε καλά-καλά, αλλά πολύ γρήγορα έγινε πειθήνιος υποστηρικτής της άλλης πλευράς, ενισχύοντας ένα σωρό λάσπες ξανά και ξανά.

      ΑΚΟΜΗ και τώρα με το να λέει π.χ. περί "κουτσομπολιού" δείχνει ότι ΔΕΝ ξέρει.λ ΔΕΝ έφαγε δεκάδες άρθρα λιβέλλων όπως εγώ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ από μια φανατική πολιτική σέκτα (που υποστήριξε ο Αντώνης), κλπ. Δηλαδή ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ και φυσικά απαλλάσσεται και λόγω (μερικής) άγνοιας, δεν αντιλέγω σ' αυτό.

      Από την άλλη πλευρά ξέχασα να πω ότι ΜΟΝΟ εκεί με εκνεύρισε, λόγω των 200+ σχολίων και της στάσης που μετέφερε.

      Αν θέλει μπορεί πάντα να σχολιάσει σε άλλο ποστ, αλλά σε εκείνο μπήκε πολύ στραβά. Για το πως "Δεν ήταν τόσο κακός" ο Στάλιν ΑΡΝΟΥΜΑΙ να το ΣΥΖΗΤΗΣΩ. Βαρέθηκα. Οταν είδα να βάζει και τα σταλινικά εγκλήματα σε εισαγωγικά, τα πήρα στο κρανίο πραγματικά.

      Σφάζονται υπολήψεις, ΔΕΝ έχουμε καιρό για ανοχή σε λάσπη και ευγένειες σαλονιών. Πάντως δεν θα είχα αντίρρηση να κατεβάσω το ποστ που αφορά τον Πόε κάποια στιγμή και τα σχόλιά του να συζητηθούν παρέα με σένα Celin. ΔΕΝ είναι γιά εκείνον το μπλογκ. Λάθος έκανε.

      Διαγραφή
  25. Κακια Δασκαλα Λολα,
    απο σενα ας μεινω μεταξετεστεος οσες φορες γουσταρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μεγαλη παραλειψη παραπανω: Ξεχασα να ευχαριστησω και τη καλη μου φιλη black bedlam για στη συμπαρασταση!
    Bedlam, σου χρωσταω κι ενα email, συμπαθα με, τρεχω σα τον Βεγγο και ξεχαστηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Α, τωρα το θυμηθηκα! Ομαντεον, τι λεει για μενα ο Ιβαν; Και που;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα να μην ασχοληθείς Celin. ΔΕΝ είναι το ίδιο Ιβάν και Πόε... Ο Ιβάν έχει προχωρήσει στις χειρότερες επιθέσεις και σε βαρύτατη λάσπη.

      Εχει φανατιστεί τελείως από τον Αντώνη κατά τη γνώμη μου. Θα βρεις πάντως αυτά που είπε και αναφέρθηκαν σε σένα (μαζί με κάποιες... ασυνάρτητες κατ' εμέ "λογικές συνεπαγωγές")... κάπου εδώ:

      http://leftg700.blogspot.com/2012/02/blog-post_17.html?showComment=1329855945752#c711546378944430448

      Σε βλέπω να πέφτεις ΕΥΚΟΛΑ σε πλάνη Celin. Ο ιδεαλισμός σου ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ από τώρα και στο εξής, πρόσεχέ τον. Σου διαφεύγουν εξαιρετικά δυσάρεστα "φαινόμενα" φίλων σου. Η υποκρισία των ανθρώπων στο λινκ που σου έδωσα (ΚΑΙ ο φανατισμός του Ιβάν) είναι ΠΕΡΑΝ της δυνατότητάς σου να προσφέρεις κάτι εποικοδομητικό. Το λινκ που σου έδωσα δες το με κόπυ-πέηστ σε μπράουζερ, προσπαθεί να καταρρίψει ο Ivan την αξιοπιστία της μαρτυρίας σου, με κάτι σαχλαμάρες που ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ.

      Συμπεριφέρεται σαν ντόμπερμαν που γαυγίζει σε ξένους. ΠΕΙΘΗΝΙΟ όργανο πλέον κάποιου άλλου, ΟΠΩΣ και μερικοί άλλοι εκει.
      Χέσε μέσα...

      (διορθωμένο σχόλιο)

      Διαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "προσπαθεί να καταρρίψει ο IΒΑΝ την αξιοπιστία της μαρτυρίας σου, Celin" (ήθελα να πω -σόρυ)

      Διαγραφή
  29. Σε βλέπω να πέφτεις ΕΥΚΟΛΑ σε πλάνη Celin. Ο ιδεαλισμός σου ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ από τώρα και στο εξής, πρόσεχέ τον. Σου διαφεύγουν εξαιρετικά δυσάρεστα "φαινόμενα" φίλων σου.

    Γιατι το λες αυτο; Σου ειπα εγω ποτε οτι θεωρω τον Ιβαν φιλο μου; Σαφως και δεν ειναι. Ηρθε, εγραψε πεντε πραγματα, συμφωνησα σε αρκετα, καπου ξεφυγε και ληξαμε την επικοινωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ εγώ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ έπεσα τότε σε πλάνη φίλε Celin...

      ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΣΦΑΛΛΑ (Χαχαχαχα)

      ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ τη μαρτυρία σου, σχεδόν απόλυτα και είμαι πρόθυμος να βρεθούμε από κοντά με τον Πόε να πούμε πέντε πράματα πολύ φιλικά κάποια στιγμή (όχι τώρα ακριβως). Του φέρθηκα λίγο σαν αγροίκος, από τη ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑ, που ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ κάποια πράματα.
      ΑΝ τα μάθει θα καταλάβει ότι... έγινε φάουλ και από τον ίδιο.

      Διαγραφή
  30. ΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΑΤΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ;

    Η ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛΕΗΤΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΟΥΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ;


    Θερσιτη, συμφωνω με αυτο που λες, αλοιμονο.
    Πρεπει να υπαρξει μισος, λυσσα και τιμωρια.
    Απλα, μες στη τοτε παραζαλη, πρεπει να μη ξεχασουμε να προσπαθησουμε να οικοδομησουμε κατι καλυτερο.
    Δε φοβαμαι ουτε το μισος ουτε τη λυσσα, με ροδοπεταλα δε φευγουν τα τομαρια.
    Θελει προσοχη ομως..

    (Καλα, ας γινει πρωτα το ντου κι ανησυουμε αργοτερα,χαχαχα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΔΩ ΜΙΛΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.

      ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΣΥ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΝΑ ΦΤΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕ ΑΝ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.

      ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΕΚΕΙΗΝΗ Η ΜΕΡΑ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  31. "ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ τη μαρτυρία σου, σχεδόν απόλυτα και είμαι πρόθυμος να βρεθούμε από κοντά με τον Πόε να πούμε πέντε πράματα πολύ φιλικά κάποια στιγμή (όχι τώρα ακριβως)"

    Χαιρομαι παρα πολυ για αυτο που λες! Να ξερεις οτι κι εγω σε εμπιστευομαι, ξερω οτι εισαι καλοπροαιρετος και τιμιος.
    Λαθη κανεις και υπερβολες κανεις και λες, αλλα ο αναμαρτητος τον λιθον βαλετω.
    Οποιος νομιζει οτι ειναι αλανθαστος,
    δεν ειναι.
    Δε ξερω αν θα τα βρειτε με τον Ποε, αλλα και να μη τα βρειτε, να με πιστεψεις σε αυτο, το χερι μου στη φωτια το βαζω και για εκεινον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. "ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΕΚΕΙΗΝΗ Η ΜΕΡΑ. "

    Μακαρι ρε φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εγώ λέω να κάνουμε ένα πάρτυ "ας μπετα"
    (to know us better για τους αγγλομαθείς)

    :-) :-) :-))))

    LOLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κοίτα πως ξεκινάει μια ανάρτηση,και που καταλήγει.Στην επανάσταση όπως πάντα.
    Ωραία είναι πάντως,ανάβουν τα αίματα,και κάποια στιγμή η σπίθα θα γίνει φλόγα.....
    Πάντως celin-για να πάμε και στο θέμα μας,συμβαίνουν,και θα συμβούν και άλλα πολλά στο διαδύκτιο.Οσο φοβούνται,τόσο θα σπιλώνουν αυτούς που φοβούνται.Πάντως εμείς που σε γνωρίζουμε δεν υπάρχει περίπτωση να πιστέψουμε αυτές τις κακοήθειες,και αυτό νομίζω έχει τη μεγαλύτερη αξία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ευχαριστω και εσενα Σελιν για την υποστήριξη και την εκτιμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Celin, επανέρχομαι, αν και σ' έχω αποχαιρετήσει, διότι ένας "κύριος" αναφέρθηκε σ' εμένα.
    "Ομαντεον, τι λεει για μενα ο Ιβαν; Και που;"
    Στο Leftg700, ο Omadeon προσπάθησε, με επιχείρημα ένα σχόλιό σου, να αποδείξει ότι ο Αντώνης είναι... "πάντα ψεύτης". Απάντησα. Η ευθύνη που αναφέρθηκε το όνομά σου, σε άλλο μπλογκ, δεν είναι δική μου, αλλά του Omadeon.
    Δε θα σχολιάσω, την άποψή σου, ότι "κάπου ξέφυγα". Μπορείς, φυσικά, να πιστεύεις ό,τι θέλεις, και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.
    Καλή συνέχεια.

    @Omadeon:
    "παίζει το ρόλο μπάτσου - ανακριτή", "προσπαθεί με λύσσα", "του χαλάει τον πατερούλη. ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ φέρσιμο", "Εχει φανατιστεί τελείως από τον Αντώνη", "ο φανατισμός του Ιβάν", "με κάτι σαχλαμάρες που ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ", "Συμπεριφέρεται σαν ντόμπερμαν που γαυγίζει σε ξένους", "ΠΕΙΘΗΝΙΟ όργανο πλέον κάποιου άλλου"
    - Μπορείς να πέσεις και πιο χαμηλά. Έχει αποδειχθεί αυτό.
    "Ο Ιβάν έχει προχωρήσει στις χειρότερες επιθέσεις και σε βαρύτατη λάσπη"
    - Το ότι σού πετάω λάσπη το έγραψες και αλλού. Σε δύο διαφορετικά μπλογκ ξεκαθάρισα ότι αν γράψεις ένα ψέμα που είπα, θα ανακαλέσω. Εσύ, αντί να απαντήσεις, γράφεις χαρακτηρισμούς για 'μένα, σε... άλλο μπλογκ (εδώ). Όχι, ότι μού κάνει εντύπωση, σού έχω ήδη πει ότι είσαι άνανδρος.
    - Και επειδή γράφεις για "ντόμπερμαν", και μπορεί να έχεις αρχίσει να... φοβάσαι, μάθε ότι δεν είμαι "φανατισμένος", εξάλλου η υπόθεση δε με αφορά άμεσα. Είδες να σε ενοχλώ στα "μπλογκ" σου; Με ενοχλεί, όμως, να μπαίνω σε άσχετα ιστολόγια, και να διαβάζω σχόλιά σου, στα οποία βρίζεις τον Αντώνη και κλαψουρίζεις, αν και οι αναρτήσεις και τα υπόλοιπα σχόλια δεν έχουν καμία σχέση. Επειδή έχω παρακολουθήσει την υπόθεση και ξέρω πόσο ανήθικος είσαι, όπου σε πετυχαίνω, θα σού απαντάω. Έτσι κι αλλιώς, είσαι τόσο γραφικός που απλώς θα αντιγράφω γραμμές που έχω ήδη γράψει.
    - Σε "διάλογο", στο παρόν μπλογκ, δε σκοπεύω να μπω. Ήδη χρωστάς απαντήσεις σε LeftG700 και Βαθύ Κόκκινο. Αν έχεις να πεις κάτι, φέρσου σου άντρας, έτσι για αλλαγή, και πες το εκεί.
    Εδώ, θεωρώ όσα έγραψα επαρκή, για όποιον θέλει και μπορεί, να καταλάβει.

    - Προς όσους δεν ξέρουν την υπόθεση: Δε βρίζω επειδή έτσι γουστάρω. Οι χαρακτηρισμοί "ανήθικος" και "άνανδρος" έχουν τεκμηριωθεί, στο παραπάνω λινκ του LeftG700.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΒάν,
      ΕΣΥ τεκμηρίωσες ότι είσαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ακραίος και απρόσεκτος φανατίλας. Λες ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ και τις πιστεύεις κιόλας. ΔΕΝ μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του Celin φυσικά, αλλά ο κύριος ογκόλιθος λάσπης που πιστεύεις και διαδίδεις για μένα, έχει ΗΔΗ καταρριφθεί εδώ:
      http://stalinreloaded.wordpress.com/2012/02/12/neostalinism-against-googling/
      Η εξίσωση του googlίζειν με… χαφιεδίζειν! (Neostalinist demonisations of googling)


      ...και οι "αντιρρήσεις" σας έχουν καταρριφθεί τελεσίδικα στο σχόλιό μου προς τη disdaimona:
      http://celinathens.blogspot.com/2012/02/2.html?showComment=1329904949860#c6555188699702249237
      ...άσχετα με το γεγονός ότι ΤΙΠΟΤΕ δεν θέλεις να καταλάβεις, (όπως ΚΑΙ εκείνη). Θα βγει και νέο ποστ, όμως. ΥΠΟΜΟΝΗ... :-)
      ...όπως και η ΑΛΗΤΕΙΑ ΟΛΗΣ της λάσπης περί δήθεν "χαφιεδισμού" (χώρια οι δικές σου λάσπες και ύβρεις).

      Οσον αφορά τα "στοιχεία σου" για την υποτιθέμενη αναξιοπιστία του Celin, έκοψες ένα ΚΟΜΜΑΤΙ από ένα οργισμένο σχόλιο του Αιρετικού, μέσα σε ΦΙΛΙΚΗ διαφωνία, κάπως έντονη βέβαια, διότι προφανώς σου ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ότι και οι φίλοι διαφωνούν έντονα, ή και αλληλοβρίζονται λιγάκι μερικές φορές. Κακόμαθες φαίνεται στα σαλόνια και τα... νηπιαγωγεία ή τα "παιδαγωγεία" όπου κυκλοφορείς παριστάνοντας τον νταή (και ντόμπερμαν, κλπ. κλπ.)

      Χαίρομαι πάντως που δεν είσαι άνανδρος και θρασύδειλος και με τσαμπουκά "ζητάς το δίκιο σου" (το ΠΟΙΟ??? χαχαχα). Διότι...
      Τουλάχιστον υπάρχει ΕΝΑ θέμα στο οποίο είμαστε ίσοι και μοιάζουμε, το ΘΑΡΡΟΣ μας! :)

      ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ λοιπόν, διότι... νόμιζα ότι σου αρέσει μόνο να βρίζεις και να συκοφαντείς εκ του ασφαλούς, κυρίως σε χώρους όπου είμαι αποκλεισμένος. Εσφαλλα και χαίρομαι γι' αυτό. Πέραν αυτού όμως, ΕΙΣΑΙ καθικάκι (Χαχαχα) :-)

      Διαγραφή
  37. Iβαν, ευπροσδεκτο το σχολιο σου, ο ομαντεον αναφερθηκε σε σενα και δικαιουσαι να του απαντησεις. Οπως ευπροσδεκτο ειναι και το οποιοδηποτε σχολιο δικο σου η οποιουδηποτε που υπερασπιζεται τον εαυτο του κι οσα πιστευει, οταν καποιος τα θιγει αυτα.
    Αυτο σημαινει οτι αν εγω -η καποιος αλλος-
    αναφερθω στο μελλον σε σενα, οφειλω να δεχτω την απαντηση σου.

    Επι προσωπικου:
    Εγραψες το εξης αποσπασμα στο μπλογκ των leftg700

    "2) omadeon: "Και σου υπενθυμίζω και το ΨΕΜΑ που είπες ότι δήθεν απείλησα τον Celin (ο οποίος σε διέψευσε κατηγορηματικά, προκαλώντας την οργίλη και ανοίκεια αντίδρασή σου, λες κι έχεις δικαίωμα να ορίζεις ΕΣΥ τι θα πει κάποιος άλλος). Αντώνη... Μια φορα ψεύτης, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΨΕΥΤΗΣ"
    - Ο Αντώνης μίλησε για έμμεση, πλην σαφή, απειλή.
    - Το ότι ο Celin διέψευσε αυτή την εκτίμηση δεν έχει καμία βαρύτητα, διότι, έχει πει επίσης:
    "Γραφτηκε σε ανωνυμο σχολιο στο μπλογκ μου οτι επεσα θυμα απιστευτου υβρεολογιου και τσαμπουκα απο τη μερια σου.
    Να ξεκαθαρισω εδω οτι τιποτα τετοιο δε συνεβη"
    Στην πραγματικότητα, για εκείνον (τον Celin) είχαν γραφτεί τα παρακάτω (απ' τον Αιρετικό): "Τι να σε κάνω; Όταν με το καλό αποκτήσεις cojones και ραχοκοκαλιά και σταματήσεις να παριστάνεις το Πεκινουά κι όταν καταλάβεις ότι πριν τοποθετηθείς πάνω σε ένα θέμα πρέπει να ξέρεις περί τίνος πρόκειται (αντί να αμολάς μπούρδες καραμπινάτες στο γάμο του Καραγκιόζη), τότε έλα να μιλήσεις μ’εμάς τα… αδέσποτα. Ως τότε όμως, λυπάμαι αλλά είσαι ΠΟΛΥ λίγος"

    To link το εδωσε ο Ομαντεον παραπανω.

    Το διαβασα κι εβγαλα αφρους, γιατι εγραψες οτι η διαψευση μου δεν εχει καμια βαρυτητα.
    Υπο αλλες συνθηκες, θα απαντουσα και θα απαντουσα με συγκρουσιακη διαθεση. Μπουρλοτο θα ειχε γινει κι αλλο η αναρτηση των leftg700.
    Ενας απο τους λογους που δε σου απαντησα ειναι γιατι συμπαθω πολυ αυτα τα παιδια και δεν ηθελα να σκασω μυτη εκει πρωτη φορα με διαδικτυακο στουπι στο χερι.
    Ενας αλλος λογος ειναι οτι διαισθανομαι πως επιθεση δικια μου σε σενα θα εκληφθει ως επιθεση στον Αντωνη, κατι που δεν εχω τη παραμικρη θεληση να κανω.
    Ενας τριτος λογος ειναι οτι, στην τελικη, σκεφτομενος ψυχραιμοτερα,
    αν εσυ πιστευεις οτι η γνωμη μου δεν εχει βαρυτητα, δικαιουσαι να το εκφραζεις.
    Κακως οργιστηκα. Στην τελικη, ποιος ειμαι που θα οργιζομαι με τον οποιονδηποτε με θεωρει το ο,τιδηποτε;

    Θα δωσω ομως μιαν απαντηση εδω, εστω και μικρη.
    1) Ολοι κρινομαστε με οσα λεμε.
    2) Επειδη δεν ειμαι ουτε φλωρος ουτε μυγιαγγιχτος, αρνηθηκα κι αρνιεμαι οτι ..επεσα θυμα υβρεολογιου και τσαμπουκα απο τον Αιρετικο. Γνωστοι ειμαστε διαδικτυακα. Ειπε ο,τι ειπε, του απαντησα, γιναμε μυλος και μετα τα βρηκαμε. Ετσι συνηθως κανουν οι αντρες.
    Ετσι κανω κι εγω στη ζωη μου. Εχω πλακωθει πολλες φορες σε καβγαδες με φιλους η οχι, κι εχουν ειπωθει κι εχουν γινει ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ πραγματα. Με τους περισσοτερους, τα εχουμε βρει μετα.
    Σιγα τα αβγα δηλαδη.
    Μπορω να ανεχτω πολυ χειροτερα πραγματα και λογια απο καποιον που εχω συμπαθησει. Αλλωστε κι εγω το στοματακι μου το ανοιγω διαπλατα.

    Δε θα υπερασπιστω αλλο τον εαυτο μου εδω, οσοι με διαβαζουν, μπορουν να συγκρινουν τη βαρυτητα της γνωμης μας και να διαπιστωσουν διαφορα πραγματα. Και σιγουρα θα υπαρχουν πολλοι που θα συμφωνησουν μαζι σου, δεν το αμφισβητω αυτο!
    Προχωραμε με αυτους που αλληλοεκτιμωμαστε, με τους υπολοιπους, καλη καρδια!

    Εκτιμω το γεγονος οτι η διαθεση σου απεναντι μου δεν ηταν συγκρουσιακη. Θα μπορουσες να πιαστεις απο δυο τρια πραγματα και να το χοντρυνεις. Δεν το εκανες και χαιρομαι για αυτο. Δε θελω να συγκρουστω μαζι σου για πολλους λογους. Προτιμω να συγκρουστω με τους εχθρους του λαου και τα καθαρματα. Εσυ δεν εισαι τιποτα απο αυτα τα δυο.
    Επομενως, δεν υπαρχει λογος να φυτιλιασουμε τη κατασταση, ετσι δεν ειναι Ιβαν; Ας διοχετευσουμε την οργη και την ορμη μας στα καθαρματα.

    Χαιρετω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Λολα, το ας μπετα θα γινει στους δρομους, δε ξερω ποτε αλλα θα γινει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Να σαι καλα sunshine.
    Και συμφωνω με τη σταση σου απεναντι στα αιματα που αναβουν. Ναι, καλο ειναι αυτο. Ας κανουμε προθερμανση εστω και μεταξυ μας και μετα μπουρλοτο στα γουρουνια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Απαντήσεις
    1. EINAI ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ.

      ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΥΓΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

      ΤΣΑΚΩΘΗΚΕΣ ΡΕ ΣΕΛΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΒΑΝ;

      ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.

      ΠΑΝΤΩΣ ΟΜΑΝΤΕΟΝ ΕΜΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΤΣΑΚΩΘΗΚΕΣ ΡΕ ΣΕΛΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΒΑΝ;

      δεν είναι τόσο απλό το θέμα.
      Με ΚΑΝΕΝΑΝ δεν "τσακώθηκε" στη δική μου αντίληψη.

      ΠΑΝΤΩΣ ΟΜΑΝΤΕΟΝ ΕΜΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ.

      ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετο ισχύει φίλε μου.
      ΕΜΜΕΝΩ σε γεγονότα ΠΕΡΑΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ τα οποία κάποιοι αρνούνται. ΜΗΝ ανακατεύεσαι εσύ στη διαμάχη αυτή, θα σε στενοχωρήσει και δεν θα μπορείς να τη χειριστείς.

      Πιο γενικά
      Η πολιτική σκοπιμότητα ΔΕΝ πρέπει να επηρεάζει την αντίληψη ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. Ο μαρξισμός βγαίνει ΜΕΣΑ από τα γεγονότα.

      Διαγραφή
    3. ΔΕ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

      ΤΟΝ ΣΕΛΙΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ.

      ΕΙΣΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ; ΔΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ;

      ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΠΕΡΙ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.

      ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΕΙΡΣΙΤΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΚΙ ΟΧΙ ΕΣΥ.

      ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΕΙΔΟ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

      ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ.

      ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΣΥ;

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  41. Celin, άψογη η στάση σου.

    Με την ευκαιρία αυτή, της αφάνταστης ηπιότητας που μεταδίδεις σε τέτοια σχόλια, που δείχνει διάθεση δικαιοσύνης χωρίς καμμία αχρείαστη διαμάχη...

    Μερικές επισημάνσεις θέλω να κάνω, ελπίζω σε παρεμφερές στυλ.

    Εχουν διαφορά οι απόψεις με τα πρόσωπα και με τα γεγονότα. Είναι ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικές κατηγορίες αναφορών, στην αντίληψή μας.
    Δηλαδή (Αγγλιστί)
    [1] views,
    [2] persons,
    [3] facts.

    Τα γεγονότα είναι... γεγονότα. Η άρνησή τους είναι εθελοτυφλία (ή πλάνη ή ψευτιά). ΔΕΝ μπορεί να τα αρνηθεί κανείς ότι υπήρξαν, εφόσον είναι προσβάσιμα στην αντίληψή μας σαν αντικειμενικά γεγονότα. Π.χ. η πρόταση "ο τάδε με είπε χαφιέ". Είναι αληθής ή ψευδής? ΑΝ έγινε τέτοια δήλωση, τότε είναι αληθής. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ότι σαν ΓΕΓΟΝΟΣ είναι αληθές.

    Πάμε παρακάτω...
    ΠΡΟΣΩΠΑ. Τα πρόσωπα δεν ειναι αντικείμενα όπως όλα τα άλλα (ναι, το ξέρω ότι το ξέρετε, αλλά... έχει σημασία). Τα πρόσωπα μπορεί να έχουν ή να μην έχουν κάποια "κίνητρα" ή προθέσεις, ή σχέδια, ή αισθήματα (κ.ο.κ.) και είναι το τελευταίο με το οποίο θάπρεπε να ασχολούμαστε, όταν κρίνουμε ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

    Και τέλος, ΑΠΟΨΕΙΣ (views). ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ που κάνει ο νους μας, με περιεχόμενό τους είτε τα προηγούμενα δύο (γεγονότα και πρόσωπα) είτε και... άλλες απόψεις (μερικές σε "αυτο-αναφορά", π.χ. "πιστεύω στην πίστη μου", "βλέπω αυτό που βλέπω ή αυτό που βλέπεις", κ.ο.κ.)

    Εγώ λειτουργώ σε πολλά επίπεδα, όπως ΟΛΟΙ. Ομως εμαθα κάποτε να μην τα μπερδεύω (και δεν το καταφέρνω πάντα, γιατί κανείς δεν μπορεί). ΟΣΟ το δυνατόν πιο πολύ όμως, καλό είναι να είμαστε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ προσεκτικοί με τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ (πάνω απ΄όλα), μετά με τα ΠΡΟΣΩΠΑ (να μην τα αδικήσουμε ή τα παρερμηνεύσουμε ή και να συγκρουστούμε μαζί τους χωρίς ΣΟΒΑΡΟ λόγο, κλπ.) και ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ θα έπρεπε να ήταν, μέσα στην αντίληψή μας, οι ΑΠΟΨΕΙΣ (δηλαδή οι κατασκευές του νου μας αυτές-καθ-εαυτές).

    Αυτά που σας είπα είναι πολύ στοιχειώδη και σχεδόν κοινότοπα. Ομως έχουν εφαρμογή ΑΜΕΣΗ εδώ.

    Π.χ. ο Celin θέλει να είναι ΦΙΛΑΛΗΘΗΣ στα ΓΕΓΟΝΟΤΑ (και είναι) χωρίς αυτό να εκληφθεί σαν επίθεση σε ΠΡΟΣΩΠΑ (που ενδεχομένως θίγονται από γεγονότα, ή και από τις απόψεις του Celin για γεγονότα). Η ΑΠΟΨΗ που προκύπτει από μια τέτοια αυτοπειθαρχία είναι πιο αξιόπιστη και ακριβώς από μία άποψη που πηγάζει από χαρακτηρισμούς ή εντυπώσεις ΠΡΟΣΩΠΩΝ.

    ΑΝ όμως, αντί όλων αυτών, "σκεφτόμαστε" με βάση π.χ. "Ο Αντώνης είναι σωστός, άρα ο Ομαδεόν που τον κατηγορεί ειναι λάθος", ή και το αντίστροφο, τότε δεν υπάρχει πια ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ για ΚΑΝΕΝΑ Ιβάν ή Πόε ο Ομαδεόν, να πλησιάσει ποτέ την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (που πρωτίστως αφορά γεγονότα).

    Τελειώνω λέγοντας ότι... ΟΤΑΝ επιτέλους η σκόνη από τα... άλογά μας και τα σπιρούνια μας έχει καταλαγιάσει στο χώμα, όταν η οργή μας έχει ΗΔΗ μετατραπεί σε έρευνα γεγονότων και σε σχολαστικό σεβασμό της αλήθειας τους, μόνο τότε μπορούμε να αρχίσουμε να ΕΝΩΝΟΥΜΕ τα "σπασμένα κομμάτια" της αντίληψής μας, να μάθουμε ΤΙ έγινε, ΤΙ ισχύει και ΤΙ όχι. Δυστυχώς, δηλαδή, αγαπητοί σύντροφοι, για ΟΣΟ διάστημα έχετε στο νου σας ότι "δίκιο έχει πάντα το ΚΚΕ" (ή ο Αντώνης, ή Νίκος ή ο Γιώργος ΕΠΕΙΔΗ είναι "δικοί μας", κ.ο.κ.) για ΤΟ ΙΔΙΟ διάστημα θα είστε ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.... ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

    Η θέση του Celin είναι δύσκολη. ΔΕΝ υπέκυψε στον πειρασμό (όπου πολλοί υποκύπτουν) του να ΑΡΝΗΘΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ προκειμένου να μη στενοχωρήσει κάποιον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Θερσιτη, με τον Ιβαν δεν εχει ειπωθει κατι αναμεταξυ μας πλην οσων διαβαζεις στα σχολια αυτης της αναρτησης. Δε νομιζω οτι αυτο λεγεται τσακωμος, εξηγησα οτι δεν εχω καμια τετοια διαθεση και απο οτι βλεπω, ουτε ο Ιβαν δε την εχει.

    Ακομα μεγαλυτερη απουσια διαθεσης τσακωμου, εχω με τον Αντωνη. Πικραμενος ειμαι, δεν ειμαι αρπαγμενος. Αλλα επιτρεψε μου να μη πω τιποτα περισσοτερο γιατι οφειλω να σεβαστω τη δηλωση του οτι κοβει τις σχεσεις του μαζι μου.
    Επομενως, καθε φορα που αναφερομαι σε εκεινον, παραβαινω την επιθυμια του, ασε που μπορει να εκληφθει σαν παρακαλι για συμφιλιωση.

    Κι ειμαι πολυ περηφανος για να επιτρεψω αυτη την παρερμηνεια.
    Ας μην αναλωθουμε αλλο σε πραγματα που δεν ευνοουν τον αντικαθεστωτικο αγωνα.
    Προεχει αυτος ο αγωνας, ας τον δωσει ο καθενας συμφωνα με τον τροπο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑ

      ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ.

      ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.

      ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  43. Φιλε Ομαντεον, και δεν απευθυνομαι μονο σε σενα αλλα σε ολους οσους διαβαζουν: Δινω τον λογο μου οτι θα προσπαθω ΠΑΝΤΑ να ειμαι δικαιος και ορθολογικος, διχως να αφησω ΤΙΠΟΤΑ (πολιτικες η προσωπικες εκτιμησεις) να θολωσουν τη κριση μου.
    Δε δινω τον λογο μου οτι θα το καταφερνω! Μονο οτι θα το προσπαθω.


    ΥΓ Ξερεις ομως τι με προβληματιζει; Κι αυτο ισως ανοιγει αλλη συζητηση.
    Το μελλον θα χτιστει απο στρατιωτες. Στον πολεμο, δεν θα επικρατησει οποιος σκεφτεται καθαρα αλλα οποιος σκεφτεται παθιασμενα.
    Για να υπαρξει συντεταγμενη ανατροπη, και λαικη εξουσια , χρειαζεται στρατιωτικη πειθαρχια.
    Δομες, δυστυχως η ευτυχως εξουσιαστικες
    -γιατι με σκορποχωρια δε κανουμε δουλεια-
    και υπακοη σε αποφασεις που μπορει και να μη συμφωνουμε απολυτως.

    Το μελλον θα χτιστει με λυσσα και δυναμη. Οχι με ναι μεν αλλα.
    Ρωτω λοιπον: Τι θα ειναι στο μελλον χρησιμοτερο;
    Η φιλαληθεια; Η η ωμη δυναμη;
    Τα επιχειρηματα; Η η βουληση για δυναμη;


    Νομιζω οτι θα ηταν χρησιμη μια τετοια συζητηση.
    Σε καποια αναρτηση, πρεπει να γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Celin,
      μη μασάς. Το πάθος ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ δύναμη.
      Η ψευτιά δεν έχει καταφέρει τίποτα στο τέλος.
      ΚΑΘΕ πειρασμός να θεωρηθεί η φιλαλήθεια αδυναμία είναι προπαγάνδα ή και... τέχνασμα του ταξικού εχθρού.

      Διότι η ΙΔΙΑ η ταξική πάλη αφορά ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

      Η γνώση της ΕΙΝΑΙ αλήθεια.

      Αλήθεια ΑΠΟ γεγονότα.


      "Εθνικόν το αληθές, ή αληθές το εθνικόν"?
      -ρωτούσε κάποιος (χεχε)
      (Και απαντούσε: "Εθνικόν το αληθές").

      Aντιμετωπίζουμε εκ νέου το ίδιο ερώτημα. Δηλαδή...'

      Η "άποψη" ότι ο κομμουνισμός είναι η μόνη αλήθεια παραπλανά.

      Στην πραγματικότητα,
      "Κομμουνιστικό ΕΙΝΑΙ το ΑΛΗΘΕΣ".
      (αντίθετο οδηγεί μοιραία στο σταλινισμό σαν νοοτροπία, δηλαδή η αλήθεια παραχαράσσεται χάριν πολιτικής ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ).

      Διαγραφή
  44. ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΘΡΟ.

    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ 0-1 ΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΠΙΔΕΣ, ΣΒΗΣΑΝΕ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΒΕΛΠΩ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΜΑΝΤΕΟΝ.

    Η ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ.

    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΖΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΚΙΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΕΙΘΕΣΕΙΣ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε
      Εγώ δεν είμαι αγαθούλης ούτε ειρηνοποιός. Εκπέμπεις ΘΟΡΥΒΟ και ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ που με αφορά.

      ΔΕΝ θα κάνω μαζί σου διάλογο για το Στάλιν εδώ.
      Τα στοιχεία που ζητάς υπάρχουν.

      Μοιραία, η λατρεία σου όμως για τον Στάλιν σε ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΨΕΥΔΗ.

      "ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΕΙΘΕΣΕΙΣ."

      ΔΕΝ αποφεύγω να σου απαντήσω. ΑΠΑΞΙΩ.

      Διαγραφή
    2. ΑΠΑΞΙΕΙΣ;

      ΕΙΣΙΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ;

      ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ;

      Η ΜΗΠΩΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ;

      ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΑΓΑΘΠΟΥΛΗΣ ΟΥΤΕ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΣ. ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ.

      ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΔΕ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.

      ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΛΘΟΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.

      ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΑΞΕΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.

      ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ.

      ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΧΕΡΤΣ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΝΤΕΛΙΓΚΕΝΤΣΙΑ.

      ΧΑΧΑ

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    3. Νομίζω ότι είσαι καλό text-generator.

      thanks anyway.

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ;

      ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΕΙΣ ΤΩΡΑ;

      ΧΑΧΑ

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  46. 0-2, κριμα ρε συ, κριμα.

    Δε πειραζει, ολοι τωρα ας ελπισουμε να αποκλειστει ο ΟΣΦΠ για να παρηγορηθουμε:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ.

    ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΗ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΑΙΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΔΙΑΣΥΡΜΟ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Α ρε Celin...
    ΒΑΡΙΑ η καλογερική της Ενότητας πάση θυσία...

    Ε λοιπόν υπάρχει και μια... μετα-ενότητα.

    Είναι η ενότητα ανάμεσα σε
    1) εκείνους που θέλουν την ενότητα πάσει θυσία και
    2) εκείνους που δεν τη θέλουν πάσει θυσία... (αλλά τη θέλουν κι αυτοί). χαχαχα

    ΜΗ φοβάσαι να πέσεις από το ποδήλατο
    όταν έχεις καταντήσει... ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ ! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. "Στον πολεμο, δεν θα επικρατησει οποιος σκεφτεται καθαρα αλλα οποιος σκεφτεται παθιασμενα.
    Για να υπαρξει συντεταγμενη ανατροπη, και λαικη εξουσια , χρειαζεται στρατιωτικη πειθαρχια."

    Σελιν επειδη ειναι σημαντικο το παραπανω

    θεωρεις οτι, οσον αφορα το ατομο μου τουλαχιστον
    βγαζω ποτε συναισθημα, παθος χωρις λογικη;

    Θεωρεις οτι σαν ανθρωπος εχω αποδεχθει πραγματα στα τυφλα;
    Με βλεπεις, οσο ξερεις εμενα και οσο ξερεις τα αρθρα μου, να ειμαι προσκολλημενος στην μαρξιστικη και μονο θεωρια;
    Πιστευεις οτι δεν θετω την ιδια τη μαρξιστικη θεωρια και το κομμα σε αμφισβητηση εγω ο ιδιος;

    Εχω γραψει αρθρα επι αρθρων, οτι ναι, πρεπει να ειμαστε στρατιωτες αλλα να το κανουμε εχοντας καταλαβει ποιος ειναι ο ρολος μας, και οχι στα τυφλα. Να το κανουμε συνειδητα επειδη θα εχουμε καταλαβει οτι μεσα απο το ολον προοδευει η κοινωνια και τα ατομα.

    Οχι τιποτα αλλο απλα επειδη κατι λεγεται και παραπανω απο τον ομαντεον για την αντικειμενικοτητα των οσων λεμε.

    Τουλαχιστον οσον αφορα τον εαυτο μου, ουδεποτε θα πω ψεματα, ουδεποτε θα μεταχειριστω καποιο τεχνασμα, ουδεποτε θα εμμενω σε μια αποψη οταν δεν την εχω ψαξει για να εχω βγαλει τα οποιαδηποτε συμπερασματα. Αν σε κατι δεν εχω επαρκη γνωση για να εχω γνωμη, το λεω, θα το εχεις διαπιστωσει.

    Τωρα αν καποιοι ενοχλουνται που οι αποψεις μου σχεδον ταυτιζονται με εναν πολιτικο χωρο, και που κανω περα καποιες διαφωνιες(χωρις να σημαινει οτι δεν τις εκφραζω οταν και οπου πρεπει) επειδη αυτος ο χωρος δεν ειμαι μονο εγω και πρεπει να σεβομαι την οποια συλογικοτητα. Αν λοιπον καποιοι ενοχλουνται με τον τροπο που αγωνιζομαι, με τα πιστευω μου και με τον τροπο που τα προπαγανδιζω, ελευθεροι ειναι να το λενε, αλλα να ξερουν οτι δεν ειμαι ουτε ζομπι ουτε ακολουθος.

    Συνειδητα ειμαι εκει που ειμαι και το εχω ψαξει πολυ περισσοτερο απο αυτους

    οχι μονο τον δικο μου χωρο

    αλλα και αλλους πολιτικους/ιδεολογικους χωρους

    Ας αφησουμε λοιπον τα γνωστα με τις παρωπιδες

    Το οποιο παθος και η οποια μαχητικοτητα, σε εμενα τουλαχιστον, πηγαζει απο την βεβαιοτητα(που ηρθε μετα απο ψαξιμο και μελετη, ψαξιμο και μελετη αδιακοπη μεχρι και σημερα)οτι οι ιδεες και ο χωρος για τον οποιο αγωνιζομαι οδηγούν στην καλυτέρευση της ανρθωπινης κοινωνιας και του ανρθωπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Celin,
    Εγώ ΔΕΝ πιστεύω και ΔΕΝ μασάω ότι αποδίδει ένας κομμουνισμός που έχει μετατραπεί σε ιδεολογία που τυφλώνει περίπου όπως μια θρησκεία.

    Επικεντρώνομαι γι' αυτό το λόγο σε ΓΕΓΟΝΟΤΑ, και σε αγωνιστικότητα που πηγάζει από γνώση και ανάλυση ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.

    Αν πάλι θέλω να σκεφτώ το αύριο, πάλι σκέφτομαι ΠΡΑΚΤΙΚΑ. Ο κομμουνισμός είναι μια πρόκληση για σκέψη και για όραμα, για το ΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ και και το ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ορισμένα πράματα. ΠΩΣ θα μπορούσαν να οργανωθούν.

    Και αυτή τη στιγμή οργιάζει μια διαμάχη που προέρχεται (άσχετη με μένα) από την εθελοτυφλία ορισμένων στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΔΟΣ κομμουνισμού που μπορούμε να έχουμε εν μέρει ΚΑΙ σήμερα.
    http://stalinreloaded.wordpress.com/2012/02/12/neostalinism-against-googling/#comment-24

    κι έχεις σχολιαστή κάποιον φίλο σου τον οποίο έπεισε ένας άααα=λλος να ΝΟΜΙΖΕΙ ότι η διαμάχη μου μαζί του αφορά τη διάθεσή μου να... επιτεθώ στον κομμουνισμό (καλά κρασιά...)

    Εγώ πάντως αν δω κάποιους να τσακώνονται ΔΕΝ θα αρχίσω να φιλάω τα πόδια ενός από αυτούς προσπαθώντας να τον πείσω ότι... ο εχθρός του (που έτυχε να αντιπαθώ) είναι εχθρός της μάνας του, του πατέρα του, ή και του... ίδιου του Αγίου Δόγματος του Κομμουνισμού. Κάτι τέτοιο το βρίσκω ελεεινό και ποταπό, αν τόκανα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΤΕ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΠΙΚΕΡΝΤΩΝΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΜΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ.

      ΛΑΣΠΗ ΚΟΒΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

      ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ. ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΛΕΩ.

      ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΛΕΝΙΝ ΥΠΕΡΣΑΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΙΔΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ.

      ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  51. Σ' ΟΠΟΠΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΗΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΕΙ.

    ΚΑΙ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ο χωρος για τον οποιο αγωνιζομαι οδηγούν στην καλυτέρευση της ανρθωπινης κοινωνιας και του ανρθωπου.

    ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΒΡΕΘΕ ΙΚΑΠΟΙΟΣ ΧΩΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ.

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΜΗΝ ΚΥΝΗΓΑΣ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ποε, σε ολα οσα με ρωτας, η απαντηση ειναι, φυσικα κι οχι!
    Ειναι δυνατον να πιστευα τα αντιθετα;!

    Δεν ειχα στο μυαλο μου εσενα, προς Θεου!
    Βασικα, Κανεναν δεν ειχα στο μυαλο μου,
    ηταν πολυ γενικη η διερωτηση μου, σε ενα γενικοτερο πλαισιο,
    εννοω τη στοχοπροσηλωση που πρεπει να εχουμε και μεχρι ποιο βαθμο πρεπει να φτασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ομαντεον, η συζητηση ειναι πολιτικη κι οχι προσωπικη, αυτο ειναι ξεκαθαρο. Κι ως πολιτικη, ειναι και χρησιμη. Δε πεταω τη μπαλα στην εξεδρα, απλα πρεπει να τη κανω, μολις ανεβασα κι αλλη αναρτηση και πρεπει να ξεκουρασω το κεφαλι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Celin δεν μου λες κάτι...
    Αυτός ο ανώνυμος που περιφέρεται εδώ με τα κεφαλαία γράμματα, είναι γνωστός σου? Φίλος σου? Μόνιμος σχολιαστής σου? ΤΙ είναι τέλος πάντων?

    Μου είναι πολύ εκνευριστικός ώρες-ώρες.

    Με τον πραγματικο σου φίλο δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά σέβομαι την επιθυμία του να 'μην έχει διάλογο μαζί του', αλλιώς... θα είχα να του πω ΠΑΑΑΡΑ πολλά... ΠΑΑΑΑΡΑ πολλάαα....

    Ενυουαίη... ευχαριστώ για την άψογη στάση σου (ή μάλλον δηλώνω ότι την εκτιμώ, ευχαριστίες ειναι περιττές γιατί απλώς κάνεις ό,τι σου λένε οι αρχές σου εν προκειμένω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ;

    ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΣΑΙ.

    ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΟΡΙΑ ΜΑΜΑ ΚΑΚΑ ΕΙΣΑΙ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;

    ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ;

    ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙ;

    ΑΦΟΥ ΑΠΑΞΙΕΙΣ ΒΡΕ ΤΙΤΑΝΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΧΑΧΑ

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι μια τέλεια ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΛΑΣΠΗΣ και ΘΟΡΥΒΟΥ ρε φίλε.

      Μπορείς να σταματήσεις τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΑ?

      @Celin ΔΕΝ αντέχω σόρυ.

      Τέτοια τρολ πέτα τα έξω ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ.

      Διαγραφή
  56. Δυστυχώς στη blogspot ξέχασα...
    δεν έχετε δικαίωμα ούτε να επιλέγετε ποιος μπαίνει μέσα...
    εκτός αν βάλετε μπαλντά και κόψετε ΟΛΗ την άμεση επικοινωνία.

    Το ξέχασα διότι δουλεύω σε wordpress. Οπότε, τον ανώνυμο με τα κεφαλαία θα τον αγνοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΕ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΡΙΩΝ ΕΩΣ 4 ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΣ.

    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΡΟΜΠΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ.

    ΚΟΤΟΥΛΑ ΛΥΡΑΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΕ ΚΟΜΜΑΟΥΝΙΣΤΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΕΙΣΑΙ.

    ΕΔΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΑΔΗΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ.

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΠΕΡΙ ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Η ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΕ ΔΕΚΤΟΥΝΕ ΜΕ ΧΑΡΑ.

    ΧΑΧΑ

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΤΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΗΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

    ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙΑ ΕΠΙΛΓΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΜΠΟΛΟΓΚ;

    ΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;

    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΕΦ' ΟΣΟΣΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ.

    ΕΙΣΙΑ ΤΟΣΟ ΧΥΔΑΙΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΩ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Σε ευχαριστώ σύντροφε που με δοκίμασες και με αχρήστευσες.

    ΕΙΜΑΙ τόσο χυδαίος που ΟΝΤΩΣ τζάμπα ασχολείσαι εσύ, ένα τίμιο ρομπότ, με άνθρωπο homo sapious σαν κι εμένα. Σε παρακαλώ λοιπόν να μην ασχολείσαι. Θενκς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΛΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΑ ΜΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;

      ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ;

      ΔΕΝΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

      ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΟΤΟΥΛΑ.

      ΙΣΩΣ NEXT YEAR

      ΧΑΧΑΧΑ

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  60. Ζητω συγγνωμη προκαταβολικα Celin, αλλα μας τα εχει κανει τσουρεκια το νουμερο.

    ΡΕ ψυχοπαθη Omadeon. Κάνε και κατι άλλο στην ζωή σου απο το να μας σκοτίζεις τα παπαρια στο διαδίκτυο. Και εσυ, και η αλλη η λερα που εχεις στο μπλογκ σου. Γεμισατε τα μπλογκς με τις εμμονες σας, ζωα.

    Ξανα συγγνωμη Celin,
    εχεις την συγκαταθεση μου για το σβησιμο του σχολιου, καθως ο παρανοικος θα το εχει ηδη διαβασει ! Βλεπεις εχει κατσικωθει εδω σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι, εγώ θέλω να ΜΗ σβηστεί το σχόλιό σου θλιβερό υποκείμενο, για να υπάρχει ΚΑΙ αυτό μαζί με τα στοιχεία.

      Κοιτάχτε, η εποχή της λάσπης ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ
      ΑΚΟΜΗ κι πήρε απόφαση η Κεντρική Επιτροπή να την εξαπλώνει.

      Για πες ρε μουνόπανο, ΠΟΥ ανήκεις?
      ΝΑ επιβαρυνθεί με τα σκατά σου το ΚΚΕ?
      ή είσαι περιεκτικός?
      Γιατί αν είναι να βλάψεις στο τέλος το ΚΚΕ, άντε και γαμήσου.
      Αν είναι να βλάψεις τους περιεκτικούς, κι εγώ μαζί σου...
      χαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. ΑΚΟΜΗ κι πήρε απόφαση ---> ΑΚΟΜΗ κι αν πήρε απόφαση

      Διαγραφή
    3. Ναι ρε βλαμμένε, ολοι εσενα κυνηγάνε. Το υπερτατο κνωδαλο της μπλογκοσφαιρας.

      Εχεις κοψει επαφη με την πραγματικότητα ετσι ; Ασε με εμενα, εγω ειμαι τρελος οτι θελω λεω, οι υπολοιποι τι σου φταινε που τους αναγκαζεις να διαβαζουν, την ηλιθιοτητα σου σε ψηφιακη μορφη ;

      Κρατα το παραπανω για το αρχειο σου.
      Ποιος ξερει, μπορει να ειμαι τυχερος και να μου αφιερωσεις και εμενα ενα μπλογκ.

      Διαγραφή
    4. Αααχ...
      Βλέπω ότι απευθύνεσαι σε πλάσμα που έπλασε ο σαλεμένος σου νους, ω τρελέ του χωριού! Από ποιό χωριό είσαι? Γιατί... κανένας στη μπλογκόσφαιρα δεν με κυνηγάει... πλην ενός που θέλει να γίνει Χαλίφης στη θέση της Παπαχαλίφαινας + μερικά τσιράκια και τσανκογλείφτες του.

      Δεν μπορώ να σε βοηθήσω, είναι ανίατη η λασπομανία σου, αλλά μπορώ να παραπέμψω το φιλοθεάμον κοινό στον πραγματικό στόχο σου, που _έχει_ κόψει επαφή με την πραγματικότητα, τον κύριο δεξιά στο βίντεο εδώ
      http://www.youtube.com/watch?v=XiddmOjhXKk

      Διαγραφή
    5. ΠΕΣ ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.

      ΚΑΙ ΚΑΚΑΟΜΟΙΡΟ, ΑΞΙΟΛΥΠΟΗΤΟ ΠΑΣΟΚΟΕΙΔΕΣ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΣΟ ΚΙ Α ΝΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΚΕ ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΣ ΒΛΑΚΟΒΛΑΚΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΚΚΕ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    6. ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ ΠΟΙΟΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ;

      ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΣΤΟ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΣΕΛΙΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ.

      ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΕΙΕΣ ΠΑΝΤΑ.

      ΧΑΧΑ

      ΓΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ.

      ΙΣΩΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ.

      ΧΑΧΑ

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  61. Celin, ίσως δεν κατανόησες τι έγραψα. Δεν είπα ότι γενικά η γνώμη σου δεν έχει βαρύτητα. Εγώ δεν είμαι άνανδρος, σαν τον φίλο σου, για να γενικεύω και λέω "πάντα ψεύτης" ή "πάντα... με γνώμη χωρίς βαρύτητα". Έχω καιρό να διαβάσω τι γράφεις, όμως, στην άποψή μου, για ορισμένες πολιτικές σου θέσεις, έχω αναφερθεί.
    "αρνηθηκα κι αρνιεμαι οτι ..επεσα θυμα υβρεολογιου και τσαμπουκα απο τον Αιρετικο"
    Δεν αμφισβήτησα το πώς ένιωσες. Δεν μπορώ να ξέρω τι σε προσβάλλει εσένα, όμως, είναι διαφορετικό πράγμα το αν κάποιος σε έβρισε με το αν εσύ παρεξηγήθηκες. Έχεις φιλική σχέση με τους δύο "κυρίους", και άρα θεωρώ ότι η γνώμη σου, για το συγκεκριμένο θέμα, δεν έχει καμία βαρύτητα. Με το παράδειγμα που έφερα, στο LeftG700, θεωρώ το επιχείρημα σαφές.
    Επίσης, να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήρθα εδώ για να δώσω εξηγήσεις, αλλά για να σε πληροφορήσω.
    Για το ότι ένας φίλος σου χρησιμοποίησε δικά σου λόγια, για να αποδείξει ότι ένας άνθρωπος είναι... "πάντα ψεύτης", δεν ευθύνομαι εγώ.
    - Το "δεν είμαι ουτε φλωρος ουτε μυγιαγγιχτος", και το "Ετσι συνηθως κανουν οι αντρες" δε θα τα εκλάβω ως υπονοούμενο για 'μένα. Αν κάνω λάθος, παρακαλώ, διόρθωσέ με.
    - "δεν υπαρχει λογος να φυτιλιασουμε τη κατασταση, ετσι δεν ειναι Ιβαν;"
    Παρακαλώ να ξεκαθαρίσεις ότι δεν απευθύνεσαι σ' εμένα ή να αναφέρεις μία φορά που "φυτίλιασα", ώστε να απολογηθώ.
    - Δεν το "χόντρυνα" διότι δε βρίσκω κάποιο λόγο. Στην τελική, από όσα είπες ή δεν είπες, κρίνεσαι εσύ, όχι εγώ. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για 'μένα, και για όλους.
    Καλή συνέχεια.

    @Οmadeon:
    "Τουλάχιστον υπάρχει ΕΝΑ θέμα στο οποίο είμαστε ίσοι και μοιάζουμε, το ΘΑΡΡΟΣ μας! :)"
    - Από τα πιο προσβλητικά πράγματα που έχω ακούσει ποτέ.
    "είσαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ακραίος και απρόσεκτος φανατίλας", "Λες ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ", "ο κύριος ογκόλιθος λάσπης που πιστεύεις και διαδίδεις για μένα, έχει ΗΔΗ καταρριφθεί εδώ", "ΤΙΠΟΤΕ δεν θέλεις να καταλάβεις", "η ΑΛΗΤΕΙΑ ΟΛΗΣ της λάσπης περί δήθεν "χαφιεδισμού" (χώρια οι δικές σου λάσπες και ύβρεις)", "Κακόμαθες φαίνεται στα σαλόνια και τα... νηπιαγωγεία ή τα "παιδαγωγεία" όπου κυκλοφορείς παριστάνοντας τον νταή (και ντόμπερμαν, κλπ. κλπ.)", "νόμιζα ότι σου αρέσει μόνο να βρίζεις και να συκοφαντείς εκ του ασφαλούς"
    - Μπορείς να πέσεις και πιο χαμηλά. Έχει αποδειχθεί αυτό.

    - Εδώ, http://tsak-giorgis.blogspot.com/2012/02/blog-post_1568.html, γράφεις: "Παρακαλώ θερμά ΚΑΘΕ εκτός θέματος σχόλιό σου που με αφορά να πάει εκεί (ή αλλού)"
    Το αίτημά σου δε γίνεται αποδεκτό, άνανδρε.
    Τις απαντήσεις σου θα τις παίρνεις εκεί που κλαψουρίζεις. Άρα λοιπόν, η όποια συνέχεια θα υπάρξει στο Βαθύ Κόκκινο.
    Και αφού θεωρείς ότι με την απάντησή σου στην Disdaimona έριξες... φως στην υπόθεση, να πας να την αντιγράψεις εκεί.
    Στο παρόν μπλογκ, όπως είπα, θεωρώ όσα έγραψα επαρκή, για όποιον θέλει και μπορεί, να καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς τουλάχιστον να σεβαστείς τον Celin και το δικαίωμά του να επιλέγει τους φίλους του και να ορίζει εκείνος τις σχέσεις του με τους γύρω του ή σου είναι αδιανόητο ότι ένας άνθρωπος πρέπει να έχει τέτοιες ελευθερίες;

      Διαγραφή
    2. @Ιβάν
      Ορίστε η απόδειξη ότι ΟΥΤΕ ΚΑΝ διαβάζεις αυτά που κρίνεις.
      Λες εδώ

      ...Τις απαντήσεις σου θα τις παίρνεις εκεί που κλαψουρίζεις. Άρα λοιπόν, η όποια συνέχεια θα υπάρξει στο Βαθύ Κόκκινο.
      Και αφού θεωρείς ότι με την απάντησή σου στην Disdaimona έριξες... φως στην υπόθεση, να πας να την αντιγράψεις εκεί.


      "εκεί"? ΠΟΥ... "εκεί"
      -Αρα, δεν ξέρεις ΠΟΥ ΠΑΝ τα τέσσερα, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ! :-)

      Διότι... το σχόλιό μου στη disdaimona, όπου σε παράπεμψα ήταν απάντηση σε ΔΙΚΗ ΤΗΣ εμφάνιση σε ΤΟΥΤΟ το ποστ (που διαβάζεις, Βλάκα) Ακόμη κι αν δεν έκανες κλικ στο λινκ, ΕΠΡΕΠΕ να είχες καταλάβει ότι αναφερόταν σε κάτι ΕΔΩ.
      Ορίστε πάααλι το λινκ, ενεργό:
      http://celinathens.blogspot.com/2012/02/2.html?showComment=1329904949860#c6555188699702249237

      Αλλά επειδή επαναλαμβάνεις τα ίδια και χειρότερα, έχοντας κολλήσει η βελόνα του πικ-απ που παίζει στο κεφάλι σου, ξανα-ματα-δίνω την απόδειξη της άλλης ψευτιάς που διαδίδεις, περί δήθεν "χαφιεδισμού" που διέπραξα (όπου έχει και φρέσκα βαρβάτα σχόλια...)

      Το γινάτι βγάζει μάτι...
      Σκούπισε τους αφρούς από το στόμα σου ΠΡΙΝ γράψεις σχόλιο σε μένα! :-) και ΜΗΝ προσβάλλεις το Celin, διότι σχόλιο "απειλής έμμεσης ή άμεσης" ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ έτσι κι αλλιώς, είναι ΨΕΜΑ που έχαψες (κι αυτό μπορεί και ΠΡΕΠΕΙ να αποδειχτεί).

      Παραδέχομαι πάντως για πολλοστή φορά ότι έχεις θάρρος και γενναιότητα. Ε, ναι... δεν είναι λίγο να υποστηρίζεις απόψεις τύπου Λιακόπουλου, σήμερα το 2012, ή ότι... η γή είναι επίπεδη! :-) θέλει ΤΡΟΜΕΡΟ θάρρος!

      Κουράγιο φίλε. Κατούρα και λιγάκι όμως...

      Διαγραφή
  62. @Ο Αιρετικός - The Heretic:
    Με δεδομένη την προσέγγιση του Celin στο συγκεκριμένο θέμα, εγώ ξεκαθάρισα ότι δεν είχα άλλη επιλογή απ' το να έρθω σε σύγκρουση μαζί του.
    Του ευχήθηκα καλή συνέχεια, έκανε το ίδιο, και δεν είχαμε μιλήσει από τότε.
    Άρα, λοιπόν, το ότι δε σέβομαι το δικαίωμα του Celin να επιλέγει τους φίλους του, είναι γελοίο.
    - Προφανώς, οι χαρακτηρισμοί "άνανδρος" και "ανήθικος", τους οποίους τεκμηρίωσα στο LeftG700 και στο Βαθύ Κόκκινο, αφορούν και εσένα.

    @Omadeon:
    - Για τις προβολλές σου: Μπορείς να πέσεις και πιο χαμηλά.
    - Είχα γράψει: "Τις απαντήσεις σου θα τις παίρνεις εκεί που κλαψουρίζεις. Άρα λοιπόν, η όποια συνέχεια θα υπάρξει στο Βαθύ Κόκκινο.
    Και αφού θεωρείς ότι με την απάντησή σου στην Disdaimona έριξες... φως στην υπόθεση, να πας να την αντιγράψεις εκεί."
    Άρα, λοιπόν, είναι εμφανές ότι ήξερα πού έχεις γράψει τη φαιδρή απάντησή σου στην Disdaimona, γι' αυτό και σού είπα να την αντιγράψεις.
    Πού; Στο Βαθύ Κόκκινο διότι σού εξήγησα ότι "τις απαντήσεις σου θα τις παίρνεις εκεί που κλαψουρίζεις".
    Κλαψουρίζεις και εδώ, όμως επίσης εξήγησα ότι "στο παρόν μπλογκ θεωρώ όσα έγραψα επαρκή, για όποιον θέλει και μπορεί, να καταλάβει.
    - Είσαι αξιοθρήνητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, καλά, παίζεις την ίδια κασέτα πάλι...

      "τεκμηρίωσες" του κώλου τα ενιάμερα.

      Με ένα ΑΔΕΙΟ ΜΠΛΟΓΚ περιφέρεσαι (από το Δεκέμβρη 2011) και με ένα ΕΞΙΣΟΥ ΑΔΕΙΟ κεφάλι.
      http://einaiokapitalismos.blogspot.com/

      Διαγραφή
    2. Λες ότι είμαι άνανδρος και ανήθικος. Γνώμη σου. Πάντως, επειδή ο λαός λέει και "όμοιος ομοίω αεί πελάζει", "αν δεν ταιριάζατε δε θα συμπεθεριάζατε" και "δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι", ουσιαστικά το ίδιο υπονοείς και για τον Celin.

      Διαγραφή
  63. @Αιρετικός:
    - Τη γνώμη μου για άλλους δε θα τη συζητήσω μαζί σού. Αν ο Celin επιθυμεί διευκρινίσεις μπορεί να ρωτήσει ο ίδιος.
    - "Λες ότι είμαι άνανδρος και ανήθικος. Γνώμη σου."
    Το ότι είσαι άνανδρος και ανήθικος είναι η τεκμηριωμένη γνώμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποια στιγμή στη ζωή θα μάθεις ότι το να λες κάτι ξανά και ξανά ΔΕΝ το κάνει αλήθεια, φασιστοβλακοτσούτσεκο με I.Q. ραδικιού.

      Διαγραφή
    2. ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΒΛΗΤΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.

      ΕΣΥ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΔΙΓΡΑΦΗ ΣΕ ΞΕΝΟ ΜΠΠΛΟΓΚ.

      ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΙΑ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝ ΡΗΛΟΝΤΕΝΤ.

      ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ LIES OVERLOADED.

      ΧΑΧΑ

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  64. @Celin θα σου στείλω προσωπικό αλλα πνίγομαι αυτή τη στιγμή.

    Προσωπικά ΔΕΝ συνηθίζω να απαιτώ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ από κανένα φίλο, ΙΔΙΩΣ από σένα.

    ΑΛΛΟ πράμα ειναι η ένσταση για κάποια σχόλια που έχω την ΑΠΟΨΗ ότι θα έπρεπε να σβηστούν, ΧΩΡΙΣ να δεσμεύω κανέναν να συμφωνήσει με την ΑΠΟΨΗ αυτή, κι άλλο πράμα είναι η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ή ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (που ενίοτε βλέπουμε να εκφράζουν άλλοι σε ορισμένα μπλογκ) για λογοκρισίες και αποκλεισμούς, κλπ.

    Κανονικά θα έπρεπε να τίθενται τέτοια θέματα ελεύθερα και να συζητιώνται, αλλά δυστυχώς η μεν άμεση δημοκρατία είναι ακομη στα σπάργανα, ακόμη και στα μπλογκ, η δε τεχνική υλοποίησή της ελαττωματική από τη φύση της, ΙΔΙΩΣ στη blogspot, όπου ως γνωστόν δεν μπορούν να αποκλειστούν συγκεκριμμένες i.p. adddresses όπως στη Wordpress.

    Επί του προκειμένου τώρα....
    Ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει, αν έχει σώας τα φρένας και ελάχιστη λογική, ότι ΕΚΕΙΝΑ τα σχόλια του ανώνυμου-που-γράφει-με-κεφαλαία τα οποία αφορούν εμένα, είτε λένε μπούρδες είτε (τα πιο πολλά) είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ βαριές επιθέσεις με λάσπη ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ (παρά μόνο τις εμμονές του σχολιαστή υπέρ του Στάλιν και την ευθιξία του σε ιδεολογικό ή ιδεοληπτικο επίπεδο, που τον καθιστά ικανό να καταστρέφει τα πάντα). Οι οχετοί του μπορεί βέβαια να εκλαμβάνονται σαν ανοησίες ή υπερβολές με συγκαταβατικότητα, κλπ. αλλά επειδή επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως οι... ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ που επαναλαμβάνονται κάθε λίγο και λιγάκι ακόμη και ΞΕΡΟΝΤΑΣ ότι τις συχαινόμαστε.

    Στην τελική, φίλε Celin, σε ΤΙ διαφέρουν οι εκνευριστικές διαφημίσεις π.χ. της Coca Cola, που επαναλαμβάνει η τελεόραση κάθε λίγα λεπτά σπάζοντάς μας τ' αρχίδια, με τις εκνευριστικές... ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΥΣΦΗΜΗΣΕΙΣ που επαναλαμβάνει ο "φίλος" με τα κεφαλαία γράμματα?

    Και να σου πω και κάτι, φίλε Celin? ΑΝ ΔΕΝ είχαν αποτέλεσμα αυτές οι επαναλαμβανόμενες μπούρδες τότε ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΣΑ η κάθε εταιρεία προκειμένου να διαφημίζεται? (σπάζοντάς μας τ'
    αρχίδια). Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ διαφορά ανάμεσα π.χ. σε ΤΡΑΠΕΖΕΣ που διαφημίζονται ξανά και ξανά και σε ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΔΥΣΦΗΜΗΣΕΙΣ όπως του "φίλου" εδώ... είναι ότι εδώ φιλοξενούνται ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗ.

    Ξέρει αυτός ο "φίλος" ΠΟΣΑ θα πλήρωνε η Τράπεζα Πίστως ή η Κόκα Κόλα για να τη διαφήμιζε εδώ με σχόλια κάθε λίγο και λιγάκι? ΠΟΛΛΑ λεφτά...

    Λοιπόν... γι' αυτό το λόγο, αν με πιάνεις Celin έχω την άποψη ότι ΟΛΑ τα σχόλια του "φίλου" αυτού που με αφορούν θάπρεπε να ΣΒΗΣΤΟΥΝ. Για κάθε άλλο σχόλιό του που δεν με αφορά δεν έχω άποψη, ούτε και διάθεση να ασχοληθώ.

    Κι αυτό δεν είναι απαίτηση αλλά ΑΠΟΨΗ. Αν θες τη συζητάμε, σε άλλο ποστ, γιατί ο παραλληλισμός μεταξύ διαφημιστικής και δυσφημηστικής επανάληψης νομίζω ότι αποκαλύπτει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

    Τα λέμε φίλε Celin (πάω γισ μπάνιο τώρα στη θάλασσα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KAI NA ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΙΒΙΟ.

      ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΟΝ ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ.

      ΧΑΧΑ

      ΧΑΧΑ

      ΖΗΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΛΙΝ;

      ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ.

      ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ.

      ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΜΟΝΟ ΚΛΟ ΚΛΟ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

      ΚΑΙ ΝΑ ΙΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΠΑΡΟΛΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΕ ΑΣΕΧΕΤΟ ΘΕΜΑ.

      ΕΣΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΕΙΣΙΑ ΕΝΩ ΡΩΤΑΣ ΑΛΛΟΥΣ.

      ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΙΑ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΛΙΝΑΤΣΑ.

      ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ. ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΕΛΙΟ.

      ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.

      ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΤΑΠΕΙΝΩΝΕΣΑΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΣΟΟΤΕΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙ.

      ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ.

      ΟΠΩΔΗΠΟΤΕ.

      ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ.

      KEEP TELLING LIES.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ αυτό το σχόλιό σου φρονώ ότι έπρεπε να σβηστεί. ΑΝ συμφωνούν ή διαφωνούν ΑΛΛΟΙ, ας το δούμε.

      Λες τίποτα χρήσιμο εδώ ρε φίλε? ΜΑΛΑΚΙΕΣ λες.
      ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.

      Διαγραφή
    3. ΝΑΙ ΣΕ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΣΧΟΛΟΥΕΝΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

      ΕΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΤΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ.

      ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΛΙΝ ΔΙΓΡΑΦΗ.

      ΤΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.

      ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΗΣ ΡΟΖΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.

      ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΞΩ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΛΗΤΟ.

      ΟΣΟ ΚΑΙ ΙΚΕΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΣΕΛΙΝ ΕΓΩ ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ.

      ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΚΟΜΟΠΙΡΟ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    4. Για κάτι τέτοιους σαν κι εσένα, που χάλασαν το διαδίκτυο, ΕΦΕΥΡEΘΗΚΕ κάποτε και το moderation.
      Επιπλέον όπως τα εξελίσσεις ΤΩΡΑ τα βοθρο-σχόλιά σου βλέπω ότι ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ το χαζούλη αλλα δεν είσαι ΚΑΘΟΛΟΥ χαζός. Είσαι απλά ΜΟΧΘΗΡΟΣ.

      Διαγραφή
  65. σόρυ (λόγω βιασύνης να φύγω)
    ΔΥΣΦΗΜΗΣΕΙΣ ---> ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΙΣ
    (έγραψα σωστά το "διαφημίσεις", αλλά... δεν ξέρω γιατί μου κόλλησε το λανθασμένο "δυσφημΗσεις" αντί του σωστού "δυσφημίσεις").
    (χαχαχα) τα λέμεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Υ.Γ. ΔΕΝ έχω εκφράσει ΚΑΜΜΙΑ ένσταση ή άποψη να σβηστούν σχόλια που ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ακόμη και υβριστικά. Ζήτησα συγκεκριμμένα να ΜΗ ΣΒΗΣΤΕΙ εξαιρετικά μοχθηρή επίθεση κάποιου άλλου.

    Ομως τα σχόλια του ανώνυμου-με-τα-κεφαλαία είναι ΘΑΝΑΤΟΣ. Ενώ θαρρώ πως ελάχιστοι του δίνουν σημασία σαν άτομο, ή σαν σχολιαστή, η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ και της ΛΑΣΠΗΣ λειτουργεί ΟΠΩΣ ΚΑΙ η πληρωμένη διαφήμιση. Αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΕΠΕΙΜΕΝΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΜΠΟΛΟΓΚ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ;

    ΧΙΤΛΕΡ RELOADED ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.

    ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΤΟΥΛΑ.

    ΧΑΧΑ

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιμένεις βοθρο-ψευταράκο να ΑΛΛΟΙΩΝΕΙΣ όσα ΕΞΗΓΗΣΑ με κόπο.
      ΑΝΤΕ και γαμίσου ψεύτη.

      ΔΕΝ απαίτησα τίποτα, άποψη εξέφρασα και πιστεύω ότι είσαι μοχθηρό τρολ που ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

      Και ναι, ΟΛΟΙ είμαστε εδώ άρχοντες πλην όσων φέρονται σαν κι εσένα. ΕΞΙΣΟΥ άρχοντας είναι και ο Πόε, για παράδειγμα, παρά τα λάθη του ή τις διαφωνίες μου. Διότι είδα σχόλιά του σε άλλα ποστ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ τέτοιο χάλι όπως εσύ.

      Διαγραφή
  68. ΠΑΡΕ ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΩΡΗ ΡΟΜΠΑ

    Δυστυχώς στη blogspot ξέχασα...
    δεν έχετε δικαίωμα ούτε να επιλέγετε ποιος μπαίνει μέσα...
    εκτός αν βάλετε μπαλντά και κόψετε ΟΛΗ την άμεση επικοινωνία.

    ΖΗΤΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ ΞΕΝΟ ΜΠΛΟΓΚ.

    ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΦΟΥΝ ΣΟΧΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ Υ.Γ. ΔΕΝ έχω εκφράσει ΚΑΜΜΙΑ ένσταση ή άποψη να σβηστούν σχόλια που ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ακόμη και υβριστικά.

    ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΧΕΤΟΣ.

    ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΑ.


    ΧΑΧΑ

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://kkeisageek.freehostia.com/

      Βρισκόμαστε στο 2010 μ.Χ. Όλη η Ελλάδα στενάζει κάτω από την κυριαρχία του ιμπεριαλισμού, των μονοπωλίων, του ρεφορμισμού, του λούμπεν καταναλωτικού ευδαιμονισμού και των τραγουδιών της Άννας Βίσσυ. Όλη; Όχι! Γιατί ένα μικρό κόμμα στον Περισσό αντιστέκεται ακόμα στην αλλοτρίωση. Και η ζωή δεν είναι εύκολη για τους κεφαλαιοκράτες, τους οπορτουνιστές, τους πράκτορες του ιμπεριαλισμού, τους λακέδες και τα μισθωμένα τσιράκια τους...
      Όλοι αυτοί επιστρατεύουν το ψέμα, την πλήρη διαστροφή της πραγματικότητας και τη χυδαιότητα παρουσιάζοντας τα συμφέροντα των εφοπλιστών, των μεγαλοβιομηχάνων και των άλλων τμημάτων του κεφαλαίου ως δήθεν συμφέροντα όλων.
      Το κόμμα μας πολέμησε και συνεχίζει να πολεμά τον σφετερισμό του λαϊκού πλούτου. Οι δράσεις του ΚΚΕ δεν έχουν άλλο γνώμονα παρά μόνο τη δικαιοκατανομή της υπεραξίας που καρπώνονται οι εκμεταλλευτές του εργαζόμενου λαού.

      Πρόσφατα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτόξευσε έναν οχετό συκοφαντιών κατά του ΚΚΕ. Τώρα γυρνά παντού και με δικάζει, λέει πως ήμουν ένοχος εγώ.
      Το μόνο όμως που καταφέρνει είναι να αποκαλύπτει το απύθμενο μίσος που τρέφουν οι υπηρέτες του κεφαλαίου κατά του ΚΚΕ, του μόνου κόμματος που δεν σκύβει το κεφάλι και υπερασπίζεται τα λαϊκά δικαιώματα.
      Οι συκοφαντίες του όμως δεν αγγίζουν το ΚΚΕ. Ο λαός έχει νου και κρίση, ξέρει ποιος στάθηκε πάντα δίπλα του στους αγώνες, στις πορείες, στις απεργίες, στη Βουλή και στην Ευρωβουλή.
      Η επιδίωξη της ΕΕ, της πλουτοκρατίας, της κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων είναι να πληρώσει ο λαός την κρίση για την οποία δεν ευθύνεται, αλλά και να υποστεί θυσίες διαρκείας. Με την αφαίρεση όσων κατακτήσεων απέμειναν, προστατεύουν τα κέρδη της πλουτοκρατίας και διασφαλίζουν τα μακροπρόθεσμα συμφέροντά της. Για την κερδοφορία του κεφαλαίου επιβάλλουν στα λαϊκά στρώματα να πληρώσουν τα χρέη και τα ελλείμματα που δημιούργησε αυτή η πολιτική όλα τα προηγούμενα χρόνια.
      Σήμερα χρειάζεται συστράτευση με το ΚΚΕ. Είπε στο λαό την αλήθεια, επιβεβαιώθηκε, αποτελεί δύναμη που μπορεί με σιγουριά να στηριχτεί κάθε εργαζόμενος.

      Οι περιστάσεις απαιτούν επαγρύπνηση γιατί οι οπορτουνιστές του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, με το εφεύρημα της “ενότητας της αριστεράς” επιχειρούν να ποδηγετήσουν το συνδικαλιστικό κίνημα, να εγκλωβίσουν και να αποπροσανατολίσουν τους εργαζομένους.
      Στην ουσία όμως όλες οι παραλλαγές της “ενότητας της αριστεράς” αποτελούν απλώς συγκαλυμμένη σοσιαλδημοκρατία, δηλαδή μια συνταγή που μας οδήγησε ως εδώ και τώρα εμφανίζεται ως τάχα σύγχρονη, ανανεωτική λύση. Ρίχνει νερό στο μύλο των πλουτοκρατών.

      Τώρα, που είναι ώρα ταξικής ευθύνης και απόφασης, οι εργάτες πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Οφείλουν να αξιοποιήσουν το όπλο της ανυπακοής, δεν υπάρχει άλλη διέξοδος πέρα από αυτήν της κοινωνικοποίησης των μονοπωλίων, των τομέων στρατηγικής σημασίας και της υπαγωγής της οικονομίας υπό πανεθνικό κεντρικό σχεδιασμό.
      Είναι κοντά η ανατροπή της πολιτικής που τρέφει την ανεργία και την αξιοποιεί προς όφελος του κεφαλαίου. Ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλη μέχρι την τελική νίκη, μέχρι την οριστική αποτίναξη του ζυγού του κεφαλαίου.
      Στις άλλες εκλογές η ρόδα θα γυρίσει κι όλη η Λιλιπούπολη εμένα θα ψηφίσει.

      Διαγραφή
  69. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΟΜΜΟΝΙΣΤΑΡΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ;

    ΤΙ ΝΑ ΑΛΛΟΩΣΩ ΒΡΕ ΚΚΑΚΟΜΟΙΡΟ . ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ.

    ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΟΔΩ Τ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΑ;

    ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΕΒΕΙ Η ΕΡΜΗ.

    LIES OVERLOADED ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

    ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΟΧΗΣ.

    ΧΑΧΑ

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Η Κόκα κόλα κάνει καλό.

    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ και ας μην αρέσει αυτό.

    Η κόκα κόλα όλα τα διορθώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΛΑ

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.

    ]ΚΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΕΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ.

    ΑΝΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΟΒΩ ΘΑ ΠΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΚΕΤΗ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΚΑ

    ΧΑΧΑ

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KKE GENERATOR
      http://kkeisageek.freehostia.com/

      Βρισκόμαστε στο 2010 μ.Χ. Όλη η Ελλάδα στενάζει κάτω από την κυριαρχία του ιμπεριαλισμού, των μονοπωλίων, του ρεφορμισμού, του λούμπεν καταναλωτικού ευδαιμονισμού και των τραγουδιών της Άννας Βίσσυ. Όλη; Όχι! Γιατί ένα μικρό κόμμα στον Περισσό αντιστέκεται ακόμα στην αλλοτρίωση. Και η ζωή δεν είναι εύκολη για τους κεφαλαιοκράτες, τους οπορτουνιστές, τους πράκτορες του ιμπεριαλισμού, τους λακέδες και τα μισθωμένα τσιράκια τους...
      Η αστική τάξη έχει επιδωθεί σε μια λυσσαλέα επίθεση, που οδηγεί τα λαϊκά στρώματα στα όρια της εξαθλίωσης. Οι μεγαλοβιομήχανοι – μεγαλοεκμεταλλευτές κερδοσκοπούν με τον ιδρώτα των εργαζομένων και απομυζούν το αίμα τους για να εξασφαλίσουν υπερκέρδη. Εβγάλαν οι χαρχουδικοί δήμαρχο τον Χαρχούδα και τη ζωή μας κυβερνά μια αρκουδοπεταλούδα.
      Αυτή τη στιγμή, το ΚΚΕ αποτελεί τη μόνη δύναμη ελπίδας για το μέλλον. Ο σταθερός, αυτονόητος προσανατολισμός του ΚΚΕ, από το 1918 μέχρι σήμερα, είναι όχι μόνο να παλέψει με κάθε τίμημα για τα καθημερινά λαϊκά προβλήματα, αλλά και να πείσει το λαό ότι το μέλλον είναι ο σοσιαλισμός.

      Πρόσφατα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτόξευσε έναν οχετό συκοφαντιών κατά του ΚΚΕ. Τώρα γυρνά παντού και με δικάζει, λέει πως ήμουν ένοχος εγώ.
      Έτσι όμως αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο, δείχνει ότι δεν είναι παρά ένας ακόμα υπηρέτης των μονοπωλίων και των συμφερόντων τους, ένας λακές της πλουτοκρατίας με φιλολαϊκό λεξιλόγιο, ένας λύκος με προσωπείο προβάτου. Πες ό,τι θες, καρδιά μου, δεν πειράζει, γι' ακόμα μια φορά σε συγχωρώ.
      Κανένα από τα ψέμματά του όμως δεν μπορεί να γίνει πιστευτό. Το ΚΚΕ έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στον λαό, με τις συνεχείς δράσεις και τους αδιάληπτους αγώνες του.
      Τον τελευταίο καιρό, όλα δείχνουν ότι σχεδιασμένα προωθείται η αφαίμαξη των ασφαλιστικών ταμείων προς όφελος των επιχειρήσεων, η περαιτέρω ΝΑΤΟποίηση του Αιγαίου, η χωρίς τέλος εξαθλίωση των εργαζομένων, η επέλαση του κεφαλαίου εις βάρος της εργασίας, η σκύλευση των κοινωνικών κατακτήσεων, ο αυταρχισμός και η κατατρομοκράτηση. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να μας φέρει πολλά χρόνια πίσω. Σκοπεύει να ποινικοποιήσει την κομμουνιστική ιδεολογία ετοιμάζοντας νέα πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης με το υποκριτικό ερώτημα: “Σέβεστε το Σύνταγμα ή όχι;”.
      Καλούμε τον κόσμο σε μαζική εγκατάλειψη των κομμάτων της πλουτοκρατίας και δυνάμωση του ΚΚΕ, του γνήσιου εργατικού κόμματος. Λαέ της Λιλιπούπολης, σήκωσε πια παντιέρα! Με τον Χαρχούδα δήμαρχο δε βλέπεις άσπρη μέρα.

      Οι περιστάσεις απαιτούν επαγρύπνηση γιατί οι οπορτουνιστές του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, με το εφεύρημα της “ενότητας της αριστεράς” επιχειρούν να ποδηγετήσουν το συνδικαλιστικό κίνημα, να εγκλωβίσουν και να αποπροσανατολίσουν τους εργαζομένους.
      Στην ουσία όμως όλες οι παραλλαγές της “ενότητας της αριστεράς” αποτελούν απλώς συγκαλυμμένη σοσιαλδημοκρατία, δηλαδή μια συνταγή που μας οδήγησε ως εδώ και τώρα εμφανίζεται ως τάχα σύγχρονη, ανανεωτική λύση. Ρίχνει νερό στο μύλο των πλουτοκρατών.

      Tο ΚΚΕ μαζί με τους εργάτες και το λαό θα αντιπαλέψει την άγρια πολιτική και τις μεθοδεύσεις των πλουτοκρατών. Η ραγδαία αύξηση της ανεργίας, η πτώση του βιοτικού επιπέδου των εργαζομένων, η εξαθλίωση και η εκμετάλλευση καθιστά επιτακτική την οργανωμένη δράση και την κλιμάκωση του αγώνα για την άμεση απόκρουση της ολομέτωπης επίθεσης.
      Η βία των μονοπωλίων θα αντιμετωπισθεί και θα ηττηθεί από ένα παλλαϊκό ενωτικό κοινωνικοπολιτικό μαζικό, πλειοψηφικό ρεύμα που θα τα σαρώσει.
      Σηκωθείτε από ντιβάνια, καναπέδες, καρέκλες, ξαπλώστρες, ανάκλιντρα και εμπρός στον αγώνα με το ΚΚΕ!

      Διαγραφή
    2. ΕΠΤΕΛΟΥΣ ΜΩΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ

      ΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ.

      ΔΙΕΞΕ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΣΟΥ. ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΟΥ.

      ΒΛΑΛΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΚΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

      ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ.

      ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΥΟ ΝΤΟΥΖΑΚΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ.

      ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΩΣΤΑ;

      ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.

      ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΞΗΡΕΙΣ ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΙΡΟ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.

      ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ.

      ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΙ ΕΙΣΙΑ ΤΟΣΟ ΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ.

      ΧΑΧΑ

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    3. Είσαι ΝΤΗΠ για ΝΤΗΠ ηλίθιος, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (εκτός αν το παριστάνεις και μας δουλεύεις).

      Η φαντασίωσή σου, που θέλει να με κάνει με το ΖΟΡΙ "αντικομμουνιστή" δεν στέκει πουθενά. ΔΕΝ περιμένω να το καταλάβεις, φυσικά. Απλώς το λέω για άλλους που διαβάζουν.

      Είσαι σαν... τεχνητό κείμενο που βγάζουν Γεννήτριες Κειμένων που σατιρίζουν θεωρητικούρες, σαν αυτή που τα αποτέσματά της έδωσα πιο πριν, ΤΕΧΝΗΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ γραμμένα από πρόγραμμα υπολογιστή.

      Τόση ώρα μιλούσες με ¨"ρομπότ", ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΝΑ. Ορίστε και πως φτιάξανε το "ρομπότ":

      http://ironprison.blogspot.com/2010/05/kke-generator-v10.html

      Βέβαια αυτοί που έφτιαξαν τη γεννήτρια δεν είναι απαραίτητα αριστεροί. Απολιτικοί είναι σε μεγάλο βαθμό (κι αυτό είναι λάθος, που προσπάθησα να διορθώσω στα σχόλια κάτω από το ποστ).

      Μια γεννήτρια τεχνητής λάσπης θα μπορούσε κάλλιστα να φτιαχτεί που να προσομοιώνει και τις παπαριές που λες ΕΣΥ. Κάποια στιγμή θα γίνει αυτό, αξιοποιώντας τους οχετούς που γράφεις για έμπνευση. Συνέχισε να τρολάρεις, σαν το πρόβατο που τρώει το χορτάρι...

      Διαγραφή
  72. ΑΣΧΕΤΑ ΕΠΙ ΑΣΧΕΤΩΝ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΛΙΝΚΣ.

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.

    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΜΩΡΗ ΤΖΟΥΛΙΑ

    ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.

    ΔΕΙΛΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΑΚΙ.

    ΧΑΧΑ

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Τωρα, με επιθεσεις και μπινελικια, δε γινεται διαλογος αλλα αρενα.
    Δε μπορω να παιρνω θεση καθε φορα που γινεται χαμος.
    Ο καθενας γραφει αυτο που θελει και οσοι διαβαζουν, κρινουν.
    Οι πολιτικες συζητησεις καπου καταληγουν, οι αρενες δε καταληγουν πουθενα.
    Κι επειδη μου γιναν λιγο τσουρεκι, δε λεω τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. OTAN ΣΕΛΙΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ.

    ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΟ ΧΑΜΕΡΠΕΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ.

    ΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ.

    ΟΥΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΛΕΝΙΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΚΙΑ ΞΕΝΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΙΑΓΡΑΦΗ.

    ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΑΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤ.

    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΕΡΙ ΣΤΑΛΙΝ.

    Η ΔΕΙΛΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΟΠΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΜΤΑ ΑΠΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ,.

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΟΜΩΣ ΦΑΣΙΤΑΣΚΙ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ιβαν

    "- Το "δεν είμαι ουτε φλωρος ουτε μυγιαγγιχτος", και το "Ετσι συνηθως κανουν οι αντρες" δε θα τα εκλάβω ως υπονοούμενο για 'μένα. Αν κάνω λάθος, παρακαλώ, διόρθωσέ με. "

    Οχι, καμια σχεση, δε μου αρεσει να μιλαω με υπονοουμενα ετσι κι αλλιως.
    Κανενα υπονοουμενο.


    "- "δεν υπαρχει λογος να φυτιλιασουμε τη κατασταση, ετσι δεν ειναι Ιβαν;"
    Παρακαλώ να ξεκαθαρίσεις ότι δεν απευθύνεσαι σ' εμένα ή να αναφέρεις μία φορά που "φυτίλιασα", ώστε να απολογηθώ. "

    Ουτε εδω εννοω οτι φυτιλιαζεις καταστασεις.
    Το αναφερω σαν παρακληση, οχι σαν υπονοουμενο οτι ειναι κατι που συνηθιζεις να διαπραττεις.
    Ξεκαθαριζω οτι ηταν μια παρακληση, οχι μια σποντα.


    "Στην τελική, από όσα είπες ή δεν είπες, κρίνεσαι εσύ, όχι εγώ. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για 'μένα, και για όλους. "

    Ακριβως οπως το λες, κρινομαστε απο οσα λεμε εμεις οι ιδιοι, οχι απο οσα λενε οι φιλοι μας η οι γνωστοι μας. Αν καποιος φιλος μου μιλησει ασχημα για καποιον, αυτο δεν εκφραζει εμενα.
    Εγω τιμω τις φιλιες μου και θα εξακολουθησω να θεωρω φιλο μου και αυτον που διαφωνω σε αυτα που λεει, η κι αυτον που το χει ξεφτιλισει η κι αυτον που υποπιπτει σε ενα σωρο μαλακιες.
    Γιατι ειναι φιλος μου και εξετασεις σε μενα δε χρειαζεται να δωσει.
    Αυτο δε σημαινει ομως οτι εγω θα χρεωνομαι τις μαλακιες του.
    Και να ξεκαθαρισω εδω οτι το παραπανω δεν αποτελει ουτε αυτο καποιου ειδους υπονοουμενο,
    δεν εχω στο μυαλο μου τιποτα και κανεναν συγκεκριμενα,
    γενικολογη ειναι η τοποθετηση μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Θερσιτη, δεν εχει δικαιωμα καποιος να μισει τον Σταλιν και να τον θεωρει εγκληματια; Δηλαδη, αν καποιος δηλωνει αριστερος κι αντισταλινικος, τι θα κανουμε, θα τον πετροβολησουμε;
    Σε τι βοηθαει αυτο τη κομμουνιστικη υποθεση;
    Νομιζεις οτι αυτοι που μας διαβαζουν, θα δουν με περισσοτερη συμπαθεια το ΚΚΕ αν σε οποιον αναφερει την αντιπαθεια του για τον Σταλιν, εμεις τον μπινελικωνουμε;
    Αυτος δε πρεπει να ειναι ο μονος στοχος;
    Η προωθηση της κομμουνιστικης υποθεσης και η αποφυγη οσων τη βλαπτουν;

    Εγω πιστευω οτι οποιος απεχθανεται τον Σταλιν η τον οποιονδηποτε, δικαιουται να το εκφραζει.
    Και οσοι διαφωνουν με αυτο, υποχρεουνται να του απαντησουν πολιτικα.

    Δε παιρνω θεση εδω, εισαι ενα χρονο και κατι διαδικτυακος φιλος μου, ουτε τρολ, ουτε γκολουμ
    και να πω οτι δε θα σε απεκλεια ποτε απο το μπλογκ, οπως μου ζητησε ο Ομαντεον, ουτε παιζει να μαλωσω μαζι σου.

    Αλλα, ενω ξεκινησε η συνομιλια σας σε πολιτικη βαση, εσυ τα πηρες στην κρανα και συνεχισες αλλιως.
    Πιστεψε με, αν το συνεχιζες με πολιτικα επιχειρηματα, θα ηταν ωφελιμοτερο για τον σκοπο σου.
    Τα μπινελικια που γραφτηκαν εκατερωθεν
    ειναι αστεια, ειδικα αυτες τις μερες, που καθε μερα οι πουτανας γιοι του Καθεστωτος ανακοινωνουν και καινουρια μετρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Γεια σου Αιρετικε. Σου χρωσταω μιαν απαντηση, θα τα πουμε αργοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕΛΙΝ.

    ΔΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ.

    ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.

    ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΘΕΤΕΙΣ ΘΕΜΑ ΣΤΑΛΙΝ, ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΑΠΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑ ΤΡΕΛΑ Η ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΟΠΩΣ ΟΟΜΑΔΕΟΝ.

    ΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

    Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΛΟΠΟΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.

    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΣΟ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑΛΛΑΩΣΤΕ Η ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΚΕ ΜΗΝ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΣΕΛΙΝ ΑΥΤΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

    ΕΦ' ΟΣΟΝ ΜΕ ΒΡΙΖΕ ΘΑ ΠΡΑΞΩ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.

    ΜΠΟΡΕΙΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΒΡΙΣΑ.

    ΑΥΤΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΝΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΘΕΣΗ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΛΙΝ.

    ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΑΞΙΩ.

    ΕΙΣΙΑ ΤΡΟΛ.

    ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ.

    ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ.

    ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ.

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΕΛΙΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΑΜΕΡΠΕΣ ΤΥΠΟΥ ΟΜΑΔΕΟΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΙΛΩ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΣΕΛΙΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.

    ΣΕ ΤΙ ΒΟΗΘΑ ΟΝΤΩΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ;

    ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ ΟΜΩΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΟΜΑΔΕΟΝ ΡΩΤΑ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΕΛΙΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.



    Ναι, σιγουρα θα γινουν, απλα σου λεω, οτι οταν δε γινονται, ειναι καλυτερα για τον σκοπο μας!
    Ακομα κι αν ο αλλος, ο καθε αλλος, βριζει,
    εμεις οταν δε βριζουμε, αλλα μιλαμε πολιτικα,
    κερδιζουμε!

    (Τωρα μιλαω εγω, που βριζω σαν νταβας, αλλα τελοσπαντων:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑ ΣΕΛΙΝ ΑΦΟΥ ΜΕ ΒΡΙΣΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΡΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.

      ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ.

      ΕΧΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟΣΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΦΩΝΟΥΝ Μ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ.

      ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

      ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙ Η ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ.

      ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  85. ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΣΕΛΙΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.

    ΣΕ ΤΙ ΒΟΗΘΑ ΟΝΤΩΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ;


    Σε τιποτα. 9 στους 10 που τα βαζουν με τον Σταλιν σημερα, ειναι ειτε στημενοι απο τη χουντα, ειτε νοσταλγοι του 2009. Ο, τι κι αν ειναι, ειναι εξισου βλαπτικοι για τα λαικα συμφεροντα.

    Αλλα υπαρχει κι ο ενας στους δεκα, ο οποιος δεν ειναι ουτε στημενος ουτε χαζοχαρουμενος. Αυτος ειναι καποιος με τον οποιον μας ενωνουν πολλα και οφειλουμε να προσπαθησουμε να επικοινωνησουμε. Και να του πουμε οτι τα πραγματα δεν ειναι οπως τα παρουσιαζει η καπιταλιστικη προπαγανδα. Και να ακουσουμε αυτα που λεει, εχει κι αυτος τα δικια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΓΑΛΟ λάθος Celin.

      9 στους 10 που τα βάζουν με το σταλινισμό σήμερα, ΑΝ ΕΙΝΑΙ της αριστεράς το κάνουν γιατί έχουν απηυδήσει με την αποθράσσυνση σταλινικών μεθόδων τον τελευταίο καιρό. ΑΝ ΕΙΝΑΙ της δεξιάς ή του ΠΑΣΟΚ διαφέρει βέβαια η αναλογία. Τότε να συμφωνήσω ότι 9 στους 10 είναι αντικομμουνιστές.

      Επίσης, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ με το αηδιαστικό τρολ που δεν σταμάτησε να βρίζει και να λασπολογεί εδώ μέσα. Κι όχι μόνο αυτό. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και με κανέναν άλλον, ούτε καν με το ΚΚΕ, το οποίο έμμεσα δυσφημεί. Αν κάνει τα στραβά μάτια το ΚΚΕ για τέτοια τρολ το κάνει επειδή δεν μπορεί να στραφεί κατά υποστηρικτών του, αλλοιώς το μόνο που νοιώθουν οι σοβαροί κομμουνιστές για τέτοιες βλακείες είναι... χαμογελαστή συγκαταβατικότητα.

      Το θέμα του Στάλιν απασχόλησε το 18ο συνέδριο του ΚΚΕ και όπως είπα μειοψήφισαν οι απόψεις του Γιώργου Ρούση, επιφανούς θεωρητικού του κόμματος και έντιμου ανθρώπου αποδεδειγμένα. Δυστυχώς η κυριαρχούσα κλίκα στο ΚΚΕ είτε είναι σταλινική, είτε λόγω σκοπιμότητας έκανε οπισθοδρόμηση από προηγούμενες τοποθετήσεις και αποκατέστησε τον Στάλιν παραβιάζοντας ΚΑΙ τη λογική. Αυτό βέβαια όπλισε και τους αντικομμουνιστές να αρχισουν έκτοτε να βάλλουν κατά του ΚΚΕ μέσω της κριτικής στο Στάλιν, αλλά υπαίτια γι' αυτό το φαινόμενο είναι η ΙΔΙΑ η ηγεσία του ΚΚΕ, που αποφάσισε να ξαναγράψει την Ιστορια όπως τη συμφέρει.

      Για μένα αυτά είναι ένας βόθρος και ΔΕΝ εξωραϊζεται με σπρέη οσμής γιασεμιού.


      Εγώ δεν ζήτησα να αποβληθεί αυτός ο φιλαράκος εδώ, εντελώς άλλο πράμα πρότεινα. Σκέψου μόνο ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ η Κάθε Τράπεζα για να βάζει διαφημίσεις της κάθε λίγα λεπτά και ΠΩΣ είναι δυνατόν να πλήρωνε γι' αυτές τις διαφημίσιεις αν δεν ΗΞΕΡΕ ότι έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ αποτέλεσμα. ΠΩΣ διαφέρει η αδιάκοπη λάσπη από την αδιάκοπη διαφήμιση? Πες μου να μάθω να το ξέρω κι εγώ.

      Πες μου ΤΙ λύση προτείνεις, πέραν του να μην κάνεις τίποτα.

      Διαγραφή
    2. AΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΣ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ
      .

      ΔΕ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΑ ΚΟΠΗ ΠΕΗΣΤΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΟΤΟΥΛΑ.

      ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΤΑ ΣΤΟΠΙΧΕΙΑ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΗΤΩ ΑΚΟΜΑ.
      ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΚΟΤΟΥΛΑ;

      ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΗΔΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ MADE IN USA ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΡΟΜΠΑ.

      ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΣΟ ΕΙΣΑΙ.

      ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΛΙΝΑΤΣΑ.

      ΟΙ ΔΥΣΦΗΜΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΘΑ ΤΙΣ ΖΗΛΕΥΕ ΚΙ Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΘΥ.

      ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΘΑΡΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΣΜΠΙΣΜΕΝΑ.;

      Α ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΚΕ;

      ΠΩΠΩ ΒΡΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΒΡΟΧΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ;

      ΧΑΧΑ

      ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ.

      ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

      ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ. ΧΑΧΑ

      ΕΣΕΝΑ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕ.

      ΧΑΧΑ

      ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΑ.

      ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΣΙΑΧΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ.

      Αν κάνει τα στραβά μάτια το ΚΚΕ για τέτοια τρολ το κάνει

      ΡΕ ΚΑΚΟΜΠΟΙΡΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.

      ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ.

      ΧΑΧΑ

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    3. ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ, ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ.

      ΟΙ ΕΚΕΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ ΛΙΜΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΛΕΝΙΝ.

      ΟΣΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ.

      ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

      ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ;

      ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ Ο ΣΟΛΖΕΝΙΤΣΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΗΓΗ.

      ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ ΗΣΣΟΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.

      ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΕΙΣΑΙ;

      ΤΟΣΟ ΔΕΙΛΟ ΠΑΣΟΚΟΕΙΔΕΣ ΕΣΙΑΙ ΠΙΑ;

      ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

      ΧΑΧΑ

      Ο ΑΝΤΙΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΤΙ ΧΤΥΠΑ ΛΕΝΙΝ ΕΣΣΔ. ΑΓΝΟΕΙ ΤΑ ΕΠΙΥΕΥΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΝΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΠΙΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΟΣΙΣΑΛΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΕΚΙΣΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡ.

      ΠΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

      ΧΑΧΑ

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    4. Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΣΙΜΟΠΟΙΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΠΟΥ ΟΜΑΔΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΤΟ ΚΚΕ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ.

      ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ.

      ΧΑΧΑ

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    5. ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ.

      ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ.

      ΕΣΥ;

      ΤΙ ΠΟΡΤΕΙΝΕΙΣ;

      ΧΑΧΑ

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  86. ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ,

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ.

    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΛΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΜΠΑΣ ΣΕ ΑΣΧΕΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ.

    ΤΟ ΚΚΕ.

    ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.

    ΜΕΧΡΙ ΤΟ 22 ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΔΙΚΙΟ.

    ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΒΟΗΘΑ. ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΗΚΕ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΧΑΡΙΣ ΤΟΝ ΛΕΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ.

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Θερσιτη, βαζω οχι το χερι στη φωτια αλλα το κεφαλι μου στον φουρνο, οτι ο ομαντεον δεν εχει μισος για το κκε. Δε σου λεω αν ειναι καλος η κακος, ψηλος η κοντος, αν γραφει μπουρδες η αν γραφει σωστα,
    αυτο ειναι στου καθενος την κριση.

    Σου λεω μονο οτι δεν εχει κανενα αντικκε μενος.
    Τον διαβαζω κοντα δυο χρονια. Θα το ειχα καταλαβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕΛΙΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΒΗΣΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.

      ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΥΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

      ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ.

      ΤΟ ΠΑΣΑΚΙ ΕΒΑΛΕ ΚΚΕ GENERATOR ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΤΑΛΙΝ ΣΕ ΠΑΛΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΣΤ.

      ΑΥΤΟ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΑ.

      ΠΕΤΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ.
      ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

      ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΟΛΟ. ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΣΤΑΛΙΝ. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.

      Διαγραφή
  89. "Τότε να συμφωνήσω ότι 9 στους 10 είναι αντικομμουνιστές."

    Ναι, να συμφωνησεις γιατι αυτο εννοω, μιλαω συνολικα για ολους, οχι μονο μεσα στην αριστερα.


    Για τον Σταλιν, λιγα λογια εγραψα παραπανω.
    Οσα ξερουμε, ειναι κατα 70% παραμυθακια και δυτικη προπαγανδα. Εγω δεν ειμαι αντισταλινικος.
    Ουτε σταλινικος. Αν ειχα την εξουσια στα χερια μου, το πρωτο πραγμα που θα εκανα θα ηταν να τη προφυλαξω απο τις πορτοκαλι επαναστασεις.
    Και θα εστελνα τους εχθρους του λαου, οχι σε γκουλαγκ αλλα στο Αιγαιο, να τους φανε τα ψαρια.

    Εχεις διαβασει τι λεει το ΚΚΕ για εκεινη την περιοδο; Η τα γεγονοτα απο τη πλευρα των σοβιετικων; Η μεγαλη πλειοψηφια τα ξερει απο τη πλευρα των Αμερικανων.
    Εγω ειμαι φουλ αντιαμερικανος και γουσταρω που ακουγαν Σταλιν και χεζονταν πανω τους.
    Ειναι δεδομενο για μενα οτι το προσωπο Σταλιν εχει αμαυρωθει απο τη Δυση.

    Οπως ειναι δεδομενο οτι το λαικοδημοκρατικο μοντελο που ονειρευομαι δεν ειναι το σταλινικο μοντελο. Ουτε η διωξη αντιφρονονουντων ουτε ο τρομος να εκφρασεις τη γνωμη σου ελευθερα.
    Ουτε το βορειοκορεατικο μοντελο, με τη κληρονομικη ψευτολαικοδημοκρατια, Παναγια μου βοηθα.

    Για να παρει ο λαος στα χερια του την εξουσια, χρειαζεται οχι εναν Σταλιν, αλλα πολλοι.
    Και το επομενο ακριβως λεπτο, πρεπει να τελειωνουμε με αυτους και να φτιαξουμε κατι πραγματικα δημοκρατικο, ισοτητα, ελευθερια,
    δικαιοσυνη
    και αλληλεγγυη-συντροφικοτητα-δυναμη και παθος.
    (Θα μου πεις, και ποιοι θα τελειωσουν τους Σταλιν με τη τρομακτικη δυναμη που θα εχουν;
    Ε, για αυτο και η επανασταση δεν ειναι κατι που γινεται συχνα, ουτε και συχνα πετυχαινει τον σκοπο της)

    Τι λυση προτεινω; Δε ξερω. Αφηνω να εκφραστει ο καθενας και να κριθει.
    Τι θες να πω, οτι δεν εισαι χρυσαυγιτης; Αυτο δεν ειναι καν λασπη, ειναι σα να πω οτι εισαι σαρανταποδαρουσα:)
    Αλλα αν καποιος πχ ελεγε οτι ο ομαντεον η ο σελιν η ξερω γω,
    ειναι ασφαλιτης, κυπατζης κλπ,
    ε, αυτον θα τον εκοβα. Οπως κι εκανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το κκε να ξερεις οτι βλεπει τα πεπραγμενα του Σταλιν κριτικα
      απλα δεν μπροει να μην αναγνωρισει οτι εβαλε τις βασεις, και οτι σε επιπεδο οικονομιας, στρατηγικής και τακτικης εδωσε πολλά στην οικοδομηση.

      Επειδη εχω παρακολουθησει απο κοντα ομιλιες της Αλεκας
      λεει και ξαναλεει οτι εμεις δεν θελουμε να αναπαραγουμε το σοβιετικο μοντελο
      θα παρουμε τα οποια καλα του
      θα διδαχθουμε απο τα λαθη
      και σκοπος μας ειναι να δωσουμε οσες περισσοτερες ελευθεριες και οσο το δυνατον περισσοτερη συμμετοχη στον λαο
      απο εκει και περα
      κανεις δεν μπορει να προκαταβαλει τιποτα
      βεβαιοτητες σε αυτα τα πραγματα δεν υπαρχουν
      πρεπει να περιμενουμε ως ενα βαθμο και το νημα του χρονου και των γεγονοτων να ξετυλιχθει

      υπαρχει ωςστοσο βεβαιοτητα για το μελλον μας στον καπιταλισμο
      η οποια ειναι δυσοιωνη

      αυτα

      Διαγραφή
    2. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΕΛΙΝ.

      ΑΨΟΓΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ.

      ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΟΥΤΕ ΒΟΡΙΕΑ ΚΟΡΕΑ.

      ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.

      ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ. Ο ΛΕΝΙΝ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΤΑΛΙΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΟΣΙΣΛΙΜΟΣ.

      ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΣΑΡΙΚΟΥΣ. ΟΙ ΟΠΟΙ Ο ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΔΝΑ ΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΑΤΣΗ.

      ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΚΚΑΠΟΙΟ ΤΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΑΦ' ΥΨΗΛΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΥΡΩΣ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΠΛΑΘΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΧΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΡΡΑΦΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

      ΚΑΛΗ ΩΣ ΤΟ 22 Η ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΚΑΛΗ.

      ΑΙΑΣΧΡΑ ΨΕΥΔΗ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕ. ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ.

      ΤΟΝ ΕΤΡΕΜΕ Η ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΠΙΛΩΣΕ.

      ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ.

      ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ.

      ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΟΣΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    3. ΤΩΡΑ Η ΒΟΡΙΕΑ ΚΟΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ;

      ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΔΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ;

      ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΣΩΣΩΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ. ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ.

      ΚΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΚΟΡΕΑ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ.

      ΕΚΕΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΜΠΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ.

      ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΟΥΝ.

      ΚΑΙ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.

      ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΛΟΓΙΚΟ Ο ΗΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΥΜΜΑΧΟ.

      ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ. ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΑΣΙΚΑ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    4. ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΥΟΥΣ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΤΗΤΑ. ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ

      Διαγραφή
    5. ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΜΗΣΑΝ ΠΡΩΤΥΤΕΡΑ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    6. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΚΟΜΑ.

      ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΔΙΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ.

      ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΛΛΟΠΥ.

      ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΙΠΟΙΗΣΗ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  90. Ποε, δεν ειναι καν δυσοιωνη. Ειναι θανατος.
    Θανατος και τιποτα αλλο. Οταν θα το καταλαβουν οι πολλοι, θα ειναι αργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Celin, πριν με "κόψεις" θυμίζω ότι σε είχα αποχαιρετήσει. Από το μπλογκ σου αποχώρησα συνειδητά, με δική μου πρωτοβουλία.
    Όσο για το τι εννοούσα με το χαρακτηρισμό "ασφαλίτης" αυτό το ξεκαθάρισα και σε προηγούμενη ανάρτηση, αν και δε νομίζω ότι ήταν απαραίτητο.
    Στην αρχή δεν κατάλαβες τι εννοούσα, όμως στη συνέχεια σού εξήγησα, και θεώρησα ότι είχες καταλάβει.
    Αφού δεν είχες πειστεί τότε, θα έπρεπε να είχες επανέλθει τότε, και όχι να με συκοφαντείς μετά από τόσο καιρό.
    Και, ναι, το θεωρώ συκοφαντία διότι προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις, αν και τότε σού εξήγησα ότι ο χαρακτηρισμός προέκυπτε ΜΟΝΟ και ΞΕΚΑΘΑΡΑ από τις άνανδρες μεθόδους του, και ότι δεν είχα άλλες πληροφορίες.
    Όλα αυτά στα έγραψα, εσύ δεν απάντησες τίποτα, και τώρα συνεχίζεις πάλι τα ίδια.
    Αν τελικά δεν έχεις καταλάβει ακόμα, θα σού αντιγράψω ξανά το απόσπασμα για να τελειώνει αυτή η ιστορία.
    Περιμένω μία ξεκάθαρη απάντηση, ώστε να λυθεί το θέμα.

    "Ακριβως οπως το λες"
    Δε θα σού κάνω υποδείξεις, όμως επειδή είπες "ακριβώς όπως το λες", θελω να ξεκαθαρίσω ότι δε συμφωνούμε.
    Δεν συμφωνώ στο ότι "δεν κρινομαστε απο οσα λενε οι φιλοι μας.
    Κατά την άποψή μου, φυσικά και κρινόμαστε.
    Γι' αυτό και είπα ότι ήμουν υποχρεωμένος να έρθω σε σύγκρουση μαζί σου, διότι θεωρώ ότι κρινόμαστε από τη συμπεριφορά των φίλων μας.
    Δε λέω ότι αν ένας φίλος μου είναι άνανδρος, θα είμαι απαραίτητα άνανδρος και εγώ, για 'μένα όμως είναι δεδομένο ότι κρίνομαι και εγώ από όσα λένε οι φίλοι μου.
    Τώρα, το τι σημαίνει "κρίνομαι" δε θα το αναλύσω, η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.
    Και από τη στιγμή που θεωρώ ότι κρινόμαστε από τη συμπεριφορά των φίλων μας, είναι αυτονόητο ότι διαφωνώ και στο ότι "ένας φίλος δε χρειάζεται να δίνει εξετάσεις".
    "Εξετάσεις" για 'μένα είναι η συμπεριφορά του άλλου, με κριτήριο την οποία κρίνω συνέχεια τους φίλους μου, και περιμένω και από εκείνους να κρίνουν εμένα.
    Δεν προσπαθώ να σε στρέψω εναντίον των "κυρίων" Omadeon και Αιρετικού, διότι δε με αφορά η σχέση σου με άλλους.
    Θεωρώ τη θέση μου ξεκάθαρη.
    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήρθες εδώ πέρα για να κάνεις τι; Να διαβάλεις ανθρώπους που συνδέονται με κάποια φιλία; Αυτό κι αν είναι άνανδρο κι ανήθικο! Και μιλάς εσύ για "άνανδρους" και "ανήθικους", που μπήκες, χωρίς να ξέρεις κανέναν από εμάς, δασκαλεμένος και φανατισμένος από όποιον έχεις για πατερούλη (πρόβλημά σου) κι έρχεσαι να ψέξεις τον Celin και να τον ελέγξεις για τις φιλίες του και τις απόψεις του. Σεβασμός προς τον Celin και την προσωπικότητά του και την ελευθερία του να κάνει αυτό που νομίζει ο ίδιος καλύτερο σε θέματα συναναστροφών, φιλίας κ.ο.κ. ΜΗΔΕΝ. Και το "δεν προσπαθώ να σε στρέψω εναντίον..." είναι ψευδέστατο και μόνο τις δικές σου προθέσεις δείχνει.

      Διαγραφή
  92. @Ο Αιρετικός - The Heretic:
    Αυτά που γράφεις δε βγάζουν καν νόημα.
    "Ήρθες εδώ πέρα για να κάνεις τι; Να διαβάλεις ανθρώπους που συνδέονται με κάποια φιλία; Αυτό κι αν είναι άνανδρο κι ανήθικο!"
    - Ήρθα εδώ φαιδρό υποκείμενο γιατί ο ελεεινός φίλος σου με έβριζε. Το κατάλαβες;

    "Σεβασμός προς τον Celin και την προσωπικότητά του και την ελευθερία του να κάνει αυτό που νομίζει ο ίδιος καλύτερο σε θέματα συναναστροφών, φιλίας κ.ο.κ. ΜΗΔΕΝ. Και το "δεν προσπαθώ να σε στρέψω εναντίον..." είναι ψευδέστατο και μόνο τις δικές σου προθέσεις δείχνει."
    - Με δεδομένη την προσέγγιση του Celin στο συγκεκριμένο θέμα, εγώ ξεκαθάρισα ότι δεν είχα άλλη επιλογή απ' το να έρθω σε σύγκρουση μαζί του.
    Του ευχήθηκα καλή συνέχεια, έκανε το ίδιο, και δεν είχαμε μιλήσει από τότε.
    Άρα, λοιπόν, το ότι δε σέβομαι το δικαίωμα του Celin να επιλέγει τους φίλους του, είναι γελοίο.

    Όσο για τις βρισιές σου: Είσαι αξιοθρήνητος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. @Ιβάν Οταν πρωτοήρθες με είχες πει "ασφαλίτη" 7-8 φορές, π.χ. ΕΔΩ
    http://celinathens.blogspot.com/2012/01/blog-post_25.html?showComment=1327942535286#c1829771943487822735<>
    Απαντώ, κι ίσως το σχόλιο να γίνει ποστ. Είπες

    Αν δεν είναι ασφαλίτικη και χαφιέδικη νοοτροπία, να δίνεις έμφαση στο επώνυμο ενός ανθρώπου με τον οποίο διαφωνείς

    Δηλαδή όταν κριτικάρουμε την Παπαρήγα πρέπει να τη λέμε Αλέκα, αλλιώς είμαστε ασφαλίτες?
    Ο Α.Μ. είναι σοβαρός πανεπιστημιακός, επώνυμος διανοούμενος. Σε βιβλιοκαταλόγους προβάλλει το πλήρες ονοματεπώνυμό του, και το blog του ΦΑΝΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΒΙΒΛΙΟ του (ΕΔΩ)

    Του έκανα ΣΟΒΑΡΟΤΗ κριτική εδώ:
    http://metaomadeon.wordpress.com/2012/01/23/antonis-balasopoulos1/

    ΕΞΙΣΟΥ σοβαρή με π.χ. αυτή ΕΔΩ: David Ames Curtis disproves false claims by Takis Fotopoulos about Noam Chomsky, the Faurisson case and himself (EXCLUSIVE), με στοιχεία ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ (σαν αληθή) απ'τον ίδιο τον Chomsky! (επίκειται update)

    Για τον Α.Μ. η κριτική εστιάζεται σε σοβαρές παρερμηνείες ή αλλοιώσεις διαδικτυακών διαλόγων (με ολέθριες πολιτικές συνέπειες) που είτε δεν διάβασε προσεκτικά (τότε) είτε ψεύδεται. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ περίπτωση, διότι είναι ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΩΝ στην ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ κι ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ θέλησα να ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

    ΟΚ? ΑΝ Ναι, καλώς. ΑΝ όχι...
    Δηλαδή ρε ανώνυμο τσουτσέκι με ΑΔΕΙΟ blog κι ΑΔΕΙΟ ΚΕΦΑΛΙ, κατ' εσέ όταν ένα ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΩΝΥΜΟ άτομο όπως αυτός ο κύριος κάνει σοβαρά λάθη, ΔΕΝ επιτρέπεις ΚΡΙΤΙΚΗ λαθών στην ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ του προσωπικότητα? (γνωστή κι από ΔΗΜΟΣΙΑ video που προωθεί ΔΙΕΘΝΩΣ με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, από όπου πήρα ΔΗΜΟΣΙΑ φωτό)?

    Είπες
    Αν δεν είναι ασφαλίτικη και χαφιέδικη νοοτροπία, να ανεβάζεις φωτογραφία του

    Tο video είναι ΔΗΜΟΣΙΟ. Το βρίσκεις αμέσως αν googlίσεις το όνομα.
    ΟΚ? Τότε καλώς. ΑΝ όχι, τότε:
    ΠΟΥ ζεις, ισχυρογνώμον Μουλάρι, και ΔΕΝ κατανοείς ότι έχει ΣΗΜΑΣΙΑ να ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κριτικάρουμε ΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟ εμείς οι blogger, ΑΝ χρειαστεί? (π.χ. αν κάνει ΣΟΒΑΡΑ λάθη)
    Eίναι ΥΠΕΡΑΝΩ κριτικής οι πατερούληδές σου, επειδή έχουν ΚΑΙ blog?
    Μετά, λες
    Αν δεν είναι ασφαλίτικη και χαφιέδικη νοοτροπία, να πετάς λάσπη σ' έναν άνθρωπο με τον οποίον διαφωνείς

    -Πήγαινε βρες ΕΝΑ υβριστικό ή συκοφαντικό χαρακτηρισμό κατά του κ. Μπαλασόπουλου σε ΕΚΕΙΝΟ το ΣΟΒΑΡΟ ΑΡΘΡΟ που τον εκνεύρισε! (αλλά δεν απάντησε ποτέ σε ΤΙΠΟΤΕ από όσα τεκμηριώνω, ισχυριζόμενος ότι "χαφιεδίστηκε").
    (Α, ναι. ΥΠΑΡΧΕΙ το εξής ΜΗ-υβριστικό: Τον θεωρώ ΨΕΥΤΗ με βάση ΣΤΟΙΧΕΙΑ που παραθέτω. Ας αποδείξει ότι ΔΕΝ είναι, αλλιώς να το βουλώσει, εγώ την απόδειξη την έδωσα για όσους ΜΠΟΡΟΥΝ και ΘΕΛΟΥΝ να διαβάσουν).

    ΟΚ? Τότε καλώς.
    ΑΝ όχι:
    Δηλαδή ο διαδικτυακός γνωστός του (ΠΟΛΥ πιο διάσημoς) Νίκος Ξυδάκης που τον ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ μερικές φορές στο blog του, αναφερόμενος στο blog του ΜΑΖΙ με το ονοματεπώνυμό του, είναι "ασφαλίτης" και "χαφιές" κατ'εσέ?
    Κι αν ΔΕΝ είναι "ασφαλίτης" ο Ξυδάκης τότε ΓΙΑΤΙ είμαι εγώ?
    ΜΗπως υπάρχουν ΔΥΟ κατηγορίες ανθρώπων με blog, η ΑΝΩΤΕΡΗ τάξη όπως ο κ. Ξυδάκης που ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να κριτικάρει τον Μπαλασόπουλο ΠΛΗΡΩΣ, κι η ΚΑΤΩΤΕΡΗ τάξη (π.χ. εγώ) που ΔΕΝ δικαιούται?

    -ΑΝ τάπιασες ΤΩΡΑ, τότε καλώς.
    -ΑΝ ΟΧΙ...
    είπες
    Αν δεν είναι ασφαλίτικη και χαφιέδικη νοοτροπία, να τον ειρωνεύεσαι με το χυδαίο τρόπο που αυτό έγινε
    Αν δεν είναι ασφαλίτικη και χαφιέδικη νοοτροπία, να στοχοποιείς κάποιον, προσωπικά, με τους παραπάνω τρόπους,
    τότε είναι προφανές, ότι ο omadeon, δε χρησιμοποιεί ασφαλίτικες και χαφιέδικες μεθόδους, και άρα, εγώ, είμαι συκοφάντης και φαιδρός


    ΑΝ τάπιασες, καλώς
    ΑΝ ΟΧΙ, τότε(ναι) ΕΙΣΑΙ συκοφάντης ΚΑΙ φαιδρός (άντε και γαμήσου ή βούλωστο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Έχει δίκαιο ο Ομαδεόνας. Η χρίση του γκουγκλ δεν είναι χαφιεδισμός


    Γιώργος Α. Στάθης:
    Μαρτίου 2, 2007 at 02:08
    Κατ' αρχήν θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου και τις επευφημίες για την ηρωΪκή αυτή κοπέλα, που μπόρεσε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να εκφράσει μερικές μάλλον κοινότοπες ιστορικές αλήθειες (στο δεύτερο μέρος της ομιλίας της) όσον αφορά τους διωγμούς των Ελλήνων από τους (αυτο-αποκαλούμενους) «Χριστιανούς». Αν και συμμερίζομαι τις κριτικές άλλων γύρω από το πρώτο μέρος της ομιλίας της (όπου οι απόψεις της όμως ΔΕΝ ενόχλησαν καθόλου τους παρευρισκομένους εκκλησιαστικούς κλπ), ΔΕΝ καταλαβαίνω γιατί εσείς, όπως και άλλοι, αντιμετωπίζετε με ιδιότυπη έχθρα αυτό το απλούστατο, σεβαστό (ακόμη και από τον Σικάγου Ιάκωβο) περιστατικό αναίμακτης ειρηνικής διαμαρτυρίας κατά της. Παπαδοκρατίας που καταδυναστεύει τη χώρα μας και αποκρύπτει καθημερινά τα κεφάλαια εκείνα της Ιστορίας που δεν την συμφέρουν.

    Επιπλέον, ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, κανένας απολύτως Ελλην, είτε φωστήρας γνώσεως είτε απλός. καράβλαχος, να εμπλέκει την αθώα, πανέξυπνη και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ιδιοφυή (έως μεγαλοφυή) αυτή κοπέλλα, στα δικά του βρωμερά τουρκογενιτσαροειδή (και όχι) μόνο. παρα-ψυχιατρικά σενάρια καταλάσπωσης της αξιοθαύμαστης αυτής κοπέλας σαν «προβληματικής» (ή άλλως πως πάσχουσας από κάτι -πλην προφανώς του. μπαμπά της, ο οποίος ΔΕΝ νομίζω ότι διαφέρει πολύ και από τους περισσότερους άλλους μπαμπάδες, απλως οι απόψεις του είναι πιθανότατα ιδιόμορφες, πράγμα που ούτε καν μας αφορά).

    Προβληματικοί, αντίθετα με την αθώα αυτή ιδιοφυή και γενναία κοπέλα είστε ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, η συντριπτική πλειοψηφία των ασχολούμενων τώρα, κατινιστικώς και όχι μόνον, με το ποιά διεστραμμένη ετικέτα του σιχαμένου κοινωνικά ρατσιστικού μυαλού σας να της. κολλήσετε, με το ζόρι (όπου ΔΕΝ συμπεριλαμβάνω εσας που έχετε το blog, διότι προφανώς αυτά τα ανθρωπάρια κατάφεραν μέχρι τώρα να σας πείσουν, τα ίδια αυτά ανθρωπάρια που ως γουρουνοειδείς τραμπούκοι διέκοψαν την ομιλία της κοπέλας). Επιτρέψτε μου όμως να αποπειραθώ να σας πείσω εγώ.

    Θα σας υπενθυμίσω λοιπόν, ότι η γελοιωδέστατη, οπισθοδρομικότατη αυτή χώρα, γνωστή ουραγός της Ευρώπης χρόνια και χρόνια, ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ ουραγός, δηλαδή ΠΑΤΟΣ στα επιστημονικά και άλλα θέματα πολιτισμού, αλλά είναι επίσης ουραγός και πάτος στην ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ λογική και πολιτισμένη ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ κοινωνική μέριμνα για την εξάλειψη του στίγματος της «προβληματικότητας» και της «ψυχικής ασθένειας» από τα μέλη της κοινωνίας της.

    ΔΕΝ μας αφορούν οι ιδιομορφίες (και μη) του μπαμπά ή των παρεών της κοπέλλας. Τα όσα είπε είναι ΠΟΛΥ λιγότερα τρελά και επικίνδυνα από άλλα λεγόμενα (σαν «στάνταρντ επιχειρηματολογία») από τη συντριπτική πλειοψηφία των καφροειδών ανθρωποειδών που έχουν το θράσος να αυτο-αποκαλούνται Ελληνες, επειδή κάποτε, κάποιος βλαξ έκανε έρωτα στη μητέρα τους και γεννήθηκαν Ελληνες.

    Αποτελεί ΠΟΛΥ δυσκολότερο πολιτιστικό έργο, το να ΓΙΝΕΙ κανείς Ελληνας, αγαπητή μου φίλη. Με χαρά βλέπω ότι το επίπεδό σας, πλησιάζει κάπως (όπως και το δικό μου πλησιάζει κάπως) εντελώς αμυδρά, δειλά, και μερικές φορές εσφαλμένα ή λειψά το ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ του να γίνει κανείς, στη σημερινή εποχή, «Ελληνας».

    Και. φυσικά (με το τελευταίο) εννοώ «Ελληνας τω πνεύματι».

    Σας ευχαριστώ που με ανεχθήκατε.
    Γιώργος Α. Στάθης
    Πρώην παιδί θαύμα (τρεις φορές βραβευθείς από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, στα 15, στα 16, και στα 18 χρόνια μου). ΟΛΑ τα στοιχεία στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου (και επίσης στο βιογραφικό μου σημείωμα).
    http://www.omadeon.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,
      με τη διαφορά ότι
      1) εγώ έχω ΔΗΛΩΣΕΙ, αντίθετα με τον κύριο Μπαλασόπουλο, ότι έχω αποσύρει ΟΛΑ τα στοιχεία μου, κατά το δυνατόν, από δημόσια θέα, έχοντας ΗΔΗ υποστεί πολλά (που ο Μπαλασόπουλος δεν έχει φανταστεί, αλλά έχουν τεκμηριωθεί. Απειλές κατά ζωής, χάσιμο δουλειάς, και άλλα πολλά).
      2) το ΜΟΝΟ που απέμεινε στο google είναι παλιά μου σχόλια, που ΟΤΑΝ τα βρω τα σβήνω ή ζητώ να τα σβήσουν.
      3) ΔΕΝ το παίζω μεγάλος διανοούμενος που θέλει να τον ακολουθούν οι πάντες στο διαδίκτυο ή αλλού. Μουσικός είμαι και μου αρκεί το ψευδώνυμο (το οποίο ήθελα και να το κάνω ΕΠΩΝΥΜΟ)
      4) ΔΕΝ σημαίνει τίποτε το όνομά μου πια, ΔΕΝ προωθώ το βιογραφικό μου ή τη δουλειά μου πουθενά. Ο,τι προωθώ γίνεται (ΑΝ γίνει) με το ψευδώνυμο, το οποίο είναι ΣΑΝ όνομα.
      5) Συγκεκριμμένος τραμπούκος, ακροδεξιός σιωνιστής ονόματι Israelman γράφει τέτοια σχόλια και ζητώ ΠΑΝΤΑ να σβηστούν από φιλικά blog όπου σχολιάζω (και τα blog του Α.Μ. ήταν ΑΚΡΩΣ φιλικά επί μακρόν). Τουλάχιστον είχε την καλωσύνη να σβήσει τέτοια σχόλια.

      Τέλος, ΑΝ ο Α.Μ. ανανήψει (που είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ) μπορεί να ζητήσει συγνώμη που με είπε "Χαφιέ" και να ΔΗΛΩΣΕΙ αν επιθυμεί να σβηστούν τα στοιχεία του (τα λίγα που χρησιμοποίησα). Για να είναι βέβαιος όμως ότι θα έχει αποτέλεσμα πρέπει το ΙΔΙΟ να ζητήσει από δεκάδες ιστοσελίδες (μερικές ΚΑΙ βιβλιοπωλείων - όπου διαφημίστηκε τόσο πρόσφατα ΜΑΖΙ με το μπλογκ του τον Ιούλιο πέρυσυ, ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ μήνες πριν).

      Διαγραφή
  95. @Omadeon:
    Άνανδρε, το πλήρες όνομά του Αντώνη είναι γνωστό από την επαγγελματική του δουλειά. Μπορεί να το έχει χρησιμοποιήσει και στο μπλογκ του, για να αναφερθεί όμως στην επαγγελματική του δουλειά (π.χ. μεταφράσεις, βιβλία).
    Εσύ τα όποια... παράπονά σου τα έχεις με τον Αντώνη, για τις επιλογές που έχει κάνει ως μπλόγκερ, στο ίντερνετ.
    Ως μπλόγκερ, ανήθικε, δε χρησιμοποιεί το πλήρες όνομά του, αλλά το "Αντώνης"
    Αν δεν το έχεις καταλάβει, δες εδώ: http://www.blogger.com/profile/05403240713076869920
    Βλέπεις τι λέει; "Αντώνης". Σκέτο. Έτσι υπογράφει ως μπλογκερ, ελεεινέ.
    Από τη στιγμή που εσύ έχεις πρόβλημα με τις επιλογές που έκανε ως μπλογκερ, ήσουν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ, ΗΘΙΚΑ, να αναφερθείς στο όνομα που έχει επιλέξει.
    Και αυτό είναι "Αντώνης". Σκέτο.

    Τώρα μπάζο ίσως καταλάβεις τι σού έλεγα:
    "Σταμάτα να επαναλαμβάνεις ότι ο Αντώνης δεν είχε κρύψει το ονοματεπώνυμό του. Αν και απέφευγε να το χρησιμοποιεί, δεν το αμφισβήτησε αυτό.
    Θα μπορούσες να κάνεις την όποια κριτική, γράφοντας απλώς ο Αντώνης του Lenin Reloaded, όπως θα έκανε κάθε σοβαρός και έντιμος άνθρωπος.
    Εσύ, όμως, άνανδρε, επέλεξες να αναφέρεσαι στο πλήρες ονοματεπώνυμό του, επέλεξες να χρησιμοποιήσεις μία φωτογραφία του, και επέλεξες να ειρωνευτείς κάτω απ' αυτή.
    Το ότι ΕΠΕΛΕΞΕΣ να αναφερθείς στα στοιχεία του, και ο ΧΥΔΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ με τον οποίο το έκανες, σε καθιστά άνανδρο και ανήθικο, με χαφιέδικη νοοτροπία."

    Ακόμα, σκουλήκι, πάρε να έχεις όσα σού έγραψε ο ίδιος:
    "Εικάζω ότι είναι ασφαλές με βάση τα στοιχεία αυτά να υποθέσουμε ότι γύρω στους 80.000-100.000 ανθρώπους έχουν επισκεφτεί αυτά τα δύο, χώρια το Through the Loophole και το Clamorous Being. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν επίσης πρόσβαση στο google. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους είχαν την ευκαιρία να δουν το όνομά μου σε αναρτήσεις μεταφράσεων ή ανακοινώσεις για βιβλία. ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΕΘΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΚΤΟΣ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ "ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ";"

    Κατάλαβες τώρα φαιδρό υποκείμενο; Όταν αναφέρεσαι στη δράση ενός ανθρώπου ως μπλόγκερ και έχεις ΕΛΑΧΙΣΤΗ αξιοπρέπεια, χρησιμοποιείς το όνομα ή το παρατσούκλι που έχει επιλέξει, ο ίδιος.
    Αλλιώς είσαι ένα σκουλήκι με χαφιέδικη νοοτροπία. Αλλιώς είσαι άνανδρος και ανήθικος.

    Και εγώ ξέρω το πλήρες όνομά σου ξεφτυλισμένε. Και μάλιστα είδα να το χρησιμοποιείς εσύ ο ίδιος, στο ίντερνετ. Είδες άνανδρε να αναφερθώ σ' αυτό;
    Εδώ, http://www.blogger.com/profile/07140248568802188115 , γράφεις Omadeon, και έτσι απευθύνομαι σ' εσένα.
    Ξέρεις γιατί; Θα έπρεπε να έχεις καταλάβει, αλλά επειδή χρειάζεσαι περίθαλψη θα σού εξηγήσω. Γιατί εγώ σε αντίθεση μ' εσένα, δεν είμαι άνανδρος και ανήθικος με χαφιέδικη νοοτροπία.

    Όλα τα παραπάνω αφορούν και τον άλλο άνανδρο, τον Αιρετικό.
    Με τις προσβολλές δε θα ασχοληθώ, σού είπα ήδη ότι χρειάζεσαι περίθαλψη. Πατερούληδες δεν έχω. Απλώς έχω αλλεργία στους άνανδρους.

    ΥΓ Ο Αντώνης μπορεί να διαφωνεί με κάτι από όσα ανέφερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ιβάν
      SLOW the much oil
      Λες


      ΨΕΥΤΑΡΑΚΟΣ είσαι ή ΒΛΑΚΑΣ ή ΚΑΙ τα δυο...

      Τη ΣΥΝΔΕΣΗ με το blog του την έκανε ο ίδιος ΔΗΜΟΣΙΑ, ρε βλάκα. ΑΥΤΟ μετράει. ΔΕΝ την κράτησε ιδιωτική. Επομένως ΟΛΟΙ μπορούν να τον βρουν και δεν έχει την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.

      Ο ΑΝΑΝΔΡΟΣ είναι ο ΙΔΙΟΣ εν προκειμένω, διότι... ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ και θέλει ΕΙΤΕ να τον διαφημίζει το διαδίκτυο είτε να το βουλώνει όταν κάνει λάθη.

      Ε, όχι ρε φίλε.

      Εγώ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ για ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΑΥΡΙΟ. Αυτή τη στιγμή έχει τα μυαλά πάνω απ΄πο το κεφάλι, πιθανώς θέλει να γίνει Γενικός Γραμματέας μια μέρα (δεν ξέρω).

      ΝΑ ΜΗΝ αναφέρει τη ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ του ΔΗΜΟΣΙΑ.
      (τελεία).
      ΑΝ την αναφέρει να ΜΗΝ παραπονείται.

      Εγώ κριτικάρω τον Αντώνη Μπαλασόπουλο ως επίδοξο ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ο οποίος έκανε μια ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΑΞΗ που με ΕΒΛΑΨΕ και επίσης ΕΒΛΑΨΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ βλάκα και ΔΕΝ ΘΕΛΩ να κάνει τα ίδια ΑΥΡΙΟ.

      Σε ρώτησα προηγουμένως. Ξαναρωτάω διαφορετικά.
      ΓΙΑΤΙ ο Ξυδάκης που ΑΝΑΦΕΡΕΙ όλα αυτά τα στοιχεία, δεν είναι χαφιές κι εγώ πρέπει να ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΩ σαν χαφιές.... μόνο και μόνο επειδή ΕΤΣΙ σας κάπνισε? ΕΕΕΕ?

      ΣΚΑΤΟ-φασιστάκι ΟΥΣΤ από δω χάμου, ΙΒάν.

      Διαγραφή
  96. @Ανώνυμος:
    Είσαι τo ίδιο άνανδρος με τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ως ΠΟΛΙΤΗΣ (που ΕΧΕΙ δικαίωμα στην ανωνυμία) ΑΣΚΩ ΚΡΙΤΙΚΗ στον ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ, διότι έκανε μια ΑΘΛΙΑ πράξη που με έβλαψε σοβαρά στο διαδίκτυο, συνεργώντας με τους ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥΣ ΛΙΒΕΛΛΟΥΣ του Τάκη Φωτόπουλου και της ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗΣ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    Και πολεμώ την ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΗ αλητεία του τελευταίου (ΤΦ) ΧΩΡΙΣ να επικαλεστώ το Νόμο, διότι ΔΕΝ πιστεύω στις μηνύσεις στο διαδίκτυο. Αλλοιώς θα πηγαίνατε ΟΛΟΙ στον εισαγγελέα.
    Γκέγκε?
    Ετσι και δηλώσω ονοματεπώνυμο είστε ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ παλιο-τσουτσέκια της ΠΔ και του ΤΦ.

    Ο δε Αντώνης ΠΡΕΠΕΙ να καταλάβει ΚΑΙ να μετανιώσει γι' αυτό που έκανε. ΑΝ ΔΕΝ το καταλάβει ΔΕΝ θα τον αφήσω να γίνει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    Γκέγκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Και η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι ΔΕΝ είμαι καθόλου άνανδρος, αλλα΄άναδρο ΣΚΑΤΟ-ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ και ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΥΑΛΟ είσαι ΜΟΝΟ εσύ, ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΚΑΤΟ-ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ Ιβάν, είναι μπροστά στα μάτια σου ΤΩΡΑ, ηλίθιε.

    Διότι εγώ ΡΙΣΚΑΡΩ ΠΟΛΛΑ κυνηγώντας το Μπαλασόπουλο ΚΑΙ ολόκληρη πολιτική σέκτα που ΕΧΕΙ ΒΛΑΨΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ. Και ΞΕΡΟΝΤΑΣ ότι ΜΠΟΡΕΙΤΕ να βρείτε το όνομά μου ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ.

    τελεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ;

      ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;

      ΤΟΣΗ ΛΥΣΣΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ; ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

      ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ ΠΑΣΟΚΟΕΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΕΙ.

      ΧΑΧΑ

      ΜΑ ΠΟΣΟ ΣΙΧΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.

      ΤΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ;

      ΚΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΘΑ ΖΗΛΕΥΕ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    2. Ο δε Αντώνης ΠΡΕΠΕΙ να καταλάβει ΚΑΙ να μετανιώσει γι' αυτό που έκανε. ΑΝ ΔΕΝ το καταλάβει ΔΕΝ θα τον αφήσω να γίνει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ.

      ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ;

      ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ Η ΧΙΛΑΡΙ ΧΙΛΤΟΝ;

      ΠΤΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΕΙΣΑΙ. ΤΙ ΕΜΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΒΛΗΜΑ;

      ΧΑΠΙΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ.

      ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    3. ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΕΧΙΕ ΤΗΝ ΧΕΙΛΟΥΔΑΚΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ.

      Η ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΜΠΥΛΙΑ.

      ΧΑΧΑ

      ΧΑΙΡΕ ΥΠΕΡΣΙΧΑΜΑ ΤΩΝ ΣΙΧΑΜΑΤΩΝ ΟΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ.

      ΧΑΧΑ

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  99. @Omadeon:
    - "κι εγώ πρέπει να ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΩ σαν χαφιές"
    Ο Αντώνης, φαιδρό υποκείμενο, αρχικά σάς χαρακτήρισε "αποτυχημένους χαφιέδες", διότι πρώτον, τα στοιχεία του είναι γνωστά, και δεύτερον, όσοι βοήθησαν ή επέτρεψαν να ανέβει το ποστ με τη φωτογραφία, έχετε χαφιέδικη νοοτροπία.
    Γενικά, όταν μιλάει για χαφιεδισμό αναφέρεται στη νοοτροπία σας. Αν δεν έχεις καταλάβει ακόμα γιατί έχεις χαφιέδικη νοοτροπία διάβασε παρακάτω.

    - "Τη ΣΥΝΔΕΣΗ με το blog του την έκανε ο ίδιος ΔΗΜΟΣΙΑ, ρε βλάκα. ΑΥΤΟ μετράει. ΔΕΝ την κράτησε ιδιωτική"
    Ρε ξεφτυλισμένε, αυτό στο εξήγησα. Τι στο διάολο, εκτός από άνανδρος είσαι και διανοητικά καθυστερημένος;
    Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και διάβασε:

    Άνανδρε, το πλήρες όνομά του Αντώνη είναι γνωστό από την επαγγελματική του δουλειά. Μπορεί να το έχει χρησιμοποιήσει και στο μπλογκ του, για να αναφερθεί όμως στην επαγγελματική του δουλειά (π.χ. μεταφράσεις, βιβλία).
    Εσύ τα όποια... παράπονά σου τα έχεις με τον Αντώνη, για τις επιλογές που έχει κάνει ως μπλόγκερ, στο ίντερνετ.
    Ως μπλόγκερ, ανήθικε, δε χρησιμοποιεί το πλήρες όνομά του, αλλά το "Αντώνης"
    Αν δεν το έχεις καταλάβει, δες εδώ: http://www.blogger.com/profile/05403240713076869920
    Βλέπεις τι λέει; "Αντώνης". Σκέτο. Έτσι υπογράφει ως μπλογκερ, ελεεινέ.
    Από τη στιγμή που εσύ έχεις πρόβλημα με τις επιλογές που έκανε ως μπλογκερ, ήσουν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ, ΗΘΙΚΑ, να αναφερθείς στο όνομα που έχει επιλέξει.
    Και αυτό είναι "Αντώνης". Σκέτο.

    Τώρα μπάζο ίσως καταλάβεις τι σού έλεγα:
    "Σταμάτα να επαναλαμβάνεις ότι ο Αντώνης δεν είχε κρύψει το ονοματεπώνυμό του. Αν και απέφευγε να το χρησιμοποιεί, δεν το αμφισβήτησε αυτό.
    Θα μπορούσες να κάνεις την όποια κριτική, γράφοντας απλώς ο Αντώνης του Lenin Reloaded, όπως θα έκανε κάθε σοβαρός και έντιμος άνθρωπος.
    Εσύ, όμως, άνανδρε, επέλεξες να αναφέρεσαι στο πλήρες ονοματεπώνυμό του, επέλεξες να χρησιμοποιήσεις μία φωτογραφία του, και επέλεξες να ειρωνευτείς κάτω απ' αυτή.
    Το ότι ΕΠΕΛΕΞΕΣ να αναφερθείς στα στοιχεία του, και ο ΧΥΔΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ με τον οποίο το έκανες, σε καθιστά άνανδρο και ανήθικο, με χαφιέδικη νοοτροπία."

    Ακόμα, σκουλήκι, πάρε να έχεις όσα σού έγραψε ο ίδιος:
    "Εικάζω ότι είναι ασφαλές με βάση τα στοιχεία αυτά να υποθέσουμε ότι γύρω στους 80.000-100.000 ανθρώπους έχουν επισκεφτεί αυτά τα δύο, χώρια το Through the Loophole και το Clamorous Being. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν επίσης πρόσβαση στο google. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους είχαν την ευκαιρία να δουν το όνομά μου σε αναρτήσεις μεταφράσεων ή ανακοινώσεις για βιβλία. ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΕΘΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΚΤΟΣ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ "ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ";"

    Κατάλαβες τώρα φαιδρό υποκείμενο; Όταν αναφέρεσαι στη δράση ενός ανθρώπου ως μπλόγκερ και έχεις ΕΛΑΧΙΣΤΗ αξιοπρέπεια, χρησιμοποιείς το όνομα ή το παρατσούκλι που έχει επιλέξει ο ίδιος.
    Αλλιώς είσαι ένα σκουλήκι με χαφιέδικη νοοτροπία. Αλλιώς είσαι άνανδρος και ανήθικος.

    - "Και η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι ΔΕΝ είμαι καθόλου άνανδρος, είναι μπροστά στα μάτια σου ΤΩΡΑ, ηλίθιε"
    Αν είδες ανόητε χαρακτήρισα άνανδρο και αυτόν που ανέβασε το συγκεκριμένο σχόλιο.
    - Με τις προσβολλές δε θα ασχοληθώ, σού είπα ήδη ότι χρειάζεσαι περίθαλψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (αντιγράφω άλλο τμήμα της ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ στις ΜΠΟΥΡΔΕΣ που ΕΧΑΨΕΣ, μπετόβλακα)

      Τι εννοεί ο ποιητής? ΠΩΣ ορίζεται αυτός ο... "αποτυχημένος χαφιεδισμός"? Σε ποιούς αναφέρεται και σε ΤΙ συνίσταται?

      Αν συνίσταται σε "διάρρηξη ανοιχτών θυρών", άραγε σημαίνει ότι ο "διαρρήκτης" και "χαφιές" ήταν... τόσο βλαξ ώστε δεν ήξερε πως "οι θύρες είναι ανοιχτές"? Αυτό υπονοεί?
      -Μπααα, κάθε άλλο! Ο "αποτυχημένος χαφιές" ήξερε πολύ καλά ότι οι θύρες είναι ανοιχτές (δηλαδή δημόσιες) και τις χρησιμοποίησε _ακριβώς γιατί_ είναι δημόσιες.
      θέλοντας λοιπόν να μπει μέσα από τη μπροστινή πόρτα, αντί από τη σκάλα που οδηγεί στην (κλειδαμπαρωμένη) πόρτα υπηρεσίας, ο "χυδαίος χαφιεδιστής" ήξερε ήδη... πως οι θύρες ήταν ανοιχτές!

      ΚΑΙ ο παριστάνων-το-θύμα-νοικοκύρης ήδη ήξερε κι αυτός, πολύ καλά, ότι... ο 'κλέφτης' το ήξερε. Οπότε, το συστατικό της "βλακείας", που αποδίδει ο "νοικοκύρης", σε εκείνον που τον "χαφιέδισε", πολύ απλά δεν ευσταθεί.

      Οσον αφορά τη (δήθεν) "χυδαιότητα" τώρα... αυτή μάλλον αποτελεί έκφραση αισθητικής αηδίας για την αναπόφευκτη εισβολή του "πραγματικού" στη φαντασία του διανοητή, ο οποίος θεωρεί ότι θεμελίωσε το παπαρολογικό "συμβόλαιο" με την "υπογραφή" κάθε αναγνώστη. Προφανώς, η υπογραφή του "συμβολαίου" επιτυγχάνεται κατά μαγικό τρόπο μεσω απλής... ανάγνωσής του!

      Ηθελα να απαντήσω σε ανώνυμο σχολιαστή ως εξής

      Πώς μπορεί κανείς να είναι και ανώνυμος και επώνυμος ταυτόχρονα; Και πώς μπορεί κανείς να μην είναι ούτε ανώνυμος ούτε επώνυμος;

      Παρακαλώ η απάντηση να γραφτεί σε γλώσσα που να καταλαβαίνουμε εμείς οι του ιντερνετικού υποκόσμου.


      Ανώνυμε, η απάντηση στην εύλογη απορία σου είναι απλή.

      Τις ιδιοτροπίες αυτού του κυρίου και την παράλογη τάση του να θέλει να φέρει το διαδίκτυο στα μέτρα του τις ξέρω από παλιά.
      Αυτή η απόπειρα του "θεωρητικού" να φέρει το κοινωνικό διαδίκτυο στα μέτρα του είναι ένα συγχωρητέο καπρίτσιο που έχει νόημα ΜΟΝΟ αν υπάρχει ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.

      Αλλά... από τη στιγμή που οι άγραφοι ηθικοί κανόνες της εμπιστοσύνης παραβιαστούν βάναυσα, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει την υποχρέωση να ανεχτεί τις παραξενιές ή τους παραλογισμούς του παραβιαστή. Αυτές οι παραξενιές όμως, δεν αφορούν κανέναν.

      Η απίστευτα υπεροπτική, παράλογη απαίτησή για ένα φιμωμένο ακροατήριο που δεν θα αναφέρει τα ΗΔΗ δημόσια (ΑΝ και ΗΔΗ δημοσιοποιημένα από τον ίδιο) στοιχεία, είναι πολιτιστική προλεταριοποίηση διαδικτυακών φίλων, των οποίων την εμπιστοσύνη ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕ σαν αναλώσιμο υλικό, μαζί με σημαντικό απλήρωτο χρόνο εργασίας, της ζωής τους, σαν να δουλεύουν για στυγνό καπιταλιστή. Και ΥΠΑΡΧΕΙ "πολιτιστική προλεταριοποίηση", ή κάτι παραπλήσιο (που είχε εντοπισθει κι από μελέτες για τα κοινωνικά δίκτυα, που ουσιαστικά "πουλάνε τους χρήστες τους" - όπως είπε κάποιος αναλυτής).

      ΕΜΕΙΣ "παράγουμε" την καριέρα του κυρίου αυτού (σε ένα σημαντικό της μέρος). Κι όχι μόνο αυτό. Οταν μας πετάει στα σκουπίδια οφείλουμε (κατά τον ίδιο) να υπάρχουμε μόνο σαν σκιές του υποκόσμου (του).

      Διαγραφή
  100. Για το ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ παπαρολόγημα, περί "Ανωνυμίας και Επωνυμίας",
    http://leninreloaded.blogspot.com/2012/02/blog-post_5392.html

    Ετοιμάζω σημαντική κριτική ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    Αντιγράφω δείγματα.

    ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Το "δώρο" σας "κύριε" Μπαλασόπουλε ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ. Τέτοια "δώρα" δεν τα χρειαζόμαστε.

    Ρουφήξατε με τέτοια τεχνάσματα του Λόγου (στον οποίο είστε ΚΑΙ επαγγελματίας βέβαια)... ΟΛΗ μας την εμπιστοσύνη, τη συντροφικότητα σε κοινούς διαδικτυακούς αγώνες (όπου σας στήριξα προσωπικά όσο κανείς άλλος επί μακρόν, κλπ.) και ΤΙ απέμεινε? ΜΟΝΟ ο δικός σας εγωπαθής και εξουσιαστικός ναρκισσισμός, που ξαφνικά αδιαφόρησε για την εξόντωση των υπολήψεων άλλων ανθρώπων και συνήργησε με τα χειρότερα πλήγματα τραμπουκισμών και διασυρμών στο ελληνικό διαδίκτυο, σε βάρος αθώων, επί σειρά ετών.

    Είστε επικίνδυνος και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ λαοπλάνος, από τον οποίο ο λαός πρέπει να ΦΥΛΑΓΕΤΑΙ. Εξαργυρώσατε την αφοσίωσή μας για να τροφοδοτήσετε τον προσωπολατρικό σας περίγυρο, παριστάνοντας ότι είστε "ένας από μας", ένας μπλόγκερ σαν όλους τους άλλους, ενώ δημοσιοποιήσατε επανειλλημένα τα προσωπικά στοιχεία σας ΜΑΖΙ με το blog σας. Με τον τρόπο αυτό δείξατε ότι δεν είχατε κανένα φόβο να αποκαλυφθούν δημόσια, αλλά παρόλ' αυτά δεν διστάσατε να κλαφτείτε τώρα (εκ των υστέρων) ότι δήθεν "κινδυνεύετε", κατηγορώντας με σαν "χαφιέ" και "άνθρωπο του υποκόσμου", επειδή έδωσα ιδιαίτερη βαρύτητα στην κριτική κάποιων πράξεών σας με το να παραθέσω ΚΑΙ τα δημόσια στοιχεία σας, εκ των οποίων ΕΙΔΙΚΑ τα επαγγελματικά σας προσόντα (στην κατανόηση κειμένων) αποδεικνύουν ότι δεν έχετε _καμμία δικαιολογία_, στις σοβαρές παραποιήσεις διαλόγων που διαπράξατε, σε βάρος αθώων.

    Τη φωτογραφία σας, ξέρετε πολύ καλά ΠΟΥ τη βρήκα, με απλό google search ο καθένας μπορεί να βρει ΑΜΕΣΩΣ το video από όπου την πήρα, αν βάλει το όνομά σας + τη λέξη "video" στο google. Αυτό είναι το πρώτο που κάνουν... όχι μόνο οι χαφιέδες, αλλά και οι έντιμοι άνθρωποι που γράφουν άρθρα κριτικής στο μπλογκ τους με θέμα επώνυμο πρόσωπο. Κι είναι αλήθεια ότι η φωτογραφία σας δεν παίζει κανένα σημαντικό ρόλο στην κριτική που σας κάνω, αλλά... για κακή σας τύχη είμαι και κατασκευαστής σατιρικών βίντεο, ένα εκ των οποίων έχω ήδη φτιάξει για σας, σαν δοκιμή, εφόσον είστε αποδεδειγμένα 100% δημόσιο πρόσωπο.

    Αλλά... ξέφυγα από το θέμα, που ειναι η κριτική αυτού του ονειροπαρμένου μπουρδολογήματός σας που ΔΕΝ στέκει στον κόσμο των κοινωνικών σχέσεων, ηθών και εθίμων του διαδικτύου...

    [συνεχίζεται]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Iβαν

    "Αλλα αν καποιος πχ ελεγε οτι ο ομαντεον η ο σελιν η ξερω γω,
    ειναι ασφαλιτης, κυπατζης κλπ,
    ε, αυτον θα τον εκοβα. Οπως κι εκανα."

    Πουθενα εδω δε γραφω οτι εννοω εσενα. Ειπα να μην το φιτιλιασουμε κι εσυ αμεσως μετα εγραψες οτι σε συκοφαντω. Αυτο ειναι φιτιλαρα.
    Αποσυρω το οτι "σε εκοψα"
    ειναι προσβλητικο. Δεν εκοψα κανεναν.
    Σου ειπα ομως εμμεσα οτι πρεπει να ληξει η επικοινωνια μας.
    Δε ξερω ενδομυχα αν ειχες τετοια προθεση, μπορει και να ειχες, αλλα η αληθεια ειναι πως η πρωτοβουλια να ληξει η επικοινωνια ηταν δικια μου. Οχι δικια σου, δικια μου.
    Επισης, αλλο ενα σφαλμα. Ειμαι προσεκτικος και δε λεω "ψεμμα",λεω "σφαλμα".
    Δεν εξηγησες τιποτα. Ξεκαθαρα ειπες οτι ο Ομαντεον ειναι ασφαλιτης.
    Κατευθειαν μετα ζητησα να ληξει η επικοινωνια. Εγω το ζητησα, ουτε εσυ ουτε κανενας.
    Μετα, τα απεσυρες και μιλησες για ασφαλιτικες μεθοδους.
    Αυτο ειναι διαφορετικο απο το να λες καποιον ασφαλιτη.

    Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να κανω κοπυ πεηστ απο την αναρτηση ΟΝΤΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΒΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ,
    για να αποδειξω οτι λεω την αληθεια. Βαριεμαι, στα παπαρια μου να αποδειξω το παραμικρο.
    Οποιος θελει, παει στα σχολια αυτης της αναρτησης και διαπιστωνει αν
    μιλαω σωστα η αν λεω ψεμματα.
    Εδω ειναι ο λογος σου εναντια στον λογο μου.
    Κι επειδη δε μπορω να ξερω αν η παραποιηση γεγονοτων που μολις εκανες εγινε απο αμνησια η απο προθεση για ψευδος,
    τελειωνω εδω τα σχολια της αναρτησης και δεν υπαρχει καμια συνεχεια.
    Ο,τι γραψαμε γραψαμε, ολοι κρινομαστε.
    Οποιος αναφερθει ξανα σε σενα ονομαστικα, θα διαγραφει το σχολιο του γιατι μετα οφειλω να δεχτω την απαντηση σου, και καμια απαντηση δεν ειμαι διατεθειμενος να δεχτω υστερα απο την αμνησια η ψευδος που παιχτηκε μπροστα στα ματια μου.
    Γεια χαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ομαντεον, διαγραψα το βιντεακι. Εσυ μπορει να το βρισκεις σατιρικο, αλλα φτανει τα ορια του ποινικα κολασιμου, οποτε δε θα το ηθελα εδω. Ολα τα αλλα, ειναι επιχειρηματα , και ως επιχειρηματα, επιβεβαιωνονται η διαψευδονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Celin, λυπάμαι για την τροπή που πήρε η συζήτηση. Τόσο καιρό τώρα δε σε έχω ενοχλήσει, και ο μόνος λόγος που επανήλθα είναι οι άνανδρες βρισιές που γράφτηκαν για 'μένα.
    Όπως αναγνώρισες και εσύ δεν είχα καμία διάθεση σύγκρουσης.

    Γράφεις: "αλλα η αληθεια ειναι πως η πρωτοβουλια να ληξει η επικοινωνια ηταν δικια μου. Οχι δικια σου, δικια μου"
    Πριν απαντήσεις το οτιδήποτε είχα γράψει: "Καλή συνέχεια, σε όλους" (Jan 29, 2012 11:32 PM). Εκεί είναι, μπορείς να το δείς. Άρα λοιπόν δεν ήταν "ενδομυχη σκέψη"
    Γι' αυτό επαναλαμβάνω ότι από το μπλογκ σου αποχώρησα συνειδητά, με δική μου πρωτοβουλία.

    - Γράφεις: "Κι επειδη δε μπορω να ξερω αν η παραποιηση γεγονοτων που μολις εκανες εγινε απο αμνησια η απο προθεση για ψευδος"
    Ούτε έχω αμνησία, ούτε λέω ψέματα. Προσπαθώ απλώς να εξηγήσω ότι ΔΕΝ ισχύει αυτό που γράφεις: "Μετα, τα απεσυρες και μιλησες για ασφαλιτικες μεθοδους. Αυτο ειναι διαφορετικο απο το να λες καποιον ασφαλιτη."
    - Για να αποδειχθεί το αν άλλαξα αυτά που είπα θα σού παραθέσω τα λόγια μου από την πρώτη φορά που αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο θέμα (σχόλιο Jan 28, 2012 06:39 PM)
    Δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ να μη μπορούμε να συμφωνήσουμε, στο ότι για να έχω αλλάξει αυτό που λέω, θα πρέπει να υπάρχει διάσταση ανάμεσα σε αυτό που υποστηρίζω τώρα, και σε αυτό που είπα την ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.

    - Μεταφέρω τα λόγια μου, από την πρώτη φόρα που αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο θέμα:

    "Επειδή διαφωνείτε, και επειδή είχε το θάρρος να πει το όνομά του,
    εσύ νομίζεις ότι έχεις δικαίωμα να ανεβάζεις φωτογραφίες του, στο μπλογκ σου, να τον στοχοποιείς με αυτόν τον τρόπο, και να τον ειρωνεύεσαι;
    Αυτές είναι ασφαλίτικες νοοτροπίες, και ΆΡΑ, εσύ, είσαι ένας αποτυχημένος ασφαλίτης"

    - Το "άρα" το βλέπεις; Επομένως, ο χαρακτηρισμός "ασφαλίτης" προέκυψε ΞΕΚΑΘΑΡΑ και ΜΟΝΟ από τη νοοτροπία του. Άλλες πληροφορίες δεν είχα, και ούτε υπονόησα ότι έχω.
    Πριν τον χαρακτηρίσω ασφαλίτη είχα ΗΔΗ ξεκαθαρίσει τι εννοούσα και το περιεχόμενο που είχα δώσει στον χαρακτηρισμό.

    - Μίλησα για "συκοφαντία", διότι, αν δεις, όλα αυτά, στα είχα γράψει και τότε, και επειδή εσύ δεν είχες επανέλθει, νόμιζα ότι είχες καταλάβει.
    Σού γράφω τότε κάποια πράγματα, εσύ αρχικά διαφωνείς, και μετά δεν επανέρχεσαι, άρα θεώρησα ότι είχες πειστεί.
    Πού ήθελες να ξέρω ότι διαφωνείς ακόμα, αν και τότε δεν είχες απαντήσει τίποτα;
    Σού είχα πει, δηλαδή και τότε, ότι, ναι, τον χαρακτήρισα "ασφαλίτη", όμως έγραψα και γιατί το έκανα αυτό. Εξήγησα ξεκάθαρα με το "άρα" από πού προκύπτει ο χαρακτηρισμός, εξαρχής.
    Άρα λοιπόν, θεωρώ ότι όποιος λέει για 'μένα ότι τον είπα "ασφαλίτη" είναι ανακριβής. Διότι, ναι, τον χαρακτήρισα έτσι, όμως εξαρχής εξήγησα ότι ο χαρακτηρισμός προέκυψε ξεκάθαρα και μόνο από τη νοοτροπία του.
    Άρα, αν θέλει κάποιος να αναφερθεί στο τι είπα, για να είναι ακριβής, πρέπει να πεί ότι τον χαρακτηρισα "ασφαλίτη", έχοντας ξεκαθαρίσει ότι ο λόγος είναι οι "ασφαλίτικες" νοοτροπίες του, και έχοντας αποδείξει ότι έχει τέτοιες.

    - "Πουθενα εδω δε γραφω οτι εννοω εσενα"
    Είχες γράψει: "Αλλα αν καποιος πχ ελεγε οτι ο ομαντεον η ο σελιν η ξερω γω, ειναι ασφαλιτης, κυπατζης κλπ, ε, αυτον θα τον εκοβα. Οπως κι εκανα."
    Μπορεί να μην το γράφεις πουθενά, όμως νομίζω ότι είναι προφανές ότι αναφέρεσαι σ' εμένα. Άρα λοιπόν δε φυτίλιασα, υπερασπίστηκα τον εαυτό μου.

    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Μαλακίες λέει πάλι ο Ιβάν....
    Είδα κι άλλες μπούρδες του "Θερσίτη".
    Εγώ πάντως σήμερα ειδικά δεν έχω χρόνο.
    Εκανα νέο ποστ και ΦΕΥΓΩ σε επίσκεψη και έξοδο μετά.

    http://omadeon.wordpress.com/2012/02/26/colonial-europe/

    ΑπάντησηΔιαγραφή