Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ,ΑΠΛΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ

178 εκατομμυρια ευρω βρεθηκαν σε καταθεσεις νεοδημοκρατη υπουργου στην Ελβετια.
Το βρηκα εδω απλα γκουγκλαροντας τη φραση "178 εκατομμυρια υπουργος"
Το θεμα το ανεδειξαν πολλες ιστοσελιδες εδω και μερες
,η εφημεριδα Εθνος αλλα και ο βουλευτης Γερασιμος Γιακουματος.
Δε ξερω αν μπορουμε να συλλαβουμε το ποσο,μιλαμε για 60 δις παλιες δραχμες,ειναι ενα εμετικα απιστευτο ποσο.
178 εκατομμυρια ευρω σε καταθεσεις ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.
Ακους αυτη την ειδηση κ σκεφτεσαι οτι την επομενη φορα που θα σου πει το οποιοδηποτε πολιτικο παχυδερμο οτι τα φαγαμε μαζι,ενα απλο γιαουρτι στη μαπα,δεν φτανει.

Υπαρχει μια γαλαζοπρασινη συμμορια,με δεκαδες δισεκατομμυριων ευρω στην Ελβετια,ακουγονται διαφορα και για δευτερο υπουργο που εκανε οδικως το Αθηνα-Ελβετια,Παγκρατι-Κολιατσου,μεταφεροντας εκει ο ιδιος τα κλοπιμαια.Προφανως κ δε μπορω να το αποδειξω σε δικαστηριο,προφανως κ μπορει να θεωρηθει αναξιοπιστη αυτη η ανωνυμη μου καταγγελια.
Αλλα δε χρειαζεται πια να αποδειξουμε τιποτα σε κανεναν,
μονο ενα γαλαζοπρασινο παπαγαλακι θα ζητουσε αποδειξεις απο καποιον που αποκαλει κλεφτες τους γαλαζοπρασινους μαφιοζους.
Ειναι κλεφτες,ειναι απατεωνες,ειναι μειοδοτες,ονειδος για τον τοπο,αισχροι,ανηθικοι κ υπηρετες της Διεθνους Τοκογλυφιας.
Επισης ειναι οι οι ιδιοι που τωρα πινουν το αιμα μας κ μας αναγγελλουν σκυθρωποι οτι δεν υπαρχει φως στο τουνελ.
Θα ηταν γελοιο,αν δεν ηταν τοσο τραγικο.
Θα ηταν ενας οδυνηρος εφιαλτης αν δεν ηταν  ασυλληπτη πραγματικοτητα.

Μεσα στο ιδιο το Συνταγμα υπαρχει η ..αντισυνταγματικη διαταξη που τους προστατευει,το αρθρο 86,προσφορα του Βαγγελη Βανιζελου στην Ελληνικη Πολιτεια.
Κατεστρεψαν κ ρημαξαν τη χωρα,αλλα δε γινεται να τιμωρηθουν,sorry guys,thats life,get over it.
Αυτα ειναι πραγματα γνωστα κ χιλιοειπωμενα,το γεγονος ομως οτι ειναι χιλιοειπωμενα,μας κανει σιγα σιγα να τα συνηθιζουμε,κατι που λεγεται συνεχως παυει να εχει την αρχικη σοκαριστικη του επιδραση,μας κανει να το συνηθιζουμε,γινομαστε ολοι σα τον Βασιλια Μιθριδατη που επαιρνε καθε μερα μικροποσοτητες δηλητηριου απτον φοβο του μηπως τον δηλητηριασουν,
στην προσπαθεια του να καταστησει ετσι ανθεκτικο τον οργανισμο του κ να αναπτυξει αντισωματα στο δηλητηριο,
προστατευοντας ετσι τον εαυτο του απο μια ενδεχομενη αποπειρα δολοφονιας.
Καθε μερα καταπινουμε το δηλητηριο της αποδοχης οτι οι κυβερνησεις μας αποτελουνται απο κλεφτες κ απατεωνες,που θα μεινουν τελικα ατιμωρητοι.
Κ τελικα το συνηθισαμε.Δεν ειναι κατι που σοκαρει,ειναι κατι που απλα θα πρεπει να μαθεις να ζεις με αυτο,θα πρεπει να γινεις "ρεαλιστης",να παψεις να κοιτας το χθες και να μαθεις να κοιταζεις μπροστα,ωστε ολοι μαζι να δουμε τι θα κανουμε απο δω και περα.

Τι λετε ρε μπασταρδοι;

Και συνειδητοποιεις εσυ ο Μιθριδατης οτι,ακομα κ αν τιμωρουνταν 2-3 απατεωνες,τιποτα δε θα αλλαζε.Σταχτη στα ματια του κοσμου θα ηταν.Θα τιμωρουνταν οι αδυναμοι κρικοι,αλλα το διεφθαρμενο συστημα θα εμενε αλωβητο,οι ιδιοι εγκληματιες θα συνεχιζαν να ρυθμιζουν τις εξελιξεις,το Μνημονιο θα εξακολουθουσε να ειναι σφιχτη θηλεια στο λαιμο σου,το Κεφαλαιο θα εξακολουθουσε να αβγατιζει τα λεφτα του,καθε τριμηνο δινεται κ μια 30αρα δισεκατομμυρια στους τραπεζιτες,οι οποιοι τα κρατουν για να τα βαλουν στον κωλο τους μην ενισχυοντας την αγορα,
ο ΣΕΒ εξακολουθει να τρωει σαρκες εργαζομενων ζητωντας ολο κ περισσοτερη "ελαστικοποιηση¨"' στην αγορα εργασιας,απολυσεις,φτωχεια που γιγαντωνεται,εγκληματικοτητα,βια,ασυδοσια κ χαος.

Τιποτα δε θα αλλαζε αν συλλαμβανονταν 2-3 μπασταρδουπουργοι.Οσο εχει την εξουσια η ιδια συμμορια,οσο το Κεφαλαιο επικαθοριζει τις σχεσεις πραγματων κ ανθρωπων,η εκμεταλλευση θα πηγαινει συννεφο,οπως η μαλακια.

Κ ΟΜΩΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ,ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ!!
Αυτο κ μονο δειχνει ποσο ραγια κ προσκυνημενο θεωρουν τον λαο,που δε του πετουν ουτε ενα ξεροκομματο "καθαρσης",ως παραπλανηση κ σταχτη στα ματια.
Κ ομως,οσο σταχτη στα ματια κ αν θα ηταν,η τιμωρια 2-3 κλεφτων υπουργων,θα εδινε κ ενα σημα για την επομενη μερα.Οσο σιχαματα κ αν ειναι,θα το σκεφτονταν προσεχτικοτερα πριν ρημαξουν τον τοπο απο δω κ περα.Θα αποτελουσε ενα Στιγμα,εκφοβισμο,κοιταχτε,στενεψαν τα πραγματα,πρεπει απο δω κ περα να παψουμε να γεμιζουμε την Ελβετια με κλοπιμαια απο το αιμα του λαου.

Κ απο τη στιγμη που δε γινεται ΟΥΤΕ αυτο,ειναι αναμφισβητητο γεγονος οτι οι θεσμοι δεν υπολειτουργουν απλως,αλλα εχουν πληρως απονομιμοποιηθει στη συνειδηση ολων των σοβαρων πολιτων.
Κ αυτη η αποδοχη,ισως ειναι ακομα πιο δηλητηριωδης απο την αποδοχη οτι μας κυβερνουν κλεφτες κ απατεωνες-διαχρονικα υποτελεις της Τοκογλυφιας.
Αλλα δε πρεπει ποτε να τη συνηθισουμε,ουτε να δημιουργηθουν μεσα μας αντισωματα πληρους απορροφησης της απο τον οργανισμο μας.
Πρεπει να μας σοκαρει καθε μερα,να μας εξαγριωνει καθε μερα,
καθε μερα,οργη κ θλιψη,καθε μερα,συνειδητοποιηση της αντιστασης,καθε μερα,θανατος της εμπιστοσυνης μας σε αυτο το σαπιο καθεστως.
Οι θεσμοι ειναι πληρως απονομιμοποιημενοι.Οπως εχει ξαναγραφτει πολλες φορες,
απο τη στιγμη που δε βρηκαν εστω εναν ενοχο για να του φορτωσουν τη καταστροφη της χωρας,
τοτε ειναι ολοι ενοχοι.
Κ απο τη στιγμη που οι εγκληματιες πολιτικοι ειναι ολοι ενοχοι,τοτε,
ο,τι κ να κανει ο καθε πολιτης,ειναι αθωος,
κ κανεις δε νομιμοποιειται να τον τιμωρησει για ο,τιδηποτε,
κανενα προσκυνημενο Δικαστηριο,κανενας εγκληματιας δημοσιος λειτουργος,απο τον αστυνομικο,μεχρι τον διοικητικο υπαλληλο που επιβαλλει προστιμα κ τους δικαστες.

Απο τη στιγμη που δεν τιμωρειται με καθειρξη η με θανατο,ο καθε υπουργος των 178 εκατομμυριων Ευρω καταθεσεων,εγω που θα κλεψω ενα περιπτερο,ειμαι αθωος κ κανεις δε νομιμοποιειται να με καταδικασει.
Εγω που αδυνατω να πληρωσω τους φορους ειμαι αθωος,κ κανενας γ@@@μενος φορολογικος νομος δε μπορει να με κλεισει φυλακη για ενα ευρω η ακομα κ για ενα εκατομμυριο Ευρω.
Εγω που κανω επεισοδια στα γηπεδα,ειμαι αθωος.
Εγω που χαρακτηριζω πουλημενα παπαγαλακια το συνολο των δημοσιογραφων των χουντοκαναλων,ειμαι αθωος.
Εγω που διασπειρω ψευδες ειδησεις στο Διαδικτυο,ειμαι αθωος.
Εγω που πεταω γιαουρτια σε πολιτικους η μολοτωφ στα SS της Κερατεας,ειμαι αθωος.

Εγω που θα παω στο Μαξιμου,η στην Ιπποκρατους
η στα νεα υπερσυγχρονα γραφεια της ΝΔ,για τα οποια πληρωνουν
95.000 ευρω το μηνα ενοικιο στον Βωβο
(αληθεια,δεν ειναι τα κομματα υπερχρεωμενα;Σε ποια Ουγκαντα,θα τολμουσαν πολιτικοι να πληρωσουν,υστερα απο εθνικη καταστροφη,95000 ευρω το μηνα νοικι σε επιχειρηματια;),
εγω λοιπον που θα παω εκει να ριξω μια ναπαλμ κ να μη μεινει κολυμπηθροξυλο,
ειναι αθωος.
Κανενα Δικαστηριο δε νομιμοποιειται να με δικασει.
Και για να μη παρερμηνευτω,γιατι κυκλοφορουν καθεστωτικα πουτανακια κ κυνηγητο των μπλογκερς,
δεν προτρεπω κανεναν να ριξει ναπαλμ στα γραφεια της ΝΔ η του ΠΑΣΟΚ,ουτε κατι τετοιο θα φανερωνε τιποτα διαφορετικο απ'το οτι ειμαι ενας παραφρων εγκληματιας που σκοτωνει ανθρωπους.
Κ ομως,αυτος ο ψυχοπαθης serial killer που εριξε ναπαλμ στα κομματικα γραφεια,
μπορει να ειναι δολοφονος,αλλα κανενα Δικαστηριο δε νομιμοποιειται να τον δικασει η να τον τιμωρησει.
Γιατι,οπως ειπα,ο,τι κ να κανουμε,ειμαστε αθωοι.
Απο τη στιγμη που δε τιμωρηθηκαν οι εγκληματιες εθνοκαταστροφεις,απο τη στιγμη που δε βρεθηκαν ενοχοι,ειμαστε κ θα ειμαστε-ο,τι κ αν αν κανουμε-αθωοι.

Δεν ειμαι υπερ της ασυδοσιας ουτε της ατιμωρησιας,ειμαι υπερ της πειθαρχιας κ της απαρεγκλιτης εφαρμογης των νομων,δε θεωρω αθωο τον φτωχο που κλεβει εναν αλλον φτωχο κ ενοχο μονο αυτον που κλεβει πολλα.Δε πιστευω οτι μπορει να λειτουργησει κοινωνια διχως Αστυνομια κ Δικαστες,δε πιστευω οτι μπορει να λειτουργησει κοινωνια διχως τιμωρια για τους παραβατες απο την Εξουσια,
δε πιστεω οτι δε χρειαζομαστε τον φοβο της τιμωριας απο την Εξουσια για να συμμορφωνομαστε στους φυσικους κ τεθειμενους κανονες δικαιου.
Κ για αυτον ακριβως τον λογο,δε πιστευω οτι οι δικαστες που κλαινε μονο για τη μειωση των μισθων τους κ δεν αντεδρασε κανεις τους στο αντισυνταγματικο κ πατριδοκτονο Μνημονιο,
νομιμοποιουνται να δικασουν τον οποιονδηποτε.
Καθε σαθρη Εξουσια που παραγει ατιμωρησια,απονομιμοποιειται,καταργει τα συνορα μεταξυ Ηθικης κ Ανηθικοτητας,μεταξυ Αθωου κ Ενοχου,μεταξυ Νομοταγους κ Εγκληματια,μεταξυ Σωστου κ Λαθους,μεταξυ Δικαιοσυνης κ Αδικιας,ακομα κ μεταξυ Ανθρωπου κ Κτηνους.
Η αποκτηνωση ειναι ante portas,κ οσο θεριευει η απελπισια,τα παραπανω συνορα θα γινονται θολα,ακομα κ για αυτους που προσπαθουν να σκεφτουν λογικα μεσα σε αυτο το Χαος.
Με λιγα λογια,αν δε "φαμε" αυτους που μας κατεστρεψαν κ φερουμε στην Εξουσια κατι καινουριο που θα μας ενωσει,ειναι βεβαιο οτι θα φαγωθουμε μεταξυ μας.
Μεταξυ Ρουσσω κ Χομπς,πρεπει να βρουμε τη (χαμενη;)ισορροπια κ να πεισουμε ο ενας τον αλλον οτι δεν ειμαστε καταδικασμενοι,ουτε να ψαχνουμε μονιμως για Ουτοπιες μεσα στη δηθεν ευγενικη μας φυση,ουτε να τρεμουμε μπροστα στον Κρατικο Λεβιαθαν,
γιατι διχως τη παρουσια αυτου του Τερατος,θα αλληλοκατασπαραχτουμε.
Ο δικομματισμος,η δικαστικη εξουσια αλλα κ οι υπολοιποι θεσμοι,εχουν πεθανει,απλα δε τους το εχουμε πει ακομα.Εξακολουθουν να σερνουν το φασματικο σαρκιο τους πανω στην Ελληνικη Επικρατεια,αλλα δεν ειναι τιποτα αλλο απο φαντασματα κ σκιες,που επαψαν να υποστασιοποιουν κ να ενσαρκωνουν μια δικαιοκρατουμενη κοινωνια.
Οι θεσμοι για να ξαναγεννηθουν,θα πρεπει πρωτα να πεθανουν οριστικα.
Ακομα κ με το ρισκο του χαους μεταξυ του θανατου κ της νεας ζωης τους,
αλλωστε,οσο διατηρουνται ζωντανοι,διασωληνωμενοι με χαπακια,καλωδια κ μηχανηματα,
το Χαος καθε μερα θα θεριευει μεχρι να μας πνιξει ολους στην αγκαλια του.





UPDATE
K ενα λινκ απο τη λ.κ,που ταιριαζει παρα πολυ εδω
http://vlemma.wordpress.com/2011/03/29/atimorisia-pothen-esxes/

28 σχόλια:

  1. Τι το ψάχνεις; Δεν καταλαβες ακομα οτι ζουμε τη Μεγαλη ΑΛΛΑΓΗ; Οτι η κλοπή είναι πλέον η μοναδικη αποδειξη επιτυχιας και ειναι βεβαια απολύτως νόμιμη;
    Ο Καπιταλισμος απέθανε, Ζήτω η Κλεπτοκρατία!
    (ελπιζω να ειναι ενα μικρο διαλλειμματακι πριν την οριστικη καταργηση τάξεων και αρχών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. rodia,η αληθεια ειναι ακομα πιο οδυνηρη για ολους εμας που μεγαλωσαμε μεσα σε αυτον,οτι ο καπιταλισμος απο μονος του ειναι κλεπτοκρατια.Απλα τωρα επαψε να φτιασιδωνει το αποκρουστικο του προσωπο με κευνσιανες μασκες και αποκαλυπτεται μπροστα μας αφοβα,αντλωντας δυναμη απο τη αδυναμια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. celin τα είπες όλα.Δυστυχώς αυτή είναι η μαύρη αλήθεια.Μόνο που ειλικρινά δεν ξέρω πως ακριβώς θα βγούμε απ αυτή τη λαίλαπα.
    Σήμερα είδα μια ταινία του 1976,'το δίκτυο' του Σιτνει Λιούμετ.Παλιά μα τόσο επίκαιρη.
    Δεν ξέρω αν την έχετε δει,όμως εκεί φαίνεται καθαρά η μέγαλη δύναμη των πολυεθνικών,και το πραγματικό πρόσωπο του καπιταλισμού.
    Τελικά δεν ξέρω πως θα αλλάξει αυτός ο κόσμος.
    Είναι τόσο γερα τα γρανάζια του συστήματος,τόσο μεγάλη η δύναμη του χρήματος,τόσος βαθύς ο ύπνος ο δικός μας στον πολυαγαπημένος μας καναπέ μπροστά στην τηλεόραση,που αμφιβάλλω αν ποτέ αλλάξει κάτι.
    Και αν ποτέ γίνει αυτό,εμείς τότε δεν θα ζούμε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sunshine,το Δικτυο πρεπει να το χω δει πιτσιρικας κ δεν το θυμαμαι καθολου,αλλα δεν ειμαι βεβαιος,θα θελα να το ξαναδω.
    Τωρα για τα υπολοιπα,να πω οτι εχεις αδικο;Δεν εχεις.
    Αλλα ταυτοχρονα δεν υπαρχει στυγνη αυτοκρατορια ανα τους αιωνες που να μη τη ξεσκισε ο λαος.Ειτε θα ζουμε,ειτε οχι,οι χουντες πεφτουν.
    Δυστυχως,σπανια πεφτουν απο μονες τους.
    Αυτο πρεπει να λεμε καθε μερα σα μαντρα,οταν ξυπναμε το πρωι,στον καθρεπτη μας,
    οτι δε πεφτουν απο μονες τους.Λεγε λεγε,θα γινει κτημα στο τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη, σκέψου την καλά αυτή τη φράση, δεν είναι ενα απλό σύνθημα. Είναι πάνω και απο τον φυσικό νόμο του Ρουσσώ(τουλάχιστον όσον αφορά την ανθρώπινη κοινωνία) και πάνω απο το κοινωνικό συμβόλαιο.

    Οι νόμοι το νομικό συστημα και οι λειτουργοί του(αστυνομικοί, δικαστές, εισαγγελείς), στον καπιταλισμλο έχουν φτιαχτεί έτσι ώστε να αφορούν μόνο τα νομιστεράκια, για να έχουν καλύτερο έλεγχο οι "άρχοντες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://gekoudi.blogspot.com/2011/04/o_03.html

    Απο τον Radiocollectiva μου γινε γνωστό αυτό το λινκ, ρίξτε μια ματιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε Celin,
    o μέντορας όλων αυτών των λαμογιών είναι ο Μουμπάρακ, με τα 60 δις ευρώ σε περιουσία. Επομένως τα 178 εκατομμύρια είναι ψίχουλα.

    Επίσης, συνήθως διακρατούν ένα μόνο ένα μικρό μέρος της περιουσία τους σε καταθέσεις, τα υπόλοιπα είναι μετοχές, ακίνητη περιουσία, ομόλογα κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εξαιρετική ανάρτηση. Ακόμα δεν μπορώ να συλλάβω το ποσό. Το μετατρέπω σε σπίτια και τρελάθηκα από το πόσα ακίνητα θα είχα. Το κάνω αυτοκίνητα και ξεπερνώ την ίδια τη FIAT στην Ιταλία. Δεν μπορώ να αντιληφθώ το ποσό. Και φυσικά και για να είναι στην Ελβετία, θα έχει προβλήματα με το "πόθεν έσχες".

    Θέλω όμως να σημειώσω ότι έχεις τσουβαλιάσει όλους τους πολιτικούς. Πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν ισχύουν για όλους αυτά. Ούτε θα δεχτώ τον όρο συμμορία. Σε όλα τα άλλα συμφωνούμε σχεδόν απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και μην ξεχνάμε τα 600 δις ευρώ που σύμφωνα με το spiegel είναι οι καταθέσεις Ελλήνων στην Ελβετία.
    Και τα οποία βέβαια αποκτήθηκαν με τον τίμιο ιδρώτα των κατόχων τους.

    LOLA

    ΥΣ. Εγώ θεωρώ ότι για τους γαλαζοπράσινους πολιτικούς και επιχειρηματίες ο όρος συμμορία είναι εξαιρετικά επιεικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. poe,οταν φωναζατε οτι νομος ειναι το δικιο του εργατη,οι περισσοτεροι σας κοιταγαν γελωντας γιατι την ειχαν δει χρηματιστες-μπιζνεςμεν-εισοδηματιες-αραχτοι κ λαιτ.Τωρα που εφτασε το κ@@λι μεχρι το εντερο,πιθανως να επαναπροσδιορισουμε ολοι τη γνωμη μας για αυτο το συνθημα.
    Να πω μονο οτι για μενα εργατες ειμαστε ολοι.Ο χτιστης,ο σκουπιδιαρης,ο ταξιτζης,ο γιατρος,ο υπαλληλος,ο δικηγορος,ο ψιλικατζης,ο σερβιτορος,ο μηχανικος
    ολοι ειμαστε εργατες.Να αναγνωρισουμε τον εαυτο μας σε αυτη τη λεξη και να παψουμε να αποδεχομαστε την ανισοτητα.
    Ουτε μεσαιες ταξεις ουτε κεφαλαιο.
    Ειτε αταξικη κοινωνια ειτε δολοφονημενοι-εξαθλιωμενοι απο το Κεφαλαιο,αυτο το διλημμα πρεπει να γινει κτημα σε ολους.

    ΥΓ Για τη Λιβυη,με προβληματισε αυτο που διαβασα,γιατι εγω ημουν κατα του Κανταφι,οπως ειμαι κ κατα του Μουμπαρακ,του Μπεν Αλι η οποιουδηποτε αλλου δικτατορα.
    Τα ειπε αυτα οντως ο Κανταφι για διανομη του πλουτου στους Λιβυους πολιτες;
    Αν τα ειπε οντως,τοτε αυτο το αρθρο ειναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ κ πρεπει να μαθευτει σε ολους.
    Αλλα δεν ειδα πουθενα παραπομπες,ουτε στοιχεια ουτε αποδειξεις.Υπαρχουν καποια λινκς που να αποδεικνυουν του λογου το αληθες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλε Πειρατη,πολυ σωστο αυτο με τα ομολογα,μετοχες κτλ
    Οσον αφορα τον Μουμπαρακ κ τα 60 δις του,κατι μου λεει οτι οι ντοπιες αιματορουφηχτρες τον συναγωνιζονται ανετα στα κλοπιμαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα πράγματα στην Λυβυη όσο πάει και βρωμάνε περισσότερο. Όχι, το άρθρο δεν έχει παραπομπές, όμως ,μερικοί απο τουσ ισχυρισμούς του είνιαι λογικοί και αυταπόδεικτοι. Και εγω στην αρχή νόμιζα ότι επαναστάτησε ο λαός στην λυββυη, αλλά όσο πάει αναθεωρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και να τα είπε βέβαια αυτά ο καντάφυ, σημασία σε αυτά έχει τι κάνεις και όχι τι λες γιατί και το Γιωργάκι πολλά έχει πει. Το ζήτημα όμως είναι ότι με τα νεα στοιχεία που έρχονται στο φως, η "επανασταση" δεν μοιάζει να είναι λαική, αλλά υποκινούμενη και πληρωμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δειμε,δεκτες κ οι συμφωνιες,δεκτες κ οι διαφωνιες.
    Μπορω να σου γραψω ολοκληρο βιβλιο αποδεικνυοντας οτι ειναι συμμορια κ οχι απλα μεμονωμενα κρουσματα κλεψιας.
    Ας αφησουμε απεξω τη κομμουνιστικη πλευρα των πραγματων,ας μιλησουμε απο συστημικη πλευρα.
    Ακομα κ αν δεχτουμε οτι ο καπιταλισμος ειναι το τελος της ιστοριας,υποτιθεται οτι σε μια καπιταλο-φιλελευθερη κοινωνια οι παραβατες τιμωρουνται,
    υποτιθεται οτι υπαρχει ισονομια,το λεει κ το Συνταγμα οτι οι Ελληνες πολιτες ειναι ισοι ενωπιων των νομων.

    Απο τη στιγμη λοιπον,που ολοι ξερουμε οτι καποιοι μπηκαν ξεβρακωτοι στη πολιτικη κ αυτη τη στιγμη ειναι μικροι κροισοι,
    απο τη στιγμη που στο ποθεν εσχες δε δικαιολογουνται αυτα τα ποσα
    (γιατι μενουμε στο "εσχες" κ κανεις δε ωωταει το "ποθεν;"),
    μανι μανι,ενα 30% ειναι απατεωνες.
    Απο αυτο το 30% δεν εχει μπει ουτε ενας φυλακη.
    Ετσι,το ολο συστημα αυτοακυρωνεται.
    Και επικρατει ομερτα,ο νομο της σιωπης,κανεις δε μιλαει γιατι ανα μιλησει θα συμπαρασυρει σε αποκαλυψεις κ αυτο το ντομινο αποκαλυψεων πιθανως να ξεβρωμιζε το συστημα.

    Ομερτα ομως ξερεις που ισχυει.Μονο στις συμμοριες κ τις μαφιες.
    Φυσικα κ δεν ειναι ολοι κλεφτες η απατεωνες.
    πχ ο Αλεκος Παπαδοπουλος που βγηκε τελευταια να πει καποια πραγματα εναντιον της κυβερνησης,εμενα δε μου φαινεται για απατεωνας ουτε για κλεφτης.Ηταν ομως μελος των κυβερνησεων Σημιτη,πλαι του ειχε τον Ακη κ τον Γιαννο κ τον Τσουκατο κ τον Μαντελη.
    Ειναι βεβαιο οτι γνωριζε για τα κατορθωματα τους.Ειναι γνωστο οτι δε βγηκε ποτε να καταγγειλλει τον οποιονδηποτε με στοιχεια ονοματα κα ποδειξεις.
    Αρα,ακολουθησε κ αυτος την ομερτα.Τη συγκαλυψη.
    Αρα,ειναι συνενοχος,αρα ειναι μελος της ιδιας συμμοριας που ρημαξε τον τοπο.

    Κ η απραξια-ανοχη του στα φαινομενα διαφθορας,τον καθιστα συνενοχο.Δε δικαιουται να μιλαει κανεις τους.Η συγκαλυψη ειναι συνενοχη.
    Ο Αλεκος Παπαδοπουλος κ ο καθε Αλεκος Παπαδοπουλος,μπορει να μην εκλεψε,αλλα ειναι,δια της απραξιας,κ αυτος
    Ενοχος.

    Κ μενω εδω γιατι αν αρχισω τα περι Μνημονιου,θελω 40 αναρτησεις.Μπορω πανευκολα να αποδειξω οτι οσοι ψηφισαν το Μνημονιο διεπραξαν εσχατη προδοσια.Καταδικασαν τον τοπο σε αργο θανατο.

    Μεχρι κ ο φιλος του ΓΑΠ,τον οποιον ειδε κ σημερα,ο Τζορτζ Σορος,το ελεγε αυτο.Ελεγε οτι η χωρα μπηκε σε οικονομικο σπιραλ θανατου.

    Πιθανως καποιοι απο αυτους να ειχαν καλες προθεσεις κ να μη καταλαβαν τι υπεγραψαν.
    Δε μου λεει κατι αυτο.Βουλευτες ειναι,οφειλαν να γνωριζουν τι υπογραφουν.
    Ειναι ολοι τους ενοχοι.

    Μαζι με αυτους φυσικα κ η ΝΔ του Σαμαρα ακομα κ αν δεν το υπεγραψε το Μνημονιο.Αλλωστε,στις δηλωσεις του,ειπε οτι θα τηρησει τις δεσμευσεις που απορρεουν απο αυτο,αν βγει Κυβερνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λολα,αυτα τα 600 δις ειναι απο το αιμα του Ελληνικου λαου.Ειτε τα εχουν πολιτικοι,ειτε κεφαλαιοκρατες.Δικα μας ειναι.
    Για αυτο,οσο απιθανο κ αν φαινεται τωρα,η μονη λυση ειναι επανασταση κ αφαιρεση του πλουτου απο αυτα τα γαμημενα βρυκολακακια.
    Ενοχοι κ οι πολιτικοι ενοχοι κ οι τραπεζιτες ενοχοι κ οι εφοπλιστες ενοχοι κ οι βιομηχανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ποε,δεν αποκλειω τιποτα,αλλα οταν σε ενα θεμα δεν εχω αποκρυσταλλωσει αποψη,τι να εκφρασω;
    η διαισθηση μου,που συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις πεφτει μεσα,ειναι οτι κατι μυριζει εδω.
    Παντως,δε πιστευω οτι ο Κανταφι ειναι κατι διαφορετικο απτον Μουμπαρακ.
    Καλο ειναι οι λαοι να εξεγειρονται απεναντι σε δικτατορες.Ακομα κ αν πατανε τη μπανανοφλουδα της Δυσης.
    Ετσι ομως,επαναστατικοποιουνται.Κ λαμβανουν το βαπτισμα του πυρος κ για μελλοντικες επαναστασεις.Επερχεται τριβη με την ιδεα της μη ανοχης στην ανελευθερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγάπη μου, πέρασε η πρωταπριλιά. Άκου εκεί ισονομία μεταξύ πολιτών και πολιτών. Μπουαχαχα. Κόντεψα να το πιστέψω. Μπράβο σου :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απο τη στιγμη λοιπον που δεν υπαρχει ισονομια,αποδεικνυεται οτι αυτοι εκει πανω δεν ειναι παρα μια αδιστακτη συμμορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν ξέρω, καλή μου. Απλά με τον όρο συμμορία διαφωνώ, αλλά δεν επιμένω κιόλας (ούτε συμφέροντα ούτε τίποτα) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δείμε, αν απαντάς σε μένα, τι όρο θα επέλεγες; Γιατί αυτή η ομερτά των πολιτικών ανδρών και γυναικών συγκεκριμένων πολιτικών χώρων αυτό δείχνει (πιστεύω ότι είναι περιττό να αναφέρω ονομαστικά σε ποιούς πολιτικούς χώρους αναφέρομαι).

    LOLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δειμε,κ εγω μπερδευτηκα σε ποιον απαντας,αλλα αν απαντας σε μενα,μια διευκρινιση:ειμαι αντρας,μη σε μπερδευει το "celin",απο τον συγγραφεα ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. celin, παρά τα τόσα post που έχω διαβάσει εδώ μέσα, ποτέ δεν είδα το status σου, για να καταλάβω το φύλο. Και το μυαλό μου μόνο στο συγγραφέα δεν πήγε :) (sorry -είπε κοκκινισμένος από την ντροπή ο δείμος). Για εσένα ήταν το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δειμε,δε τρεχει τιποτα,ειναι πολλοι αυτοι που μπερδεψαν το φυλο μου λογω του ψευδωνυμου,κ η αληθεια ειναι πως δυσκολα θα παει ο νους στον συγγραφεα,με τον οποιον δεν εχουμε κ πολλα κοινα σημεια στη κοσμοθεωρια!
    Το διαλεξα βιαστικα κ απερισκεπτα οταν εφτιαξα το μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "...Αυτο κ μονο δειχνει ποσο ραγια κ προσκυνημενο θεωρουν τον λαο,...

    Τι μας λες;
    Θεωρούν τον λαό, προσκυνημένο και ραγιά;
    Σιγά μην τον προσβάλουμε κιόλας. Τον λαό!!!
    Πλέμπα αγαπητέ μου, πλέμπα κι ακόμα χειρότερα.
    Αυτός ο ίδιος λαός δεν είναι που τρέχει πίσω απ τον κάθε μαλάκα;
    Αυτός δεν είναι που κάνει τον σταυρό του κάθε πρωί στην εκκλησία και αμέσως μετά σπεύδει να σε κλέψει στο ζύγι;
    Ο ίδιος λαός δεν είναι που σαν μπάτσος δείχνει υπερβάλοντα ζήλο στο να δείρει, να παγιδεύσει και να στήσει κατηγορίες σε απεργούς και διαδηλωτές;
    Άλλοι είναι αυτοί που παρακολουθούν τα πρωινάδικα για να μάθουν ποιός πήδηξε ποιάν και τι φοριέται στα σαλόνια, αρνούμενοι να αποδεχτούν την πραγματικότητα;
    Ποιός σκατολαός είναι αυτός που λίγους μήνες αφότου του βάλαν χέρι, έσπευσε να τους επιβραβεύσει ξαναψηφίζοντάς τους;
    Στον λαό δεν ανήκουν δεκάδες χιλιάδες τελειωμένων που μη έχοντας τα παπάρια να ρίξουν το φταίξιμο εκεί που πρέπει, ξεσπούν σ όποιον μετανάστη βρούν μπροστά τους κι αντιθέτως επευφυμούν τον όποιο τυχάρπαστο μαυρούλη μόλις βάλει γκόλ;
    Ο προσκυνημένος λαός δεν είναι που θα τρέξει πίσω από τον κάθε μαλάκα μόλις γίνουν οι εκλογές;
    Από που κι ως που τον "θεωρούν";
    Άει στο διάολο πια με δαύτο τον λαό που του δώσαμε κι αξία.
    Υπόθεση εργασίας.
    Πές πως κάποιος, κάποιο ΚΚΕ τέλος πάντων, ξεκινάει επανάσταση, τους πιάνει στον ύπνο, βοηθάνε και κάποιοι υψηλόβαθμοι της αστυνομίας, κάποιοι μεγαλοδικαστικοί, τέλος πάντων πετυχαίνει, ρίχνει την κυβέρνηση κι αναλαμβάνει.
    Πόσες μέρες υποθέτεις πως θα περάσουν, πριν απο τις σωρηδόν εγγραφές σαν νέα μέλη του κόμματος μπας και πιάσουν πόστο στη νέα κατάσταση;
    Φανατικοί κομμουνιστές θα ξεπηδήσουν από παντού, από ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ και δεν συμμαζεύεται, ναι ή όχι;
    Από που κι ως που "θεωρούν" προσκυνημένο και ραγιά, αυτό το πλέμπα λαό ;
    Από που προκύπτει, πως δεν είναι;

    mbiker

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. mbiker,καταλαβαινω οτι ολο αυτο το κραξιμο αποσκοπει στην αφυπνιση.Στο να τα διαβασει καποιος αυτα,να θυμωσει,να ξυπνησει.Ολα αυτα που γραφεις δεν ειναι παρα η αγαπη σου για τους συνανθρωπους σου κ η μετατροπη της αγαπης σε οργη για τη καταντια μας,αλλωστε τοσο παθος που βγαζεις σε αυτο το Κατηγορω δε μπορει παρα να ειναι αγαπη,
    αν δε σε ενοιαζε το αυριο αυτου του τοπου,σιγα μη καθοσουν να τα γραψεις ολα αυτα.

    Κ καλα κανεις,αλλωστε αυτο που περιγραφεις ειναι ενα κομματι της πραγματικοτητας.

    Αλλα παραμενει κομματι κ οχι ολοκληρη η πραγματικοτητα.Υπαρχουν αυτοι,υπαρχουν κ οι αλλοι.Μετα το κραξιμο,θελει κ λιγο χαιδεμα.Αλλιως η διολισθηση προς την απογνωση θα ειναι ολοενα κ επιταχυνομενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλησπέρα σε όλους,

    "Δεν ειμαι υπερ της ασυδοσιας ουτε της ατιμωρησιας,ειμαι υπερ της πειθαρχιας κ της απαρεγκλιτης εφαρμογης των νομων,δε θεωρω αθωο τον φτωχο που κλεβει εναν αλλον φτωχο κ ενοχο μονο αυτον που κλεβει πολλα. Δε πιστευω οτι μπορει να λειτουργησει κοινωνια διχως Αστυνομια κ Δικαστες,δε πιστευω οτι μπορει να λειτουργησει κοινωνια διχως τιμωρια για τους παραβατες απο την Εξουσια,
    δε πιστεω οτι δε χρειαζομαστε τον φοβο της τιμωριας απο την Εξουσια για να συμμορφωνομαστε στους φυσικους κ τεθειμενους κανονες δικαιου."

    Θεωρώ ότι καμία κοινωνία δεν μπορεί να σταθεί χωρίς σεβασμό απέναντι στο Νόμο. Επίσης δεν μπορεί να υπάρξει κοινωνία χωρίς εξουσία. Το θέμα όμως είναι από ποιους θεσπίζονται οι Νόμοι και από ποιους ασκείται η εξουσία.
    Η ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΙΣΟΤΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ.
    Αναπόφευκτα μια κοινωνία που συμμετέχει ισότιμα και ενεργά στην άσκηση εξουσίας σημαίνει ότι αυτή είναι που κατέχει στα χέρια της όλες τις επιμέρους εξουσίες: Νομοθετική, Δικαστική, Κυβερνητική και Εκτελεστική. Στην κοινοβουλευτική "δημοκρατία" οι τρεις εξουσίες ασκούνται από την Κυβέρνηση. Η κυβερνητική πλειοψηφία νομοθετεί, κυβερνά και εκτελεί (οι δύο αυτές εξουσίες έχουν συμπτυχθεί σε μία), διορίζει τους μεγαλοδικαστές της βιάζοντας τη Δικαιοσύνη. Καθαρή ολιγαρχία.
    Ο πολίτης στην πραγματικότητα είναι αμέτοχος παντού. Η εξουσία δρα ανεξέλεγκτα και ανήθικα σε βάρος των πολιτών λεηλατώντας το δημόσιο χρήμα προς όφελος της και προς όφελος των χρηματοδοτών της. Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Στην αρχαία Ελλάδα ο χρηματισμός, η υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος και το "ρουφέτι" θεωρείτο η μεγαλύτερη ηθική κατάπτωση. Ο Ξενοφών πχ ονομάζει απαίδευτο και μηδαμινό τον πολιτικό που προσπαθεί να ξεγελάσει τους συμπολίτες του για να κατακτήσει αξιώματα. Στην Ελλάδα του σήμερα (αλλά και από τη σύσταση της) οι πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι (ή ανέχονται τη διαφθορά χωρίς να την καταγγέλλουν). Στην Ελλάδα του σήμερα δεν είναι ντροπή να ξεστομίσει κανείς ότι χρησιμοποίησε "βίσμα" για να κάνει τη δουλειά του: διορισμός, στρατιωτική θητεία, κανονισμός χρέους κλπ κλπ. Το πιο ανησυχητικό φαινόμενο δεν είναι η φαυλότητα και τα σκάνδαλα των πολιτικών αλλά η ανοχή του κόσμου.

    Το μεγάλο ερώτημα είναι το εξής: Αν οι πολίτες θεσμίζαν την κοινωνία αυτοπροσώπως (και όχι μέσω ανεξέλεγκτων από τους ψηφοφόρους αντιπροσώπων), τότε οι Νόμοι θα ήταν σεβαστοί?
    Προσωπική άποψη είναι πως ΝΑΙ. Μπορούμε να έχουμε μια κοινωνία αυτόνομων πολιτών. Ποιος θεωρείται αυτόνομος? Αυτόνομος είναι αυτός που σέβεται, αποδέχεται και υπακούει το Νόμο επειδή είναι προϊόν όλου του κοινωνικού συνόλου στο οποίο συμμετέχει ισότιμα και ο ίδιος (και όχι κάποιος που ορίζει μόνος του ένα δικό του νόμο και τον ακολουθεί). Δεν αρκεί όμως η ισότητα στην εξουσία. Παράλληλα με την ισότιμη συμμετοχή στην εξουσία θα πρέπει να υπάρχει και οικονομική ισότητα, δηλαδή κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας στα μέσα παραγωγής και της μισθωτής εργασίας.
    Αυτή είναι κατ εμέ μια ελεύθερη κοινωνία. Μια κοινωνία ισότητας.

    Με βάση τα παραπάνω θεωρώ ότι τα φαινόμενα του μπάτσου κ του δικαστή μπορούν να εκλείψουν με τον τρόπο που υφίστανται σήμερα. Η ίδια η κοινωνία θα αναλάβει τις εξουσίες αυτές μέσω της Εκτελεστικής και της Δικαστικής Εξουσίας. Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι στην Αθήνα έδιναν τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη να συμμετέχει με κλήρωση στα κρατικά αξιώματα, οι θεσμοί γίνονταν κτήμα του κάθε πολίτη. Οι 6000 δικαστές της Ηλιαίας, οι 500 βουλευτές της Βουλής των Πεντακοσίων, οι εννέα άρχοντες και οι υπόλοιποι αξιωματούχοι κληρώνονταν. Σήμερα έχουμε επαγγελματίες μπάτσους και δικαστές, ένα σώμα πάνω από τον πολίτη που τελικά τον καταπιέζει, μια προέκταση στην ουσία του Κράτους. Για αυτό το λόγο το Κράτος πρέπει να γίνει θεσμός προς κατάργηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "Οι θεσμοι για να ξαναγεννηθουν, θα πρεπει πρωτα να πεθανουν οριστικά."

    Αυτό που πρέπει να γίνει είναι η κοινωνία να κατανοήσει ότι η ίδια πρέπει να διαμορφώνει τους θεσμούς της, να τους αμφισβητεί και να τους τροποποιεί με βάση το γενικό συμφέρον. Κάτι τέτοιο προϋποθέτει ισότιμους πολίτες, ενεργούς, χωρίς ιδιώτευση, πολίτες που ταυτίζουν το συμφέρον τους με αυτό της κοινωνίας. Είμαστε πολύ μακριά με βάση τη σημερινή πραγματικότητα. Στην πλειοψηφία αρέσει να κυβερνάται, τα κοινά είναι ανιαρές υποθέσεις. Ότι δεν θίγει το ατομικό συμφέρον δεν ενοχλεί.

    Κάτι παρόμοιο καλεί ο GAP να κάνουμε, αλλά με το δικό του διεστραμμένο τρόπο. Προσπαθεί να πείσει ότι γίνεται μια εθνική προσπάθεια με βάση όμως την πολιτική του και μόνο. Καλεί για "εθνική ομοψυχία", ότι "όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε" και λοιπές μαλακίες. Λαϊκιστής μέχρι εμετού. Ο πολίτης δεν συμμετέχει πουθενά, απλά καλείται να κάτσει ήσυχος, ψύχραιμος μέσω της προπαγάνδας και της άγνοιας. Για τους ανήσυχους πολίτες υπάρχουν οι μπάτσοι και τα δικαστήρια. Οι πολιτικάντηδες διαστρεβλώνουν τα πάντα. Η ληστεία συνεχίζεται. Πρέπει να είμαστε πατριώτες. Γαμώ το σπίτι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "Παράλληλα με την ισότιμη συμμετοχή στην εξουσία θα πρέπει να υπάρχει και οικονομική ισότητα, δηλαδή κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας στα μέσα παραγωγής και της μισθωτής εργασίας.
    Αυτή είναι κατ εμέ μια ελεύθερη κοινωνία. Μια κοινωνία ισότητας"

    Φυσικα κ συμφωνω με αυτο.

    Τωρα για τα υπολοιπα,το λες κ μονος σου οτι ο πολιτης αρεσκεται να κυβερναται.
    Ξερεις γιατι ειναι αμετοχος ο πολιτης;Φυσικα κ ξερεις.Γιατι το επελεξε ο ιδιος.Γιατι βαριεται να ασχληθει,γιατι δεν του επιβαλλονται οι νταβαδες στη συνειδηση του,αντιθετως ο ιδιος ειναι που γεννιεται με νταβαδες μες στο μυαλο του,
    λαθος λεξη το 'γεννιεται",ηθελα να πω ανατρεφεται κ διαμορφωνεται με ενα σωρο κοινωνικες επιταγες,με Θεους,ο ιδιος ειναι που διαρκως αναπαραγει τις εξουσιαστικες δομες.

    Ειναι μεγαλη κουβεντα αυτη,μπορω να στηριξω αυτα που λεω βασει της βιολογιας,βασει της ψυχαναλυσης,αλλα και βασει της ιστοριας.Ισως ανεβασω αυτη την αναρτηση συντομα,κ απο τωρα προβλεπω οτι οι διαφωνιες θα φτασουν κατα κυματα!

    Θα μου πεις,"Δηλαδη τι μας λες;Να αντικαταστησουμε αυτους τους νταβαδες με αλλους νταβαδες;Και ποια θα ειναι η διαφορα;"

    Βασικα,για να αποφυγουμε τους νταβαδες,θα πρεπει να παψουμε να ειμαστε πουτανες.Μεχρι να φτασουμε στην αταξικη κοινωνια,καποιοι θα εξουσιαζουν κ καποιοι θα υπακουουν.Το θεμα ειναι αυτοι που εξουσιαζουν να φοβουνται τους εξουσιαζομενους κ αυτο θα γινει οταν οι εξουσιαζομενοι συνειδητοποιησουν τη δυναμη τους.
    Κ στειλουν στο διαολο τη τυραννια.

    Μεχρι τοτε,ας παμε βημα βημα.Μακαρι δηλαδη να παμε πολυ πιο γρηγορα,απλα δεν το βλεπω να γινεται.

    Κ μεταξυ μας,δεν ειμαι κ πολυ αισιοδοξος.Οι νταβαδες ακομα δε φοβουνται τις πουτανες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή