Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ! Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΥΠΟΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ! ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!






Δε θα ελεγα οτι ολοι εμεις που ψηφισαμε τη Νεα Δημοκρατια του Αντωνη Σαμαρα νιωθουμε προδομενοι, αλοιμονο. Προβληματισμενοι ομως, σιγουρα. Μαθαμε προσφατα οτι ο Υπουργος Οικονομικων που διοριστηκε εκει απο τον ιδιο τον Πρωθυπουργο, πηγε στο Γιουρογκρουπ και δε παλεψε καθολου για την επαναδιαπραγματευση του Μνημονιου. Το επιβεβαιωσε κι ο Γιουνκερ.
Ακομα κι αυτη η επιμηκυνση παραπεμφθηκε για τις καλενδες. Τιποτα τελικα δεν αλλαξε τωρα που βγηκε η Νουδου μας στην Κυβερνηση. Οκ, δε περιμεναμε βεβαια θαυματα μεσα σε λιγες μερες.
Ομως, απο ολες τις ειδησεις που ακουσαμε τελευταια, ουτε μια δε σταθηκε ικανη να επαναφερει εστω ενα ιχνος χαμογελου στο χειλακι μας. Οι φτωχοι εξακολουθουν να αυτοκτονουν, οι συμμοριες εξακολουθουν να μας ληστευουν και να μας σκοτωνουν,
 και οι συμμοριες του Πασοκ που κατεστρεψαν τη χωρα, παραμενουν ατιμωρητοι,
κι οχι μονο αυτο, αλλα συγκυβερνουν μαζι μας!

Θυμωσαμε παρα πολυ με τον Υπουργο Χατζηδακη που δηλωσε οτι για να γινει διαπραγματευση, πρεπει να το θελουν και τα δυο μερη. Δηλαδη, τι θελει να πει; Οτι τα λαοκτονα Μνημονια θα συνεχιστουν; Οκ, παρασυρθηκα, ασφαλως και το Μνημονιο εμπεριεχει ορισμενα μετρα που ετσι κι αλλιως θα επρεπε να εχουμε ηδη παρει απο μονοι μας. Ομως, δε βλεπουν την Υφεση; Σωρευτικα, φτανει τη τριανταρα. Δε βλεπουν την ανεργια; Σε λιγο θα αρχισω να πιστευω οτι καθολου δε τους νοιαζει τους νεοδημοκρατες υπουργους ο λαος που υποφερει,
οχι οτι θα τους συγκρινω και με τους δωσιλογους εθνοπροδοτες του Πασοκ,
ομως ειναι σαρακι αυτη η γαμημενη η αμφιβολια...
Επιστρεψαμε τα λεφτα στις Τραπεζες γιατι φοβομασταν μηπως βγουνε αυτοι οι απατριδες του Συριζα και μας τα φανε,
(Δοξα τω Θεω, τουλαχιστον καταποντιστηκαν οι σταλινικοι του ΚΚΕ, που ο,τι μας λενε, τιποτα δεν επαληθευεται, απλα να μας τρομοκρατησουν θελουν και να μας κανουν κομμουνιστες)

και τωρα ακουμε για τα νεα φοροχαρατσια κι αναρωτιομαστε αν τελικα θα μας περισσεψει τιποτα η αν θα μας τα φαει η ιδια μας η Παραταξη.
Ψηφισαμε αυτο που επρεπε να ψηφισουμε, ακουσαμε τους δημοσιογραφους των καναλιων, οι οποιοι μπορει μεν να ειναι λιγο αναξιοπιστοι, ομως, εν προκειμενω, στηριξαν τον Σαμαρα τη στιγμη που επρεπε, κι εκ των πραγματων, ανεκτησαν λιγο στα ματια μας το χαμενο τους κυρος.









Με λιγα λογια, καναμε ο,τι μας ειπαν και ποιο ηταν το αποτελεσμα;
Να βγαινει ο κυριος Στουρναρας και να μας λεει οτι πρεπει πρωτα να ξαναμπουμε στον σωστο δρομο κι υστερα να συ-ζητησουμε μετρα ανακουφισης του λαου.
Εμεις οταν ακουσαμε οτι διοριστηκε ο Τραπεζιτης Στουρναρας, Υπουργος Οικονομικων, καθολου δε σκεφτηκαμε οτι θα ξεπουλησει τη χωρα στους Ευρωπαιους Τραπεζιτες,
αλλωστε ειχαμε δει και τα δειγματα γραφης του κυριου Παπαδημου, ο οποιος, η αληθεια ειναι οτι δε πετυχε και πολλα, ομως το παλεψε σε μια δυσκολη στιγμη κι αυτο οφειλουμε να του το αναγνωρισουμε.

Τωρα που το σκεφτομαι βεβαια,
Παπαδημος, Στουρναρας,
ολοι αυτοι του Σημιτη δεν ηταν; Αυτουνου του πασοκου που διελυσε τη χωρα και μας εβαλε στο Ευρω με τα swamps της Γκολντμαν; Εκεινη την εποχη, αυτο δεν ηταν το οικονομικο επιτελειο του;
Το 2000 δεν ηταν που η ΝΟΥΔΟΥ μας ελεγε οτι εγινε νοθεια στις εκλογες και στερησαν την ευκαιρια απο τον Καραμανλη να σωσει 4 χρονια νωριτερα τη χωρα;
Τι δουλεια εχουν ολοι αυτοι με τη Πατριωτικη Παραταξη;
Με τον Ελλας Ελλας Αντωνης Σαμαρας;
Τον Μηταρακη δεν ειχαμε εμεις να μιλαει στην τουβου για αυτα τα οικονομικα;
Απο που μας ξεφυτρωσε ο Σημιτανθρωπος;
Σε λιγο θα με κανουν να πιστεψω οτι ειμαστε τα ιδια σκατα με τους Παπανδρεηδες και λοιπους πρακτορες!
Βεβαια, δε μετανιωνουμε, σιγα μην αφηναμε να παραδοθει η χωρα στους αναρχομπολσεβικους, που καψαν την Αθηνα τον Δεκεμβρη και βρισκονται πισω απο καθε ληστεια-κλοπη-φονο λαθρομεταναστη.
Ομως, μια πικρια, οσο να ναι, την εχουμε.
Εμεις περιμεναμε απο τον αρχηγο να εκθεσει τα πραγματα ως εχουν στους Ευρωπαιους, να τους περιγραψει τη φτωχεια ,την εξαθλιωση, να τους πει δεν αντεχουμε αλλο ρε αδερφε, εν αναγκη να χτυπησει και το χερι στο τραπεζι, ειναι πατριωτης ο Προεδρος, κι απο αγωνες στη ζωη και στην Πολιτικη, γνωριζει καλα.
Το μονο που ακουσαμε ομως πριν αρρωστησει, ηταν οι δηλωσεις του στο Ζαππειο, τη μερα των εκλογων,
οταν ως Πρωθυπουργος πια ,
το πρωτο πραγμα που βγηκε να πει ηταν οτι θα τηρησουμε τις δεσμευσεις μας στους Τοκογλυφους και στο Μνημονιο.
Εκει, μας παγωσαν λιγο τα παπαρια, ομως σκεφτηκαμε οτι, δε μπορει, μαλλον θα το ξεχασε να αναφερει την λεξη αναδιαπραγματευση, ανθρωπινο ειναι, τοσα πραγματα εχει στο κεφαλι του.
Αργοτερα, μας ειπε οτι εστειλε γραμμα και την αναφερει εκει.
Τελικα, πουθενα δε την ειδαμε.

Μα, καλα, δε βλεπουν τι γινεται στην κοινωνια; Αιμα Ελληνικο ρεει στις φλεβες τους, σα το δικο μας, πως γινεται και δε μας νιωθουν καθολου; Ποτε θα βαλουν μυαλο; Ποτε θα αφησουν τα κουραφεξαλα κι ολοι μαζι, ενωμενοι, δε λεω οχι, θα βροντοφωναξουν στις Μερκελ αυτου του κοσμου, οτι οι Ελληνες δεν αντεχουν αλλο πια;

Ε ,λοιπον, θυμωσα τωρα. Εχω την υποψια οτι μπορει και να με κοροιδευουν τελικα, και να υπηρετουν τα ιδια αφεντικα που υπηρετουν και οι πασοκοι.
Και μετα ομως; Πως να αντιδρασω στις επομενες εκλογες, αν ζω βεβαια μεχρι τοτε;
Τι να στηριξω ρε γαμωτο, μπερδευομαι, πειτε μου κι εσεις τι να κανω......

Το βρηκα! Θα ψηφισω Καμμενο!
( Η κι ακομα δεξιοτερα....)





6 σχόλια:

  1. Μας ξεγέλασαν ο Στουρνάρας και ο Σαμαράς!

    Μας είπαν προεκλογικά "η εξουσία στο λαό", "θα κυνηγήσουμε το μεγάλο κεφάλαιο", αλλά δεν τα τήρησαν!
    Ντροπή!

    Άλλα περιμέναμε από τον πατριώτη Σαμαρά!

    Επειδή είμαι κι εγώ ένας απ αυτούς που ψήφισαν Σαμαρά έχω να πω τα εξής:
    Όλοι ίδιοι είναι
    Οι 300 είναι κλέφτες
    Δε σκέφτοναι καθόλου το λαουτζίκο
    Παπαδόπουλος που μας χρειάζεται!
    Χρυσή Αυγή από δω και μπρος.
    Για να ξεβρωμίσει ο τόπος από τους αλήτες τους πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eσύ τόγραψες αυτό; Πέφτει μελέτη βλέπω του "αντιπάλου" :)

    Καλό καλοκαίρι!

    Αλλενάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mαζεστιξ, εχω εχω μια απορια, τωρα που η ΧΑ ειναι στη Βουλη, ισχυει ακομα το παλιο συνθηματακι τους για "ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ 300";;!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου Αλλενακι, καλο καλοκαιρι να εχεις κι εσυ, ευχομαι να περασεις παρα πολυ ομορφα!

    ( Δεν ειναι αντιπαλος δικος μου η ΝΔ,
    ειναι και δικος σου , ειναι κι ολοκληρου του Ελληνικου λαου! Αποδεικνυεται διαρκως με οσα ακουμε και, δυστυχως, κρατα τη κουβεντα μου, ο Σαμαρας θα αποδειχτει ιδιας ακριβως ποιοτητας και χειροτερης, με τον ΓΑΠ.
    Ποσους σκοτωσε ο ΓΑΠ;
    Επι Σαμαρα, θα αυτοκτονησουν και θα εξαθλιωθουν πολλαπλασιοι συμπατριωτες μας, στην απευκταια περιπτωση που θα συμπληρωσει την τετραετια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνω γι αυτά που λες για τον Σαμαρα και τη ΝΔ.Δυστυχώς τους ψήφισε ο λαός και αυτό είναι που με προβληματιζει περισσότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι απο την αλλη, αυτο ειναι κατι που σε παρηγορει, το οτι τους ψηφισε δηλαδη ο λαος. Ο καθενας μας εκανε τη μικρη η μεγαλη προσπαθεια του, στον περιγυρο του, για να ψηφιστει το κομμα της Αριστερας που προτιμα, αποτυχαμε, οποτε, η Δημοκρατια μιλησε, ας τη λουστουνε τωρα!

      Διαγραφή