Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ,ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ (Η,ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ)






Οι εξελιξεις τρεχουν κ επιβεβαιωνουν ολους εκεινους που βλεπουν οτι ακομα κ αυτη η ψευδεπιγραφη δημοκρατια βαινει προς τη καταλυση της. Εγραφα πριν λιγες μερες για το αληθινο διλημμα,

και αμεσως ο Αντιπροεδρος του Καθεστωτος εσπευσε να μας το υπενθυμισει ξανα, ξερνωντας χολη απεναντι στα μπλογκς. Απεναντι στα ανωνυμα μπλογκς, των οποιων "το καλυτερο δικτυο διαθετουν ακροδεξιοι εκβιαστες", κατα δηλωση του.
(Στο μπλογκ του φιλου fadomduck  θα βρειτε ολοκληρη τη συνεντευξη του Αντιπροεδρου)
Για να μη κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας, πρεπει να πουμε οτι αυτες οι δηλωσεις εμπεριεχουν ενα μεγαλο κομματι Αληθειας: Πραγματι υπαρχουν ακροδεξιοι εκβιαστες που διαθετουν μπλογκς, πραγματι στη μπλογκοσφαιρα μπορεις να βρεις καθε καρυδιας καρυδι, πραγματι το επιπεδο παρα πολλων μπλογκς κυμαινεται μεταξυ βοθρου και εμετου.
Οσοι γνωριζουν ομως λιγα πραγματα περι προπαγανδας, η ακομα οσοι διαθετουν μια στοιχειωδη ευφυια, καταλαβαινουν οτι ετσι ακριβως στηνεται μια προπαγανδα: παιρνεις ενα κομματι της Αληθειας, το ανακατευεις με ψεμματα, προσθετεις κ μια δοση λαικισμου αναφεροντας κ υπερασπιζομενος δηθεν το κομματι του λαου που "θιγεται" απο το αντικειμενο της προπαγανδας,
κ το παιχνιδι εχει στηθει: Αρκει να διαθετεις το "χαρισμα" να μπορεις να απευθυνεσαι κ να διεγειρεις τα ταπεινοτερα κ χυδαιοτερα ενστικτα του λαου.

Ενα κομματι της Αληθειας:Ακροδεξιοι εκβιαστες διαθετουν μπλογκς.

Η συνολικη αληθεια:
Μπλογκς διαθετουν κ πολλοι ανθρωποι που ΔΕΝ ειναι ακροδεξιοι εκβιαστες.Κ σε αυτα συμμετεχουν κ λενε ελευθερα τη γνωμη τους οι πολιτες.

Το κομματι του λαου που θιγεται απο το αντικειμενο της προπαγανδας: Ο Τυπος,γραπτος κ ηλεκτρονικος, αλλα κ οι "επωνυμοι" δημοσιογραφοι, των οποιων τρωνε το ψωμι οι ακροδεξιοι εκβιαστες. Αποκρυπτοντας βεβαια οτι η απαξιωση του Τυπου κ η στροφη των πολιτων στα μπλογκς οφειλεται στο οτι ο γραπτος κ ο ηλεκτρονικος Τυπος καταντησε φερεφωνο του Καθεστωτος κ οι σοβαροι πολιτες τον φτυνουν πατοκορφα
(Εννοειται οτι υπαρχουν εξαιρεσεις οι οποιες απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα)

Και φυσικα το μεγαλο Ψεμμα: Οτι οσοι πολεμουν το Καθεστως μεσα απο τα ανωνυμα μπλογκς τους, δε διατρεχουν κανενα κινδυνο αν αποκαλυψουν το ονοματεπωνυμο τους.
Με τον τυποκτονο νομο του Βενιζελου,

(Αληθεια,τι γινεται με αυτον;Πισω απο καθε νομο που ξεσκιζει την ελευθερια κ την ισοτητα το ονομα του βρισκεις, βλεπε κ τη συνταγματικη αναθεωρηση του αρθρου 86 της οποιας ηταν εισηγητης, μιλαμε για το αρθρο περι ευθυνης Υπουργων κ τη παραγραφη των εγκληματων τους),

οποιος τολμαει να γραψει κατι που θιγει το εκαστοτε Καθεστως, κυνηγιεται με αγωγες απο πολιτικους η κεφαλαιοκρατες.
Προσεξτε:Αγωγες κ ΟΧΙ μηνυσεις. Αγωγες, για να επισειεται ο μπαμπουλας των εκατονταδων χιλιαδν ευρω, τα οποια καλειται να πληρωσει ο δημοσιογραφος αν θιξει τη "τιμη" των απατεωνων γαλαζοπρασινων μαφιοζων.

Αφου λοιπον αυτοι οι θρασυδειλοι συμμοριτες πολιτικοι δε δισταζουν να κυνηγησουν "επωνυμους" δημοσιογραφους, φανταστειτε τι θα κανουν με τον καθε φουκαρα οπως εμενα, η εσας που συμμετεχετε στον διαδικτυακο διαλογο, αν τυχει να διαβασουν κατι που εθιξε την ανυπαρκτη τιμη τους!
Για αυτο λοιπον, ο Αντιπροεδρος δρα σα λαγος του Καθεστωτος, κ προετοιμαζει το εδαφος για την αρση της ανωνυμιας: Για να μη μπορει κανεις να γραφει τη γνωμη του ελευθερα, διχως να υπολογιζει τις διωξεις της Ολιγαρχιας.
Τα μπλογκς ενοχλουν, για αυτο πρεπει να παταχθουν.
Ετσι ωστε να απομεινουν τα γλειφτρονια του Καθεστωτος, η εκεινοι που ασκουν αβλαβη κριτικη, ριχνοντας με αδεια βληματα.


Εδω ομως, πρεπει να δηλωσω οτι συμφωνω με τον Αντιπροεδρο.

Ναι, συμφωνω κ δε ντρεπομαι να το ομολογησω. Να κλεισουν τα ανωνυμα μπλογκς. Να παψουμε να διοχετευουμε την οργη μας εδω, να παψουμε να εκτονωνομαστε κραζοντας, βριζοντας η ακομα κ κριτικαροντας ορθολογικα κ με δομημενα επιχειρηματα.
Να παψουμε να θεωρουμε τη κυβερνηση Παπανδρεου, ως μια αποτυχημενη Κυβερνηση,
δεν ειναι καθολου αποτυχημενη επειδη απετυχε να "περιορισει τα ελλειμματα κ το χρεος", η επειδη ωθει τον λαο στην εξαθλιωση,
πρεπει να μαθουμε να τα γραφουμε σωστα:η Κυβερνηση Παπανδρεου ειναι μια ακρως επιτυχημενη Κυβερνηση, αν επιτυχια ειναι να πετυχαινεις τον σκοπο που ειχες εξαρχης.
Ποιος αμφισβητει οτι αυτος ηταν ο σκοπος της εξ αρχης; Να εξαθλιωσει την Ελλαδα, φερνοντας τη Κινεζοποιηση και στον Δυτικο Κοσμο, πραττοντας ετσι ως Δουρειος Ιππος του Κεφαλαιου;

Να παψουμε να τους θεωρουμε ως "προδοτες" η "Τσολακογλου", το Κεφαλαιο δεν εχει Πατριδα, πως ειναι λοιπον δυνατον να περιμενουμε να εχουν Πατριδα τα τσιρακια του, οι εντολοδοχοι της Διεθνους Τοκογλυφιας;
Το Καθεστως δε προδωσε καμια Πατριδα, αντιθετως εφαρμοζει πιστα της εντολες της Αρχουσας Ταξης, αυτη ειναι η μονη Αρχη στην οποια υπακουαν κ εξακολουθουν να υπακουουν οι περιφερειακοι βραχιονες τους.

Να παψουμε ακομα κ να απογοητευομαστε απο οσα διαβαζουμε πχ για τη νεα Φοροκαταιγιδα.
Τι αλλο ειναι η απογοητευση η ακομα κ ο θυμος, εκτος απο προδομενη ελπιδα; Σε απογοητευει κ σε θυμωνει κατι το οποιο εμπιστευεσαι,
κατι το οποιο γνωριζεις πως ειναι εχθρος σου,δε μπορει να σε "απογοητευσει", παρα μονο αν εσυ εχεις επιλεξει να του παραδοθεις κ να  αφεθεις ως ερμαιο στις ορεξεις του.
Πως ειναι δυνατον να απογοητευτεις απο αυτους εδω;
Ο λαος πρεπει να παψει να νιωθει απογοητευση η ακομα κ θυμο, γιατι ολα αυτα σημαινουν ελπιδα οτι το Καθεστως, δε μπορει, θα δειξει καποτε ενα πιο ανθρωπινο προσωπο.
Αρα, καταληγουμε στο οτι πρεπει να πνιξουμε μεσα μας τη παραμικρη ελπιδα οτι το Καθεστως θα γινει "πιο ανθρωπινο"...Οι περισσοτεροι απο εμας, ο,τι κ αν λεμε η γραφουμε, μεσα μας εχουμε την ελπιδα οτι κατι θα γινει κ θα φτιαξουν τα πραγματα...
....αν δε ξεριζωθει αυτη η ελπιδα απο εκει, θα ξεριζωθουμε εμεις οι ιδιοι.
Ελπιδα σημαινει η αγανακτηση, ελπιδα σημαινει ο θυμος,
ελπιδα σημαινει ακομα κ το μπινελικι που ριχνεις σε εναν πολιτικο στον δρομο, η το γιαουρτι που του πετας,
ειναι ελπιδα,
ειναι σα να του λες "ΣΟΥ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΦΑΣ ΠΕΤΡΑ"

Ε,αυτο το "ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΣ" ειναι ο μεγαλυτερος εχθρος μας, και το χειροτερο:Βρισκεται μεσα μας, εδω ισχυει δηλαδη οτι "Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ"

Ξεριζωσε αυτον τον εχθρο απο μεσα σου, ξεριζωσε την ελπιδα οτι το Καθεστως θα γινει πιο ανθρωπινο. Γιατι, η αληθεια ειναι αυτη που κανουμε πως δε γνωριζουμε, οτι το Καθεστως δηλαδη ολοενα κ θα επιταχυνει τη πορεια του προς τον Φασισμο διχως συνταγματικες φιοριτουρες.
Κ ομως, η συνειδητοποιηση αυτου του γεγονοτος, αυτη ειναι η μεγαλυτερη σου (μας) ελπιδα.
Οτι δηλαδη, οδευουμε προς καταλυση ακομα κ αυτης της ψευδεπιγραφης Δημοκρατιας.
Κ αυτο ειναι κατι που πρεπει να χειροκροτησουμε.
Ναι,κλειστε τα μπλογκς, ναι, εμποδιστε μας να πουμε ελευθερα τη γνωμη μας,
ναι, καταρριψτε μεσα μας καθε οχυρο που επιμενει να αντιστεκεται αρνουμενο να παραδοθει στη πραγματικοτητα,
ναι, παραδωστε μας στη πραγματικοτητα, στον Φασισμο κ στη μαυρη μαυριλα,
ναι, να τελειωνουν αυτα τα διαδικτυακα ξεσπασματα με τα οποια εκτονωνομαστε κ τελικα, οι ρωγμες στο Καθεστως, παραμενουν ανεπαισθητες.

Κλειστε τα ολα.

Για να μας αναγκασετε να βγουμε εξω, να αρχισουμε να επικοινωνουμε στους δρομους, στις πλατειες κ τις γειτονιες, για να εισβαλλουμε στα κομματα της Αριστερας αναγκαζοντας τα να αφησουν τους ακκισμους κ τις ανεξοδες αντιδρασεις, για να δουμε ο ενας τον αλλον καταφατσα, να μετρηθουμε να βρουμε ποσοι ειμαστε, να συγκροτηθουμε, να οργανωθουμε, να σκεφτουμε για το πως θα αντιδρασουμε.
Για να παψει να εκτονωνεται η οργη με λεξεις. Για να συναντηθει η πλατεια μαζα που τωρα ψαχνεται, με τους κομματικους φορεις,
κ με την ωσμωση αυτη, να δημιουργηθει κατι καινουριο, κατι που θα κουβαλα την ορμη των μαζων μεσα στα αψυχα γραφεια των θεσμικων κομματικων δομων, οι οποιες ομως χρειαζονται κ αυτες, γιατι ετσι αναρχα κ απρογραμματιστα, δε θα διαφερουμε απο τους γιαουρτοριπτες,
διχως οργανωση, θα ζουν κ θα βασιλευουν τα μικροαστικα ξεσπασματα που χαιδευουν το Καθεστως, αντι να το κουναν συθεμελα.

Εμπρος λοιπον, καντε το!Κλειστε τα μπλογκς!Καταλυστε ο,τι εχει απομεινει απο την ψευδεπιγραφη Δημοκρατια σας!

Χαρη θα μας κανετε.Ενα ακομη βημα του κεφαλιου σας προς τη Λαιμητομο.

23 σχόλια:

  1. Φοβαμαι να σχολιασω, πρωτος...
    Μετα τις τσεκουριες, που ριχνεις πιο πανω...!!!

    Ντουκου...!! λοιπον...Αναμονη..Να δω τι θα σου πουνε, οι αλλοι φιλοι...Και θα πονταρω μετα...!!
    Το "κτυπημα" σου παντως,το παω...
    Με δυνατο χαρτι...Την αληθεια σου...
    Αυριο, θα πονταρω, μαλλον ρεστα...Φιλε μου...
    Για να δω το φυλλο σου αυτο..
    Μονο γι αυτο φιλε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οκ,θα περιμενω τα ρεστα σου!Αν καταλαβα καλα,τα ρεστα σημαινουν οτι καπου διαφωνεις;Ξερεις οτι οι διαφωνιες απτους δικους μου ανθρωπους ειναι το ιδιο καλοδεχουμενες με τις συμφωνιες,να εισαι σιγουρος για αυτο φιλε μου Μαχαιρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω την αίσθηση celin ότι δεν θέλουν να κλείσουν τα μπλογκς.
    Θέλουν κάτι χειρότερο.
    Θέλουν να μπορούν να τα ελέγχουν.

    Μακάρι να μην τους περάσει.

    LOLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ""Προσεξτε:Αγωγες κ ΟΧΙ μηνυσεις. Αγωγες, για να επισειεται ο μπαμπουλας των εκατονταδων χιλιαδν ευρω, τα οποια καλειται να πληρωσει ο δημοσιογραφος αν θιξει τη "τιμη" των απατεωνων γαλαζοπρασινων μαφιοζων.""

    Αν εχεις χρονο και ορεξη για elaborate λιγακι και για μας που δεν ξερουμε γρι απο αυτα : ]]
    Δλδ η αγωγη ειναι κατι σαν προειδοποιηση?

    Παντως πολυ φοβαμαι οτι αν η αντιδραση της κοινωνιας γινει χωρις να προηγειται οργανωση, τοτε θα εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα (αν δλδ ο κοσμος κατεβει ετσι ανοργανωτα και γινει ενα ντου οι περισσοτεροι θα λακισουν και θα γινει μια τρουπα στο νερο)..could be wrong as usual.

    Manny

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να παψουμε να τους θεωρουμε ως "προδοτες" η "Τσολακογλου",

    Λάθος κάνεις. Γερμανοτσολιάδες είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όντως ο χοντρός την προπαγάνδα την έχει στο αίμα του. Σκέφτομαι να κάνω αφιέρωμα (επώνυμο) στον δικτάτορα Θεόδωρο Πάγκαλο του '25 και να το στείλω μαζικά σε όλα τα μπλογκς να το αναδημοσιεύσουν κλπ. Κι όποιος έχει τη μύγα θα μυγιαστεί :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Σκότωσε το μπάτσο που έχεις μέσα σου" τραγουδούσαν τα Αρνάκια τη δεκαετία του ...90. Τότε που για τους πλείστους ήταν η εποχή της μίζας, της ανάπτυξης και της σαπίλας.

    Αν λοιπόν, τα Αρνάκια είχαν δίκιο μία φορά τότε, φανταστείτε πόσο έχουν σήμερα.

    Και έκλειναν " Σκότωσε το μπάτσο πριν είναι αργά".
    Το τελευταίο συμπίπτει και με την προτροπή του Celin!

    Σκοτώστε τα μπατσόνια της ψυχής που θα έλεγε και ο Πιλαλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω ότι έχεις δίκιο celin,νομίζω πως τελικά αυτή είναι η λύση στην απραξία μας.
    Τελικά μπορεί μέσα από μια διεστραμμένη απόφαση ενός δικτάτορα-βλέπε Πάγκαλος- να βρεθεί η λύση που τόσο καιρό ψάχνουμε.
    Οντως πιστεύω κι εγώ ότι μπορεί να εκτονωθούμε στους δρόμους τελικά ,μετα από μια τέτοια απόφαση.
    Και με την άποψή σου σχετικά με την επιτυχία της κυβέρνησης Παπανδρέου συμφωνώ.Μα γι αυτό και τον προωθήσανε άλλωστε.Να είσαι σίγουρος ότι το σύστημα δεν ανεβάζει ΚΑΝΕΝΑΝ στην εξουσία αν δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ''Χαρη θα μας κανετε.Ενα ακομη βημα του κεφαλιου σας προς τη Λαιμητομο.''

    Η φράση κλειδί Celin και ο σοβαρότερος,κατά την γνώμη μου, λόγος που δεν θα αγγίξουν τα μπλόγκς.
    Βρυχάται ο Αντιπρόεδρος για να προκαλέσει σύγχυση, αμφιβολία και φόβο δλδ η γνωστή συνταγή '' CIVITAS.''

    Να ποιά είναι η εταιρεία:
    Γιατί να επιλέξετε τη CIVITAS
    Τέσσερις λόγοι για να επιλέξετε τη CIVITAS για υπηρεσίες επικοινωνίας:

    α) Για τη βαθιά γνώση του επιχειρηματικού / πολιτικού πεδίου. Οι άνθρωποι της CIVITAS μελετούν, αναλύουν και σταθμίζουν προσεκτικά τις συνιστώσες και αλληλεπιδράσεις από το οικονομικό, επιχειρηματικό, πολιτικό και κοινωνικό πεδίο, αλλά και στα ΜΜΕ, πριν προχωρήσουν στη χάραξη μιας στρατηγικής. Η συνεργασία μας με γνωστές εταιρείες έρευνας, μας τροφοδοτεί συνεχώς με πολύτιμη πληροφόρηση.
    β) Για τη γνώση των επιχειρήσεων. Τα στελέχη της CIVITAS διαθέτουν πολύτιμη τεχνογνωσία και εξειδίκευση. Από την ενέργεια και τη βαριά βιομηχανία, έως την τεχνολογία, τις τηλεπικοινωνίες και τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, τις εξαγορές και τις συγχωνεύσεις επιχειρήσεων έως τις εμπορικές επιχειρήσεις, και από τη δημόσια διοίκηση έως τον ευαίσθητο τομέα των υπηρεσιών άμυνας, υγείας και τουρισμού. Μία γνώση που κωδικοποιείται ανά τομέα εξειδίκευσης και αποτελεί κοινό αγαθό για όλους τους εργαζόμενους της CIVITAS.
    γ) Για την επαγγελματική εμπειρία της. Η πολυετής πείρα των ανθρώπων μας, η συμμετοχή τους στη χάραξη και υλοποίηση πολλών και διαφορετικής φύσης στρατηγικών επικοινωνίας, σε συνδυασμό με το ευρύ πελατολόγιο της CIVITAS εγγυώνται στους πελάτες μας υψηλό επαγγελματισμό καθώς και φιλική και άριστη εξυπηρέτηση.
    δ) Για το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της. Η ομάδα της CIVITAS αποτελείται από καταξιωμένους επαγγελματίες, ο καθένας στο πεδίο ειδίκευσής του, με πολυετή επαγγελματική εμπειρία και σημαντικές σπουδές σε διάφορα επιστημονικά πεδία (νομική, διοίκηση επιχειρήσεων, πολιτικές επιστήμες, σπουδές marketing και διαφήμισης).

    Απὀ το᾽09 τον Οκτώμβρη προετοιμάζει τον Θίασο του Γιώργου και φυσικά όλους αυτούς που σιτίζονται μέσω αυτού του θιάσου.Και που έχουν και τον πρώτο λόγο στην διακυβέρνηση αυτού του δύσμοιρου τόπου.
    Από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, η CIVITAS προετοιμάζει και τούς υποψηφίους διαχειριστές της εξουσίας της επομένης ημέρας.
    Θεωρώ ότι είναι αρκετά ευφυείς ώστε να μην αγγίξουν τα blogs. Είναι άλλο να είσαι απομονωμένος για ώρες μπροστά στην οθόνη και να γράφεις και άλλο να είσαι μέσα σε παρέα και σε κόσμο και να λες αυτό που νοιώθεις και σκέπτεσαι, οργανωμένα ή ανοργάνωτα, δεν έχει και τόση σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λολα,αυτο που λες θα ειναι σιγουρα χειροτερο.
    Αλλα θελω να πιστευω οτι κατι τετοιο δε γινεται.
    Πως ελεγχεις ενα μπλογκ;Υποχρεωνοντας τον μπλογκερ να γραφει-ειτε φοβισμενος ειτε εξαγορασμενος-σε καθεστωτικη γραμμη.
    Ε,ολοι εμεις που κυκλοφορουμε στη μπλογκοσφαιρα,εχουμε αποκτησει πιστευω ενα καλο πολιτικο αισθητηριο.
    Κ αν δουμε καποιο μπλογκ να ψιλοαλλαζει τη γραμμη του,η απορριψη του θα ειναι το επομενο βημα.

    Ολο κ λιγοτεροι ανθρωποι ειναι σημερα δυναμει εξαπατησιμοι.Παλι πολλοι ειναι,απλα ειναι κ λιγοτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παντως πολυ φοβαμαι οτι αν η αντιδραση της κοινωνιας γινει χωρις να προηγειται οργανωση, τοτε θα εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα (αν δλδ ο κοσμος κατεβει ετσι ανοργανωτα και γινει ενα ντου οι περισσοτεροι θα λακισουν και θα γινει μια τρουπα στο νερο)..could be wrong as usual.


    Μαnny,συμφωνουμε απολυτως.

    Η αγωγη εγειρεται απο καποιον πολιτη εναντιον σου στα αστικα δικαστηρια.Κ το αντικειμενο της ειναι μια χρηματικη απαιτηση εναντιον σου,που με εχεις πχ δυσφημησει.
    Ενω η μηνυση εκδικαζεται στα ποινικα δικαστηρια.
    Η αποδειξη εκει ειναι δυσκολοτερη,επομενως επωφελειται ο κατηγορουμενος.Και αυτο με το οποιο απειλειται ο κατηγορουμενος ειναι η φυλακιση η η καθειρξη,ενω το χρηματικο ποσο ειναι συνηθως συμβολικο.

    Για αυτο κ οι αγωγες ειναι πιο επικινδυνες οταν γινονται εναντιον των δημοσιογραφων.Γιατι επισειεται ο κινδυνος της οικονομικης καταστροφης.Ενω στη μηνυση,κ να καταδικαστεις,δε μπαινεις ετσι ευκολα φυλακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλως ηρθες Μαρκο.
    Οχι,δε κανω λαθος.Αυτο που λεω ειναι πως ειναι χειροτεροι κ απο προδοτες η Γερμανοτσολιαδες,αλλωστε τον ΓΑΠ γερμανοτσολια δε τον λες,god bless usa ειναι ο ανθρωπος.

    Προδοτης ειναι καποιος που τον εχεις εμπιστευτει κ αυτος σε προδωσε,προδωσε τον ρολο του.
    Προδοτισσα πχ θα ηταν η Παπαρηγα αν εβγαινε κ ελεγε οτι ο καπιταλισμος ειναι τελικα το τελος της ιστοριας.
    Προδοτης ηταν ο Μπορις Γελτσιν,
    αυτοι δηλαδη που προδιδουν τον ρολο κ την αποστολη τους.

    Το Καθεστως του ΓΑΠ δε προδωσε τον ρολο του,αυτος ειναι ο ρολος του,ο ρολος που επιτελει τωρα,δηλαδη το να εξωθει τους Ελληνες στη σκλαβια των καπιταλιστων,ντοπιων κ ξενων.

    Κ αυτο πρεπει να καταλαβουμε ολοι,οτι αυτοι οι ανθρωποι ειναι κατι πολυ χειροτερο απο προδοτες.Ειναι εχθροι.Που πρεπει να πολεμηθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γεια σου Αλεξανδρε!Να το κανεις,απλα να ξεκαθαριζεις για ποιον δικτατορα μιλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πειρατη,πολυ μεγαλη κουβεντα αυτη που ειπαν τοτε τα Αρνακια.
    Να σκοτωσουμε τον μπατσο μεσα μας.Να σκοτωσουμε το φασιστακι που καμια φορα ντυνεται εναν δημοκρατικο η φιλ-ελευθερο μανδυα,αλλα οταν του δοθει η ευκαιρια,γινεται ιδιο με αυτους που μισουσε.
    Να το προσεξουμε ολοι αυτο,δε τη πατησαν κ λιγοι ετσι,αν ριξεις μια ματια σε χωρες οπου εγιναν επαναστασεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. sunshine,ετσι οπως εχουν ερθει τα πραγματα,οσο πιο ανοιχτα αντιδημοκρατικοι γινουν,τοσο το καλυτερο.
    Ειναι το γνωστο παραδειγμα με τον βατραχο.
    Αν τον πεταξεις σε μια κατσαρολα με καυτο νερο,θα πεταχτει απτη κατσαρολα κ θα γλυτωσει.
    Αν τον ριξεις σε μια κατσαρολα με χλιαρο νερο που σταδιακα θα βραζει,ο καημενος ο βατραχος θα ξεγελαστει,θα ζαλιστει απο τις αναθυμιασεις,
    θα παραμεινει στη κατσαρολα
    κ εν τελει,θα γινει βραστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλως ηλθες Σελανα,σε ευχαριστω κ για το χρησιμο σχολιο.
    Κατι εχει παρει κ μενα το αυτι μου για αυτη την εταιρεια..
    Ειχε κανει εκτενες σχολιο ο μπλογκερ squarelogic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα ηθελα επισης να ξεκαθαρισω κατι:Με τις τελευταιες μου παραγραφους,δεν ειχα σκοπο να υποτιμησω τη σπουδαιοτητα των μπλογκς.
    Υπαρχουν σπουδαια μπλογκ που κανουν εξαιρετικη δουλεια κ εχουν εξελιχτει σε μοναδικη πηγη της ενημερωσης μας.Μη ξεχναμε οτι μεσα απο αυτα εχουμε γνωριστει,ακομα κ εξ αποστασεως,
    κ οχι μονο,καποιοι γνωριστηκαμε κ απο κοντα.

    Μεσω του τεχνασματος της υπερβολης,ηθελα να τονισω οτι,οσο πιο ακραια μετρα παρθουν,τοσο ισχυροτερο θα ειναι το σοκ,κ οσο ισχυροτερο θα ειναι το σοκ,τοσο ισχυροτερη θα ειναι
    -ισως οχι αμεσως-
    κ η αντιδραση που θα ακολουθησει.

    Αλλα,μεχρι τοτε,απο δω θα μιλαμε,ΚΑΙ απο δω θα επικοινωνουμε οσοι μοιραζομαστε τις ιδιες σκεψεις και απο δω θα εμπλουτιζονται οι σκεψεις μας με τις σκεψεις των αλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρόνια Πολλά Σελίν,
    Καλή Ανάσταση και καλή Λευτεριά στην πατρίδα μας!
    Ίσως να έχεις δίκιο τελικά. Να τα κλείσουμε. Απ' την αρχή σας το έλεγα. Ας βγούμε έξω και ας τους αντιμετωπίσουμε καταπρόσωπο. Κι ας γνωριστούμε μεταξύ μας. Μας έφαγε η μοναξιά και αυτό το υποκατάστατο ανθρώπινης επικοινωνίας. Λες κι είμαστε Κουασιμόδοι και φοβόμαστε να αντικρύσουμε τον άλλον live.
    Αυτά τα λάπτοπ έχουν κάνει πολύ ζημιά. Έχουν κλέισει πολύ κόσμο στις σπηλιές του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Celin συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και προσυπογράφω.
    Γι αυτό έκανα και την αναδημοσίευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. δημοσιευτηκε
    http://enomenoiblogers.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρονια πολλα, Ανατολη!
    Ζημια δεν εχουν κανει τα λαπ τοπς κ τα μπλογκς, αλλωστε αν συνεβαινε αυτο δε θα ειχαν πεσει με λυσσα πανω τους οι χουντοπασοκοι.
    Αλλωστε, ολα θελουν το χρονο τους.
    Σκεψου πχ οτι στην Αργεντινη, που τοσο εκθειαζουμε επειδη εδιωξαν το ΔΝΤ, ειχαν ποσα χρονια χουντα, κ αλλα τοσα "δντ-δημοκρατια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλως ηλθες Τασο, χαιρομαι που συμφωνουμε.Τις βλεπω τις αναδημοσιευσεις,τιμη κ χαρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλως ηλθες Ανεμε, το ειδα.
    Κανετε καλη κ μαχητικη δουλεια απο οτι βλεπω εκει,μπραβο παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή