Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ: ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ


Γεια σας. Με λενε Γιωργο Γεωργιου. Διαβαζω τοσον καιρο τα πυρινα αρθρα των μπλογκερς και δεν αντεξα αλλο, ηρθε η στιγμη να παρεμβω. Το ενα σας ξυνιζει, το αλλο σας βρωμαει. Δε μπορω να σας καταλαβω καθολου.
Τωρα, η νεα μοδα ειναι να τα βαζετε με τον Αντιπροεδρο, επειδη σας χαρακτηρισε ακροδεξιους εκβιαστες και ζητησε την αρση της ανωνυμιας σας. Ε, λοιπον; Ποιο ειναι το κακο; Γιατι να μη βαλετε εκει πανω δεξια το ονοματακι σας, να ξερουμε κ εμεις με ποιον εχουμε να κανουμε; Εγω δηλαδη, γιατι σας ανεφερα με το καλημερα, το ονομα μου;
Ενταξει, προφανως εγω δε διατρεχω κανενα κινδυνο απο το Καθεστως, γιατι το δικο μου μπλογκ,αν θα ειχα, θα εγλειφε ολη μερα τους ορχεις του Καθεστωτος. Η, θα ποσταρε ασχετα θεματα, πχ για τον κινδυνο αφανισμου της πορτοκαλι αρκουδας απο τα βουνα της Πινδου.
Αλλα και παλι, δεν αλλαζει κατι. Στην τελικη, αν δε θελετε να διατρεξετε καποιον κινδυνο, αρχιστε κ εσεις να γλειφετε. Εδω, διπλα μας, παντα υπαρχει χωρος για ορχεογλειφτες.

Ομως εσεις δε βαζετε γλωσσα μεσα. Μερα περναει, μερα ερχεται, επιτιθεστε συνεχως στο δημοκρατικα εκλεγμενο Καθεστως μας. Και μαλιστα, ανωνυμα. Ε, λοιπον, αυτο πια δε μπορουμε να το επιτρεψουμε. Μας ενοχλει, Αφηστε που ειναι και αντιαισθητικο, κακογουστο, ξεπερασμενο.
Σε ποια εποχη νομιζετε οτι βρισκεστε; Δεν εχετε καταλαβει οτι ειναι τρε μπαναλ η Εξεγερση, η Αλληλεγγυη,η Ανατροπη; Μη κοιτατε τι διαδραματιζεται στην Αφρικη κ την Ασια, εκει οι ανθρωποι ειναι πρωτογονοι, ουγκ-α-μπουγκα,
οπως λεει κ η Υφυπουργος μας, η Αυτης Μεγαλειοτης Αννα Νταλαρα, αυτοι ειναι ανθρωποι διχως πολιτισμο.
Εμεις ειμαστε Ευρωπαιοι, Ινδοκαυκασιοι, white anglo saxo protestants, απογονοι του Σωκρατη ρε, τα εχουμε ξεπερασει αυτα τα σχεδον αταβιστικα. Αφηστε τα, δε βγαζουν πουθενα.

Αλλωστε, τωρα, μεταξυ μας, και να θελετε να εξεγερθειτε, δε μπορειτε. Για κοιταξτε λιγο ο ενας τον αλλον. Κομμουνιστες, συριζαιοι, αναρχικοι, ανταρσυακοι, πρωην νουδουπασοκοι, δεξιοκεντρωοι, σπιθιστες, Καζακικοι, εξωκοινοβουλευτικοι......πως πιστευετε οτι θα μπορεσετε να μας ανατρεψετε;
Ρε χαζα, ακομα κ αν εγκαταλειψουμε την Εξουσια, νομιζετε οτι θα μπορεσετε να συνεννοηθειτε;
Ακομα κ την Εξουσια να σας παραδωσουμε εμεις οι ιδιοι, μεσα σε μια εβδομαδα θα εχετε αλληλοκατασπαραχτει. Μισιεστε μεταξυ σας περισσοτερο απο οτι μισειτε εμας!
Παντως, θα σας πω ενα μυστικο, γιατι με πιασαν τα εξομολογητικα μου.
Εμεις ολους το ιδιο σας βλεπουμε. Καθε που μιλατε, το ιδιο βελασμα ακουμε.
Ειτε ειστε κοκκινοι, ειτε κιτρινοι, ειτε πολυχρωμοι,
εμεις οταν σας σφαζουμε,εχουμε αχρωματοψια!
Το αρνι, αρνι παραμενει, ο,τι χρωμα κ αν το βαψεις.
Πλακα εχετε παντως, που αντι να ενωθειτε, αναβαλλοντας για αργοτερα το προταγμα, η παραπεμποντας το πχ σε μια μελλοντικη εκλογικη-αμεσοδημοκρατικη διαδικασια,
μονο καθεστε κ φωναζετε
κ μας κοιτατε απραγοι ενω χεζουμε πανω στα ονειρα σας.

Αφηστε λοιπον τα μιση κ πιαστε....
...την υγιη σχεση που εχουμε οικοδομησει ολα αυτα τα χρονια, εμεις οι εξουσιαστες κ εσεις οι εξουσιαζομενοι. Αυτη η σχεση δε πρεπει να διαρραγει στο ονομα καποιας φαντασιωσης εξεγερσης.
     Κ αυτα, σας τα λεει ο Γιωργος Γεωργιου, οχι κανας τυχαιος.
Τωρα, θα με ρωτησετε, και ποιος ειναι αυτος ο Γιωργος Γεωργιου;Με τι ασχολειται;




Κοιταξτε, μπορει να ειμαι καποιος Ακαδημαικος, το ονομα μου να περιβαλλεται με το αναλογο κυρος, να μιλαω δηλαδη κ εσεις να ψαρωνετε, οταν προτρεπω τον λαο να στρωθει στη δουλεια
(Η, στην ανεργια, τελοσπαντων, στρωμενος να ναι, κ οπως να ναι!)
γιατι εσεις οι κοπριτες φταιτε για τα χρεη κ τα ελλειμματα.
Εγω βεβαια που τα λεω αυτα, εχω εξασφαλισμενα τα γηρατεια μου κ τα παιδια μου,
ολο κ καποιο νομιμο η παρανομο λαδωμα εχει πεσει, καποια επιδοτηση, καποια ΜΚΟ, καποια τραπεζα, το μελλον μου ειναι αρρηκτα συνδεδεμενο με την Ευρωπαικη Ενωση, παντα θα υπαρχουν κονδυλια για να ταιζονται οι ανθρωποι του Πνευματος
κ να ορχεοθηλαζουν το Καθεστως.
Εγω, ειτε ως Οικονομολογος ειτε ως Συνταγματολογος, θα σας κουναω δασκαλιστικα το δαχτυλο στα χουντοδελτια ειδησεων, κραυγαζοντας οτι ηρθε επιτελους καιρος να δουλεψουμε σα σκλαβοι
(η να δεχτουμε την ανεργια σαν αντρες και να αυτοκτονησουμε)
να παραξουμε, να αφησουμε τις δικαιολογιες και να φορτωθουμε αδιαμαρτυρητα τις ευθυνες για τα εγκληματα των πολιτικων καθαρματων.

Ξερετε, τι προβλημα θα αντιμετωπισω αν ξυπνησετε κ εξεγερθειτε; Τερμα η ζωη κ κοτα, για μενα κ τους ομοιους μου.

Η, μπορει να ειμαι καποιος δικαστικος. Κ εγω,απο κυρος,φυσαω! Παλι ψαρωνετε οταν σας μιλαω. Απλα, εμενα ταυτοχρονα, με ψιλοφοβαστε, επειδη εχω εξουσια στα χερια μου. Οκ, κοπηκαν μεχρι ενα βαθμο τα εισοδηματα μου. Αλλα και παλι, μια χαρα τη παλευω. Οταν εσεις θα ψοφατε κ θα εξαθλιωνεστε, ο δικος μου way of life δε θα εχει ιδιαιτερα διασαλευτει.
Επομενως, σας γραφω στα παπαρια μου.
Αλλωστε ,με την ενδεχομενη εξεγερση, δε ξερω τι μου ξημερωνει.

Η μπορει να ειμαι καποιο υψηλομισθο-υψηλοβαθμο γαλαζοπρασινο κομματοσκυλο σε μια επιτροπη που στηθηκε για να κονομαω το ταληρακι ανα μηνα, η σε καποια δημοσια υπηρεσια, προισταμενος του κωλου. Δυστυχως φετος, δε θα μπορεσω να παω πανω απο 40 μερες διακοπες. Ουτε θα μπορεσω να παρω αυτοκινητο και στο τριτο παιδι μου, το μικροτερο. Βριζω κ εγω το ΠΑΣΟΚ, αλλα στα μουλωχτα. Ασε, τουλαχιστον με αυτους εδω, εχουμε το κεφαλι μας ησυχο, οτι δε θα ψοφησουμε μαζι με τη πλεμπα!

Η μπορει να ειμαι καποιος βιομηχανος, εφοπλιστης, τραπεζιτης. Ξερετε, απο αυτους τους αιμομικτες, που παντρευομαστε μεταξυ μας για να μη νοθευτει το αιμα μας. Χαιρετιζουμε τα μετρα της Κυβερνησης. Δε σας αρεσε η αλλοτριωση της μισθωτης εργασιας, ε; Καθιστε τωρα σπιτι σας και σκαστε. Σε κανα χρονο, οταν τα εργασιακα δικαιωματα θα περιοριζονται στο να μη σας μαστιγωνουμε οταν τεμπελιαζετε, τοτε με τα φτηνα σας εργατικα χερια, θα κερδισουμε ακομα περισσοτερα.
Ειναι στιγμες που απορουμε, πως ειναι δυνατον να μας βλεπετε κ να μη μας εχετε παρει στο κυνηγι; Πως ειναι δυνατον να ανεχεστε να εχουμε ακομα υπερκερδη εκατομμυριων ενω εσεις πεθαινετε; Τι καλη πλυση εγκεφαλου σας εχουμε κανει, με το να σας εχουμε πεισει οτι τα κερδη μας δε προερχονται απο την εκμεταλλευση κ την υπεραξια της εργασιας σας, αλλα δηθεν στις δικες μας ικανοτητες;
Μα καλα, δε βλεπετε τι γλοιωδη υποκειμενα ειμαστε; Δε βλεπετε οταν αναλαμβανουμε καμια ομαδα βγαινοντας ετσι στο προσκηνιο, τι γελοια ανθρωπακια κανουνε κουμαντο στις ζωες σας;
Αλλα ετσι ειναι...Εδω πια δεν εχουμε γαλαζοαιματους κ εκμεταλλευομαστε την αναγκη σας να προσκυνατε παντα καποιον.



Η μπορει να ειμαι ματατζης. Σιγουρο μισθο εχω, ανοιγω κ κανα κεφαλι οταν σταθω τυχερος, το βιτσιο μου ικανοποιω, ωρες ωρες νομιζω οτι ειμαι ευλογημενος απο τον Θεο, καλυτερη δουλεια αν σκεφτεις και τις δεξιοτητες μου, δε θα μπορουσα να βρω.

Η μπορει απλα να ειμαι ο οποιοσδηποτε βολεμενος απο τη δικομματικη λερναια υδρα.
Για να τελειωνουμε, δεν εχει σημασια τι ειμαι.
Αλλα,ποιος ειμαι.
Ειμαι λοιπον ο Γιωργος Γεωργιου. Απο Δευτερα, παρακαλω το ονοματακι σας, στα δεξια οπως κοιταζουμε την οθονη.

53 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟ.
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχα…. Εξαιρετικό το άρθρο σου!

    …………………Φιλήμων Φιλήμονος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε Γιώργο Γεωργίου όλοι οι καθεστωτικοί Γιώργηδες λέγεστε? Τι κακό κι αυτό.
    Χρόνια πολλά λοιπόν για τη γιορτή σου όπως και των υπολοίπων Γίωργων (Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Καρατζαφέρη κλπ για να μην αναφερθώ και στον Παπαδόπουλο).

    LOLA LOLO-POULOY

    ΥΓ ο πούλος στο επίθετό μου δεν είναι τυχαίος όπου ναναι τον παίρνω τιμή και δόξη στη δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε τα πούστικα τώρα. Σε καταλάβαμε...

    Είσαι ο Πάγκαλος Παγκάλου του Τσολάκογλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φοβερό το κείμενο.

    Δρ Επαμεινώνδας Καμαρωτόπουλος
    Νταβάς Εν Αποστρατεία (για να ψαρώσετε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γαμοτο...
    Εβγαλες ΚΕΝΤΑ με τα φυλλα κατω...

    Και πηρες το φουλ του ΑΣΣΟΥ...που ειχα...!!!

    Πονηρουλη...
    Δωσε καβα τωρα...Γιατι εμεινα με τα..Ψιλα...

    ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΧΑΙΡΟΓΛΟΥ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ευρηματική ανάρτηση σου, μου άφησε μια εντύπωση ημιτελούς
    Η ανωνυμία απέναντι στην εξουσία είναι ιδιότητα που πρέπει να προστατεύεται ,αλλιώς δεν υπάρχει δημοκρατία. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα.
    Τι γίνεται όμως όταν η ανωνυμία γίνεται όπλο συκοφάντησης διαβολής κατά άλλων ισότιμων πολιτών. Τί γίνεται όταν ο ανώνυμος πλήττει τον επώνυμο συμπολίτη;
    Τι γίνεται αν κάποιος έχει ένα επώνυμο ιστολόγιο, και ο ανώνυμος τον συκοφαντεί; Τότε η ανωνυμία στρέφεται κατά της κοινωνίας πολιτών, κατά του δημόσιου χώρου.
    Επομένως το ζήτημα της ανωνυμίας δεν είναι τόσο απλό. Και η ανάρτηση σου θίγει μόνο τη μια πλευρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σελίν,σε λίγο το βλέπω δύσκολο ο Γιώργος Γεωργίου να είναι δικαστικός, καθώς οι δικαστικοί άρχισαν να κάνουν νερά με τις ανόητες αποφάσεις υπέρ σθμβασιούχων, δημοσίων υπαλλήλων κλπ (αν είναι δυνατόν!), κι έτσι ο Πάγκαλος πρότεινε "να γίνει μια συνολική συζήτηση για τη λειτουργία της Δικαιοσύνης" ο δε Παπακωνσταντίνου ότι "τέτοιες αποφάσεις δυσκολευουν το οικονομικό πρόγραμμα".
    καλή Πρωτομαγιά
    λ.κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλε celin!

    Εξακολουθει να μ αρεσει ο χυμα τροπος που λες καποια πραγματα, επειδη μονο..χυμα λεγονται και μονο ετσι φαινεται το ποσο παραπλανητικο ειναι το ολο θεμα περι αρσης της ανωνυμιας!
    Απο την αλλη ομως θα συμφωνησω και με τον LLS που λεει οτι υπαρχει και η αλλη πλευρα, οπου η ανωνυμια μπορει και να χρησιμοποιηθει για..
    πονηρους σκοπους, οπως π.χ να στραφει κατα αλλων προοδευτικων blogs και γενικα κατα της κοινωνιας των πολιτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αδελφέ, αυτό ακριβώς είχα απαντήσει σε κάποιον που μου έγραψε ότι δεν θέλει να μου μιλήσει επειδή δεν έχω το αληθινό μου όνομα, μα ακριβώς το ίδιο: 'Γιώργος Γεωργίου'. :))

    Όσο για την άλλη όψη του νομίσματος που αναφέρουν κάποιοι σχολιαστές, ναι ισχύει, όπως ισχύει όμως και για τους 'γνωστούς' που η άποψη τους αποκτάει βαρύτητα μόνο και μόνο λόγω ονόματος. Βλέπε πολιτικούς, δικαστικούς, δημοσιογράφους, όπως εξάλλου γράφεις. Οι οποίοι φυσικά κατηγορούν τους ανώνυμους κατηγοριοποιώντας τους και όποιον πάρει ο χάρος (αναρχικοί, μπλογκς, μετανάστες κοκ...)
    Το πρόβλημα δεν είναι η ανωνυμία· είναι η έλλειψη παιδείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΥΓ. και κάτι ακόμα που ξέχασα. Ας μην είμαστε τόσο αφελείς πιστεύοντας ότι στο διαδίκτυο ισχύει το ιδιωτικό απόρρητο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tασο κ "Φιλημονα", σας ευχαριστω!

    Λολα,ασυνειδητα μαλλον για αυτον τον λογο επελεξα το "Γιωργος"!Ευχομαι να μη γινει καμια στραβη στη δουλεια σου,αλλα πραγματα να κοψουν οι γαμημενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παυλο,ειμαι ο Αντιπροεδρος της Κυβερνησης κ σου δηλωνω ξεκαθαρα οτι αν δε λαβετε θεση πλαι στον Γιωργο Γεωργιου,θα υποστειτε τις συνεπειες του καινουριου νομου 2246/10...δεμενοι σε ενα δωματιο θα ακουτε τον υμνο του Πασοκ μεχρι να μαρτυρησετε,ο οποιος παει καπως ετσι

    http://www.youtube.com/watch?v=UrOvlFBtZS0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Rodia,Μαζεστιξ,να στε καλα!

    Μιχαηλ Μαχαιρογλου,θα εχουμε κ επομενη παρτιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γεια σου lls.

    Καθε αναρτηση ειναι ημιτελης,αλλωστε δε φτανει ο χωρος για να αναπτυξεις το θεμα με το οποιο καταπιανεσαι.Και,ναι,εχεις δικιο οτι πιανω το θεμα μονοπλευρα.Και προβοκατορικα θα ελεγα.
    Αλλα,ξερεις τι γινεται;Νομιζω οτι στη παρουσα φαση,δεχομαστε επιθεση απο το Καθεστως.
    Και οταν ο λαος δεχεται επιθεση,ο καθενας διαλεγει ενα μετεριζι κ αρχιζει να πυροβολει με ο,τι οπλο διαθετει αυτη τη στιγμη στα χερια του.

    Εχω παψει εδω κ πολυ καιρο να πιστευω οτι αυτη η κυβερνηση ειμαι μια καπιταλιστικη -εστω-καλοπροαιρετη κυβερνηση,που πασχιζει να κρατησει ισορροπιες κ να θιξει τους πολιτες της οσο μπορει πιο ισομερως,υπο το βαρος της οικονομικης καταρρευσης.

    Επομενως,ναι,θα ειμαι μονοπλευρος γιατι στα χαρακωματα δε σκεφτεσαι για το αν η χειροβομβιδα που ριχνεις στον εχθρο μπορει να τον τραυματισει,η να τον ακρωτηριασει.Για αυτον ακριβως τον λογο αλλωστε τη ριχνεις.

    ΥΓ Επι του προκειμενου:Οι υπαρκτοι εκβιασμοι κ οι υπαρκτες χυδαιοτητες ειναι το τιμημα που πρεπει να πληρωσουμε σαν μπλογκοκοινωνια,το τιμημα της Ελευθεριας κ της Εκφρασης Γνωμης μας.

    Αλλωστε,οποιος πραγματικα θιγεται,μπορει να καταφυγει στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος.
    Και σε αυτη τη περιπτωση,οι αντι-Καθεστωτικοι μπλογκερς ειναι αυτοι που βρισκονται σε δυσχερη θεση.Γιατι εκεινοι ειναι που,οποια επιθεση κ αν υποστουν,θα διστασουν να πανε στον Σφακιανακη,αποκαλυπτοντας ετσι το ποιοι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γεια σου Elva!Να σαι καλα!

    Ναι,ο lls εχει τα δικια του.Ριξε ομως μια ματια αν θες στην απαντηση που του εδωσα,νομιζω οτι σε καλυπτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γεια σου Ιπταμενε Ολλανδε!

    Ειδες που τα μεγαλα πνευματα συναντωνται;!

    Συμφωνω με ολα οσα λες,οπως βεβαια κ με τη τελευταια διαπιστωση,κ εγω νομιζω οτι οποιον θελουν,μπορουν να βρουν ποιος ειναι.
    Ας αρχισουν λοιπον να ψαχνουν κ μετα ας ερθουν να μας κλασουν τα αρχιδια.
    Το ονοματακι μου στο πιατο παντως δε παιζει να τους το δωσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. λ.κ

    μακαρι να ειμαι αδικος κ αφοριστικος με τους δικαστες!Υπαρχουν οντως αυτες οι αποφασεις,σε ευχαριστω που μας τις υπενθυμιζεις,οι οποιες δειχνουν οτι καποιοι αρνουνται να υποταχθουν.

    Οι 37 κεφαλες ομως των 3 ανωτατων δικαστηριων μας ειναι διορισμενοι απο το Καθεστως.Ακομα περιμενουμε την αποφαση του ΣΤΕ για τη συνταγματικοτητα του μνημονιου..
    Δεν εχω τη παραμικρη εμπιστοσυνη σε διορισμενους του νουδουπασοκ.Αλληλενδετα τα συμφεροντα τους,τον ιδιο "θεο" υπηρετουν.

    Μπραβο θα πω στον δικαστη Σακκα που παραιτηθηκε,κατακεραυνωνοντας τους.Δεος νιωθω σ αυτον τον ανθρωπο.Και δε με νοιαζει καθολου αν ειναι δεξιος η κεντρωος η ο,τιδηποτε,
    αυτους που δειχνουν θαρρος κ παρρησια,φτυνοντας στα μουτρα του Καθεστωτος,πρεπει να τους τιμαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Celin, άσχετο, αλλά έχω δύο απορίες και αν μπορούσες να μου τις λύσις θα μου έκανες μεγάλη χάρη.
    Επειδή είμαι τεχνολογικά αναλφάβητος, θα μπορούσες να μου πεις 1) πώς μπορώ να βάλω banner στο blog μου και 2) πώς μπορώ να βάλω το gadget που έχεις βάλει εσύ το ¨"αναρτήσεις που εγώ προτιμώ";
    Το ψάχνω δυο μέρες τώρ στον πίνακα ελέγχου και δεν μπορώ να το βρω.
    Συγνώμη που χαλάω τη ροή των σχολίων, αλλά απηύδησα να ψάχνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είχαμε πρόβλημα από παλιά, αν δεν βαριέσαι δες εδώ
    http://kakalon.blogspot.com/2010/05/vs-bloggers.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πάντως εγω δεν έχω πρόβλημα να blogaro με το όνομα μου, απλά προτιμώ να το τοποθετώ στα αριστερά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αφου ολοι συστηνομαστε, ειμαι ο Manny αλλα μου ειπαν οτι με το πραγματικο μου επωνυμο (Calaveroglou) δεν θα κανω καριερα στη show biz (δεν μπορουν να το προφερουν ευκολα οι αγγλοσαξονες).
    Εγω θα διαφωνησω οτι η ανωνυμια στο ιντερνετ θιγει την κοινωνια πολιτων εν γενει οπως λενε καποιοι, αυτοι που θιγονται ειναι γνωστοι και μη εξαιρεταιοι απο τις τηλεορασεις (απλα προτασσουν παντα φασιστικα το κοινο καλο λες και ταυτιζεται με τα συμφεροντα τους). Επισης αυτοι οντως εχουν τα μεσα αν το επιθυμουν να προσφυγουν στη δικαιοσυνη (αλλα περαστικα τους, αν ηταν τοσο ευκολα να ελεγξουν το νετ θα το ειχαν κανει ηδη οι εταιριες κολοσσοι που θιγονται πχ απο την πειρατεια)..
    Η μαγεια του νετ ειναι οτι μπορεις να διαβασεις ο,τι τραβα η ψυχη σου σε ολες σχεδον τις γλωσσες και να βρουν βημα ολες οι αποψεις. Αν αρχισουμε να το κοιταμε σφαιρικα το θεμα για να ειμαστε "δημοκρατες" (αλλη μια ξεφτιλισμενη εννοια στις μερες μας, που εχει νοημα αν σκεφτεις μονο ποιος την ξεστομιζει, αλλο εννουμε εμεις και αλλο ο Πρετεντερης-ξεκιναμε απο διαφορετικη -ταξικη-αφετηρια)τοτε θα τους δωσουμε νομιμοποιηση να κανουν το νετ παραρτημα του Mega channel.

    Εισαι μονοπλευρος και σε παω.

    Manny
    (Να μας ζησει ο Γουιλια και η Καιτη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. επειδή αυτη εδώ ειναι μια συζητηση με μπολική προιστορια ..δειτε κι αυτή μου την αναρτηση ...που ειναι απο τον καιρο της ΔαμαλοδεξιοφασισστοΝουδουκρατιας ...

    http://nosferatos.blogspot.com/2009/01/blog-post_4158.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. κιενα παλιο μου σχόλιο στην συζητηση στου Α Φ Μ.
    νοσφεράτος
    Μαρτίου 12, 2008 12:39 μμ

    Το θεμα δεν ειναι αν εισαι ανωνυμος ψευδώνυμος ή επωνυμος …
    Αλλά αν πεσεις πανω σε ανθρωπους εντιμους και ειλικρινεις που αντιλαμβανονται τι τους λες και σου απαντανε ευθεως
    ή σε διαφορους ειτε Επώνυμους ειτε οχι που χρησιμοποιουν την οποια Επωνυμία του ως σημαια για να συκοφαντησουν να προβοκαρουν και να λασπώσουν οσους ειναι μεν Ψευδωνυμοι αλλά και με Επώνυμο …
    Θωρώντας οτι αυτοι μεν εχουν το δικαιωμα να βρισουν και να εξευτελίσουν οταν δεν εχουν επιχειρηματα
    αλλά δεν εχουν αντιστοιχα δικαιωματα αμυνας οσοι Ψευδωνυμοι(αλλά με γνωστό επωνυμο διοτι φροντισαν οι ιδιοι οι ”Επωνυμοι ”να το βγαλουν στον αερα) υφιστανται την αισχρή τους επιθεση ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Yψηλοτατη κυρια Αννα,μας τιμαει η παρουσια σας εδω!Χαιρετισματα στον αγωνιστη συζυγο σας.

    Τζιμης Πανουσης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλως ηλθες Κακαλον,οντως εχει ξεκινησει απο Πεταλωτηδες κ συνεχιζεται με Μπεγλιτιδες.
    Δεν αντεχουν οι πασοκοι τα μπλογκς,ισως γιατι διαισθανονται οτι τα μπλογκς θα ειναι η πολιτικη τους ταφοπλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ποε,εσυ καλα ξηγιεσαι κ γραφεις επωνυμως ,η καταληξη αυτη πρεπει να ειναι:Να μη φοβαται κανεις να δηλωσει το ονομα του,και καποτε θα γινει κ αυτο.
    Αλλα οταν το θελησουμε εμεις οι ιδιοι.Οχι οταν το θελουν οι πρασινοι εχθροι του λαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μαζεστιξ κ εγω τεχνολογικα αναλφαβητος ειμαι,δε σου παει το μυαλο ποσο.Ουτε εγω ξερω πως εχω φτιαξει αυτο εδω το-οχι κ αποθεσωη της Αισθητικης-Μπλογκ και τα υπολοιπα εδω!
    Αν μπορει καποιος εδω γνωστης,να σε βοηθησει.

    Στα μπανερ,εγω Παω πανω στην εικονα,παταω αριστερο κλικ,υστερα δεξι κλικ στο ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΩΣ
    και αποθηκευω την εικονα.
    Υστερα,παω στο μπλογκ μου,παω τερμα δεξια στη ΣΧΕΔΙΑΣΗ κ μεταφερομαι στο μπλογκερ.
    ΣΧΕΔΙΑΣΗ και μετα στο ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΓΚΑΤΖΕΤ εκει που θελω να βαλω το μπανερ.

    ψΑΧΝΟΝΤΑς τα προτεινομεν γκατζετ,παμε στο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.Κλικ εκει κ υστερα μεταφορα στο
    ΕΙΚΟΝΑ-ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ.

    Εκει μεταφερεσαι εκει που εχεις αποθηκευσει την εικονα του μπανερ.
    Γραφεις κ στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ τη διευθυνση που θελεις να σε βγαζει το μπανερ,
    και,βουαλα,το μπανερ ειναι ετοιμο.

    Λογικα,ετσι χαλια που τα εξηγησα,δε βοηθησα καθολου,αλλα δωσε μου κρεντιτς για τη προσπαθεια,οπως προειπα,στα τυφλα βαδιζω εδω,μεχρι περσυ δεν ηξερα ουτε πως ανοιγει ο υπολογιστης!



    ΥΓ ΤΟ γκατζετ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ
    δεν υπαρχει,εγω το εφτιαξα.
    Πως;Πηγα κ διαλεξα το γκατζετ ΚΕΙΜΕΝΟ
    κ υστερα εσυρα το ποντικι πανω στον τιτλο των αναρτησεων που προτιμω,
    παταω ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ,το αντιγραφω
    κ υστερα το μεταφερω στο ΚΕΙΜΕΝΟ.
    Ετσι,αντιγραφεται η αναρτηση κατευθειαν εκει,
    κ οποιος θελει,με ενα κλικ μεταφερεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μanny,με αυτα που λες,εγω να δεις ποσο σε παω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τον κόπο σου να μου γράψεις όλες αυτές τις οδηγίες.
    Ή τεχνολογία δε θα ήταν φτωχότερη χωρίς εμένα σίγουρα.
    Ελπίζω να τα καταφέρω με τις οδηγίες σου.
    Καλό βράδυ και πάλι ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Νοσφερατε,κι εγω πιστευω αυτο που λες,οτι οπως κ αν υπογραφεις,σημασια εχει η εντιμοτητα,η ειλικρινεια κ η ευθυτητα.
    Αλλα το θεμα μας δεν ειναι αυτο,δεν εχω σκοπο δηλαδη να γινει εδω μια συζητηση περι της υποχρεωτικης η προαιρετικης αναγραφης του ονοματος σου στις διαδικτυακες συζητησεις.

    Δεν υπαρχει καμια συζητηση πανω σε αυτο,μια ειναι η απαντηση:ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ,οτι γουσταρουμε θα κανουμε,αν θελουμε να υπογραψουμε ως ΜΑΓΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ θα υπογραψουμε ως ΜΑΓΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ.

    Η συζητηση εδω σαρκαζει τα φασιστομουτρα του Καθεστωτος,τα οποια πατανε σε οντως υπαρκτες καταστασεις,επιτιθενται εναντιον της ελευθεριας των μπλογκς και την ελευθερια του καθενος να τα βαζει μαζι τους.

    Εχουν ΤΟ Στρατο,την Αστυνομια,τα Δημοσια Κτηρια,τΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ τους,τις δωροδοκιες τους,στρατιες ολοκληρες απο πουλημενους δημοσιογραφους,εχουν τα καναλια,εχουν ολα ασχεδον τα μμε,εχουν τα λεφτα,τη δυναμη,την εξουσια.

    Τι εχουμε εμεις;Μονο τις λεξεις μας.

    Αλλα και παλι,θελουν να μας φιμωσουν.Γιατι,εχουν δικιο,το παιχνιδι ειναι ανισο.

    Απεναντι σε ολα αυτα που εχουν, οι λεξεις μας τους πανε γαμιωντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Να σαι καλα Μαζεστιξ,μακαρι να σε κατατοπισα,αλλα παρακαλω πολυ και οποιον μπορει,να δωσει τρια λεπτα απτον χρονο του για να βοηθησει τη κατασταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. .. ε αυτο λέω κι εγώ ..Μον ου το διευρύνω λίγο ..δηλαδή δεν ειναι θεμα Μονο πασόκ ή Νου Δου φασικστοχαφιεδοταγματασφααλητοδεξιας .. Αλλά και ανθρωπωναναεξαρτητως (δηθεν ) πολτικής τοποθετησης ..ειναι μη σου τυχει αγαπητε Σελίν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ωχ ..κατα λάθος βγηκε .το ανωνυμος .. Δες συμπτωση .. Φυσικά ΔΕν ειμαι ανωνυμος αλλά Ψευδωνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Νοσφερατε,εσυ εισαι 10 κ 10;
    Ναι,φυσικα κ ετσι ειναι.Παντου υπαρχουν καθαρματα κ ανεντιμοι,και στην εξουσια και στον λαο,και στους πλουσιους και στους φτωχους,δε διαφωνω αν λες αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το καταλαβα!Κ εγω ψευδωνυμος ειμαι και θα ηθελα να παραμεινω ετσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. κι εγω ηθελα αλλά ..δεν με ..αφησανε .. Τεσπα δεν πά να .... Σιγά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. "Ακομα κ την Εξουσια να σας παραδωσουμε εμεις οι ιδιοι, μεσα σε μια εβδομαδα θα εχετε αλληλοκατασπαραχτει. Μισιεστε μεταξυ σας περισσοτερο απο οτι μισειτε εμας!..."

    χαχαχαχαχαχαχα!!!!!
    μου θύμησες μια σκηνή απ τη "ζωή του Μπράιαν" με τους Μόντυ Πάιθονς.
    "Μέτωπο απελευθέρωσης της Ιουδαίας", εναντίον "απελευθερωτικού μετώπου της Ιουδαίας", "εναντίον Ιουδαϊκού απελευθερωτικού μετώπου" που μισιούνταν μεταξύ τους περισσότερο απ ό,τι μισούσαν τους ρωμαίους...
    Έλεγα, δεν μπορεί, τα ελληνικά αριστερά κόμματα θάχαν στο νου τους όταν έφτιαχναν την ταινία!!

    mbiker

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ωρε παλληκάρια, τι φοβάστε;;;
    δλδ αυτά που λέμε στα βλογκ δεν τα λέμε και στην καθημερινή μας ζωή;να πω οτι αποκαλύπτουμε και μυστικές πληροφορίες...σιγά
    εδώ κάνουμε έναν αγώνα για τα αυτονόητα
    ελπίζω οτι το ίδιο κάνουμε και στην "πραγματική" μας ζωή και οι όποιες πράξεις μας δεν εξαντλούνται στα λόγια
    Γιώργος Γεωργίου δεν γεννιέσαι, γίνεσαι, και το ονοματεπώνυμό μας δεν λέει και πολλά.αυτό που λέει όμως είναι το να ενδίδουμε στην τρομοκράτισή μας
    καλημέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αγαπητέ κύριε Γεωργίου,
    την προσωπική μου άποψη περί του θέματος ΓΑΠ και ιντερνετ και περί φίμωσης των μπλογκς, θα τη βρεις εδώ:
    http://anatolikatisedem.blogspot.com/2011/05/blog-post_02.html

    Είναι για γέλια (ή για κλάματα)!
    Σε ασπάζομαι
    Ανατολή Βασιλεμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αυτή η χούντα δεν σταματά πουθενά celin.Τα ματάκια μας έχουν να δουν πολλά ακομα.
    Σήμερα όμως είμαι αισιόδοξη και λέω ότι όσο αυτοί μας πολεμούν ,τόσο εμείς θα αντιστεκόμαστε.
    Και όσο πιο πολλοί γινόμαστε,τόσο περισσότερο αυτοί θα χάνουν την ψυχραιμία τους και θα προσπαθούν με νύχια με δόντια και με κάθε φασιστικό τρόπο που θα σκεφτεί το ηλίθιο κεφάλι τους,να γαντζωθούν στην εξουσία.
    Μάταια όμως γιατι celin ξέρεις πολύ καλά ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δες εδώ:

    http://www.antinews.gr/2011/05/02/98989/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΥΓ. ΔΕΝ είμαι ο παραπάνω ανώνυμος (mbiker -2 Μαΐου 2011 10:44 π.μ.)

    Philemon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Σε σχέση με την παραπομπή στο http://www.antinews.gr/2011/05/02/98989/ που έβαλε ο Philemon, δεν μπορώ να κρίνω.
    Είναι τόσα αυτά που δεν ξέρουμε και για τους μεν και για του δε, μπορώ να μω όμως, πως (και για όσους έχουν δεί αυτήν την ταινία των Μόντυ Πάιθονς, θα καταλάβουν καλύτερα), ένα είναι σίγουρο για μένα.
    Πως πραγματικά, μεταξύ τους μισιούνται περισσότερο, είναι περισσότερο αποτελεσματικοί στο να τα χώνουν ο ένας στον άλλο, τους ενδιαφέρει περισσότερο να χαντακωθεί ο "αντίπαλος" παρά η όποια κυβέρνηση, περισσότερο ενδιαφέρονται στο δήθεν παρά στην ουσία (όπως επί παραδείγματι στο ποιός είναι ο καθαρότερος εκφραστής του μαρξισμού, ή ο δημοκρατικότερος μη σταλινικός αντίστοιχος).
    Κατόρθωσαν αμφότεροι το ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ!!!!!!!!!!!
    Σε τέτοιους καιρούς να μην τους εμπιστεύεται ο κόσμος (για να μην πω πως τους υποψιάζεται για αδιάφορους και τους μεν και τους δε) κι οι κακοί να μας παίζουν μονότερμα...

    mbiker

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΗΜΑΡΤΟΝ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΗΜΑΡΤΟΝ Μ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟ!!

    ΓΕΩΡΓΙΟΥ SPEAKING

    ΧΑΧΑ

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. MBIKER Κ ΦΙΛΗΜΟΝΑ,
    μεγαλη η συζητηση αυτη, θελει ειδικη αναρτηση για να συζητηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλως ηλθες xtina.
    Δεν ειναι τοσο ο φοβος για την αρση της ανωνυμιας που με ωθησε να κανω αυτη την αναρτηση, ειναι πιο πολυ αυτο που κρυβεται πισω απο αυτην. Η ολοενα κ επιταχυνομενη δηλαδη διολισθηση προς τη τυραννια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανατολη,καλα τα λες!

    Sunshine,τη μια θα πεφτουμε κ την αλλη θα ανεβαινουμε, ειναι η κυκλοθυμια που δε μπορουμε να αποφυγουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Θερσιτη,

    χαχαχαχα,δεν το χα σκεφτει!Διευκρινιση:Δεν ειμαι ο Γεωργιου speaking!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. καλώς σε βρήκα
    αυτό λέω κι εγώ..τυραννία είναι να μην μπορείς να πεις τα πράγματα με το όνομά σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 000000000000000000000000000000000000000000000000

    ΑπάντησηΔιαγραφή