Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΩΣ ΚΡΥΦΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Kατηφεια και προβληματισμος στα κομματικα επιτελεια του ΚΚΕ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ απο τις συνεχομενες επιθεσεις του Παγκαλου στον ΣΥΡΙΖΑ
(Η υπολοιπη Αριστερα,δηλαδη ο Κουβελης,η Ντορα και το ΛΑΟΣ,δεν εχει καταλαβει τι παιζεται κ επιχαιρει)
Στις τελευταιες του συνεντευξεις και δηλωσεις,ο Παγκαλος επιτιθεται με λυσσα εναντιον του ΣΥΡΙΖΑ,φτανοντας στο σημειο να τον κατηγορησει ακομα και για οργανωμενο σχεδιο ανατροπης του πολιτευματος και ανταρτικο πολης.Στη νεα του συνεντευξη που θα δημοσιευτει αυριο,ριχνει τα βελη του στους συριζαιους αποκαλωντας τους αδερφες,τρομοκρατες,αντιχριστους,εξτρεμιστες, ζωοφιλους  κ αεκτζηδες.
Ολα αυτα εχουν τρομοκρατησει το ΚΚΕ κ τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ:συμφωνα με μυστικες δημοσκοπησεις που εχουν παραγγειλλει,ο ΣΥΡΙΖΑ,υστερα απο ολες αυτες τις επιθεσεις του Παγκαλου,εχει φτασει στο 25% με αυξητικη ταση,συντομα οι δημοσκοποι πιστευουν οτι θα φτασει στο 70% με 80%,αν δεν ανακοπει αυτο το κυμα επιθεσης,οι επομενες εκλογες ισως  αναδειξουν κ μονοκομματικη Βουλη.

Τα επιτελεια των κομματων εχουν καταληξει στο συμπερασμα οτι ο Παγκαλος,γνωριζοντας οτι εχει τον Ανθρωποδιωκτη κ οτι,αυτοματως,ο,τι υβριζει,γινεται λαοφιλες,
επιτελει  ρολο προβοκατορικο κ υπουλο,πριμοδοτωντας ασυστολως τον Τσιπρα και την παρεα του.
Οι αιτιες πισω απο αυτη τη βρωμικη προσπαθεια,δεν ειναι ευδιακριτες.
Πιθανως ο Παγκαλος να θυμηθηκε πως ηταν αριστερος στα νιατα του κ να αποφασισε να εκλεξει κυβερνηση ενα απο τα κομματα της,αλλωστε το αιμα,νερο δε γινεται.
Η κατασταση περιπλεκεται βεβαια αν σκεφτει κανεις το αιμα και τους συγγενεις του Παγκαλου,
ομως,ετσι κ αλλιως,μια συγχυσμενη εποχη δημιουργει κ συγχυσμενους ανθρωπους.Ο Παγκαλος δε θα μπορουσε να αποτελεσει εξαιρεση.

Απο τη μερια του ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι κ αυτος λιγοτερο τρομοκρατημενος.Οι μυστικες δημοσκοπησεις του ειναι γνωστες,αλοιμονο,καθε μερα που περναει σκανε μυτη κ δεκαδες χιλαιδες νεοι ψηφοφοροι,κατακλυζοντας τη Κουνμουνδουρου κ φωναζοντας συνθηματα υπερ των τρεντυ πουκαμισων του Τσιπρα.
"Που θα τους χωρεσουμε ολους αυτους;" αναρωτιουνται εντρομα οι 46 συνιστωσες,"Εδω,εχουμε ηδη συνωστισμο!"
Παρθηκε η σκεψη για τη δημιουργια λιγων συνιστωσων ακομα,για καθε δεκαδα χιλιαδων νεων ψηφοφορων,θα φτιαχνουν κ μια καινουρια συνιστωσα για να τους στεγασει.
Συνιστωσες οπως "ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ","ΖΗΤΩ Η ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΠΕΣΤΡΟΦΑ".
"ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ","ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ-ΠΟΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ","ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΝΙΚΟΛΑ ΑΣΙΜΟ,ΝΑ ΕΞΟΡΙΣΤΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ",
ειναι ετοιμες να συστεγασουν τα νεα πληθη που καταφτανουνε,ζητωντας απεγνωσμενα νεα πολιτικη ταυτοτητα.

Κρυφος στοχος του ΣΥΡΙΖΑ ειναι,στη Νεα Μονοκομματικη Βουλη,ολες αυτες οι συνιστωσες να αλληλοσπαραχτουνε,ετσι ωστε η νεα Κυβερνηση να πεσει πριν προλαβει καν να ορκιστει,επιβεβαιωνοντας ετσι τον εξεγερσιακο-αντιεξουσιαστικο του χαρακτηρα και προλαβαινοντας την εξουσιαστικη αλλοτριωση κ φθορα.

Κ παλι ομως,ΚΚΕ κ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ειναι απαρηγορητοι,δεν αντεχεται αυτη η δημοσκοπικη εκρηξη των συριζαιων.Καποιοι εριξαν την ιδεα να μαζευονται εκει που βρισκεται καθε φορα ο Παγκαλος,με κομματικα σημαιακια για να καταλαβει ο Παγκαλος ποιοι ειναι,κ να αρχισουν τη ριψη γιαουρτιων με προκες,ακαθαρσιων και περιττωματων,στη προσπαθεια τους να συγκεντρωσουν εκεινοι τη μηνιν του Παγκαλου κ να αρχισει κ αυτους στα μπινελικια.
Ομως,αντιλαμβανονται οτι αυτο δε θα ειχε κανενα αποτελεσμα,γιατι ο Παγκαλος δεν εχει καμια διαθεση να πριμοδοτησει αυτους,το πιθανοτερο ειναι να σκουπιζε ασυγκινητος τα σκατα απο το προσωπο του κ να συνεχιζε την ομιλια του,λες κ δεν εγινε τιποτα.

Εγω απο τη μερια μου,καταθετω στους συντροφους την εξης σκεψη:Μη μασατε παιδια,υπαρχουν κ αλλοι ανθρωποδιωκτες.Ισως οχι τοσο δυνατοι οσο ο Παγκαλος,αλλα εξισου ικανοι να σας πριμοδοτησουν βριζοντας σας.Πηγαιντε μια βολτα απο Μεγκα και Σκαι μερια,κρατωντας σκουπιδια κ σκυλοπεριττωματα στα χερια ετοιμα προς εκσφενδονιση.....με τη "βοηθεια" του Πρετεντερη και των Παπαδημητριου-Πορτοσαλτε,η τρικομματικη Βουλη ειναι κοντα!!

38 σχόλια:

  1. σατανική προβοκάτσια πάνω στη προβοκάτσια: ο συριζα κρύβεται όντως πισω απο τις επιθεσεις για να κατηγορηθεί και να αυξηθει το ποσοστό του με το τροπο που αριστα περιγραφεις.
    τα σκουπιδια θα γινουν συντομα το νεο τρεντ, το βλεπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγω νομιζω οτι τα γιαουρτια δεν ειναι τοσο must,αλλωστε υπαρχει παντα ο κινδυνος να ενεργοποιηθει ο νομος 4000 κ να κατηγορηθουμε ως τεντυμπουδες!Για αυτο,σκουπιδια κ παλι σκουπιδια!Ασε που βρωμανε περισσοτερο κ η μποχα ανακατευεται αρμονικα με την ηδη υπαρχουσα μποχα που εχουν τα σωματα πολιτικων του Παγκαλικου διαμετρηματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ως ενεργο μελος της κινησης "ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ" μια παρακληση:τον ΑΛΦΑ και τα ματια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ εύστοχο κείμενο.
    Τώρα αποκαλύπτεται ότι ο Πρετεντέρης αποτελεί μόνος του μια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ και του επιτίθεται για να τον ανεβάσει στα μυστικά γκάλοπ.
    Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι και οι αντιπαθέστεροι βουλευτές κάθε κόμματος (Γεωργιάδης, Πλεύρης, Πάγκαλος, Παναγιωτόπουλος) έχουν κάνει καραμέλα τους την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.
    Αποδεικνύεται ότι και η Βουλή δεν είναι παρά μια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ...


    Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ "Κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσοχη...Ο Ως ανω αναφερομενος, ΔΗΛΙΟΣ...
    Εκφραζει μονο προσωπικες του αποψεις...Και η κινηση του, δεν ειναι συνιστωσα...Ειναι Θεουσοι και..παρεκκλησιαστικη οργανωση...!!!
    Τους καταγγελλω,ως ενεργο μελος της κινησης...
    "ΠΑΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εχω σταματησει να ασχολουμαι με τις φραξιες της συνιστωσας μας.....σημερα ΜΕΤΑ την πρωινη λειτουργια αποφασισθηκε ομοφωνα να κοπουν τα χερια της κινησης "ΠΑΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Που θα τους χωρεσουμε ολους αυτους;" αναρωτιουνται εντρομα οι 46 συνιστωσες,"Εδω,εχουμε ηδη συνωστισμο!"


    Μήπως ήθελε να πει συνιστωσισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ωπα,τι εχει γινει εδω;Γεμισαμε προβοκατορες και φραξιονιστες μου φαινεται!Δηλιε κ Μαχαιρη,δε μπορω να καταλαβω τι ρολο βαρατε,φαινομενικα δειχνετε να τσακωνεστε,αλλα πιθανολογω οτι εχετε συνωμοτησει για να αμαυρωσετε την εικονα του μπλογκ μου!Για αυτο θα εισηγηθω στον συντροφο Αλεξη να καταργησει καθε συνιστωσα που να σχετιζεται με τη Ναταλια Γερμανου.

    Ουτε κατω λοιπον τα χερια,ουτε πανω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαζεστιξ,ακομα πιο ευστοχη ειναι η δικη σου παρατηρηση για τον βρωμικο ρολο ολων των κομματων της Βουλης,τα οποια δεν ειναι τιποτα παραπανω απο συνιστωσες κ κρυφα συριζαιικα υπεροπλα!

    Συνιστω στην ομαδα σου αδελφοποιηση με τη δικια μου ομαδα,η οποια λεγεται "ΜΗΝΥΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ"
    (Υστερα απο τη μηνυση στις αθλητικες ιστοσελιδες Γκαζετα,Λεωφορος και ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ,υστερα απο τη μηνυση σε Τζιμπριλ Σισσε,πληροφοριες αναφερουν οτι αυριο θα καταθεσει κ στο μπλογκ μου μηνυση ο Βαγγελας,οποτε ολες οι αντι-Μαρινακηκες συνιστωσες πρεπει να ενωθουνε και γρηγορα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Μήπως ήθελε να πει συνιστωσισμό; "

    ποε,μαλλον η πιο σωστη λεξη ειναι συνιστω-σεισμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Celin,

    δεν πήρες πρέφα ότι όλα αυτά είναι ένας διαβολικός σχεδιασμός του Κουβέλη; Η ΔΗ.ΑΡ. χρησιμοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ ακριβώς για να πετύχει όλα όσα δήθεν "προβλέπεις".

    Το σχέδιο είναι εξαιρετικά απλό: η δημοσκοπική έκρηξη της Κουμουνδούρου στέλνει στα τάρταρα ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλα όχι την ΔΗ.ΑΡ., η οποία σαν ετεροθαλές αδερφάκι του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει εντός παιχνιδιού. Το μελλον είναι προδιαγεγραμμένο και αναπόφευκτο. Ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει στη Βουλή εκπαραθυρώνοντας όλους του υπόλοιπους εκτός από την ΔΗ.ΑΡ. που στον επακόλουθο συνιστωσιακό εμφύλιο (που πολύ σωστά προβλέπεις) εμφανίζεται σαν εγγυήτρια ειρηνοποιός δύναμη.

    Στη συνέχεια δημιουργείται κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας-ομοψυχίας για να σταματήσει ο ενδοσυνιστωσιακός σπαραγμός όπου ρόλο πρωθυπουργού αναλαμβάνει ο Φώτης. Υπουργείο(Προστασίας Πολίτη) παίρνουν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΚΚΕ, ενώ τα υπόλοιπα υπουργεία αλλάζουν δομικά. Η κάθε συνιστώσα δημιουργεί και το δικό της υπουργείο, και έτσι ενδεικτικά έχουμε: Υπουργείο για την κατεδάφιση των διοδίων, Υπουργείο ενάντια στην κλειτοριδοκτομή στην Αφρική, Υπουργείο ενάντια στον φαλοκρατισμό και την σεξιστική απειλή, Υπουργείο Δικαιωμάτων της φώκιας, κτλ.

    Φυσικά τα παραπάνω Υπουργεία έχουν τελείως διακοσμητικό ρόλο και τις αποφάσεις τις παίρνει ο Φ.Κουβέλης, ενώ διεξάγεται συνεχές ανοιχτό αμεσοδημοκρατικό υπουργικό συμβούλιο σε πανεπιστημιακό αμφιθέατρο.

    Τέλος, στο παραπάνω σενάριο να προσθέσω ότι η μόνη υποχώρηση που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην αστική τάξη είναι ότι θα ψηφίσει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας...

    Έτσι, έχουν τα πράγματα Celin. Αν δεν βλέπεις το προφανές, τι να κάνω; Εγώ στα είπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ θα ηγηθώ της συνιστώσας "πρωινό στο κρεββάτι για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους".

    Δεν ξεχνώ !!!!

    LOLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ πάλι αναρωτιέμαι αν ο Σύριζα πληρώνει τον Πάγκαλο γιά όλη αυτή την διαφήμιση γιατί τα καταφέρνει περίφημα. Οσο βρίζει τον Σύριζα πετυχαίνει τ' αντίθετο.
    Πάντως δεν ξέρει αν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κανείς με τα χάλια μας. Επίσης οφείλω να ομολογήσω πως είμαι υπέρμαχος του γιαουρτιού γιατί κάνει καλό στην επιδερμίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ πάντως ως εκπρόσωπος τύπου της συνιστώσας "Έξω η πέτσα από το γιαούρτι" θεωρώ πως όλα γίνονται για να εξοβελιστεί το γιαούρτι από τη μεσογειακή διατροφή. Ποιος θα φάει γιαούρτι όταν σκέφτεται τον γιαουρτωμένο Πάγκαλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τούτες οι επιθέσεις πιθανότερο είναι να στείλουν κόσμο στο ΛΑΟΣ, παρά οπουδήποτε αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. (Η υπολοιπη Αριστερα,δηλαδη ο Κουβελης,η Ντορα και το ΛΑΟΣ,δεν εχει καταλαβει τι παιζεται κ επιχαιρει)

    Ψόφησα στο γέλιο με αυτό...

    Λοιπόν εγώ ανήκω στη συνιστώσα "όχι στα λιπαρά 2%"!

    Και για να σου φτιάξω το κέφι (όχι όπως μου το έφτιαξες εσύ) σου προτείνω να δεις την ανάρτηση που φτιάχνω τώρα. Είναι για έναν έρωτα μεγάλο μιας μικρής για έναν σκληρό και άκαρδο! Ξέρω δεν είναι του γούστου σου αλλά να ακούσεις όλο το τραγουδάκι της ερωτοχτυπημένης (το τραγουδάει ο Μαργαρίτης βέβαια, τι να κάνω δεν το έχει πει γυναίκα για να το έβαζα)

    - Α, ξέχασες να σχολιάσεις τον απίθανο τίτλο του ΒΗΜΑτος

    Άκου τώρα... Πεταλωτής... Για να τα λέει αυτά ο κ. Πάγκαλος έχει στοιχεία και ξέρει τι λέει.

    Τα νεύρα μου. Τι ανοίγω τη ρημάδα την τηλεόραση;

    Πάω να τελειώσω την ανάρτηση με την ερωτευμένη μικρή και τον άκαρδο. Ν' ακούσεις το άζζζμα και -αν σου βαστάει- να διαβάσεις και ολόκληρο το άρθρο που παραπέμπω.... Χαχαχαχαχαχα σε φαντάζομαι να ψάχνεις να βρεις καινούργια "γαλλικά"... χαχαχα... (τα δικά μου πάντως δεν έφτασαν για αυτό το γύρισα στη πλάκα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είδηση και σχόλιο στο fb

    Είδηση: Αποσύρθηκαν 366.000 αλλοιωμένα γιαούρτια από τις αγορές της ΕΕ και των ΗΠΑ (http://news.in.gr/greece/article/?aid=613525)

    Σχόλιο: Τα είχαμε πει: ο ΣΥΡΙΖΑ πούλησε πάλι το αντάρτικο στη Βάρκιζα. Χιλιάδες αντάρτες παραδίδουν κλαίγοντας τα γιαούρτια τους στον Εθνικό Στρατό. Η αποδοκιμασία των διαφωνούντων μαυροσκούφηδων από το κόμμα τους απομόνωσε και τους οδηγεί στην αυτοκτονία.
    Κουράγιο σύντροφοι: Ο πέμπτος ο... γύρος θα είναι ο τελικός, πρόβιος, κατσικίσιος και πάλι στραγγιστός!

    ... :):):)

    (- Η ανάρτηση που σου έλεγα θα έχει τίτλο Χαμηλά πιο χαμηλά...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σχόλιο: ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒάΡΚΙΖά. Ομάδα Μαυροσκούφηδων "ΠΛΗΡΕΣ ΤΟΤΑΛ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τελευταίο! Γιάφκα του ΣΥΡΙΖΑ και προετοιμασία Νέου Δημοκρατικού Στρατού http://www.youtube.com/watch?v=HElGS1ohB64

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παυλο,α,ολα κ ολα,συγγνωμη αλλα εσυ το παραχοντρυνες το αστειο!Ειπαμε να σατιρισουμε λιγο τα κομματα της Αριστερας, αλλα οχι κ να αποκαλεσεις τη ΔΗΜΑΡ ετεροθαλες αδερφακι του ΣΥΡΙΖΑ!Επειδη παιζω σε τριπλο πολιτικο ταμπλο(και ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ),θα εισηγηθω τη παραδειγματικη τιμωρια σου στους συντροφους του ΣΥΡΙΖΑ για αυτη τη μεγιστη προσβολη που μολις διεπραξες!

    θΑ ΓΡΑΨΕΙΣ 100 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΦΡΑΣΗ

    ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΟΣΟ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
    ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΟΣΟ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
    ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΟΣΟ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
    !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λολα,η δικια σου συνιστωσα,ως s/m friendly με τα υπονοουμενα υποταγης κ σαδομαζοχισμου που εμπεριεχει,φαινεται ως η πιο ενδιαφερουσα απο ολες!Συντομα ολοι εμεις οι ψωμολυσσες που θα καταντησουμε να κλεβουμε τυροπιτες απτους φουρνους,θα το σκεφτουμε- για ενα κομματι ψωμι -να ντυθουμε ταπεινοι μπατλερ των ΔΥ
    (αρκει να μας αφηνετε να τρωμε καμια φρυγανια απτο πρωινο που θα σερβιρουμε!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΟΣΟ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΟΣΟ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΟΣΟ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλως ηλθες Ελληνιδα!
    Ακριβως για τον λογο που αναφερεις,προτεινω να μη ξαναριξει κανεις γιαουρτι στον Παγκαλο(μια σακουλα με σκουπιδια απο chinese food restaurant θα ειναι καλυτερα!)
    Δε θα του κανουμε εμεις επιδερμιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. χαχαχαχα,οχι ενταξει,νομιζω οτι εξιλεωθηκες στα ματια των φιλων συριζαιων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στρατολατη,η παραμετρος που φερνεις στη πολυ σοβαρη αυτη συζητηση που κανουμε εδω,ειναι σημαντικη:ισως ολα αυτα να ειναι απλα δαχτυλος κατι ξενερωτων δειγματων Γερμανικων γιαουρτιων τυπου dannone,τα οποια δε θελουν παρα να εκτοπισουν το ελληνικο γιαουρτι απο το μεσογειακο τραπεζι!
    Ουστ λοιπον βρωμοΓερμανοι με τα δηθεν chic κ απαχα ψευτογιαουρτια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δειμε λιγο δυσκολο να γινει αυτο που λες,απτη στιγμη που ο Καρατζαφυρερ και το ΛΑΟΣ του ειναι οι μεγαλυτεροι υποστηρικτες του Παγκαλου κ οι πιο δριμεις επικριτες των γιαουρτωματων.Επομενως,οι καρατζαφυρερ-ψηφοφοροι,δε νομιζω να αψηφησουν τον μπογια τους και να συμμετεχουν στις γιαουρτοεπιθεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ρηγα,ακομα δε την εχω δει την αναρτηση,εκτος αν εννοεις την αναρτηση με την αφισα Στρος Καν-Καρατζαφυρερ σε τρυφερες περιπτυξεις!

    Τον γουσταρω τον Μαργαριτη!

    Οσον αφορα τον Πεταλωτη,αν αρχισει κ σας κανει επιθεσεις ακομα κ αυτος,νομιζω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ στις επομενες εκλογες δε θα πεσει απτο 40%!!

    Μακαρι να μαθαιναν το μπλογκ μου,να μου πεταγαν κ εμενα καμια συκοφαντο-παπαρια,
    θα γινομουν διασημος μπλογκερ,
    μετα θα εβαζα διαφημισεις στο μπλογκ
    κ θα ειχα χ@@@ει στο ταληρο(πενταευρω!):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. χαχαχαχαχαχαχαχα!!!
    Καταρχήν είσαι πολύ διορατικός. Όλοι οι δυ είμαστε σαδομαζοχιστές. Το γράφουμε και στο βιογραφικό μας για να μη σου πω και στο κούτελό μας.
    Κατά δεύτερο φρυγανιές? ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ???? Σας παρακαλώ, το πρωινό μας περιλαμβάνει ζεστα κρουασανάκια σοκολάτας και απαραιτήτως φράουλες και σαμπάνια. Ακού φρυγανιές!!!!
    Πως αλλιώς θα είμαστε παραγωγικοί και εξυπηρετικοί?

    LOLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φoβερή η ανάρτησή σου celin μ έκανες και γέλασα πάρα πολύ.
    Οντως ο χοντρός κάνει φοβερη διαφήμηση στον ΣΥΡΙΖΑ.
    Λες απ την μεργάλη του αγάπη να τους χαρίσει και κανένα απ τα 58σπίτια του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. XAXAXAXAXAXA.....
    Kαλα...Επεθανα...!!!

    καλα να εισαι φιλε μου...!!!
    Και συ φιλε ΔΗΛΙΕ...
    Και σεις ολοι οι αλλοι φιλοι...

    sunshine...Ειπες το πιο αστειο...ΧΑΧΑΧΑΧΑ...!!!
    Ξεπερασες και τον ΣΕΛΙΝ με το ΛΑΟΣ και την...Υπολοιπη αριστερα...!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ....!!!

    Να δω Αρβανιτη να..χαριζει ακινητο...
    Και μετα να πεθααααανω...!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Celin μου θετεις διλημματα!
    Θα πρεπει να επανεξετασω τα ζωοφιλικά μου συναισθηματα και τη συμπαθεια μου στο γιαουρτι.

    Απολαυστικότατο το ποστ:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Απολαυστικό, σαν το γιαούρτι στον Πάγκαλο! Πέθανα στα γέλια! Έχεις κρυφά ταλέντα, βλέπω, Σελινάκο!
    Τη χθεσινή του δήλωση την άκουσες;
    Ο ΣΥΡΙΖΑ, λέει, απεργάζεται τη δολοφονία του! Γιατί, βρε Αλέξη; Κι η Χοληστερίνη έχει καρδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Λολα,sunshine,Νεφελη,Μαχαιρη,Λωτοφαγε,χαιρομαι παρα πολυ που σας εκανα να γελασετε,βλεπω οτι το γουσταρατε το ποστ,αν εχω εμπνευση θα γραφω συχνοτερα ετσι σατιρικα κειμενακια γιατι καλη η ενημερωση αλλα δε λεει κ να μαυρισει η ψυχη μας.

    Για οσους δε τον γνωριζουν,υπαρχει ενας μπλογκερ ονοματι Πιτσιρικος,τον εχω στη δευτερη λιστα ιστολογιων μου.Να μπαινετε να τον διαβαζετε οταν θελετε να παρετε λιγο τα πανω σας,ο τυπος κανει τη καλυτερη καυστικη σατιρα στο διαδικτυο.

    "Ο ΣΥΡΙΖΑ, λέει, απεργάζεται τη δολοφονία του! Γιατί, βρε Αλέξη; Κι η Χοληστερίνη έχει καρδιά! "

    Λωτοφαγε,εγραψες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή