Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΙΧΤΕΡ

"...... Δεν είναι τυχαίο ότι, την επόμενη μέρα της διαρροής, ο "φιλομπακογιαννικός" πρώην αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης Χ. Μαρκογιάννάκης απείλησε ανοιχτά ότι, αν συμπεριληφθεί στους κατηγορούμενους για μια προανακριτική που πιθανότατα θα συσταθεί, θα ανοίξει το στόμα του προκαλώντας σεισμό: «Θέλω να πιστεύω πως η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής θα λειτουργήσει αντικειμενικά και δεν θα εκτελέσει διατεταγμένη υπηρεσία. Εάν διαπιστώσω κάτι τέτοιο, ο σεισμός θα είναι... 30 ρίχτερ και έχω τη δυνατότητα να τα δημιουργήσω αυτά τα ρίχτερ»."

http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%BF-%CF%83%CF%8E%CE%B6%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CE%BD-%CF%83%CF%89%CE%B8%CE%AE%CF%84%CF%89-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%B4


Aυτα ισχυριστηκε ο Μαρκογιαννακης,Υπουργος των Κυβερνησεων Καραμανλη.Οτι δηλαδη,αν αντιληφθει μονομερεια κ εκτελεση διατεταγμενης υπηρεσιας απο την Εξεταστικη Επιτροπη,θα αρχισει να ξερναει ιστοριες που θα ταρακουνησουν συθεμελα το πολιτικο συστημα.
Προσεξτε δηλαδη μη με εμπλεξετε πουθενα λογω της υποστηριξης μου προς τη Μπακογιαννη,γιατι..if i go down,we all go down.
H ερμηνεια ειναι απλη.Ο Μαρκογιαννακης απειλει.Εχει στοιχεια να προκαλεσουν σεισμο 30 ριχτερ στο πολιτικο συστημα.Κ το οτι απειλει με αυτα,σημαινει οτι τα εχει στη κατοχη του.
Σημαινει οτι τα αποκρυπτει.
Σημαινει οτι η αποκρυψη του ειναι παρανομη.
Σημαινει οτι αν ζουσαμε σε Δημοκρατια,καποιος εισαγγελεας θα του ζητουσε εξηγησεις
Σημαινει οτι αν ο Σαμαρας εννοουσε τα περι αυτοκαθαρσης,θα τον καλουσε δημοσια να φανερωσει αυτα τα στοιχεια,απειλωντας τον- στην αντιθετη περιπτωση -με διαγραφη.
Γιατι δε γινονται ολα αυτα?Γιατι τους εχουμε επιτρεψει να αποθρασυνθουν τοσο ωστε να διεξαγεται η πολιτικη συζητηση με ορους Σικελικης Μαφιας?
Γιατι Αντωνη Σαμαρα δε πεταξες με τις κλωτσιες τον βουλευτη σου που διασυρει για πολλοστη φορα τη ΝΔ?

Θα μου πειτε,κ τι να κανει ο Σαμαρας?Να διαγραψει οσους εμπλεκονται στα σκανδαλα η οσους αφηνουν υπονοουμενα που δηλητηριαζουν περαιτερω τη δηλητηριασμενη πολιτικη ζωη του τοπου?
Μα αν το επραττε αυτο,η ΝΔ θα εμενε με 40-κ αν-Βουλευτες!

Η απαντηση μου ειναι
ΝΑΙ
Αυτο πρεπει να κανει
Δε ξερω αν εχει καταλαβει ο Σαμαρας τη τροπη που εχουν παρει οι πολιτικες εξελιξεις.Αυτη τη στιγμη εχουμε ενα Πασοκ που εξολοθρευει φτωχολογια κ μεσοαστικα στρωματα κ ο λαος βριζει τη ΝΔ εξισου κ παραπανω,μην αγνοωντας τη συμβολη της στη δημοσιονομικη καταρρευση.
Αυτο επισημαινει το εξης απλο.δεν ειναι ρισκο το πεταμα με τις κλωτσιες των μισων βουλευτων του κομματος του.
Ειναι αναγκαιοτητα,ορος για την επιβιωση του κομματος του.
Δεν εχει αλλη επιλογη.
Πρεπει να τους πεταξει στη θαλασσα
Κ οσους δε βγηκαν βουλευτες,να τους διαπομπευσει ηθικα ο ιδιος,διχως να περιμενει τα πορισματα των Εξεταστικων Επιτροπων.Να τους διαγραψει.Να κοψει τον ομφαλιο λωρο με ο,τι συμβολιζει στη συνειδηση του κοσμου,τη προηγουμενη Κυβερνηση του Καραμανλη

[Κ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ Κ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΛΛΑ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ.ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ?
ΤΙ ΗΘΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ Κ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ,ΤΡΩΝΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ?
ΤΙ ΣΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΝΤ?]

Κ απευθυνομαι στον Σαμαρα,οχι γιατι τον πιστευω,αλλα γιατι νομιζω οτι με κοροιδευει.Ο ΓΑΠ μετα τα απιστευτα προεκλογικα του ψεμματα,ειναι πια ειλικρινης,θα κανω,ειπε,ο,τι χρειαστει για να σωθει αυτη η χωρα[ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ..ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Κ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΔΝΤ][οκ κυριε Πεταιν,το πιασαμε το υπονοουμενο]
Ο ΓΑΠ λοιπον πια δε κοροιδευει κανεναν.Ακομα κ με τα επικοινωνιακα show στη γκρεμισμενη "ΝΕΡΑΙΔΑ".Ο αλλος ομως επιχειρει να υφαρπαξει τη ψηφο μουλωχτα,υπουλα,διχως να αντιτασσεται καν στη νεοφιλελευθερη λαιλαπα.
Θα ημουν πιο επιεικης μαζι του αν συντασσοταν απο την αρχη με ΓΑΠ κ Καρατζαφερη.Κ δε θα ασχολιομουν καν.Αν ομως ευαγγελιζεσαι κ υποσχεσαι την αυτοκαθαρση,τοτε εισαι υποχρεωμενος κ να τη πραξεις.Αλλιως θα μας θυμιζεις τα ΣΕΜΝΑ Κ ΤΑΠΕΙΝΑ.
Κ θα εχεις τη τυχη οσων εκστομιζουν αναλογες ηθικολογιες διχως πρακτικο αντικρυσμα.

ΥΓ Τα τιτιβισματα περι πολιτικων ανθρωποφαγιων που δε θα σωσουν τη χωρα,προερχονται απο απολογητες του σαπιου πολιτικου συστηματος.Προσεξτε ποιοι τα λενε.Ειναι οι υποστηρικτες των κυβερνησεων του Σημιτοκαραμανλισμου,οι δηθεν ψυχραιμες φωνες,που οταν λαμβανε χωρα το φαγοποτι,σιωπουσαν,.διοτι ηταν κ εκεινοι συνδαιτυμονες.Κατι μεγαλοδημοσιογραφοι-αρθρογραφοι,οργανα των νταβατζηδων.

8 σχόλια:

  1. μωρε celin μη τους πιανεις και πολύ πολύ στο στομα σου τους Καρα Σαμαροδεξιαρες ..Ετσι την πατησα κιεγώ ..Αμα σ'αρχισουν την λασπη την συκοφαντια τον χαφιεδισμο και τηναλητεια να δεις που δεν θα βγει κανεις στην Μπλογκοσφαιρα να σε υποστηριξει..Ασε που το πρωτο που θα κανουν θα ειναι να σε βγαλουν..Πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ακουσω καποιον να με λεει Πασοκτζη κ δε θελω τιποτα αλλο στη ζωη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Celin oso kai na exeis (twra teleutaia) aspastei tin aristera vlepw oti se trwei akoma to saraki tis ND.

    Parolo pou exw orkistei oti den ksanapsifisw auto to komma den mporw na sou krupsw oti kai emena tha mou arese na evlepa mia tetoia kinisi apo ton samara, oxi toso giati tha itan mia autokatharsi tis ND alla epeidi tha itan mia autokatharsi tou politikou mas sustimatos pou pisteuw oti tha sumparasurei kai to pasok kai genika mono kala apotlesmata mporei na ferei.

    Telos pantwn tha mas perasei, mia sunitheia itan i ND kai twra pou megalwsame valame mualo.

    p.s Poso thelw na se pei kapoios pasoko den exeis idea poso tha gelasw!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψηλε,δεν ειναι σαρακι,ειναι αυτο που λες,η αυτοκαθαρση συνολικα του πολιτικου συστηματος,εγω βεβαια επαψα να πιστευω στον "ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ",αυτη η νεοφιλελευθερη λαιλαπα δεν αντιμετωπιζεται ουτε με ημιμετρα ουτε απο πολιτικους ταγους που "καταλαβαν τα λαθη τους",
    ολο το συστημα ειναι λαθος,το προβλημα στη καπιταλιστικη ιδεα ειναι δομικο.

    Παρολα αυτα λοιπον,ναι,για αυτο εχω φαγωθει.Μπας κ η εξυγιανση του ενος πολιτικου χωρου συμπαρασυρει κ τον αλλον.
    Οση σταχτη στα ματια κ να μας ριχνουν,αν δουμε στη φυλακη συγκεκριμενα προσωπα,η μερα που θα ξημερωσει θα ειναι πολυ καλυτερη για τον τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γεια σου ρε Τολη Αρχοντα,την εκαψες τη συζυγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. celin σου έχω κάτι για πολύ διάβασμα (αλλά αξίζει!)
    Όσο για τον Αντωνάκη... δεν έχω λόγια! Σήμερα με έστειλε που τον άκουσα να καταγγέλει το ΠΑΣΟΚ που άργησε στην υπόθεση Βοσκόπουλου επειδή -έτσι είπε- η υπόθεση ήταν γνωστή απ' το πρωί!
    Άπαικτος! Με οντισιόν τους βγάζουνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περιμενω την υποδειξη σου για αυτο που μου λες!Για να λες εσυ οτι αξιζει,σε εμπιστευομαι απολυτα!
    Κ εγω ακουσα τη ΝΔ να κατηγορει το ΠΑΣΟΚ για τους επωνυμους φοροφυγαδες κ σκεφτηκα,μα ποσο θρασος εχουν!
    Ενα αλλο στελεχος της ΝΔ ελεγε χθες στη tv oti τον Καραμανλη τον ριξαν οι Αμερικανοι!
    Αρχιζω να πιστευω οτι δεν τα λενε επιτηδες αλλα ειναι απλα ηλιθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή