Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΔΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΔΑΥΛΙΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ;

Παρακολουθω ποδοσφαιρο απο πολυ μικρη ηλικια,μαλιστα οι πρωτες μου αναμνησεις ειναι ποδοσφαιρικες,ακομα θυμαμαι σαν χθες τη πορεια του Παναθηναικου στους 4 της Ευρωπης,το 1984.
Το κειμενο αυτο ομως δε θα ειναι ουτε νοσταλγικο,ουτε καν αμιγως ποδοσφαιρικο.
Υστερα απο ολη αυτη την ενασχοληση μου με το ποδοσφαιρο,εχω φτασει σε καποια συμπερασματα.
Κ αυτα τα συμπερασματα,θα καταγραψω εδω.Τα οποια καταληγουν στο εξης 1 συμπερασμα:η Επισημη Πολιτεια,ολα αυτα τα χρονια,επιτρεποντας τη βια κ την αλητεια στον ποδοσφαιρο,εχει ενα κ μονο στοχο:
το ΔΙΑΙΡΕΙ Κ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.Επιδιωκει δηλαδη να εκτονωνουν οι μαζες την οργη τους εκει,καθιστωντας τον χωρο του ποδοσφαιρου πεδιο κοινωνικης αποσυμπιεσης.

Ενα ακομα ΔΙΑΙΡΕΙ Κ ΒΑΣΙΛΕΥΕ,μια ακομα ατιμη κ ανεντιμη προσπαθεια της Πολιτειας
(ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ,ΜΗ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΓΑΠ)
ανθρωποι προφανως χαμηλου επιπεδου,να στρεφονται ο ενας εναντιον του αλλου,να μισιουνται,να βριζονται,να πλακωνονται στο ξυλο,να στηνουν ενεδρες η μια συμμορια στην αλλην,να καιγονται συνδεσμοι,σπιτια κ αμαξια...ακομα κ να σκοτωνονται μεταξυ τους,οπως συνεβη στη Λαυριου.

Και λεγοντας τα αυτα,δεν εχω καμια προθεση να αφαιρεσω την ευθυνη απο τους ηλιθιους.Νομιζω οτι το να δειχνεις επιεικια σε φανατισμενους ηλιθιους,ειναι κατι εντελως ματαιο,
σε εποχες οικονομικης κρισης,σε εποχες που αφαιρουνται δικαιωματα καθιστωντας τους πολιτες σκλαβους των τραπεζομαφιοζων,
θεωρω ανωφελη κ απαγορευμενη την επιδειξη της παραμικρης επιεικιας σε κρυφοφασιστες,που μισουν τους συνανθρωπους τους,μονο κ μονο επειδη υποστηριζουν αλλη ομαδα.

Αλλα υποτιθεται οτι υπαρχει μια Επισημη Πολιτεια,που εχει σκοπο να παταξει το εγκλημα κ να μας προστατεψει απο τους εγκληματιες.Και στον χωρο του ποδοσφαιρου,συμβαινουν εγκληματα ατιμωρητα.Μονο κ μονο για να διαιωνιζεται η βια.Να φανατιζονται οι ηλιθιοι.Κ να αποπροσανατολιζονται απο τα πραγματικα προβλημτα που θα επρεπε να τους απασχολουν.
Παραδειγματα για αυτα που λεω,εχω παμπολλα,αλλα δε θα κατσω να τα γραψω ολα.

1)Πριν λιγους μηνες,οπαδοι της ΑΕΚ,μπηκαν στο γηπεδο κ χτυπησαν τον προπονητη τους,Ντουσαν Μπαγιεβιτς.Η επιθεση καταγραφηκε σε καμερα,τα προσωπα των δραστων διακρινονται καθαρα.
ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ
2)Πριν καποια χρονια,στο γηπεδο της Λεωφορου,οπαδοι του ΠΑΟ μπηκαν στο γηπεδο κ προεξαρχοντος του τοτε προεδρου Αγγελου Φιλιππιδη(μετεπειτα διοικητη του Ταχυδρομικου Ταμιευτηριου...),χτυπησαν τον διατητη του αγωνα.Κ εδω,η επιθεση καταγραφτηκε στη καμερα.
ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ
3)Οπαδοι του Ολυμπιακου,του Παναθηναικου κ της ΑΕΚ,σε εκδρομες στην επαρχια που κατεληξαν επιδρομες,εχουν καψει κ προκαλεσει ζημιες στις πολεις,περσυ στη Καβαλα,καηκε η πολη και οπαδος του ΟΣΦΠ,επιχειρησε να καψει ζωντανο με φωτοβολιδα εναν Καβαλιωτη.
ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ

ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,
ο Προεδρος του ΟΣΦΠ,Βαγγελης Μαρινακης,δεν εχει σταματησει απο την αρχη της χρονιας να δυναμιτιζει την ατμοσφαιρα,με γελοιες δηλωσεις στις οποιες παρομοιαζει ενα λανθασμενο διαιτητικο σφυριγμα με "Εγκλημα κατα της Ελλαδας"..κ αν στη συγκεκριμενη περιπτωση,η εκρηξη του ξεκινουσε απο ενα υπαρκτο διαιτητικο σφαλμα,
η κατοπινη του εκρηξη μολις προχθες,οπου ξεσηκωσε τον κοσμο με παρομοιες δηλωσεις,δεν εχει τη παραμικρη βαση,γιατι δε σημειωθηκε κανενα διαιτητικο σφαλμα.
Σαν τραμπουκος λοιπον,εισεβαλλε στα αποδυτηρια των διαιτητων,βαζοντας τους τις φωνες,διχως να εχει το παραμικρο δικαιωμα,διχως τη παραμικρη δικαιολογια.
Νταβατζηδες εχουν περασει πολλοι απο αυτον τον χωρο.Αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα δικαιολογησουμε τους νεους κ επιδοξους.
Υστερα απο αυτη την εκρηξη Μαρινακη,καποιοι ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ,χτυπησαν εναν παραγοντα της διαιτησιας,τον Κυρο Βασσαρα.
Ειναι ολοφανερο οτι ο Μαρινακης ειχε τον ρολο του ηθικου αυτουργου σε αυτη την επιθεση,εστω κ αθελα του.Γιατι,οταν ανοιγουμε το στομα μας,οντας στη θεση του Προεδρου μιας μεγαλης ομαδας,πρεπει να υπολογιζουμε παντα το ακροατηριο στο οποιο απευθυνομαστε κ τις συνεπειες που μπορει να υπαρξουν.
Σα να μην εφταναν ολα αυτα,ο διαιτητης τον οποιον κατηγγειλε στην αρχη της χρονιας για "ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ",καταγγελλει μεσω του δικηγορου του,οτι δεχεται απειλητικα τηλεφωνηματα απο αγνωστους κ οτι φοβαται για τη ζωη του.
Φυσικα κ δεν ειναι ο μονος διατητης που εχει απειληθει.Περσυ αγνωστοι κατεστρεψαν το μαγαζι του πατερα του διατητη Καλοπουλου,πριν πολλα χρονια αλλοι αγνωστοι εδειραν τον διατητη Σπανεα.
ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ

Kανεις ομως απο την Επισημη Πολιτεια,δεν εχει τολμησει ποτε να τραβηξει το αυτι του καθε μεγαλοκαρχαρια,του καθε νταβατζη κ τραμπουκου που σπερνει το μισος κ τη διχονοια.Κανενας δικαστης η εισαγγελεας δεν εχει καλεσει πχ τον Βαρδινογιαννη,τον Κοκκαλη,τον Μαρινακη για να απαιτησει να σταματησει την υποδαυλιση του μισους.Κανενας πολιτικος δεν εχει απειλησει εστω με διακοπη της κρατικης χρηματοδοτησης μεσω των χορηγιων κ των διαφημισεων,τις ομαδες.
Εν ολιγοις,η Επισημη Πολιτεια εχει ξεβρακωθει κ δεν εχει στματησει να υποκλινεται στους νταβαδες,στους κακομαθημενους μπουληδες με τα μοσχαρισια βλεμματα,τους υπερφιαλους αντιαισθητικους κλοουν που νομιζουν οτι επειδη γεννηθηκαν μεσα στα πλουτη,εχουν δικαιωμα να ριχνουν βομβες στα θεμελια της κοινωνιας,μονο κ μονο για να κυριαρχησει η ομαδα τους.
Και πως να γινοταν αυτο;Αλλωστε αυτο ακριβως επιδιωκει η Πολιτεια.
Να μαχαιρωνονται μεταξυ τους τα κοροιδα.Και να αφηνουν ησυχο αυτον που ευθυνεται για την εξαθλιωση,την ανεργια κ τη χαμηλη ποιοτητα ζωης τους.

Κατι ακομα:Ριξτε μια ματια σε αυτο το πρωτοσελιδο εφημεριδας
http://www.gazzetta.gr/newsstand/newsstand/paper/1/20101101/4/1?tmpl=component
Ενα ακομα δειγμα οχι μονο βρωμιας ,φτηνιας κ κακογουστιας.
ενα ακομα δειγμα ατιμωρητου εγκληματος.
Η εφημεριδα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ που προσκειται στον ΟΣΦΠ.βγηκε με τιτλο στον οποιον χαρακτηριζει φλωρους τους οπαδους του Παναθηναικου που παρευρεθησαν στον αγωνα του Σαββατου,μεταξυ των 2 ομαδων."ΦΛΩΡΟΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΦΛΩΡΙΚΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ" αναγραφεται στο πρωτοσελιδο.
Υπαρχει εισαγγελεας για να κλεισει αυτη την αθλια εφημεριδα;
Τετοια εμετικα πρωτοσελιδα εχουν κυκλοφορησει πολλα,πρωτοσελιδα που προαγουν τη βια κ τον φανατισμο,πρωτοσελιδα που πιθανως να μη μπορουν να εκνευρισουν ισορροπημενους ανθρωπους,αλλα ειναι σιγουρα ικανα να εξαγριωσουν καποιους λιγοτερο ισορροπημενους.
Και θα κατονομασω εδω 3 εφημεριδες που ειναι πραγματικα Εστιες εξαχρειωσης κ προωθησης της μισαλλοδοξιας,τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ,την ΠΡΑΣΙΝΗ κ τον ΓΑΒΡΟ.

Αν υπηρχε σοβαρη Δικαιοσυνη,δε θα τα επετρεπε αυτα.Και ειναι προφανες οτι δε μπορει να αρθρωθει αντιλογος υπερ των εργαζομενων εκει,που στη περιπτωση κλεισιματος της εφημεριδας,θα εμεναν ανεργοι.Με την ιδια λογικη,θα επρεπε να αφηναμε κ το εμποριο ναρκωτικων ατιμωρητο,γιατι αλλιως οι οικογενειες των εμπορων ναρκωτικων θα εμεναν νηστικες.
(ΑΛΛΩΣΤΕ,ΑΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΚΛΕΙΣΜΟ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΟΝΤΑΝ Κ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΤΗ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ
.ΚΑΙ ΤΟΤΕ,ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΣ)
Αυτον ακριβως τον ρολο επιτελουν κ αυτες οι εφημεριδες:ειναι εμποροι χολης,δηλητηριου κ βιας.
Εκμεταλλευονται την οργη καποιων παιδιων κ μεγαλυτερων,στρεφοντας τους το ενα απεναντι στο αλλο.
Εφημεριδες,εφοπλιστες,μεγαλοπαραγοντες,δικαστικη εξουσια κ πολιτικοι ειναι συνενοχοι.
Συνενοχοι σε ενα ακομη εγκλημα,στο ΔΙΑΙΡΕΙ Κ ΒΑΣΙΛΕΥΕ,στη δυναμωση του μισους,
συνενοχοι στον αποπροσανατολισμο μιας νεολαιας η οποια πανικοβλητη,προσπαθει να αρπαχτει απο μια ιδεα,απο μια Ομαδα,γιατι κανεις δε της εμφυσησε μια Αξια,κατι να πιστευει,ενα Ιδανικο,
μια νεολαια που αποσβολωμενη παρακολουθει την υποθηκευση του μελλοντος της απο τους ΑΛΗΤΕΣ που υποτιθεται οτι ηταν ταγμενοι στο να της το εξασφαλισουν.
Παιδια που τους εμαθαν οτι ο εχθρος ειναι ο "βαζελος",ο "γαβρος",ο αεκτσης,ο αρειανος κ ο παοκτσης.
Παιδια που στη προσπαθεια τους να αποδειξουν οτι δεν ειναι "ΦΛΩΡΟΙ",ειναι ικανοι να σακατεψουν τον συνομιληκο τους.

Και ολα αυτα δεν ειναι παρα μια ακομα αποδειξη στο οτι αυτο που ζουμε,δε μπορει να γιατρευτει,δε μπορει να διορθωθει με ασπιρινες τυπου εναλλαγης του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ.
Αυτο που ζουμε θελει ξεριζωμα κ φτιαξιμο απο την αρχη.Αυτο το σαπιο σαρκοβορο κ βρωμικο Καθεστως,οπου οι υπευθυνοι για το Αυριο του Τοπου,ειναι στη καλυτερη περιπτωση αχρηστοι,ανικανοι κ λιγοι.

ΥΓ Δε θελω να ερμηνευτει το κειμενο σαν κραυγη για περαιτερω καταστολη.Ουτε σαν κραυγη προς τη Αστυνομια "ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΝΕ"
Αν οι Αστυνομικοι ειχαν συναισθηση του ρολου τους,θα ηταν το ριζοσπαστικοτερο κομματι της Κοινωνιας,ελεγε ο Παζολινι.Δυστυχως,το πιθανοτερο ειναι οτι μαλλον την εχουν τη συναισθηση κ αποδεχονται περιχαρεις αυτον τον ρολο.
Ομως,δε μπορω να δω με συμπαθεια ανθρωπους που σκοτωνονται μεταξυ τους επειδη υποστηριζουν διαφορετικη ομαδα.Αυτου του ειδους η βλακεια ειναι ασυγχωρητη,κ νομιζω οτι θα πρεπει να παψουμε να δικαιολογουμε τους παντες κ τα παντα,ηρθε η στιγμη να ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ,ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.
Αλλωστε το προβλημα μου δεν ειναι μονο η βλακεια,βλακας εχω υπαρξει μεγαλος κ σιγουρα θα ξαναυπαρξω στο μελλον.
Αλλα το να μισεις τον συνανθρωπο σου επειδη υποστηριζει αλλη ομαδα,δεν ειναι μονο βλακεια.
Ειναι και ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
Μεσα σου,ελλοχευουν χαρακτηριστικα πολυ μακρυα απο του ειδους τη βλακεια που επιβαλλει την επιεικια.
Ετσι λοιπον,δε μπορω να δω με επιεικια,ουτε τους φασιστες,ουτε τους κρυφοφασιστες,ουτε τελος τους φασιστες που ειναι φασιστες διχως να το ξερουν.
Αλλωστε,μια Εξουσια που νοιαζεται για αυτον που εξουσιαζει,λειτουργει και παιδαγωγικα.
Η ατιμωρησια ειναι αυτη που εξαχρειωνει κ μας καταντα τυφλωμενους κ ανευθυνους.
Ακομα κ αυτος που εχει μεσα του το μικροβιο του φασιστα,θα μπορουσε να παραδειγματιστει με μια βαρεια τιμωρια καποιου συνοπαδου του που χτυπησε καποιον αλλον η προκαλεσε επεισοδια.
Και μεσω του παραδειγματισμου,να εξελιχτει-ακομα κ αυτος-σε συνειδητοποιημενο πολιτη.
Αλλα,οταν αφηνεις ατιμωρητους τους αρχιεγκληματιεςπρωην Πρωθυπουργους κ τους απατεωνες Ακηδες..τι μπορεις να περιμενεις μετα..

10 σχόλια:

  1. Καλησπερίζω το γκουρού!

    Η αλήθεια είναι ότι από το βραδυ του Σαββάτου είχαμε στο μυαλό μας να κάνουμε ένα θέμα για το νέο αρχιτραμπουκο του ποδοσφαίρου και γκάγκστερ, Μαρινάκη!

    Οπότε για άλλη μια φορά επικοινωνήσαμε σε ικανοποιητικότατο βαθμό, φίλε Celin.

    Αναφορικά με το ποδόσφαιρο και τους αποβλακωμένους οπαδικούς στρατούς, πιστεύω πως πάνω κάτω όλοι τα ίδια πιστεύουμε. Οτι αποτελείται από ανθρώπους χωρίς καμία καλλιέργεια και κουλτούρα.

    Αλλά η βία δε νομίζω ότι είναι άσχετη με την κοινωνική πραγματικότητα. Αλλωστε είναι πολλές οι περιπτώσεις οπου οπαδοί ομάδων έχουν λάβει ανοιχτά θέσεις υπέρ ή κατά πολιτικών ή νομοσχεδίων.

    Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές όπου οπαδοί κάποιας ομάδας εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους σε κινηματα και δράσεις πήραν μέρος σε κινητοποιήσεις ή στήριξαν τις προσπαθειες των κινημάτων.

    Αλλά, σήμερα, αυτή η κατάσταση με το νοσταλγό της Χούντας (από τις πράξεις του) Μαρινάκη, και τον κολλητό του, επίσης τραμπούκο, Πατέρα, έχει οδηγήσει τα επίπεδα αλαζονείας, ύβρεων και ακραίας πόλωσης σε δυσθεώρητα ύψη.

    Και αν παρατηρήσει κάποιος τη συμπεριφορά, ειδικά του Μαρινάκη, μπορεί να καταλάβει πως παίζεται η προπαγάνδα.

    Στο πρώτο ματς με τον Ηρακλη δηλώνει πως ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με τη διαιτησία ενώ τελευταίως μπουκάρει στα αποδυτηρια όπου και όπως γουστάρει, χωρίς βέβαια να υπάρχει ζήτημα.

    Τραμπουκισμοί, λοιπόν, ατόμων της νύχτας και του υποκόσμου αλλά στενά συνδεδεμένων με την οικογένεια Μπακογιάννη!

    Το παιχνιδάκι που παίζεται είναι σίγουρα και εκεί επικίνδυνο!

    Το πιο επικίνδυνο, όμως, είναι η αποβλάκωση και η στήριξη που λαμβάνει από τους αστείους οπαδούς του Θρήνου, οι οποίοι και στο παρελθόν έχουν επιδείξει ιδιαίτερα ζώα, εκλέγοντας Φασούλες, Ανατολάκηδες Μαντούβαλους, μόνο και μόνο επειδή ήταν Ολυμπιακάρες!

    Αν έχεις στο μυαλό σκατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο γήπεδο βγαίνουν τα κόμπλεξ του κάθε ανθρώπου. Εκεί ξεσπούν οι περισσότεροι, γι'αυτό κι εγώ αρνούμαι εδώ και χρόνια να μπω σ'αυτή τη λογική και να πάω στο Καραϊσκάκη.
    Ο Μαρινάκης και ο κάθε Μαρινάκης πουλάει οπαδιλίκι για να έχει μαζί του τους οργανωμένους και να φαντάζει ηγέτης. Το κακό που κάνει στους ήδη αρρωστημένους οπαδούς βέβαια ανυπολόγιστο, αλλά ο καθένας είναι και άξιος της μοίρας του και η πολιτεία θα πρέπει επιτέλους ως ουδέτερη να επιβάλλει σοβαρές κυρώσεις στους υπευθύνους επεισοδίων.
    Οι πρόεδροι δε θα το κάνουν ποτέ γιατί την επόμενη μέρα οι όχλοι θα τους φάνε. Όχι ότι έχουν και τη διάθεση να συγκρουστούν.
    Τώρα ο Βάγγος με το Νικόλα παίζουν τσιγκολελέτα. Να χαμε να λέγαμε είναι συνέχεια... και το καλό του ποδοσφαίρου πάει βόλτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαι γω παιδια, ειμαι απο αυτους τους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ που λογω της συμπεριφορας των ΟΠΑΔΩΝ της ομαδας ΜΟΥ..
    δεν ΜΠΟΡΩ να παω στο γηπεδο...
    Ομως, εχω να πω δυστυχως...Οτι δεν προκειται για ατομα που ενδιαφερονται για το ποδοσφαιρο, η για καποιο αλλο αθλημα...Δεν νομιζω ΚΑΝ οτι μπορουν,
    βασει της λογικης, να ΚΡΙΝΟΥΝ αυτο που βλεπουν...
    Πρωτα-πρωτα, που οι περισσοτεροι απο αυτους, ειναι μακρυα απο καθε ειδους αθλητικη δραστηριοτητα...Δεν ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ το αθλημα, και κατα συνεπειαν, δεν καταλαβαινουν και το ΔΟΜΙΚΟ ΚΑΚΟ που κανουν οι προεδροι σ αυτο...
    Οι προεδροι τωρα...
    Ειναι προφανες, οτι εχουν εργολαβικα αναλαβει, το εργο, οπως λες, του ΔΙΑΙΡΕΙ...Σε ανταλλαγμα των πακτωλων χρηματων και της πλαστικης εξουσιας, που απολαμβανουν...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μονο αυτο...
    Απο τα γηπεδα, φιλε,Θα ξεχυθουν, την καταλληλη ωρα, οι οπαδοι των πολιτικων κινησεων εκεινων, που θα στεριωσουν την "εκτροπη" για το "καθαρισμα" της κοινωνιας απο τα "αλλοδαπα" αιματα, που μολυνουν την "φυλη" μας...Και την
    χωρα μας...
    Δυστυχως...Ειμαι σιγουρος, γι αυτο που σου γραφω...
    Πρωτον, γιατι εχει ξαναγινει[Ναζισμος, Φασισμος]
    Δευτερον, διοτι το ΒΛΕΠΩ να αρχιζει στην Κυπρο..
    [ΑΠΟΕΛ...ΟΜΟΝΟΙΑ]
    Τριτον,γιατι,οπως λες, γινεται εμφανης πλεον η καθοδηγουμενη ατιμωρησια...Και εκ μερους της δικαιοσυνης, και εκ μερους της αστυνομιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου Πειρατη!
    Συμφωνω σε ολα οπως καταλαβαινεις.
    Εννοειται οτι στο οπαδικο κινημα υπαρχουν κ λαμπρες εξαιρεσεις,εσεις μου εχετε αναφερει πολλα παραδειγματα στο προηγουμενο αρθρο μου για το ποδοσφαιρο!
    Να πω κ ενα ΖΗΤΩ για τη Σενκτ Παουλι!

    Αλλα στα υπολοιπα,δεν υπερβαλλουμε καθολου δυστυχως.Εγω για τους οπαδικους στρατους τρεφω απιστευτα μεγαλη απεχθεια.Ναζι χωρις τη σβαστικα ειναι.
    Ενταξει,στο γηπεδο μπορεις να παραφερθεις,να κραξεις τον διαιτητη,να μπινελικωσεις μετα τον φιλο σου,αυτος εσενα,
    δε τρεχει τιποτα,
    στους πιτσιρικαδες στο σχολειο προφανως κ αν πεσει κ μια σφαλιαρα υπερασπιζομενος τον θρυλο,τη παναθα,την αεκαρα κ τη παοκαρα,
    παλι δε τρεχει τιποτα.
    Κ εγω με φιλους ολυμπιακους αν με ακουσεις οταν μιλαω,καφριζω επικινδυνα
    (παναθηναικος ειμαι)
    αλλα μεχρι εκει!
    Ραντεβου θανατου κ καψιματα συνδεσμων,αυτα ειναι που θα κραζω κ θα επικρινω.

    ΥΓ Οντως ειναι δειγμα ηλιθιοτητας κ πρωτογονισμου να ψηφιζεις τον Μητροπουλο κ τον Ανατολακη.Δυστυχως ομως αυτο συμβαινει με πασης φυσεως "celebrities",
    σκεψου οτι ψηφιστηκαν κ θα ψηφιστουν οι Ψινακης,Κικιλιας,Εφη Σαρρη,Ιωαννιδης κ τοσοι αλλοι,
    για τον πο@@ο ειναι η ψηφος μας,συνολικα,αστα χεστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μοοdy,κ με το δικο σου σχολιο συμφωνω απολυτως.Ο καφρος ευθυνεται μονο κατα ενα μικροποσοστο ευθυνης,το μεγαλυτερο ποσοστο ευθυνης το εχει η Πολιτεια που τον αφηνει ατιμωρητο.
    Αλλα ποια Πολιτεια,η διεφθαρμενη κ βρωμιαρα Ελληνικη που εχει αφησει ατιμωρητους τους πολιτικους κ τους μεγαλοφοροφυγαδες;
    Οσον αφορα τους εφοπλιστες,να ξερεις οτι η δραστηριοτητα τους διεπεται απο ειδικο νομικο καθεστως,με λιγα λογια,ειναι κρατος εκ κρατει.

    Διαφωνω μονο με τα περιθωρια αντιδρασης των Προεδρων,δε νομιζω δηλαδη οτι ο οχλος μπορει να τους αγγιξει.Αν ηθελαν,θα μπορουσαν να παψουν να πουλανε ολυμπιακοφροσυνη κ παναθηναικοφροσυνη κ να πανε το ποδοσφαιρο μπροστα.
    Δεν εχω σε καμια εκτιμηση το Βαρδινογιαννεικο κ παραδεχομαι ως Παναθηναικος οτι στα 80's κ μεχρι τα μεσα 90's
    (με κατι Μελισσανιδικα διαλειμματα)
    ηταν νταβαδες του ποδοσφαιρου.
    Ομως θυμησου τι καναν στη ΝΟΠΟ,σε κατι ναζιστες δηλαδη υπο το μανδυα του ΠΑΟ.Τη διελυσαν.
    Αυτο για μενα αποδεικνυει τη δυναμη των μεγαλοπαραγοντων.Αν ηθελαν οι τσιγκολελετοι Πατερας κ Μαρινακης να φτιαξουν κατι καλυτερο στον χωρο του ποδοσφαιρου,κατι υγιες που δε θα σε ξενερωνε να πας στο Καραισκακη,
    θα μπορουσαν.
    Αλλα,δεν το θελουν.Προτιμανε να τα πανε καλα με τους καφρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Απο τα γηπεδα, φιλε,Θα ξεχυθουν, την καταλληλη ωρα, οι οπαδοι των πολιτικων κινησεων εκεινων, που θα στεριωσουν την "εκτροπη" για το "καθαρισμα" της κοινωνιας απο τα "αλλοδαπα" αιματα, που μολυνουν την "φυλη" μας...Και την
    χωρα μας..."

    Φιλε Μαχαιρη,δεν το ειχα σκεφτει αυτο.
    Πολυ λογικο-με βαση την αρρωστημενη λογικη τους-μου ακουγεται.
    Αλλωστε υπαρχουν ναζιστικοι πυρηνες αναμεσα στους οπαδους,οι οποιοι φαινονται κυριως οταν παιζει η Εθνικη.
    Ναι,συμφωνουμε.Θα χρησιμοποιηθουν αυτοι οι οπαδικοι στρατοι,οταν χρειαστει,οχι μονο εναντιον των "αλλοδαπων που μολυνουν τη φυλη"
    αλλα κ εναντιον ισως του λαου που θα βγει αυριο στους δρομους,μην αντεχοντας αλλο τη τραπεζοκινητη ολιγαρχια.

    Στη Κυπρο,ξερω οτι ΤΟ ΑΠΟΕΛ ειναι η ομαδα της Δεξιας κ η ΟΜΟΝΟΙΑ η ομαδα της Αριστερας.
    Εχω δει οπαδους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να καινε Ελληνικες σημαιες,να βριζουν την Ελλαδα κ να φωναζουν υπερ της Τουρκιας.
    Εγω δε τραβαω κανενα ζορι να καψει καποιος την Ελληνικη σημαια θελοντας να διαμαρτυρηθει για τη γαλαζοπρασινη λαιλαπα που διαφεντευει τον τοπο.Δε θα το εκανα ο ιδιος,αλλα σαν διαμαρτυρια τη δεχομαι.
    Αλλα οχι κ να φωναζεις συνθηματα υπερ της Τουρκιας!
    Οχι μονο λογω της αντιπαραθεσης των χωρων,
    αλλα στην τελικη,κ η Τουρκια δεν ειναι καμια Δημοκρατια αξια θαυμασμου!Σιγα,οι Ισλαμιστες κ οι στρατηγοι κανουν κουμαντο εκει,λιγοτερη Δημοκρατια κ απτη δικη μας εχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα σου εγραφα ενα συνθημα της manchester united,
    αλλα ειναι υβριστικο για τη Λιβερπουλ,κ δε θελω να ρισκαρω για τη πιθανοτητα να υποστηριζει καποιος εδω τη Λιβερπουλ!!
    Παναθηναικος κ Μαντσεστερ να κερδανε λοιπον..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ ΣΕΛΙΝ

    ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ.

    ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΛΙΚΙ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΑΦΑΙΡΟ.

    ΑΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΙΛΑΜΕ ΚΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ TOP FIVE ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΜΟΥ.

    ΣΕΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ; ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ;

    ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΠΑΘΑΣ.
    ΧΑΧΑ

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Nωντα προσπαθω να τα βλεπω αντικειμενικα κ ψυχραιμα,αλλα δεν το καταφερνω παντα,
    παντως οπου βλεπω μεγαλοκαρχαριες,θα τους φτυνω,
    χεστηκα αν ειναι στην ομαδα μου,
    χιλιες φορες θα προτιμουσα να εχω τον Ζαγορακη που ειναι κ μαγκας σωστος!

    ΥΓ Οχι Σπαθας,Σπαναθας,χαχαχα!!
    Μονο στη Λιβερπουλ τα χαλαμε,ειμαι αντι-Λιβερπουλ απο το 1984,οταν 5 χρονων πιτσιρικι ειδα εναν αλλο Σπαναθα,τον διαιτητη Καιζερ,να με σφαζει στο γονατο κ να μου ακυρωνει το γκολ του Ροτσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή