Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΟΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ (ΡΗΤΟΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ, ΨΕΥΤΟΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ)

1)Το επιχειρημα που ακουγεται απο τους καθεστικους βρωμερους δημοσιογραφους, πολιτικους ,
και λοιπους παπαγαλους, υπερ της ψηφισης του Μεσοπροθεσμου, ειναι μονο ενα: Και πως θα πληρωθει η μανα μου τη συνταξη της στο τελος του μηνα, αφου τα ταμεια ειναι αδεια;
Αυτο τους ειπαν να λενε, αυτο λενε.
Ειναι τοσο αηδιαστικα επαναλαμβανομενο ωστε αυτος που το ακουει, εκνευριζεται, και πιθανον να μη μπορει να δωσει μια ψυχραιμη απαντηση.
"Πως θα πληρωθουν οι μισθοι και οι συνταξεις αφου τα ταμεια ειναι αδεια; Τι θελετε εσεις που φωναζετε;; Απο που θα βρουμε αυτα τα λεφτα;"

Καταρχας, αφου τα ταμεια ειναι αδεια, καποιοι ευθυνονται για αυτο. Το προσπερνανε στα γρηγορα, σα να λενε, "Τι ψαχνεις τωρα, ο,τι εγινε, εγινε, απο δω και περα να δουμε τι θα κανουμε"
Δε παει ετσι. Οντως ειναι λιγο ακαιρο αυτο που λεω, μιας και τα προβληματα που εχουμε τωρα ειναι σημαντικοτερα, αλλα θεωρω οτι δε πρεπει ποτε να το ξεχναμε και παντα πρεπει να φυλαμε μεσα μας λιγη οργη για την ατιμωρησια των σιχαμερων απατεωνων που διελυσαν τη χωρα.
Ισως ολο αυτο που περναμε να ειχε νομιμοποιηθει στις συνειδησεις πολλων αν ειχαν συλληφθει οι Υπουργοι και Πρωθυπουργοι της τελευταιας 30ετιας, δημευοταν η περιουσια τους και ειτε καταδικαζονταν σε καθειρξη ειτε εκτελουνταν. Ψωμι παραπανω δε θα τρωγαμε αλλα το κλιμα θα ηταν διαφορετικο. Απο τη στιγμη που αυτο δεν εγινε, κανεις δε νομιμοποιειται να μιλαει για αδεια ταμεια, ειδικα οταν αυτος ο καποιος υπηρξε Υπουργος της τριακονταετιας και πρεπει να τιμωρηθει.

Υστερα απο αυτο, πρεπει να σκεφτουμε οτι, ναι, τα εσοδα του κρατους υπολειπονται κατα 18 περιπου δισ ευρω απο τα εξοδα. Ναι, το πραγμα δε βγαινει.
Ο Υπουργος Εργασιας Κουτρουμανης λεει τα εξης:
"Οποιαδήποτε αδυναμία του Δημοσίου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του (καταβολή επιχορήγησης 1,25 δισ. ευρώ το μήνα προς τα Ταμεία) θα σημάνει αδυναμία των ταμείων να καταβάλλουν περίπου το 47% της σύνταξης, ενώ ο ΟΓΑ θα αδυνατούσε να καταβάλλει το 80% των συντάξεων». Συμπλήρωσε δε οτι το 2011 στα 32 δισ. ευρώ που προβλέπονται για τις συντάξεις , τα 15 δισ. ευρώ προέρχονται από κρατική χρηματοδότηση και τα υπόλοιπα 17 δισ. ευρώ από εισφορές των ασφαλισμένων."
Επομενως, τα λεφτα των Ευρωπαιων, που θεωρητικα μας τα δινουν υπο την αιρεση της ψηφισης του Μεσοπροθεσμου, ειναι οντως απαραιτητα για τη καταβολη μισθων συνταξεων.

Ρωταω ομως εγω: Για να παρουμε αυτα τα λεφτα, το αντιτιμο ειναι πολυ σκληρο. Ουσιαστικα, καταδικαζονται ολοκληρες γενιες στην εξαθλιωση. Δε θα γραψω για το Μεσοπροθεσμο, οποιος δε γνωριζει τι υπαρχει εκει μεσα, πρεπει οπωσδηποτε να το διαβασει.
Τωρα, η ερωτηση: Μεχρι τι αντιτιμο μπορουμε να αντεξουμε; Οντως τα λεφτα που παιρνουμε ειναι απαραιτητα, ομως μεχρι ποιο σημειο μπορουμε να φτασουμε για να τα παρουμε; Μεχρι ποιο σημειο πρεπει να φτασουμε; Δηλαδη, αν αυριο πουνε οτι οι μισθοι και οι συνταξεις για να καταβαλλονται, πρεπει να μας δωσετε τα Επτανησα; Τη Κρητη;

(Βασικα, αυτο ακριβως εγινε με το Μνημονιο, υποθηκευτηκαν ολες οι κινητες και ακινητες αξιες της χωρας)

Αν αυριο μας ζητησουν να τους στελνουμε καθε χρονο χιλιες παρθενες η χιλιους νεους για τροφη στον Μινωταυρο; Αστειευομαι ανεπιτυχως τωρα, αλλα αυτο που θελω να πω ειναι: Δεν υπαρχει ενα σημειο οπου κανενα κρατος δε μπορει να υποχωρησει απο αυτο στις απαιτησεις των τοκογλυφων;
Ενα σημειο μηδεν, ενα σημειο, ως εδω και μη παρεκει;
Ενα σημειο οπου ειτε θα αρθρωθει το Μεγαλο Οχι στους Μπασταρδους που σε επιβουλευονται
ειτε θα υποδουλωθεις, και μαλιστα αυτη η υποδουλωση θα γινει με τον πιο επαισχυντο τροπο
δηλαδη αναιμακτα. Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ατιμωση και ξεφτιλα για ενα εθνος να παραδιδεται στον κατακτητη αναιμακτα, διχως καν να πολεμησει.
Αν πολεμησεις και χασεις, αυτο υποφερεται, κανεις σημερα δε βιωθει ντροπη για τους προγονους του που ηττηθηκαν πριν 70 χρονια απο τη ναζιστικη πολεμικη μηχανη, αντιθετως νιωθει περηφανια γιατι υπαρχουν ηττες εκατο φορες  ενδοξοτερες απο τις νικες;

Σκεφτεστε τι θα λενε για εμας οι νεες γενιες των Ελληνων, υστερα απο 50 με 60 χρονια;
Αν τελικα ηττηθουμε αναιμακτα, διχως καν να δωσουμε τη μαχη;

Γιατι τελικα, αυτο το σημειο Μηδεν υπαρχει, ειναι νοητο. Η καταβολη των μισθων και συνταξεων, μη γελιομαστε, ειναι τοσο σημαντικη που εμεις με τα "ηρωικα¨" λογια και τον ΑΕΡΑΑΑΑ που φωναζουμε. δε μπορουμε να διανοηθουμε.
Ομως, υπαρχει ενα σημειο Μηδεν το οποιο κανενας λαος δε μπορει να διαβει.
Κι εκει, πια μετα μετρανε αλλα πραγματα.

Ομως, και ψυχρα ρεαλιστικα να το δεις, αντιλαμβανεσαι το εξης.

ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ 110 ΔΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ.
ΨΕΜΜΑ ΨΕΜΜΑ ΨΕΜΜΑ ΨΕΜΜΑ ΨΕΜΜΑ.
Κανεις δε μας εδωσε 110 δις.
Αυτο που συνεβη ηταν ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ 110 ΔΙΣ +ΤΟΚΟΥΣ= Δε ξερω τους ακριβεις αριθμους, αλλα μπορουμε να υπολογισουμε οτι κανεις δε μας εδωσε 110 δις.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 130 ΜΕ Ι4Ο ΔΙΣ.
Δε μας δινουν λεφτα με τα δανεια , μας παιρνουν λεφτα.
Αναβαλοντας απλα το προβλημα, μεταθετοντας το σε λιγα χρονια
(Και τοτε, τι; Πως θα σωθουμε διχως να απαιτησουμε διαγραφη χρεους;)

Οποιο βρωμερο καθεστωτικο παπαγαλακι μας λεει "Που θα βρισκαμε αλλου αυτα τα λεφτα που μας δινουν;",ΨΕΥΔΕΤΑΙ, και αυριο, με το καλο, θα κανει παρεα με τους πολιτικους που θα συλληφθουν και θα τιμωρηθουνε για ολα αυτα που πραξανε.
Δε βρηκαμε πουθενα λεφτα. Μας πηρανε αυτα τα λεφτα, ειναι λεφτα που χασαμε.

Στη μπιζνα που εχει στηθει με το χρεος, εχουν φαει πολυ χρημα. Μονο το κολπο που στηθηκε με τα cds του ΤΤ να σκεφτεις, καταλαβαινεις. 1,3 δις cds πουληθηκαν στην ΙΤΤ με εντολη της Κυβερνησης του 09,
27 δις κανουν σημερα. 

Τελικη καταληξη: Να ερθουν εδω και να μας αγορασουν για ενα κομματι ψωμι. Οπως ειπε και ο Φορμπς της γνωστης οικογενειας στον Μαξ Καιζερ, η Ελλαδα ειναι μεγαλη ευκαιρια σημερα, και μπορουμε σε εξευτελιστικες τιμες να τους παρουμε αεροδρομια κλπ
http://www.youtube.com/watch?v=p-6xZaR2vc8&feature=player_embedded

Τα λεει και η Sunday Times
"Προς πώληση. Μνημείο σε εξαιρετική τοποθεσία. Χρειάζεται δουλειά. Καλέστε τον Γιώργο Παπανδρέου στο  001 929 282822" αναφέρει η εικονική πινακίδα μπροστά από τον Παρθενώνα.

Με αυτόν τον τρόπο οι
Sunday Times θέλησαν να ειρωνευτούν την πώληση δημόσιας περιουσίας με τη μορφή αποκρατικοποιήσεων.

"Από τις βουτηγμένες στη βότκα ημέρες του Μπόρις Γιέλτσιν στη Ρωσία έχει να γίνει μία τέτοια κρατική δημοπρασία", σχολιάζει η εφημερίδα.

Οι συντάκτες της εφημερίδας σχολιάζουν πως ο
Έλληνας πρωθυπουργός χει κρεμάσει ένα τεράστιο πωλητήριο πάνω από τη χώρα.


 
 
2)Oι στημενοι καραγκιοζηδες χθες τσακωθηκαν για το ποτε εδραιωθηκε η Δημοκρατια στην Ελλαδα, το 74 η το 81. Ολο αυτο το καραγκιοζιλικι ισως να εγινε για να ψαρωσουν ενδεχομενως καποιοι εναπομειναντες αστειοι νουδουπασοκοι και να πολωθει το κλιμα μεταξυ τους.
Μαλωνουν οι δυο μεταξυ τους για να πεισουν τον λαο οτι δεν ειναι ενα. Αυριο,μπορει να βγουν κ αλλα μαχαιρια, ισως πεσει κ κανα μπουκετο. 
Αυτο που δε γνωριζουν ειναι πως ,ακομα κ οι εναπομειναντες γαλαζοπρασινοι ψηφοφοροι, δεν υπαρχει περιπτωση να ψαρωσουν απο τετοιες γελοιοτητες. Οι περισσοτεροι απο αυτους αργα αλλα σταθερα αντιλαμβανονται οτι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ειναι υπηρετες των ιδιων αφενταδων.
Και μιας που πιασαμε τις ξενες εφημεριδες και το ΝΟΥΔΟΥΠΑΣΟΚ,
θα ηθελα να παρακαλεσω τη Suddeutsche Zeitung να κοψει τις παπαριες και να μην επιτεθει ξανα στον Σαμαρα αποκαλωντας τον λαικιση, κερδοσκοπο της καταρρευσης και κατηγορωντας τον επειδη δε συναινει στη προδοσια και το ξεπουλημα του ΓΑΠ.
http://www.lifo.gr/now/view/3643

10 με 15 τετοιες επιθεσεις ακομα να γινουν στον Σαμαρα και θα παρει καμια 200αρια εδρες στις επερχομενες εκλογες. Δεν αργει να φιλοτεχνηθει το προφιλ του ηγετη που "δε τον θελουν οι ξενοι"
και πιστεψτε με φιλοι οικονομικοι μιλιταριστες Γερμανοι,
αυτο το χαρακτηριστικο μετραει θετικα στη συνειδηση του ψηφοφορου.
Βεβαια, η ΝΔ δεν ειναι παρα το αστικο αναχωμα που θα υπηρετησει τους ιδιους αφενταδες, δηλαδη τους καπιταλοτοκογλυφους. Απλα, τους κρατανε στην ακρη για να τους προβαλλουν μετα ως σωτηρες που θα χαμηλωσουν τους φορολογικους συντελεστες. Οι χαμηλοτεροι φορολογικοι συντελεστες θα ειναι ομως για τις πολυεθνικες και το ντοπιο κεφαλαιο, πουθενα δεν υπαρχει στο Ζαππειο 2 προβλεψη για χαμηλοτερους φορολογικους συντελεστες στα φυσικα προσωπα.
Η ΝΔ απλα θα συνεχισει να υπηρετει ακομα αποτελεσματικοτερα τη νεοφιλελευθερη χουντα.
Αλλα αυτα για αρκετους ειναι ψιλα γραμματα. Για αυτο, κυριοι της S-Zeitung, bitte, κοψτε τις παπαριες.

3) Και μια τελευταια επισημανση, για τον Βενιζελο.
Ειναι υπευθυνος για το νομικο τερατουργημα του τυποκτονου νομου.
Ο τυποκτονος νομος ηταν αρχικα ο νομος 1178 του 1981, ο οποιος τεθηκε σε εφαρμογη επι Ραλλη, ομως οι τροποποιησεις που επεφερε ο Βενιζελος, ηταν προς το χειροτερο, δυσχεραινοντας ακομα περισσοτερο το εργο των ΜΜΕ.

"Από την περίοδο που ο επίμαχος νόμος τροποποιήθηκε επί κυβέρνησης Σημίτη και υπουργίας Ευάγγελου Βενιζέλου το 1995, αυξάνοντας σε εξωφρενικά όρια τα ποσά των αποζημιώσεων για ηθική βλάβη, δημιουργήθηκε μια ολόκληρη βιομηχανία αγωγών εναντίον ΜΜΕ και δημοσιογράφων η οποία στα 15 χρόνια που εφαρμόζονται οι αντισυνταγματικές, κατά τον Άρειο Πάγο, διατάξεις αποδείχτηκε χρυσοφόρα. Ξαφνικά φάνηκε ότι άρχισαν να «θίγονται» από ρεπορτάζ και δημοσιεύματα πρώτα οι δικηγόροι και έπειτα οι πελάτες καθώς στους δικηγορικούς και δικαστικούς κύκλους είναι γνωστές περιπτώσεις που δικηγόροι πλησίασαν τους «θιγόμενους» και τους πρότειναν να καταθέσουν αγωγές. Οι αμοιβές βέβαια είναι αδρές καθώς οι νομικοί παραστάτες παίρνουν ένα σημαντικό ποσοστό της αποζημίωσης που θα επιδικάσει το δικαστήριο και όταν αυτές είναι το λιγότερο 300.000 ευρώ, τότε πρόκειται για μια εξαιρετικά προσοδοφόρα δουλειά.
Πέρα από το χορό των εκατομμυρίων ευρώ γύρω από τη βιομηχανία των αγωγών όμως, οι επίμαχες διατάξεις λειτούργησαν σε πολλές περιπτώσεις και ως μηχανισμός λογοκρισίας. Η απειλή μιας αγωγής (που σε πολλές περιπτώσεις αξιώνει αποζημιώσεις από αρκετές εκατοντάδες ευρώ μέχρι ένα εκατομμύριο ευρώ, χωρίς αυτό να είναι η οροφή) άρχισε να λειτουργεί εκβιαστικά για να μη βγουν θέματα στη δημοσιότητα. Οι ιθύνοντες των εφημερίδων και των ραδιοτηλεοπτικών μέσων εξαιτίας των εξοντωτικών αποζημιώσεων θα ήταν προτιμότερο να «θάψουν» μια πληροφορία παρά να θέσουν σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα του μέσου ενημέρωσης. Με τον ίδιο τρόπο επέδρασε η «βιομηχανία» και για τους δημοσιογράφους, καθώς έχουν καταγραφεί περιπτώσεις αγωγών που συνάδελφοι κινδύνεψαν να χάσουν ακόμα και τα σπίτια τους για να καταβάλουν το αντίτιμο που τους επιδίκασε η Δικαιοσύνη σε τέτοιες περιπτώσεις."
http://www.paraskevi13.com/?p=7246


Ο Βενιζελος εβαλε και το χερακι του στο εκτρωματικο αρθρο 86 του Συνταγματος για την υπουργικη ευθυνη, αφου 
"την ευθύνη για τη σημερινή διατύπωση του άρθρου 86 έχει και προσωπικά ο Ευ. Βενιζέλος, που σήκωσε το βάρος (από το ΠΑΣΟΚ) για τη διπλή αναθεωρητική διαδικασία της περιόδου 1995-2001. Διατήρησε τότε την ποινική ασυλία των υπουργών έναντι της εισαγγελικής Αρχής, αφού «μόνον η Βουλή έχει την αρμοδιότητα να ασκεί δίωξη κατά όσων διατελούν ή διετέλεσαν μέλη της κυβέρνησης».
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=26243

Ο Βενιζελος επισης, οπως αφηναν να εννοηθει τοτε απο το στρατοπεδο του ΓΑΠ, ηταν ο εκλεκτος των διαπλεκομενων ΜΜΕ στη μαχη που εδωσε το 07 για την αρχηγια του ΠΑΣΟΚ. Με ενα ακομα αριστοτεχνικο παιχνιδι του επιτελειου του ΓΑΠ, καταφερε να χασει την αρχηγια, επιδεικνυοντας αλαζονεια, βιασυνη και πολιτικη μπουρδολογια. Του πλεκουν το εγκωμιο του ευφυους πολιτικου..
το οτι μπορει να βαζει πεντε λεξεις σε μια προταση με μια σειρα και το οτι μπροστα στον ΓΑΠ φανταζει ο Κικερωνας, δε σημαινει αυτο κατι, ουτε υποδηλωνει αυξημενη ευφυια.

Ακουγοντας τον χθες στη Βουλη να βγαζει ενα ψευτοσυναισθηματικο λογιδριο ,προσπαθωντας να δειξει τη λυπη του για τους ανθρωπους που εξοντωνονται,
ο καθεις μπορουσε να καταλαβει οτι δεν αποτελει ουτε καποιο ιδιαιτερο πολιτικο μεγεθος, ουτε καποιο τερας ευφυιας.
Ουτε καν ως συνταγματολογος εχει να επιδειξει καποιο σημαντικο εργο, τι να πουμε δηλαδη για τον Αριστοβουλο Μανεση;

Ο Βενιζελος ειναι μια διανοητικη, πολιτικη και επιστημονικη μετριοτητα,
αλλα αυτο δεν ειναι καν το προβλημα: Το προβλημα ειναι πως συμμετειχε ενεργα στην απαξιωση της πολιτικης ζωης του τοπου, πρωταγωνιστωντας σε δυο απο τις πλεον καταπτυστες νομικες ρυθμισεις: Στη μια, επνιξε την ελευθερια του τυπου,
στην αλλη καταδικασε οποιαδηποτε πιθανοτητα να λογοδοτουν και να τιμωρουνται οι απατεωνες Υπουργοι.

24 σχόλια:

  1. Ισως ολο αυτο που περναμε να ειχε νομιμοποιηθει στις συνειδησεις πολλων αν ειχαν συλληφθει οι Υπουργοι και Πρωθυπουργοι της τελευταιας 30ετιας, δημευοταν η περιουσια τους και ειτε καταδικαζονταν σε καθειρξη ειτε εκτελουνταν''
    Τι ναι αυτ΄λα που λές .. Εδω ακομα υπάρχουν ανθρωποι -που μαλιστα παριστανουν και τους ..αγανακτισμενους Που θαυμαζουν τον Καρμανλή ..Εδω απο ολκους ταους ΛΗΣΤΕΣ της διετιες 2007 2009 που ρημαξαν τοντοπο Τν Ρουσσοπουλα Βουλαγαρακ Εφραιμ κλπ δεν μπηκε ουτε Ενας στην Φ .. εδώ Ακοαμα και ο Ψωμιαδης πηγε και ..φιλησε το χερι του ...Μικη Θεοδωρακη και πιθανον να ηταν απο αυτους που φωναζαν ..΄Κλεφτες''... Εδω ενώ καιγεται το συπαν κανένας δεν βγαζει Κιχ για την Τερασταια περιουσια της .. Δεξιας του Κυριου..Εδω ενώ λένε κλεφτες ολους τους πολιτικους κανεις δεν βγαζει Κιχ για την .εκκλησια .. ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος θαυμαζει τον Καραμανλη; Εγω οσους δεξιους ξερω, και ξερω παρα πολλους, ουτε ενας δεν λεει καλα λογια.
    Βεβαια δεν εχεις αδικο, υπαρχουν καποιοι αμετανοητοι νοσταλγοι, αλλα αυτοι ποσοι να ειναι;10.000;20000;50.000; Δεν ειναι παραπανω.Ισως να συγκρινουν τα χρονια του Καραμανλη με τα χρονια του ΓΑΠ και να βλεπουν οτι τα χρονια του Καραμανλη περνουσαν καλυτερα.
    Αλλα δεν καταλαβαινουν οτι τα χρονια του Καραμανλη οδηγησαν στα χρονια που περναμε σημερα,

    οπως τα χρονια του Σημιτη οδηγησαν στα χρονια του Καραμανλη, και ολο αυτο ειναι μια αλυσιδα που ξεκινα εδω και πολλα χρονια, ισως απο το 67 και μετα, ισως ακομα νωριτερα.
    Μια αλυσιδα που οσο παει και θα χειροτερευει γιατι εγω ειμαι σιγουρος οτι η ενδεχομενη αυριανη διακυβερνηση Σαμαρα θα κανει πολλους να νοσταλγουν.. τα χρονια του ΓΑΠ!

    Σκατα και αποσκατα.
    Κι εχεις δικιο και για την Εκκλησια,
    κανεις δε τολμαει να μιλησει, τι ξεφτιλικια ειναι αυτα;


    ΚΙΧ δεν ακουγεται, ντροπη σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οιος θαυμαζει τον Καραμανλη; Εγω οσους δεξιους ξερω, και ξερω παρα πολλους, ουτε ενας δεν λεει καλα λογια.

    Σιγά Σιγά Γλυκά Γλυκά στο Φερνουν /.. Μη ξεχνάς οτι οι Καραμανλαιοι ειναι μανουλες στην Τεχνη του να την βγαζουν καθαρη απο τον καιρο του Τριαναταφυλλιδη ..
    Οσι για την Εκκλησια Κιχ .. Ουτε ο Τσιπρας ..Ουτε η ..Ανταρσυα .. Οθυτε φυσικά οι ..Αγανακτισμένι της κατω ..Βουλής ( φυσικα αφου ειναι γεματοι ΠΑΠΑΔΕΣ και Βυζαντινες σημαιες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι βυζαντινες σημαιες και τα υπολοιπα ειναι στη πανω, στη κατω ειναι αλλιως τα πραγματα.
    Και να πω εδω οτι θεωρω φυσικο μου συμμαχο ακομα κι αυτον που πανω στην απελπισια του, πιανεται απο υπερπατριωτικες φαντασιωσεις μεγαλειου ανασυροντας απο το παρελθον Παλαιολογους και Κολοκοτρωνηδες,
    ανθρωπινο ειναι,
    χρειαζονται αμυνες και ασπιδες απεναντι στη σκληρη πραγματικοτητα, δε μπορω να κατηγορησω κανεναν αν καταπιανεται απο Μυθους
    (αλλωστε, εδω που τα λεμε, ολοι καποιο παραμυθι/ονειρο εχουμε για να αντεχουμε..απλα επιβαλλεται να παταμε και το ενα ποδι στη πραγματικοτητα και να προσεχουμε μηπως αντι για πραγματικοτητα, το ονειροπαραμυθι μας, γινει εφιαλτης)

    Και οσον αφορα τους παπαδες που σκασαν μυτη στο Συνταγμα, περισσοτερο ως γραφικοι αντιμετωπιστηκαν απο οτι εμαθα, παρα ως.. συναγωνιστες. Αλλωστε, τι να καναν, να τους διωχνανε;
    Εγω στο εχω ξαναπει, πιστευω στον Θεο.
    Δεν πιστευω στην Εκκλησια και στους μητροπολιτες επισκοπους, τους θεωρω κ αυτους συνυπευθυνους για τη καταστροφη της χωρας, μαζι με πολιτικους, δικαστικους και μπολικους ακαδημαικους που προσκυνησαν στο Καθεστως.

    Αλλα, με τον απλο παπα της γειτονιας, δεν εχω προβλημα. Σιγουρα πρεπει να πληρωνεται απο την Εκκλησια και οχι απο το κρατος
    (230 εκατομμυρια ευρω πληρωνουμε για μισθοδοσιες κλπ, αυτα πρεπει να τελειωσουν ΧΘΕΣ)
    Αλλα δε τον απεχθανομαι οπως απεχθανομαι ας πουμε τους 70 με 80 Ανθιμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μα δεν μιλαμε για απεχθεια ...στη δικη του Αιχμαν οι δικστες αντιληφθηκαν με τρομο οτι το ΤΕΡΑς ΗΤΑΝ ΕΝΑς ΚΑΝΟΝΙΚΟς ΜΕΣΟς ΑΝΘΡΩΠΟς .. αν διαβασεις το ημερολογιο τουΧιμλερ θα τρομαξεις οχι γιατι θα δεις ενα κτηνος αλλά εναν πολύ συνηθισμένο ανθρωπάκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι, το συναισθημα της απεχθειας ειναι λαθος συναισθημα. Να σταθουμε απεναντι πρεπει και να εξαλειψουμε τους ορους που τους κανουν να πρωταγωνιστουν στη πολιτικη-κοινωνικη ζωη του τοπου.
    Κατι εχει παρει το ματι μου για αυτα που λες περι Αιχμαν. Και συμφωνω οτι αυτο ειναι ακομα ανατριχιαστικοτερο, να βλεπεις δηλαδη ενα τερας που δεν εχει την εικονα του τερατος.

    Αυτο σου υπενθυμιζει οτι παντα πρεπει να εισαι σε πνευματικη επιφυλακη, γιατι η μετατροπη ενος μεσου ανθρωπου σε τερας, δεν ειναι και τοσο δυσκολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γιατι η μετατροπη ενος μεσου ανθρωπου σε τερας, δεν ειναι και τοσο δυσκολη. ΄΄
    ιδιως οσων εχουν φαντασισωσεις εθνικιστικού μεγαλειου και ψαχνουν να βρουν στην Φαντασιωση οτιτους στερει η πραγματικοτητα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου Celin,

    Το όλο θέμα με το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση για να το καταπιούμε (όσοι το κατάπιαμε) ευκολότερα στηρίχθηκε από την αρχή στον ΜΥΘΟ ότι χωρίς αυτά τα λεφτά δεν θα πληρωνόταν οι μισθοί και οι συντάξεις. Ουδέν ψευδέστερο τούτου…

    Ο υπουργός –μη χέσω- και πρώην συνδικ-αληταράς Κουτρουμάνης λέει για άλλη μια φορά ψέματα για προφανείς λόγους. Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά είναι που λένε ψέματα. Με τα τερατώδη προεκλογικά ψέματα έγιναν κυβέρνηση. Τώρα θα κωλώσουν που το παιχνίδι είναι σε εξέλιξη;

    Και τέλος πάντων αυτά που περιγράφει ο τεράστιος υπουργός θα γίνουν μόνο και μόνο γιατί η κυβέρνηση που υπηρετεί (κατά κυριολεξία) έχει ήδη αποφασίσει ότι οι υποχρεώσεις της για πληρωμές αφορούν αποκλειστικά στις τράπεζες και όχι στον λαό.

    ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΗΝΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω :
    http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3462:2011-05-25-12-49-04&catid=55:an-oikonomia&Itemid=283
    http://apolitik.pblogs.gr/2010/10/691480.html

    Τώρα όσον αφορά στο θέμα της υποθήκευσης της χώρας, αυτή έγινε με τη δανειακή σύμβαση και όχι με το μνημόνιο. Η οποία δανειακή σύμβαση δεν έχει φυσικά περάσει από τη Βουλή όχι για κύρωση αλλά ούτε για ενημέρωση (όπως αν δεν κάνω λάθος έχει ζητήσει και ο ΣΥΝ). Η δανειακή σύμβαση φέρει απλά τις υπογραφές Παπακωνσταντίνου και Προβόπουλου …..

    Κατά τα λοιπά δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο…

    LOLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σχετικα με τους παπαδες της γειτωνιας..
    Μπορει η εκκλησια σαν οργανισμος να στηριζεται στους Μητροπολιτες..
    Και μαλιστα με το βυζαντινο πρακτικο, αυτοι γινονται δια βιου απολυτοι αρχοντες...
    Ομως...
    Δυστυχως μεγαλη ειναι και η ευθυνη του παππουλη της ενοριας..!!
    Ειναι ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ...Του χεριου που χωριζει τους γειτωνες σε Πιστους και σε...απιστους..
    Σε..νοικοκυραιους, και..αλητες...
    Οι παππουληδες αυτοι...
    Με την δουλιτσα τους...
    Και μακρυα απο τον αρχηγο της δικης τους Πιστης...
    Εδραιωσαν το Μετεμφυλιακο κρατος..
    Δημιουργησαν την"δεξια συνειδηση"
    Και εκαναν πραξη...Καθε σχεδιο της Δεξιας..
    [Παιδομαζωμα ορφανων, εκβιασμος οικογενειων θυματων του εμφυλιου,Συγχωροχαρτια στους δοσιλογους, τους μαυραγοριτες και τους Χιτες...]
    Μην συμπαθειτε αναιτια...Τα δαχτυλα και τα νυχια του καθεστωτος της δεξιας στην Ελλαδα...!!
    Χωρις την τεραστια συμπραξη τους...
    Οι Μητροπολιτες, θα ησαν απλα καραγκιοζηδες...!!
    [Συγγνωμην για το ασχετο σχολιο...Ενομιζα απλως οτι επρεπε να ειπωθει]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα, Celin. Και καλό κουράγιο - με αυτά που ακούμε και (δίκαια) μας ερεθίζουν... Μα τί είναι αυτό το τσίρκο, η συνεχής πρόκληση; Ώρες-ώρες δυσκολεύομαι να τη "χωρέσω" - ψάχνω να καταλάβω το μηχανισμό της. Φωνάζει ο φονιάς να αποζημιωθεί για τον κόπο του. Πάμε καλά; (όχι - δεν πάμε καλά).
    Πάντως, το αποτέλεσμα είναι. νομίζω, καθαρό. Η πρόκληση είναι (πρόσθετη) βία. Και προσκαλεί τη βία - τη χτίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παπαδες ,παντου παπαδες ακομα και στο ΕΑΜ παπαδες υπηρχαν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. celin καλησπέρα.Τελικά πιστεύω οτι όλα γίνονται από το καπιταλιστικό σύστημα για να υποδουλώσουν το λαό και να του κόψουν τα δικαιώματα που με τόσους αγώνες και αίμα απέκτησε.Όλα είναι πλαστά.Και η κρίση και τα πάντα.Μ η ξεχνάς ότι η κρίση στηρίζεται στα ομόλογα και όχι σε πραγματικό χρήμα.Τελικά πιστεύω ότι ο κάθε υπουργός ή πρωθυπουργός προχωράει βάση σχεδίου.Τίποτα δεν γίνεται τυχαία.Όλοι βάζουν από ένα λιθαράκι,ώστε να δημιουργηθεί ένας βράχος που φράζει την πρόοδο και το δρόμο του λαού.Και φυσικά στο κόλπο είναι πάντα οι στυλοβάτες του συστήματος παπάδες,δήμαρχοι,κλπ,κλπ.
    Ένα δεν μπορώ να καταλάβω celin.Aυτοί που τρώνε,και τρώνε,και τρώνε δεν χορταίνουν ποτέ;Εχουν χρήμα να ζήσουν και τα τρισέγγονά τους και ακόμα δεν χόρτασαν;Τι να πώ δηλαδή.Τέτοια απληστία;Μπορεί το σύστημα να τους προστατεύει και να μην πήγαν φυλακή,όμως θα σκάσουν ,δε μπορεί.Απ το πολύ φάε-φάε θα σκάσουν και το μπάμ θ ακουστεί ως τ αυτιά του Ομπάμα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λολα πολυ σωστο το σχολιο σου και αποσαφηνιζει τα πραγματα,
    μνημονια, συμβασεις, δωσιλογοι, πρακτορες της τοκογλυφιας,
    καπου μπερδευεσαι και συγχυζεσαι με ολα αυτα πο ακους και δε ξερεις τι να πρωτοσκεφτεις και να γραψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαχαιρη, διχως να εχω ζησει οσα περιγραφεις, κι εγω πιστευω οτι καπως ετσι ηταν τα πραγματα.
    Φανταζομαι οτι βασικος συντελεστης της αθλιας μετεμφυλιακης πολιτικης καταστασης, θα ηταν το παπαδαριο.
    Απλα, εγω εζησα σε εποχες οπου ο παπας της γειτονιας δεν επηρεαζε το κλιμα της γειτονιας,
    ειτε μιλουσε ειτε δε μιλουσε, δοξα τω Θεω(!), η γειτονια τον ειχε γραμμενο.

    Για αυτο και η αποστροφη μου δεν ειναι τοσο για τον παπα της γειτονιας, οσο για τη γελοια σαπιλα ανω του απλου παπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 4 27, κ εγω θα προτιμουσα να τους βλεπω μονο μεσα στις εκκλησιες, δεν εχουν δουλεια αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Πάντως, το αποτέλεσμα είναι. νομίζω, καθαρό. Η πρόκληση είναι (πρόσθετη) βία. Και προσκαλεί τη βία - τη χτίζει. "

    Prths, υστερα και απο τις σημερινες ανακοινωσεις του νεου Πεταιν-υπηρετη της Τοκογλυφιας, δεν υπαρχει αλλη απαντηση απο τη βια. Δε πα να φερουν στρατο στο δρομο, μαντροσκυλα, τη cia, τη nasa, και τους εξωγηινους.
    Οταν ο αλλος ερχεται να σου παρει το κεφαλι, πρεπει να προλαβεις να του το παρεις εσυ πρωτος,αν δε θες να το χασεις.
    Κυριολεκτικα 100% μιλαω, οχι μεταφορικα.

    Αλλα αν δε γινει συντεταγμενα κι ενωμενα, με σχεδιο για τη καταληψη της εξουσιας, δε θα πετυχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. sunshine, κ εγω το σκεφτομαι καμια φορα αυτο, πως μπορει ενας ανθρωπος, οσο σκατοψυχη κουφαλα κ αν ειναι, να ειναι τοσο απληστος;
    Εχω καταληξει στα εξης:
    1)Η απληστια ανατροφοδειται και αυτοαναπαραγεται. Σκεψου το σαν ενα πηγαδι διχως πατο, απαξ και πεσεις μεσα, κατρακυλας για παντα.
    2)Οι τοκογλυφοι και λοιποι καπιταλιστες εχουν παψει εδω και καιρο να ειναι ανθρωποι. Δε μπορουμε να τους κρινουμε με βασει ανθρωπινα μετρα και εμας,
    εχουν μετατρεπει σε σιχαμερα τερατα που κοιμουνται και ξυπνανε με το πως θα σφαξουν τον λαο.
    3)Και η μαρξιστικη εξηγηση:ο καπιταλιστης ζει σε ενα περιβαλλον που αναγκαζεται εκ των πραγματων να γινει τερας.
    Αν δεν επεκτεινει τον κυκλο εργασιων του, πιεζοντας διαρκως προς τα κατω τα μεροκαματα και ανακοπτοντας ετσι τη πτωτικη ταση του ποσοστου κερδους,
    θα κατασπαραχτει απο αλλους καπιταλιστες.
    Ειναι ενα παιχνιδι που μονο οι δολοφονοι επιβιωνουν.

    Και οσον αφορα τους απατεωνες λαοπροδοτες πολιτικους, αυτοι δεν ειναι παρα πορνες των καπιταλιστων. Και να ζητησω συγγνωμη απο τις πορνες, γιατι οι πορνες εχουν καρδια και προσφερουν εργο, ενω οι λαοπροδοτες ειναι αψυχα τομαρια που δε προσφερουν τιποτα σε κανενα πλην των αφεντικων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕΛΙΝ ΑΛΑΝΙ!!!

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟΝ ΕΞΥΓΙΑΝΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΣΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΑ ΠΟΣΑ.

    ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΝΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΑΠΟΜΗΧΑΝΙΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΙΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΟΥ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.

    ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΡΕ ΧΟΡΧΕ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ;

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΑΡΥ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ο ΜΠΕΝΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

    ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΩΣΗ. ΠΑΛΙ Ο ΕΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΣΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΒΓΟΥΝΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝΑΝΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΘΛΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΝΑ ΜΟΝΟ ΒΙΑ, ΧΡΕΗ, ΣΤΗΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ.

    ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΙΑ ΜΠΕΟ; ΣΕ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΚΙΣΕΙ ΤΙΣ ΜΟΥΝΤΥΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΚΣ ΟΠΩΣ ΓΑΜΗΣΑΝ BWIN KAI BETFAIR.

    ΧΑΧΑ

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ:
    http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231114999

    Τέλος. 'Η αυτοί ή εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γεια σου Θερσιτη!
    Τελειωσε ο Βενιζελος με τα μετρα που ανακοινωσε.
    Μια παραπλευρη θετικη συνεπεια οταν αδειαζει η τσεπη ειναι η εξης:Παυεις να κανεις μπεεεε
    στους τσοπανηδες κ τη ψυλλιαζεσαι αλλιως τη δουλεια.
    Εγω πιστευω οτι η ριζοσπαστικοποιηση ειναι ραγδαια.. Απλα, τα βηματα πρεπει να γινουν γρηγοροτερα γιατι ειμαστε στο σημειο μηδεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 914, σε ευχαριστω για το λινκ, τα ακουσα πριν λιγο στις ειδησεις, μιλαμε για αλητεια που δεν εχει ξαναγινει σε καμια-εστω- Δυτικη αστικη "δημοκρατια".
    Να μπουν ολοι να το διαβασουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι λετε ωρε παιδια; Οι παπάδες μοιαζουν αγγελουδια σημερα!!!

    Το πράγμα διογκώθηκε μετά απο αυτο:

    //την ευθύνη για τη σημερινή διατύπωση του άρθρου 86 έχει και προσωπικά ο Ευ. Βενιζέλος, που σήκωσε το βάρος (από το ΠΑΣΟΚ) για τη διπλή αναθεωρητική διαδικασία της περιόδου 1995-2001. Διατήρησε τότε την ποινική ασυλία των υπουργών έναντι της εισαγγελικής Αρχής, αφού «μόνον η Βουλή έχει την αρμοδιότητα να ασκεί δίωξη κατά όσων διατελούν ή διετέλεσαν μέλη της κυβέρνησης»//

    Αν είχε κατεβει τότε ο κόσμος στις πλατείες, μάλλον θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα σήμερα.. Δεν το νομιζω απλως, είμαι σίγουρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πάντως, όλο αυτο το τζέρτζελο γίνεται για λογους αποπροσανατολισμού.. Τέλειωσε ο κ. Πάγκαλος, τον πήραμε χαμπαρι τι ρολο παιζει και ρίξαν τωρα τις εφεδρίες! Να κουβεντιαζουμε γι άλλα και να μας παιρνει η μπαλα!

    (τα ποδοσφαιρικα ήταν γνωστα απο το Φεβρουαριο, γιατί βγηκαν τωρα στα φορα; + τα μπαχαλα Βενιζελου και η συνταγη αποπροσανατολισμου οκ)

    Το άλλο κολπο (απο τα γνωστα κολπα) ειναι τα συγκινητικα λογακια και τα θλιμενα βλεμματα.. να λυπαται το θύμα το φονιά του λεμε.. Μη μασατε αδερφια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. rodia, κοιμομασταν με τα τσαρουχια τοτε που περασε το αρθρο 86, ευτυχεις και μακαριοι στα μυοχαλαρωτικα στρωματα της πλασματικης μας ευμαρειας!! Δε πειραζει, ποτε δεν ειναι αργα για αφυπνιση,
    και δε θα μασησουμε αυτη τη φορα!!
    that's the spirit, rodia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή